Akár három évre elegendő tintával1

Több ezer oldalt nyomtathat ezzel a könnyen használható tintapatron nélküli nyomtatóval, mielőtt a tartályt újra kellene töltenie.

Váltson tintapatron
nélküli nyomtatásra

Bemutatkoznak az EcoTank nyomtatók

Mindennapos nyomtatáshoz

AKÁR 49 900 FT-TŐL (ÁFÁVAL)

Üzleti minőségű nyomtatáshoz

AKÁR 49 900 FT-TŐL (ÁFÁVAL)

Fotónyomtatáshoz

AKÁR 49 900 FT-TŐL (ÁFÁVAL)

Mi az az EcoTank?

Egy EcoTank nyomtató alapvetően különbözik a legtöbb nyomtatótól – tintapatronok helyett egy olyan nagy méretű tintatartállyal rendelkezik, amelyet a mellékelt tintapalackokból tölthet fel. Így már a kezdetektől fogva akár 14 000 oldal2 nyomtatására elegendő tintája lesz, így elfelejtheti a gyakori patroncserét, amivel nem csupán pénzt, de időt is megtakarít. A beállítása egyszerű, az újratöltés pedig problémamentes, így sorozatban készülnek a kiemelkedő minőségű nyomatok.

Megtakarítások az EcoTank sorozattal

Takarítsa meg a tintaköltség akár 90%-át3

Akár 3 évre elegendő tinta jár hozzá1 – ami 82 patron mennyiségének felel meg3.

NYOMTASSON TÖBB MINT 2 FEKETE-FEHÉR OLDALT 1 FORINTÉRT4

NYOMTASSONTÖBB MINT 1 SZÍNES OLDALT 1 FORINTÉRT4

Számolja ki, mennyit takaríthat meg az Epson EcoTank nyomtatókkal

 1. Válasszon ki egy Epson EcoTank modellt, és hasonlítsa össze a 20 legnépszerűbb nyomtató valamelyikével
 2. Adja meg, hogy havonta hány oldalt szokott nyomtatni, és várhatóan hány évig fogja használni a nyomtatót.
 3. Kattintson a „KALKULÁCIÓ” gombra

Miért válassza az EcoTank sorozatot?

Globális piacvezető

Az Epson volt a világ első gyártója, aki célirányosan patron nélküli nyomtatókat készített, mára pedig a cég a világ első számú gyártójává vált a tintatartályos nyomtatók terén5. Világszerte több mint 50 millió EcoTank nyomtató talált eddig gazdára6.

Gyorsabb, mint a versenytárs modellek7

Függetlenül attól, hogy egy dokumentum nyomtatásához mennyi tinta szükséges, az EcoTank gyorsabban nyomtat ki egyetlen oldalt, mint a legközelebbi vetélytársai7. Kattintson ide az EcoTank nyomtatási sebességéről szóló videók megtekintéséhez.

Intelligens tervezés

A legújabb generációs EcoTank nyomtatóink tintatartályát tudatosan a nyomtató elején helyeztük el. Ez az új kivitel nemcsak kompakt, de könnyen hozzáférhető újratöltés esetén, és pontosan láthatók a tintaszintek is. Továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerének kialakítása minimalizálja a kifröccsenés és a szennyezés kockázatát.

Megbízhatóság

Más gyártókkal ellentétben az Epson állandó nyomtatófejeket használ. Így nem kell számolni a nyomtatófejcsere költségeivel és a beszerelés kényelmetlenségével.

Nyugodt lehet

Nyugodt lehet a promóciós, 3 éves kiterjesztett garanciával.

Nagyobb választék

Az Epson nagyobb tintatartályos modellválasztékot nyújt, mint bármely más nyomtatógyártó. Szerezzen be egy, a mindennapi, fotónyomtatási és üzleti igényeit kielégítő EcoTank készüléket.

A termékcsalád megtekintése

Mindennapi nyomtatás

Könnyedén nyomtathat, szkennelhet vagy másolhat az otthoni EcoTank nyomtatókkal.

Üzleti minőségű nyomtatás

Végezzen feladataival hatékonyan az üzletre fejlesztett EcoTank modellekkel.

Fotónyomtatás

Készítsen kiemelkedő, fényes képeket és élvezze a gazdag, élénk színeket.

EcoTank monokróm nyomtatók

Akár 50%-os megtakarítás 3 év alatt a fekete-fehér lézernyomtatókhoz képest9.

Termékek összehasonlítása

Műszaki adatok
Multifunkciós szolgáltatások
Csatlakoztathatóság
Max. papírméret
Kétoldalas nyomtatás
Automata lapadagoló
LCD kijelző
Könnyen újratölthető rendszer
Mobilnyomtatás
A mellékelt tintapalack kapacitása2
A csere tintapalack kapacitása2

Nyomtasson mobilról és más eszközökről

Az Epson kompakt multifunkciós, Wi-Fi-vel ellátott készülékeivel a mobilról történő nyomtatás gyors és egyszerű. Nincs többé az asztalához kötve – küldje el nyomtatandó anyagait Wi-Fi-kapcsolaton keresztül táblagépéről vagy okostelefonjáról számos ingyenes mobilnyomtatási alkalmazás segítségével8.

