Akár 3 évre elegendő tinta

Fedezze fel, milyen egyszerű és költséghatékony a tintapatron nélküli nyomtatás. Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók akár három évre elegendő tintát tartalmaznak1, így akár 90%-os2 nyomtatási költség megtakarítást érhet el.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Bemutatjuk az EcoTank külsőtartályos nyomtatókat.
Tintapatron nélküli, rendkívül alacsony költségű nyomtatás.

Akár nagyobb kellemetlenség is származhat abból, ha kifogy a tinta. Még ha van is otthon tartalék patron, a patroncsere időigényes. Ha elfoglalt és munkája függ a nyomtatójától, egyszerű a megoldás. Az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatója rendkívül nagy kapacitású tintatartályrendszerrel rendelkezik, így nincs többé szükség patronokra.

TÖBB MINT

30

MILLIÓ

ÉRTÉKESÍTETT KÉSZÜLÉK VILÁGSZERTE

Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók előnyei

Az Epson EcoTank tintatartályos nyomtatók számos szerethető tulajdonsággal rendelkeznek, ám van köztük néhány igazán egyedülálló, amelyre szeretnénk felhívni a figyelmét. Egyrészt rendkívül alacsony költségű nyomtatási megoldást kínálnak, másrészt megbízhatóak és könnyen használhatók. További részletek az alábbiakban olvashatók.

Rendkívül alacsony költségű nyomtatás

Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók rendkívül alacsony lapköltségének köszönhetően akár 90%-kal csökkentheti nyomtatási költségeit2. Ez nem meglepő, ugyanis akár három évre elegendő tintát mellékelünk hozzá1. Továbbá bizonyos EcoTank nyomtatókkal akár 14 000 oldalt nyomtathat fekete-fehérben, valamint 11 200 oldalt színesben4.

Hogyan működik?

A beépített, nagy kapacitású tintatartály folyamatosan adagolja a tintát a nyomtatónak. Nem kell többé tintapatront cserélnie; csak egyszerűen töltse fel a tartályt az Epson tintapalackkal, és folytathatja a nyomtatást. Nemcsak sokkal kényelmesebb, de a mellékelt nagy mennyiségű tintának köszönhetően az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb. 82 db tintapatronnak megfelelő tintával szállítjuk2.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE
Megbízhatóság

Az Epson Micro Piezo állandó nyomtatófejre és az Epson gyári tintára rábízhatja magát, hiszen az innovatív, hatékony és pontos nyomtatófejnek köszönhetően kiváló minőségű, élénk, tiszta színekkel rendelkező nyomatok készülnek rendkívül nagy sebesség mellett.

Nyugodt munkavégzés

A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartályrendszere megbízható színes nyomtatást garantál, a tintaújratöltés pedig egyszerű és problémamentes. Az eredeti Epson tintákat tisztatérben állítják elő és az Epson nyomtatókkal optimalizálják.

Még több ok, amiért érdemes megvenni

Sokkal több van az EcoTank külsőtartályos nyomtatókban, mint a rendkívül nagy kapacitású tintatartályok. Kibővített termékcsaládunk a funkciók széles választékát kínálja.

Kétoldalas nyomtatás

Takarítson meg pénzt és papírt a kétoldalas nyomtatással. Sokkal inkább környezetbarát megoldás is.

Mobil nyomtatás

Küldjön dokumentumokat nyomtatásra okostelefonról vagy tabletről az ingyenes Epson iPrint5 alkalmazással. Küldjön vagy kapjon e-mailben nyomtatandó fájlokat bárhonnan a világból az Epson Email Print5 segítségével.

Három év promóciós garancia

Minden Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatóhoz egy év standard jótállást vagy három év promóciós garanciát6 biztosítunk.

