Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets

Double-Sided Inkjet Paper
A Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper segítségével a grafika és a szöveg életre kel. Nagyobb súlyának köszönhetően, ez a papír kiválóan alkalmas kétoldalas nyomtatásra, különösen olyan dokumentumok esetén, amelyeken kiemelkedő szerepe van a képeknek. A matt felületnek köszönhetően kiválóan alkalmas különleges dokumentumok nyomtatására.
SKU: C13S400059
Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets
Áttekintés

Áttekintés

Minőségi eredmények

Sok időt tölt a munkája elvégzésével, ezért adja meg a módját a nyomtatásnak is a matt, fehér, 120 g/m²-es Photo Quality Inkjet papírral. Abban az esetben is, ha kétoldalasan nyomtat, ezt az elegáns és kifinomult papírt arra tervezték, hogy a kristálytiszta és éles szövegeket, valamint részletgazdag és színes nagy felbontású képeket hozzon létre. Rábízhatja magát, ha lenyűgöző hírleveleket, szórólapokat, brosúrákat, házi feladatokat és egyéb dokumentumokat szeretne nyomtatni.

Az Epson nyomtatók használatára optimalizálva

Az Epson tintákat és papírokat az Epson nyomtatókkal való együttműködésre fejlesztettük ki, hogy folyamatosan a legjobb eredmények születhessenek.

Minden nyomtatóhoz megfelelő

Nyomtatópapírjaink más gyártók nyomtatóival és tintáival is nagyszerűen együttműködnek, így mindenki részesülhet az Epson szakértelmének előnyeiből.

Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.