 • Epson iPrint alkalmazás
 • Epson Creative Print alkalmazás
 • Nyomtasson fényképeket Facebookról
 • E-mail-nyomtatás

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk
 1. 3 évre elegendő tinta 225 oldal átlagos havi nyomtatási mennyiség alapján az EcoTank otthoni és irodai nyomtatók esetén, illetve 40 fénykép nyomtatása alapján az EcoTank fotónyomtatók esetén. A számítások alapja a készülékhez adott fekete tintapalackkal elérhető legalacsonyabb oldalkapacitás az otthoni és irodai nyomtatók esetén és a tartozék tintával elérhető legalacsonyabb fényképkapacitás a fotónyomtatók esetén.
 2. A feltüntetett kapacitások megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A feltüntetett kapacitások NEM az ISO/IEC 24711 szabványon alapulnak. A feltüntetett kapacitások eltérők lehetnek a nyomtatandó képektől, a használt papír típusától, a nyomtatási gyakoriságtól és az olyan környezeti feltételektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet
 3. Minden modell, kivéve: L805, L810, L850, L7160, L7180: Az átlagos szükséges patronszám/megtakarítás elérte az EcoTank termékcsalád készülékeihez (kivéve: L805, L810, L850, L7160) adott tintapalackokkal kinyomtatott oldalak ugyanekkora számát, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az összehasonlítás alapja az A4-es EcoTank termékcsalád átlagos ára és a Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten, valamint Afrikában a 10 legkeresettebb modell átlagos ára között a 2017. április – 2018. március időszakban. A nyomtatási költség kiszámítása a normál és az XL tintapatronméretek alapján történt ugyanebben az időszakban a közép- és kelet-európai, valamint a közel-keleti és afrikai piacra vonatkozóan. Az átlagos eladási ár a bevétel és az egységek számának hányadosa. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.
  A L805, L810, L850, L7160, L7180 modellek esetében: Az átlagos megtakarítás elérte az EcoTank termékcsaládhoz mellékelt tintapalackokkal kinyomtatott ugyanekkora oldalszámot, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az összehasonlítás alapja az A4-es EcoTank termékcsalád átlagos ára és a Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten, valamint Afrikában a 10 legkeresettebb modell átlagos ára között a 2017. április – 2018. március időszakban. A nyomtatási költség kiszámítása a normál és az XL tintapatronméretek alapján történt ugyanebben az időszakban a közép- és kelet-európai, valamint a közel-keleti és afrikai piacra vonatkozóan. Az átlagos eladási ár a bevétel és az egységek számának hányadosa. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.
 4. A kinyomtatott oldalak száma az Epson 101, 103 és 664 tintapalack-sorozatok legmagasabb oldalankénti költségén (CPP) alapul. A CPP-t a cián, magenta és sárga tintapalackok teljes összesített árából számítjuk színes oldalak, illetve a fekete tintapalack ajánlott fogyasztói árából fekete-fehér oldalak esetén, elosztva a közzétett oldalkapacitással. Az ajánlott kiskereskedelmi árak a 2018. augusztusi árakat tükrözik
 5. Az IDC WW HCP Tracker eladott mennyiségre vonatkozó adatai alapján (2018. negyedik negyedéves adatok).
 6. A világszerte 2010 és 2018 között eladott nagy kapacitású tintapatronos termékek száma, amely az IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2019. első negyedéves adatain alapul.
 7. Azon összehasonlító teljesítménytesztek alapján, amelyek az Epson L3150/L4160 modellnek a HP Smart Tank Wireless 515 és a Canon G3411/G6040 ellenében végzett egyoldalas termelékenységi tesztjei voltak, készítő: Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), 2020. február. A leggyorsabb egyoldalas nyomtatási idő összehasonlítása a tesztelt versenytársak A4-es, Wi-Fi-vel felszerelt, tintasugaras, háromfunkciós, külső tintatartályos rendszereivel történt. A teljes körű eredményeket és a tesztkörülmények részleteit megtalálja a Buyers Lab beszámolójában itt: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Az Epson márkanév bejegyzett védjegy, az EXCEED YOUR VISION jelmondat és a logók a Seiko Epson Corporation védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei. Minden egyéb védjegy az adott védjegy tulajdonosának birtokában van, és csak azonosítási céllal lett felhasználva.
 8. Vezeték nélküli internetkapcsolat szükséges hozzá. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epsonconnect.eu oldalra.
 9. 3 év alatt elérhető megtakarítás havi 406 oldal nyomtatása esetén. A költség-összehasonlítás során a hardverek, a csomagban található és a később megvásárolható tintapalackok/tonerkazetták árát is figyelembe vettük. A hardverárak összehasonlításának alapja az Epson M1100 bevezető árai és az A4 méretű egyfunkciós monokróm, vezető lézernyomtatók 77%-ának (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) átlagára Görögországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, a többi délkelet-európai országban, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban a 2018. január-decemberi időszakban. A nyomtatási költségek összehasonlításának alapja az Epson fekete tintapalackok (110-es sorozat) bevezető árai és az A4 méretű egyfunkciós monokróm, vezető lézernyomtatók (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) 77%-a esetén elérhető legnagyobb kapacitású eredeti OEM fekete festékkazetta átlagárai Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban a 2018. január–decemberi időszakban. A gyártók webhelyein közzétett konkurens lézer festékkazetták kapacitásainak alapján.