Zárolási és töltési rendszer

Az Epson problémamentes EcoTank külsőtartályos nyomtatóinak új generációja továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerrel rendelkezik, amely minimalizálja a kifröccsenés és a koszolás kockázatát. A kifröccsenés minden állapotban a minimálisra csökken a könnyen nyitható tartályoknak köszönhetően, amelyekből könnyű kiönteni a tintát, és olyan mechanizmust használnak, amely biztosítja, hogy a tartályokba kizárólag a megfelelő tinta kerüljön.

Széles termékskála

Válasszon EcoTank külsőtartályos nyomtatót az igényeinek leginkább megfelelő funkciókkal. Az EcoTank külsőtartályos kollekció több mint 20 modellt foglal magában, amelyek között találhat otthoni, otthoni irodai használatra vagy kisvállalkozások számára tervezett modelleket.

Beépített nyomtatófej

A piacon elérhető többi nyomtatóval szemben az EcoTank külsőtartályos nyomtatók beépített állandó nyomtatófejjel rendelkeznek a problémamentes, megbízható nyomtatás érdekében.

További alacsony költségű tintapalackok

Az induló tintakészlettel többezer oldalt is nyomtathat. Amikor végül elfogy a tinta, további tintapalackokat vásárolhat megfizethető áron.

Tekintse meg az EcoTank külsőtartályos választékát

MEGTAKARÍTÁS KALKULÁTOR

Takarítson meg pénzt az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatócsaládjával

Használja költségkalkulátorunkat, hogy megtudja, mennyit takaríthat meg egy EcoTank külsőtartályos nyomtatóval.

További információ

Nyomtatópánik

Európa-szerte 8000 ember mesélte el az általa átélt legnagyobb „nyomtatópánikot”, ami akkor tört ki, amikor kifogyott a nyomtatóból tinta. Az alábbi linkekre kattintva elolvashatja a felmérés eredményeit, vagy görgessen lejjebb, és kulcsfontosságú adatokat és számokat talál

Az európai szülők

56%

-a találta már magát „nyomtatópánik”-helyzetben, amikor az otthoni nyomtatóból kifogyott a tinta7

Az emberek

87%-ával már megtörtént, hogy nem tudott nyomtatni, mert kevés vagy semennyi tinta nem volt otthon7

5-ből 1

szülő számára kényelmetlenséget okoz az új tintapatronok megvásárlása az otthoni nyomtatóhoz7

Ilyen jó nyomtatóm még sosem volt. Teljes mértékben beleszerettem az új nyomtatómba! Annyira praktikus, valamint olcsóbb és sokkal inkább környezetbarát, hiszen tintapalackokkal működik, így a tartályokat csak fel kell tölteni, és nem kell folyamatosan tintapatronokat vásárolnom! A nyomtatási minőség lenyűgöző, a nyomtatott képek gyönyörűek, még a fotók is fantasztikusak! A kedvenc nyomtatóm!!

L565 a WhimsicalMblog által

Vélemények elrejtése
L565 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Az Epson ezzel tuti befutó!!

Az Epson ezzel tuti befutó!!

Az első benyomásom a nyomtatóról? Fantasztikus!! Az elmúlt 20 év folyamán számos Epson-nyomtatót használtam már, és ez eddig messze a legjobb.
Ez az első olyan nyomtató, ami nem kent össze tintával az első beállítások elvégzése után. Nem tudom eléggé dicsérni ezt a nyomtatót, számomra minden téren kielégítő, az Epson a legjobb!!
Kiváló nyomtatási minőség, szkennelés, másolás, és ahhoz képest, mi mindent tud, kis helyigénnyel rendelkezik.

