KÉPZELJE EL A LEHETŐSÉGEKET!

Az Epson SureLab D sorozata számtalan lehetőséget biztosít vállalkozásának bővítésére.

Kapcsolatfelvétel

Adjon többet ügyfeleinek!

Két alapmodelljével a SureLab D sorozat számos kombinációt kínál a legkülönbözőbb előállítási igényekhez. A különböző termékváltozatok a kisebb mennyiségű fotókidolgozástól (eladótérben lévő kioszkon keresztül) kezdve a minilaborral történő nagyipari előhívásig mindent támogatnak. Legyen szó önkiszolgálásról vagy eladó általi kiszolgálásról, biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

A SureLab D sorozatot önálló egységként és egy hatékony flotta részeként egyaránt használja: ez a fotónyomtató alacsony fenntartási költségek mellett biztosít minőségi nyomtatást. A SureLab D sorozat különféle felületű, szélességű és formátumú nyomathordozók széles választékát támogatja. Ilyen sokszínűen kreatív, hozzáadott-értékű nyomtatási termékekkel ügyfeleinek eddig soha nem látott választási lehetőségeket kínálhat.

A SureLab használata

Termékek és megoldások

SURELAB SL-D800

A SureLab SL-D800 elődje, az SL-D700 sikereire építkezik. Kompakt kialakítása mellett (az SL-D700 fotónyomtatóval azonos méretű) tartós, és a gyorsaság, a rugalmasság és a kiváló minőségű kereskedelmi fotónyomtatás szem előtt tartásával alkottuk meg. A stabil és tartós nyomtatási papírtálca és a továbbfejlesztett tekercstartó kialakítása a készülék tartós működését célozza, és kiválóan beilleszthető a munkakörnyezetbe. Az állásidőt jelentősen csökkenti az intuitív, kétlépcsős tekercscsere.

Kereskedelmi fotónyomtató

Ezzel a nyomtatóval nem csak kiváló minőségű fényképeket nyomtathat a nyomathordozók hosszú sorára, hanem akár képeslapokat, képzőművészeti replikákat és sok egyéb terméket is.

További információ

Rugalmas, minőségi nyomtatás

SL-D800 illesztőprogramokkal

A termékhez Mac- és PC-illesztőprogram is tartozik, hogy szinte bármelyik alkalmazásból nyomtathasson. Az SL-D800 fényképészeti szintű nyomtatási minőséget kínál, így kiváló választás azoknak, akik asztalra helyezhető, hordozható és nagy nyomtatási sebességű megoldásra vágynak. Moduláris rendszer részeként is alkalmazható.

Főbb jellemzők: SL-D800

Kiváló minőségű fotónyomtatás

Az Epson rendkívül sikeres kereskedelmi, minilaborszintű fotónyomtatási technológiáin alapuló SL-D800 kiváló nyomtatási minőséget és színkonzisztenciát. Olyan vállalkozásoknak készült, amelyek gazdaságos és tartós igény szerinti fotónyomtatási megoldást keresnek. Az SL-D800 nyomtatási minőségének, papírkezelési lehetőségeinek és méretének köszönhetően tökéletes utódja elődjének, az SL-D700 készüléknek.

Rendkívüli rugalmasság

Többféle nyomathordozóra (például fényes, selyemfényű és matt papírra) és formátumban képes fényképeket, fényképsorozatokat, képeslapokat, meghívókat, szórólapokat és promóciós röplapokat nyomtatni. A támogatott nyomtatási hossz 50 mm-től 1000 mm-ig terjed, a nyomathordozó szélessége pedig 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm és 210 mm lehet.

Számos nyomathordozó támogatása

Számos különböző formátumban és különböző nyomathordozókra (például fényes, selyemfényű és matt tekercspapírra) képes nyomtatni.

UltraChrome D6r-S tinta

Ez a nyomtató az Epson speciálisan kifejlesztett UltraChrome D6r-S tintáját használva kitűnő képeket nyomtat élénk színekkel, intenzív feketével, éles kontúrral és finom átmenetekkel. Lenyűgözően egységes fényességi szintet is képes produkálni.

Megbízhatóság

Hosszabb élettartamú vágókés, nagy szervizelési időközök, továbbfejlesztett kétlépéses hordozótekercs-csere és egyszerűen használható karbantartási segédprogram.

SURELAB SL-D3000 DR és SR

Nyomtató digitális fotólaborba

A hat színt használó, kompakt, nagy nyomtatási rugalmasságot biztosító SL-D3000 digitális szárazlaborral kiváló minőségű, környezetbarát nyomatokat készíthet. Az Epson már bizonyított MicroPiezo nyomtatófej-technológiáját az Epson eredeti tintáival és a LUT-technológiával (Look-up table) kombinálva pontos reprodukciót és 1440 × 1440 dpi felbontást biztosít.

