EPSON CONNECT

Egyszerű nyomtatás táblagépről, okostelefonról és egyéb eszközökről

Nyomtatás bárhonnan az Epson Connect megoldással

Az Epson mobilnyomtatási és felhőalapú nyomtatási szolgáltatásai lehetővé teszik az otthoni, az irodai vagy az útközben történő vezeték nélkül nyomtatást és szkennelést okostelefonról és táblagépről.

Ismerje meg az Epson Connect által biztosított szolgáltatásokat, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni a nyomtatóból és az okoseszközökből. Nyomtasson otthona kényelméből, a kertből vagy akár útközben bárhonnan. Bárhol is tartózkodik, bármilyen eszközt használ, az Epson Connect segít.

EPSON IPRINT ALKALMAZÁS

Alkalmazás nyomtatáshoz, szkenneléshez és még sok máshoz

További információ

Okostelefonjával vagy táblagépével szinte bárhonnan és bármikor nyomtathat Epson nyomtatóra – ez az Epson iPrint alkalmazással valóban egyszerű. Csak töltse le és telepítse ezt a nagyszerű ingyenes alkalmazást, és máris hozzákezdhet webhelyek, Microsoft Office-dokumentumok, fényképek és PDF-fájlok nyomtatásához, szkenneléséhez és másolásához.

iPrint bemutató videók

 1. 1. Az Epson Connect beállítása
 2. 2. A helyi hálózat beállítása
 3. 3. Memória-hozzáférés
 4. 4. Szkennelés és mentés
 5. 5. Másolás
 6. 6. Online tárolás
 7. 7. Fotó nyomtatása
 8. 8. Mentett dokumentum nyomtatása
 9. 9. Weboldal nyomtatása – Android
 10. 10. Weboldal nyomtatása – iOS

Főbb jellemzők

Nyomtatás bárhonnan

Az iPrint képes a fotók és dokumentumok elküldésére közvetlenül a nyomtatójára az internetről, ami lehetővé teszi, hogy bárhonnan nyomtasson1.

Nyomtatás a közelben

Azzal a nyomtatóval kellene nyomtatnia, amelyik épp ott van Ön mellett? Csak jelentkezzen be eszközével az adott Wi-Fi-hálózatba, és nyomtathat is.

Szkennelés és megosztás

Az iPrint szkennelni is képes a közeli nyomtatóról Wi-Fi-kapcsolat segítségével. Így szkennelni, menteni és megosztani is tud az eszközről.

Szkennelés vezeték nélkül

Szeretne elmenteni egy fontos dokumentumot vagy fényképet? Mostantól beszkennelheti a dokumentumot egy közeli Epson multifunkciós készüléken vezeték nélkül, majd fogadhatja a fájlt okostelefonon vagy táblagépen. Ezután eldöntheti, hogy e-mailben elküldi, az eszközre menti vagy feltölti a fájlt a felhőbe.

Érintse meg a felhőt

A felhőhöz való hozzáférést az iPrint alkalmazás közvetlenül biztosítja, amelynek köszönhetően az online hozzáférés egyszerűbb, mint eddig bármikor. Bejelentkezhet a Box, Dropbox, EverNote, Google Drive vagy Microsoft OneDrive szolgáltatásokba, így megtekintheti és kinyomtathatja online fájljait vagy szkennelhet és feltöltheti az eredményt.

Fájlátvitel

A nyomtató segítségével a fájlokat közvetlenül küldheti át táblagépre vagy telefonra. Csak illesszen be egy USB-meghajtót vagy memóriakártyát a nyomtatóba, és az iPrint máris látja és képes elküldeni a fényképeket az eszközre. Meg is fordíthatja a folyamatot, és fájlokat tölthet le a mobileszközről. Lehetőséget kínál a fotók régebbi digitális fényképezőgépekről való átvitelére is.

Szakasz bezárása

EPSON CREATIVE PRINT ALKALMAZÁS

Egy alkalmazás, amellyel kreatívan szerkesztheti Instagram- és Facebook-fotóit.

További információ

Fejezze ki kreativitását okostelefonja vagy táblagépe segítségével, a Creative Print alkalmazás használatával. Ezáltal egyszerűen nyomtathat fotókat az okoseszközéről, az Instagramról vagy Facebookról. Ezen felül készíthet kollázsokat, egyedi üdvözlőkártyákat hozhat létre, személyre szabhatja a nyomtatott anyagokat, közvetlenül nyomtathat CD/DVD lemezre és fotóit szórakoztató színezőkönyvvé alakíthatja.