L565 5/5

StressyMummy

A tökéletes családi nyomtató

A tökéletes családi nyomtató

Az elmúlt évek során számos nyomtatót kipróbáltam, és elmondhatom, hogy az L565 készülékkel teljes mértékben elégedett vagyok. Jól néz ki, egyszerű üzembe helyezni és hihetetlenül felhasználóbarát.
A mi családunk elég nagy, és mindenki sokat nyomtat, ez a nyomtató pedig gyors, és könnyedén csatlakoztatható a különböző számítógépekhez és egyéb eszközökhöz. A nyomtatási minőség eddig kiváló, és teljesen lenyűgözött a fénymásoló minősége is.
Az újratölthető tartályokat zseniális ötletnek tartom. Feltöltöttük, amikor telepítettük a nyomtatót, és három hétnyi mindennapos használat után szinte alig fogyott belőle. A tintapalackok ötlete is nagyon tetszik, mert könnyen újra tudjuk tölteni a tartályokat, és mivel nagyon jó minőségűek, sokára kell majd cserélnünk őket – és nem kell drága tintapatronokat vennünk.
Követtük a nyomtatón és a számítógépen található útmutatót, és a nyomtató telepítése körülbelül negyven percet vett igénybe, a tartályok feltöltése pedig csak pár percet. A megfelelő méretű kijelző segít a beállítások elvégzése során, a vezérlők használata egyszerű, és más, általam korábban használt vezeték nélküli nyomtatókhoz képest ehhez minden alkalommal, minden eszközről azonnal képes voltam csatlakozni, ami nagy segítséget jelent számomra.
A nyomtató elég nagy, de jól néz ki, és az újratölthető tartályokat fedél rejti el, hogy a gyerekek ne tudjanak hozzájuk nyúlni.
A nyomtatáson és másoláson kívül az L565 készülék szkennelésre és faxolásra is használható, de mivel én még nem szkenneltem vele, és nincs telefonvonalam a faxoláshoz, nem tudok mit mondani ezekről a funkciókról.

L565 5/5

tanialfl

Stílusos, praktikus és gazdaságos

Stílusos, praktikus és gazdaságos

Az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatónk határozottan a legjobb vétel volt. A telepítés és a számítógépekhez való csatlakozás stresszmentes volt, valamint sokkal egyszerűbb volt a tintatartályokat feltölteni, mint a tintapatronokat behelyezni. Az is nagyszerű, hogy négy tintapalack jár hozzá (amely elég 4500 fekete-fehér és 6000 színes oldal nyomtatásához), így nem kell aggódnom, hogy nem tudok nyomtatni. Az egyetlen, amivel nem árt tisztában lenni, hogy a behelyezéstől számítva akár 20 percet is igénybe vehet a tinta „töltődése”, ezért a tinta mindig legyen megfelelően utántöltve, nehogy ne legyen elegendő egy sürgős nyomtatáshoz!
Ez a készülék nyomtat, fénymásol, szkennel és faxol is. Először aggódtunk, hogy a nyomtató túlságosan távol van minden telefonvonaltól, és ezért nehéz lesz telepíteni. Szerencsére nem így történt, mert a Wi-fi csatlakozás lehetővé tette a problémamentesen telepítést közvetlenül az otthoni hálózat segítségével. A telefonkábelt is csak akkor muszáj használni, ha a fax telepítése zajlik, de nekünk arra nem volt szükségünk.
Imádjuk, hogy az Epson iPrint alkalmazással tudunk az okostelefonokról is nyomtatni, és akár átküldhetünk egy nyomtatási munkát a gépre akkor is, ha nem vagyunk otthon, szinte a világ bármely tájáról!
A Scan to Cloud funkciót lenyűgözőnek találjuk. Ha beolvasunk valamit, azonnal elküldi az Epson adatbázisához hozzáadható és menthető rendeltetési helyek bármelyikére. A rendeltetési helyek (többek között) lehetnek e-mail-címek vagy a saját Google Drive is. Csak egyszer kell beírni az adatokat a felhasználói adatbázisba, és onnantól kezdve amikor szkennelünk, bármikor kiválaszthatjuk a célállomást közvetlenül a készülékről.
A készülék stílusos és rendkívül esztétikus. Nem foglal el túl sok helyet, ugyanakkor robusztussága és kiváló minősége biztosítja, hogy hosszú éveken át használni tudjuk majd.
Teljes szívvel ajánlani tudjuk ezt a nyomtatót bárkinek, függetlenül attól, hogy mindennapos családi, otthoni irodai használatra szánja-e, vagy akár a vállalkozása számára szeretne nyomtatót. És ha úgy használjuk, ahogyan az Epson mondja, és a nyomtatási költségeink körülbelül 70%-át meg tudjuk takarítani, az csak még jobb!

