Premium Glossy Photo Paper, DIN A3+, 250g/m2, 20 Lap

Premium Glossy Photo Paper
Készen áll, hogy fényképeivel a következő szintre lépjen? Akár szárnyait bontogató fényképész, akár egyszerűen a legtöbbet szeretné kihozni családi fényképeiből, a Premium Glossy Photo Paper segítségével könnyedén szintet léphet. Nyomtatóink és tintáink segítségével könnyedén készíthet elsőrangú, kiemelkedő minőségű, tartós fényképeket, amelyeket büszkén mutathat meg másoknak.
SKU: C13S041316
Premium Glossy Photo Paper, DIN A3+, 250g/m2, 20 Lap
Áttekintés

Áttekintés

Egészítse ki a képet

Ne engedje, hogy egy gyengébb fotópapír visszafogja – a Premium Glossy Photo Paper segítségével előhívhatja fényképei valódi szépségét. Ez az elsőrangú, kiemelkedő minőségű fotópapír méltó alapanyagot szolgáltat fényképeihez a szédítő tájképektől kezdve a féltve őrzött családi pillanatokig. Nem csak ránézésre különleges: ez a gyantabevonatú papír kézbe véve is elsőrangú 255 g/m²-es súlyának köszönhetően.

A legjobb partnerség

Az Epson papírjainak és tintáinak együttes használatával maszatolás- és vízálló képekhez juthat élénk színekkel, gyönyörű árnyalatokkal és lenyűgöző részletekkel. Ezt a papírtípust azzal a különleges igénnyel fejlesztettük ki, hogy az Epson tintáival és nyomtatóival együttműködve a lehető legjobb minőséget nyújtsa. Emiatt minden pontosan olyan lesz, mint az emlékeiben, természetes színekkel, lágy átmenetekkel, valósághű bőrtónusokkal és más előnyökkel.

Dédelgesse képeit még sok-sok évig

Lehet, hogy a fényképek csak egy múló pillanatot rögzítenek, de nyugodt lehet afelől, hogy ezeket a papírokat úgy terveztük és teszteltük, hogy hosszú távú megoldást nyújtsanak, ha nyomtatóinkkal és tintáinkkal együtt használja őket.

Minden nyomtatóval nagyszerű

Papírjaink más gyártók nyomtatóival és tintáival is kiemelkedő eredményeket érnek el, így mindenki élvezheti az Epson szaktudásának előnyeit.

Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.