LABELEXPO 2019

Brussels
24 - 27 September 2019
Visit us in Hall 9, Stand A50

Use #EPSONLABELEXPO to join the conversation

Learn more

IGÉNY SZERINTI CÍMKÉK

Ha az Epson címkenyomtatóját vagy címkeprését választja, minimális selejt mellett nyomtathat egyedi címkéket, akkor, amikor azokra szüksége van.

Kapcsolat ADATLAP LETÖLTÉSE

Epson címkenyomtatók

Akár kézi címkenyomtatót keres az irodájába, akár színes, tintasugaras címkenyomtatót olyan speciális területekre, mint a gyártás vagy az egészségügy, vagy kissorozatos digitális címkenyomtatót kereskedelmi nyomtatáshoz, az Epson biztosítja az Ön által elvárt minőséget és teljesítményt.

Áramvonalasítsa
vállalkozását

A címkenyomtatók több iparágat átfogó, több különféle alkalmazást lehetővé tevő választékát kínáljuk.

Íme néhány példa a hozzáadott érték teremtésre és a hatáskeltésre, olyan címkék segítségével, melyeket Ön is egyszerűen elkészíthet az íróasztalán vagy útközben, igény szerint és élénk színekben.

Üzleti alkalmazások

Termékcímkék

Címkék élelmiszerek csomagolásához és borosüvegekhez, piperecikkekhez, ruhákhoz, konyhai eszközökhöz, egészségügyi információs címkék, vegyszercímkék, forgalmazói címkék

Egészségügy

Karszalagok, allergia vagy vércsoport figyelmeztetések, orvosság vagy egyéb figyelmeztető feliratok, munkaruhák címkézése

Szabadidő

Jegyek, belépési karszalagok és tagsági kártyák

Kereskedelem

Termékcímkék és -fülek, vonalkódok raktári követéshez, promóciós ajánlatok vagy kedvezmények, ajándékcsomagolások szaténszalagokkal

Raktározás és logisztika

Követő vonalkódok, szállítási címkék, kiszállítási utasítások, figyelmeztetések, polccímkézés, postacímkék, mágneses, reklám és biztonsági címkézés

Kommunikáció, AV és kábelezés

Hőre zsugorodó kábelhüvelyek, önszorító kábelkötöző, kapcsolómezők ipari szabvány szerinti szalagjai, lyukasztófejek, csatlakozók és sorkapcsok, alaplemezek, szabályozódobok, megszakítók

Iroda

Iktatás és adminisztráció

Informatika

Terméknaplózás és -követés, biztonsági címkék

Kézi és asztali címkenyomtatók

Az Epson LabelWorks kisméretű elektronikus címkenyomtató kínálata lefedi az Ön összes irodai, raktározási, gyári és szakmai címkézési szükségleteit, ideértve az iktatást, az eszközcímkézést és az összes kábel és csőtípust is.

A sokféle méretben, színben, ragasztóanyag erősségben elérhető Epson szalagok lefednek szinte minden irodai és ipari címkézési szükségletet.

Mindegyik Epson címkenyomtató minimalizálja a címkeszegély méretét, ily módon csökkentve a selejt mennyiségét és hatékonyabb címke/szalag arányt biztosítva

Asztali színes címkenyomtatók

Az Epson ColorWorks választéka minőségi, igény szerinti címke-, jegy- és feliratnyomtatást tesz lehetővé. Az egyedi minták igény szerinti nyomtatása csökkenti az előnyomtatással kapcsolatos költségeket, ideértve a készletezést és a felesleget is.

Mivel a készülékek tintasugaras technológiát alkalmaznak, a nyomathordozók széles választékával kompatibilisek, és víz-, illetve fakulás álló, tartós nyomatok készítését teszik lehetővé. Az integrált érintőképernyős, önálló, színes címketermináloktól a traktoros lapadagolással szerelt, széles, ipari erősségű tintasugaras nyomtatókig, az Epson kínálata sok iparág követelményeit kielégítik, ideértve a gyártást, az egészségügyet, a kereskedelmet, és a feliratozást.

TERMÉKVÁLASZTÉK MEGTEKINTÉSE

Bővítse nyomtatási szolgáltatásait az Epson címkenyomtatóival

A kifejezetten ipari felhasználásra tervezett kereskedelmi címkenyomtatók széles választékát kínáljuk.

Íme néhány példa arra, hogy a címkenyomtatók és -átalakítók segítségével miként bővítheti címkézési szolgáltatásait, hozhat létre hozzáadott értéket az ügyfelei számára, illetve fejlesztheti vállalkozását új, hatásos címkézési alkalmazásokkal.

Kereskedelmi alkalmazások

Gyártás

Informatikai címkék, eszközcímkék, termékcímkék, logók, előnyomtatott címkék, figyelmeztető matricák, kültéri címkézés

Étel és ital

Friss élelmiszerek csomagolása, előre elkészített élelmiszerek, italok és borok

Gyógyszeripar

Orvosságok, figyelmeztetések, vegyszerek, feliratozás

Szépség és egészség

Kozmetikai és szépségápolási termékek

Háztartási cikkek

Kertészeti cikkek, takarítóeszközök, autóápolás, abroncsok

Kereskedelem

Kirakatmatricák, figyelmeztető címkék, feliratozás

Kissorozatos címkenyomtatás

A SurePress termékcsalád könnyebbé és hatékonyabbá teszi a minőségi, kissorozatos nyomtatást.

A kiváló nyomtatási minőséget, illetve a hagyományos hordozók széles választékán pontos színhűséget biztosító SurePress termékcsalád lehetővé teszi a címkegyártók és nyomtatási szolgáltató vállalkozások számára a szolgáltatásaik bővítését és a nyereségük növelését.

TERMÉKVÁLASZTÉK MEGTEKINTÉSE

Nagyformátumú címkenyomtatók

A SureColor SC-S termékcsalád kiváló nyomtatási minőséget és nagy hatékonyságot biztosít az öntapadó hordozók széles választékán.

A nyomtatók könnyen kezelhetők és megbízhatók, a teljes fenntartási költségük pedig alacsony.

TERMÉKVÁLASZTÉK MEGTEKINTÉSE

Esettanulmányok

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Biztonsági ellenőrzés

Ennek segítségével meggyőződünk arról, hogy Ön egy személy, nem pedig spam.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező