NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉSI MEGOLDÁSOK

Konzisztens színek biztosítják a kiváló végeredményt.

Az általunk kínált megoldások a minőség új szintjét jelentik a pontos kereskedelmi és csomagolási proofkészítés terén, lehetővé téve a pontos levilágítást és nyomólemez készítést.

PRE-PRESS

Konzisztens színek

A hatékony színkezelés elengedhetetlen a pontos, megismételhető színek előállításához a digitális munkafolyamat során. És mindez még fontosabb akkor, amikor a márkatulajdonosok több platformon teszik közzé üzeneteiket.

Az Ön felelőssége biztosítani a különféle nyomtatókon és technológiákkal (digitális, litho, web vagy flexo) készített proofok és nyomatok egyezését. Az általunk kínált megoldások garantálják a tökéletes konzisztenciát és kiszámíthatóságot. Segítünk, hogy a végeredmény, az elsőtől az utolsóig tökéletes legyen.

SureColor SC-P5000

Az SC-P5000 két fő nyomtatási piaci szektort céloz meg – a proof-készítési piacot a hirdetők, a gyártók és a csomagolás tervezők számára, illetve a galériaminőségű nyomtatást a profi fotósoknak és művészeknek. A nyomtató két különböző tintakészlettel érhető el; Violet tintával a proof-készítési alkalmazásokhoz, vagy LLK színkomponenssel fotó/fine art nyomtatásokhoz.

Termékek

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.