MÁTRIXNYOMTATÓK

Az Epson termékei elősegítik vállalkozásának hatékonyabb működését

Az Epson a világ első számú nyomtatógyártója, amely bankok és postahivatalok számára készít minden papírtípussal kompatibilis, gyors, takarékos, megbízható és tartós nyomtatást biztosító készülékeket. A mátrixnyomtatás ideálisan használható háttérirodában, csekkfeldolgozásnál és többpéldányos papírok nyomtatásánál, mivel ezekhez a feladatokhoz egyszerűen nincs jobb módszer.

Az új technológiák, mint például a nagyobb igénybevételre méretezett GP sorozatú tintasugaras nyomtatók most még több hozzáadott értéket kínálnak rendkívül alacsony áron.

A MÁTRIXNYOMTATÓK ELŐNYEI

  • Kiváló oldalankénti költségarány (mindössze 0,20 euró/100 oldal)
  • Többpéldányos funkció (akár 1 eredeti + 9 másolat)
  • Hosszú élettartamú nyomatok (akár 100 év)
  • Működés szélsőséges körülmények között is (forró, hideg, száraz, párás vagy poros környezetben)
  • Kis karbantartási igény
  • Leporelló papír kezelése
  • Nyomtatás sokféle típusú és vastagságú papírra
  • Többféle papírút közül lehet választani, így a berendezés bármilyen munkakörnyezetben megfelel
  • Egyszerre kezel vágottlapot és leporellót

9 TŰS NYOMTATÓK

Az Epson 9 tűs mátrixnyomtatói ideálisak kereskedelmi, ipari és logisztikai célokra, továbbá kiváló nyomtatási minőséget kínálnak versenyképes áron. A nagy precizitású illesztés és a kifinomult papírkezelés ötvözésének köszönhetően a keskeny és széles kocsis nyomtatók még a nagy volumenű feladatokkal is könnyen megbirkóznak.

24 TŰS NYOMTATÓK

A 9 tűs nyomtatók összes funkcióján túl a méretezhető betűtípusok és a levélminőségű nyomtatás előnyeit is kínálják. Az Epson 24 tűs nyomtatói ideálisan használhatók a kereskedelmi és a szolgáltatási szektorban ügyfélszolgálati pultoknál, illetve számlák és megrendelések nyomtatására. A termékcsalád síkágyas nyomtatókat is tartalmaz, amelyek a nyomathordozó anyagok szélesebb (és vastagabb) választékával használhatók, ideértve a blokkokat és címkéket is.

SZÁMLAKÖNYVNYOMTATÓK

Az Epson PLQ-22 sorozat nyomtatói halk, alacsony fenntartási költségű készülékek bankok, posták és állami intézmények számára. Akár 576 karakter/mp-es nyomtatási sebességgel a PLQ-22 sorozat nyomtatói sokféle nyomathordozó használatára alkalmasak, beleértve a számlakönyveket, útleveleket, jegyeket és vízumokat. Az ügyfelek és a dolgozók nagyra értékelhetik a csupán 51 dBA zajszintű számlakönyvnyomtatók csendes működését.