Hogyan működik?

 1. Az Epson Creative Print alkalmazás letöltése
 2. Keressen egy nyomtatót a Wi-Fi-hálózaton
 3. Nyomtasson üdvözlőlapokat, naptárakat, CD-ket és egyéb anyagokat

Nyomtatás Facebookról

A Facebookról történő nyomtatás még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak jelentkezzen be Facebook-fiókjába, és kinyomtathatja a fotókat. Ne hagyja emlékeit a telefonján; nyomtassa ki őket még ma, hogy gyönyörködhessen bennük.

Kollázsok

Hozzon létre kollázsokat a kompatibilis közösségi média alkalmazásokból származó fotókból, illetve a táblagépén vagy az okostelefonján tárolt fotókból. Sokféle nyomtatható méret akár 22 × 28 cm (8,5 hüvelyk × 11 hüvelyk) méretig.

Egyedi fotónyomtatás

Egyszerűen használható kreatív eszközeinkkel rövid idő alatt olyan személyre szabott kártyákat, kereteket és naptárakat alkothat, amelyekkel kiemelheti az élet igazán fontos pillanatait. Ezekkel a néhány perc alatt elkészíthető tárgyakkal családját és barátait is megajándékozhatja.

További információ

Főbb jellemzők

Nyomtasson CD/DVD lemezre

Hozzon létre műalkotásokat fotóiból és nyomtasson közvetlenül tintasugaras nyomtatóval erre alkalmas CD/DVD lemezre, kompatibilis Epson nyomtatóval.

Színezőkönyv

Válasszon ki egy fotót, és hozzon létre vázlatos színezőkönyvet, amit kinyomtathat, hogy gyermekei aztán kiszínezhessék.

Egyedi üdvözlőlapok

Készítsen egyedi üdvözlőkártyát fotóiból. Személyre szabhatja akár saját kézírásával is.

Szakasz bezárása

EPSON EMAIL PRINT

Nyomtasson bárhonnan – egyszerűen küldje el e-mailben a nyomtatójára1

További információ

A legújabb Epson nyomtatóknak saját e-mail-címük van. Képesek az e-mail-címre érkezett mellékletek – például fotók és dokumentumok – automatikus kinyomtatására. Telefon, táblagép vagy laptop – nyomtasson bármelyik eszközről, bárhonnan a világon – ehhez mindössze arra van szükség, hogy e-mailt küldjön az interneten keresztül a nyomtatónak.

Az Email Print működésének bemutatása

Nézze meg ezt a videót, amely bemutatja, hogy mennyire könnyű a használata.

Az Email Print letöltése

Kattintson ide a funkció letöltéséhez.

Már regisztrált?

Használja ezt a hivatkozást a fiókjához való hozzáféréshez.

Hogyan működik?

 1. Állítsa be a nyomtatót az Email Print használatához
 2. Küldje el a fényképeit és fájljait e-mail mellékleteként a nyomtató e-mail-címére.
 3. Az e-mailek, fényképek, PDF- és Microsoft Office-fájlok kinyomtatása automatikus

Főbb jellemzők

Nyomtatás bármilyen eszközről

Ha az eszköz képes e-mailt küldeni és hozzáfér az internethez, akkor az Epson Email Print funkció használható lesz. Egyszerűen küldje el e-mailben Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, PDF-, JPG- és TIF-fájljait a nyomtatónak. Bárhol tartózkodhat a világon1.

Könnyű megjegyezni

Szeretné megváltoztatni az automatikusan megadott e-mail-címet? A nyomtató e-mail-címének testreszabására egyszerűen használja az Epson Connect-fiókot. Így már egyszerűen megjegyezhető lesz Ön és bárki számára, akivel megosztotta a nyomtatót.

Biztonság egyszerűen

Szeretné korlátozni, ki használhatja a nyomtatót? Kapcsolja be az „Engedélyezett feladók listája” funkciót. Ezután beállíthatja, mely e-mail-fiókok használhatják a nyomtatót. Hozzáadhat akár egy egész e-mail-tartományt is, hogy gyorsan engedélyezze az egész cég e-mail-listáját.