L565 5/5

Arm987

Számos nyomtató kipróbálása után ezzel a modellel elégedett vagyok

Számos nyomtató kipróbálása után ezzel a modellel elégedett vagyok

Nem is értem, hogy miért nem állt még elő a többi nagy nyomtatógyártó cég egy ilyen típusú modellel.
Kétségtelen, hogy a tartályrendszer az az út, amelyen haladnunk kell, ami ugyan sokkal drágább a tintapatronos típusnál, de egy kis matematika bebizonyítja, melyik éri meg igazából az árát.
Kiváló választás.

L565 5/5

JenniT

Egyszerűen használható és mindig rendelkezésére áll

Egyszerűen használható és mindig rendelkezésére áll

A telepítés után hihetetlenül könnyű használni. A kedvencem a vezeték nélküli nyomtatási funkció, bár tudom, hogy ez nem új technológia, de mégis: a világon bárhonnan nyomtatni, lássuk be, nagyon jó dolog. Bekapcsolva hagyom a nyomtatót, hogy bármikor tudjak távolról is nyomtatni, ami azt jelenti, hogy most és a használat után kevéssel is hangot ad ki – szerencsére nem okoz problémát és nem hangos, de a kutya megijed tőle!
A nyomtatóhoz nagy mennyiségű tinta jár, ami nagyszerű, mert a legtöbb nyomtatóhoz éppen csak annyi tintát adnak, hogy az ember egy kicsit nyomtathasson vele. Ez némileg igazolja a nyomtató magasabb árát.

L565 5/5

WhimsicalMblog

Ilyen jó nyomtatóm még sosem volt.

Ilyen jó nyomtatóm még sosem volt.

Teljes mértékben beleszerettem az új nyomtatómba! Annyira praktikus, valamint olcsóbb és sokkal inkább környezetbarát, hiszen tintapalackokkal működik, így a tartályokat csak fel kell tölteni, és nem kell folyamatosan tintapatronokat vásárolnom! A nyomtatási minőség lenyűgöző, a nyomtatott képek gyönyörűek, még a fotók is fantasztikusak! A kedvenc nyomtatóm!!

  1. 3 évre elegendő tinta 290 oldal átlagos havi nyomtatási mennyiség alapján az EcoTank külsőtartályos otthoni és irodai nyomtatók esetén. A kalkuláció a legalacsonyabb összesített fekete tinta kapacitása alapján készült az alábbi nyomtatókra vonatkozóan; L4150, L4160, L6160, L6170, L6190.
  2. A tintapatronok összehasonlításáról szóló számítás a 20 legjobb versenyképes A4-es tintasugaras nyomtató által használt legalacsonyabb kapacitású patronon alapul az IDC EMEA Hardcopy Tracker szerint (2016. IV. negyedévi adatok) a 2016. január – 2016. december közötti időszakban. A versenytársak szabvány patronjainak kapacitása osztva egy átlagos Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató összesített kapacitásával.
  3. Az IDC WW HCP Tracker (2016. IV. negyedévi adatok) értékesítési adatai alapján.
  4. A megadott kapacitás megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitások NEM az ISO/IEC 24711 szabványon alapulnak. A megadott kapacitások eltérők lehetnek a nyomtatott képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti feltételektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet.
  5. Vezeték nélküli internetkapcsolat szükséges hozzá. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.
  6. További információért látogasson el a www.epson.hu/garancia
  7. A felmérést az Epson megbízásából a OnePoll végezte 2015 augusztusában. A felmérésben Németország, Olaszország, Spanyolország és az Egyesült Királyság területéről összesen 8000 európai fogyasztó vett részt.

Átugrás

 
Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Kijelöltek összehasonlítása