MÁTRIX­NYOMTATÓK

A nagy precizitású illesztés és a kifinomult papírkezelés együttesének köszönhetően az Epson keskeny és széles kocsis nyomtatói még a legnagyobb kihívást jelentő, egyedi nyomtatási környezetekkel is megbirkóznak.

Az Epson segít többet elérni

A mátrixnyomtatók egyik vezető gyártójaként az Epson velük szoros együttműködésben igyekszik támogatást nyújtani a bankoknak és postahivataloknak megbízható, tartós, olcsó és gyors eszközök formájában. Az irodai feladatokhoz, a csekkek feldolgozásához és a többrészes dokumentumok nyomtatásához ideális mátrixnyomtatóinknál garantáltan nem talál jobb megoldást.

Találja meg a vállalkozása igényeinek megfelelő nyomtatót

Bármilyen igényei legyenek is, az Epson kínálatában garantáltan megtalálja a szükségleteinek megfelelő nyomtatót.

Cserélje újra most

Miért érdemes most a legújabb modellre cserélnie meglévő mátrixnyomtatóját? Új eszközeink még megbízhatóbbak, gyorsabb nyomtatásra képesek, hálózati funkciókat is tartalmaznak, ráadásul hihetetlenül alacsony teljes birtoklási költséget kínálnak. Alább megismerkedhet termékcsaládjainkkal.

Epson LQ‑2090II

Az LQ-2090II továbbfejlesztett USD-sebességet (nagy sebességű vázlatkészítő szolgáltatást) nyújt: másodpercenként 550 karaktert nyomtat hüvelykenként 10 karakterrel, és valódi különbséget jelent a nagy mennyiségű nyomtatás során, mint például a készletjelentések, nagy mennyiségű számla vagy szállítói irat nyomtatásakor.

Epson LQ‑590II

Az LQ-590II egy nagy kapacitású, a gyors, megbízható nyomtatásra szánt mátrixnyomtató. Cserélje meglévő mátrixnyomtatóit legújabb modellünkre, amely hihetetlenül alacsony teljes birtoklási költséget biztosít.

A mátrixnyomtatók előnyei

Az ESC/P (Epson Standard Code for Printers) a gyakorlatilag világszerte szabvánnyá vált mátrixnyomtató-vezérlési nyelv. A népszerű szoftvercsomagok túlnyomó többsége által alkalmazott ESC/P lehetővé teszi a közvetlen csatlakozást és nyomtatást.

 • Kompatibilitás

  A meglévő szoftverekkel teljesen kompatibilis ESC/P2 a Windowstól eltérő operációs rendszerekkel való használatra szolgál, lehetővé téve a betűtípusok kezelését drága, beépített processzorok nélkül. Ha pedig Windows rendszerben dolgozik, a nyomtató maximális sebessége a beépített betűtípusok használatával érhető el.

 • Hatékony nyomtatási technológia

  Többpéldányos funkció (akár 1 eredeti + 9 másolat)

 • Megbízhatóság

  Hosszú élettartamú nyomatok (akár 100 év)

 • Kevesebb hulladék

  Az új nyomtatók a régebbi típusokkal azonos festékszalagot használnak, így nem kell kidobnia a még fel nem használt kellékanyagokat.

Epson eredeti festékszalagok

Az Epson a világ első számú nyomtatógyártója, amely bankok és postahivatalok számára készít minden papírtípussal kompatibilis, gyors, takarékos, megbízható és tartós nyomtatást biztosító készülékeket. A mátrixnyomtatás ideális háttérirodában, csekkfeldolgozásnál és többpéldányos papírok nyomtatásánál, mivel ezekhez a feladatokhoz egyszerűen nem létezik más megoldás.

Az új technológiai megoldások – mint például a nagyobb igénybevételre méretezett GP sorozatú tintasugaras nyomtatók – most még több hozzáadott értéket kínálnak rendkívül alacsony áron.

Időmegtakarítás

Az Epson eredeti festékszalagok segítségével minimálisra csökkentheti az állásidőt. Anyaguknak és kialakításuknak köszönhetően az eredeti Epson festékszalagok megszüntetik a csavarodási és beragadási problémákat.

Konzisztensen kiváló minőség most még megbízhatóbb kivitelben

Az Epson eredeti festékszalagok garantált hosszúságuknak köszönhetően biztosítják a konzisztens nyomtatási kapacitást, és a folyamatosan jó minőségű nyomtatást. Az Epson eredeti festékszalagok használata megnöveli az Epson nyomtató élettartamát.

Hogyan ismerheti fel az eredeti Epson termékeket?

A tintán, a festékszalagon és a festékkazettán megtalálható Epson színváltó címke segít annak a megállapításában, hogy az adott Epson tinta, festékszalag vagy festékkazetta eredeti-e vagy hamisítvány.

 • 1 Billentse a dobozt előre és hátra.
 • 2 Az ellenőrző címkének a látószög változtatásával bronz színűről zöld színűre kell változnia.

A termékcsalád megtekintése

Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

  Eltávolítás az összehasonlításból