Szakasz bezárása

EPSON SCAN TO CLOUD

Közvetlen beolvasás felhőalapú fiókokba

További információ

Dokumentumokat vagy fotókat szkennelhet be mindössze néhány koppintással a nyomtató kezelőpaneljéről, majd közvetlenül elküldheti őket e-mail-címekre vagy felhőalapú tárhelyekre. Csak győződjön meg arról, hogy a nyomtató csatlakozik az internethez.

A Scan-to-Cloud megoldás beállítása

Kattintson ide a funkció letöltéséhez.

Már regisztrált?

Jelentkezzen be itt a fiókjához való hozzáféréshez.

Hogyan működik?

 1. Válassza ki a Scan-to-Cloud lehetőséget a nyomtató kezelőpaneljén.
 2. Szkennelje be a dokumentumot
 3. Küldje el a fájlt e-mailben vagy mentse online tárhelyre.

Főbb jellemzők

Dokumentumok archiválása és tárolása

A felhőalapú szolgáltatások segítségével tárolhatja és rendszerezheti a beolvasott dokumentumokat, hogy bárhonnan, illetve bármilyen eszközről hozzájuk férhessen. Az Epson Scan-to-Cloud segítségével szkennelheti, archiválhatja és megoszthatja üzleti dokumentumait.

Szkennelés és megosztás

A nyomtatóval beszkennelheti és megoszthatja dokumentumait vagy képeit közvetlenül e-mailben az Epson nyomtatóról más e-mail-címekre.

Szakasz bezárása

EPSON REMOTE PRINT

Haladó nyomtatás bárhonnan, számítógépe segítségével1

További információ

Nem kell otthon lennie ahhoz, hogy fájlokat küldjön nyomtatásra a számítógépéről. Telepítse a Remote Print szolgáltatást a számítógép vagy laptop teljesítményének és elérésének növeléséhez. A Fájl/Nyomtatás pontra kattintással elküldheti a fájlt egy Epson nyomtatónak bárhol a világon1. Nem kell aggódnia a formázással vagy betűkészlettel kapcsolatos problémák miatt. Ezenkívül speciális nyomtatási beállításokhoz is hozzáférhet, illetve megadhat ilyeneket.

Hogyan működik?

 1. Telepítse a Remote Print alkalmazást, és írja be az adott Epson nyomtató e-mail-címét.
 2. Válassza a Fájl/Nyomtatás pontot bármely alkalmazásban, és válassza a „Remote Print” lehetőséget.
 3. A fájlt az alkalmazás megfelelően formázva küldi el a távoli nyomtatóra.

Főbb jellemzők

Távoli nyomtatás

Az interneten keresztül egy távoli nyomtatón való nyomtatás most olyan egyszerű, mintha csak a Fájl/Nyomtatás parancsra kattintana. A Remote Print funkció rendkívül hatékony, mert szinte minden alkalmazással és fájltípussal együttműködik. Ráadásul gyorsabb az Email Print funkciónál, mert nem kell e-mail-mellékletet létrehozni és elküldeni.

Bármilyen szoftver, bármilyen betűkészlet

A Remote Print gyakorlatilag minden számítógépes szoftveres alkalmazással együttműködik – még a legspeciálisabbakkal is. Biztos lehet benne, hogy a formázás és a betűtípusok ugyanúgy jelennek meg, mintha csak USB-kábelt használna.

Ha Ön szeretne irányítani

A Remote Print segítségével beállíthatja, hogy a dokumentum hogyan jelenjen majd meg nyomtatásban a távoli helyen. Adja meg a példányszámot, az oldaltartományt, a fordított sorrendi és leválogatási opciókat. Használhat szoftverspecifikus nyomtatási funkciókat is, amelyek további irányítási lehetőséget biztosítanak.

Szakasz bezárása

KOMPATIBILIS SZOLGÁLTATÁSOK

További kompatibilis nyomtatási megoldások

További információ

Az Epson Connect nyomtatási szolgáltatások mellett több más, az Epson nyomtatókkal és okoseszközökkel kompatibilis nyomtatási megoldás is a rendelkezésére áll.

Beépített nyomtatás Androidról az Epson Print Enabler segítségével

Az Android 4.4, ill. későbbi verziók beépített funkcióival nincs szükség külön alkalmazásra a nyomtatás támogatásához. Az ingyenes Epson nyomtatásvezérlő letöltését követően a nyomtatási opció megjelenik a támogatott alkalmazások menü ikonján belül. A Chrome-ba, a galériába és a Gmailbe beépülő funkció segítségével egyszerűen nyomtathat weboldalakat, fotókat és e-maileket. Az Android nyomtatás funkciójához ezen felül hozzáférhet a Drive-ból és a Quickoffice-ból is, és így könnyen kinyomtathatja dokumentumait.

Kompatibilitás ellenőrzése

Hogyan működik?

 1. Töltse le az Epson nyomtatásvezérlő szoftvert a Google Play Áruházból.
 2. Válassza ki a beállítások legördülő menüjét, majd a nyomtatás lehetőséget.
 3. Válasszon ki egy közeli nyomtatót.
 4. Nyissa meg a nyomtatási opciókat, és válassza a nyomtatást.
 5. Ekkor a kijelölt nyomtatási feladatot a kiválasztott nyomtató kinyomtatja.

Főbb jellemzők

Kompatibilitás

A 2008 után gyártott Epson Wi-Fi-s nyomtatók (valamint a lézernyomtatók egy része) kompatibilis az Epson nyomtatásvezérlővel. A kompatibilis termékeket az alábbi listában tekintheti meg.

Nyomtatás útközben

Nyomtasson akkor is, ha számítógépről laptopra vagy okoseszközre vált.

Mopria

A Mopria Alliance az azokat a vezető globális technológiai vállalatokat tömörítő nonprofit szervezet, amelyek közös célja egy intuitív és egyszerű vezeték nélküli nyomtatási megoldás megalkotása okostelefonokhoz, táblagépekhez és egyéb mobileszközökhöz.

Kompatibilitás ellenőrzése

Epson Print and Scan

Az Epson Print and Scan kiváló nyomtatási és szkennelési élményt biztosít a Wi-Fi kapcsolattal rendelkező Epson multifunkciós nyomtatójához a Windows 8 kezdőképernyőjén.

Kompatibilitás ellenőrzése

Főbb jellemzők

Nyomtatás
 • Érintés-érzékeny felhasználói interfész
 • Eszközválasztás
 • Dokumentum-előnézet
 • Papírméret
 • Papírtípus
 • Színmód
Szkennelés
 • Érintés-érzékeny felhasználói interfész
 • Eszközválasztás
 • Dokumentum-előnézet
 • Papírméret
 • Papírtípus
 • Színmód

Apple Airprint

Nyomtatás közvetlenül iPad, iPhone vagy iPod Touch készülékről. Nincs letöltendő szoftver vagy telepítendő illesztőprogram, és kábel sem szükséges a csatlakoztatáshoz. A Mail, Photos, Safari vagy iBooks alkalmazásokból néhány érintéssel elküldheti a képernyő tartalmát egy Epson nyomtatóra.

Kompatibilitás ellenőrzése

Hogyan működik?

 1. Érintse meg a művelet ikonját.
 2. Nyomtasson egy közeli nyomtatóra.
 3. Vegye fel a kész dokumentumot.

Főbb jellemzők

Vezeték nélküli nyomtatás alkalmazásból

Nyomtathat a legtöbb népszerű alkalmazásból. A nyomtatási funkció csak néhány érintést igényel. Nyomtasson e-maileket, fényképeket, térképeket, dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat egy közeli Epson nyomtatóra a Wi-Fi hálózat segítségével. Ennyire egyszerű.

Érintés és nyomtatás

A nyomtatás funkcióhoz a „Műveletek” vagy „Eszközök” gombbal férhet hozzá. Ezután keresse meg az Epson nyomtatót a Wi-Fi hálózaton és nyomtassa ki a dokumentumot. Az AirPrint a háttérben elvégzi a nyomtatást. Ezt az iOS beépítve tartalmazza, ezért nincs letöltendő szoftver, és kábel sem szükséges a csatlakoztatáshoz.

Szakasz bezárása

Kompatibilis alkalmazások vagy termékek keresése

 1. Ehhez internetkapcsolatra, valamint az internethez és/vagy az e-mail-szolgáltatásához hozzáférő eszközre van szükség.