A CTP és levilágítási nyomdai előkészítési megoldások, illetve közvetlen nyomólemez készítési alkalmazások és tintasugaras metálszín nyomtatók széles választékát kínáljuk

NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉSI MEGOLDÁSOK

Az általunk kínált megoldások a minőség új szintjét jelentik a pontos kereskedelmi és csomagolási proofkészítés terén, lehetővé téve a pontos levilágítást és nyomólemez készítést.

Konzisztens színek biztosítják a kiváló végeredményt.

A hatékony színkezelés elengedhetetlen a pontos, megismételhető színek előállításához a digitális munkafolyamat során. És mindez még fontosabb akkor, amikor a márkatulajdonosok több platformon teszik közzé üzeneteiket.

Konzisztens színek

Az Ön felelőssége biztosítani a különféle nyomtatókon és technológiákkal (digitális, litho, web vagy flexo) készített proofok és nyomatok egyezését. Az általunk kínált megoldások garantálják a tökéletes konzisztenciát és kiszámíthatóságot. Segítünk, hogy a végeredmény, az elsőtől az utolsóig tökéletes legyen.

 • Széles színtér

  Konzisztens, pontos proof-ok és kiváló grafikák az ultra-széles, átmenet nélküli színterünknek köszönhetően.

 • Távoli proof-készítés

  A minőségi proofok távoli nyomtatása felgyorsítja az elfogadási folyamatot komplex projektek esetén.

 • Nyomathordozók választéka

  A proof, fénykép és produkciós nyomathordozók széles választéka minden gyártási igényt kielégít.

 • Proofkészítés csomagolóanyagokra

  Fehér tinta biztosítja a pontos proofokat és átfedéseket a filmen vagy ezüstmetál hordozókon, a grafikai tartalomtól függetlenül.

 • Ipari szabványok

  A kompatibilitás a vezető szoftverekkel minden környezetben automatizálja a színkezelést.

 • Nagy teljesítmény

  A magas fokú automatizálásnak, a stabil technológiának, illetve a minimális karbantartási igénynek köszönhetően Ön gyorsabban dolgozhat.

 • Lemezek és film

  Alkalmazzon hagyományos vízbázisú tintákat a nyomólemezeken és filmen, mindezt költséghatékonyan, vegyszerek használata nélkül.