Életszerű nyomatok

Az Epson UltraChrome D6 hatszínű fotótintakészlete széles színtérrel bír, amely meghaladja az ezüst-halid technológia lehetőségeit, így élénk, életszerű, kiváló fekete denzitású nyomatok készítésére alkalmas. Emellett lenyűgözően egységes fényességi szintet biztosít.

Ez azt jelenti, hogy egyenletesen kimagasló minőségű nyomatokat készíthet, ráadásul mivel a vegyszeres laborokhoz képest alacsonyabb az energiafogyasztásuk, és finiser vegyszereket sem alkalmaznak, kisebb a környezetre gyakorolt hatásuk.

Különböző anyagok és nyomathordozó-típusok

A nyomtató sokoldalú anyagfelhasználást tesz lehetővé 4 és 12 hüvelyk szélesség között, így az SL-D3000 készülékkel fotókat, képeslapokat, meghívókat, szórólapokat és promóciós röplapokat nyomtathat fényes, selyemfényű és matt papírra is. A kéttekercses modell a továbbfejlesztett sokoldalúság és hatékonyság jegyében két különböző papírtípust és/vagy két különböző tekercsszélességet tud egyszerre kezelni.

Főbb jellemzők

Kiváló minőségű nyomatok

Micro Piezo technológia, akár 1440 × 1440 dpi felbontás, speciális UltraChrome D6 tintarendszer, széles színtér, pontos színvisszaadás, életszerű és tartós nyomatok.

Sokoldalú

Nyomtathat fényes, selyemfényű és matt nyomathordozóra is. A 12 hüvelykes nyomtatási szélesség és a kéttekercses kialakítás lehetővé teszi, hogy akár két különböző hordozótípust vagy eltérő szélességű tekercseket használjon.

Alacsony teljes birtoklási költség és környezetre gyakorolt hatás

Energiatakarékos; nincs vegyszer- vagy tintafelfűtés; nincs szükség vízellátásra vagy légszűrőre; nincs szükség vegyszerek tárolására és ürítésére.

Egyszerűen használható

Alacsony karbantartási igény, nincs szükség vegyszerfelfűtésre vagy előkészítésre, opcionális A4-es rendszerező, opcionális „OrderController” szoftver a rendelések egyszerű kezelésére, előbeállításokat, többek között képkorrekciót alkalmazó műveletek.

A rendeléstől a nyomtatásig öt egyszerű lépésben

1. lépés: Képek kiválasztása

2. lépés: Előbeállítás kiválasztása

3. lépés: Példányszám kiválasztása

4. lépés: Ellenőrzés és igazítás

5. lépés: Opcionális megerősítés

Kifejezetten az optimalizált fotónyomtatáshoz

Számos előbeállítást tartalmaz, amelyekkel kiküszöbölhetők a forgalmas időszakokban gyakran fellépő emberi hibák, valamint minimálisra csökkenthető az elvégzendő lépések száma.

A SureLab OrderController segítségével nyomtatási munkafolyamatokat hozhat létre a megrendelések rendszerezésére, és a szoftver több mint 300 előbeállítást tartalmaz, így számtalan különböző terméket lefed.

A specifikációi eltérnek a SureLab OrderController LE specifikációitól

A SureLab OrderController számos előbeállítást tartalmaz a különböző ügyféligények kielégítésére, valamint több lehetőséget is kínál a rendelések fontossági sorrendbe állításához.

A képszerkesztési funkciók között megtalálható az átméretezés, a levágás, az élesítés, a fényerő- és a felbontásbeállítás, a színek módosítása, a vörösszem-effektus eltávolítása stb.

Az Epson SureLab OrderController LE fényképelőhívő szoftver nagyobb termelékenység elérését teszi lehetővé a SureLab SL-D700 és a SureLab SL-D800 megoldások számára, és igazi mikrolaborrá alakítja őket.

Főbb jellemzők

Számos kimeneti rendszert támogat

A SureLab OrderController az SL-D3000DR/SR, az SL-D800 és az SL-D700 (legfeljebb négy nyomtatóval kiegészítve) és más nagy formátumú és professzionális Epson fotónyomtatók munkafeladatait kezeli.

Rugalmas

Az egységek rugalmas kezelése a kioszkokon keresztül a monitorozott mappák (DPOF) segítségével, a közvetlen böngészés és a TWAIN-illesztőprogramú beolvasók által lehetséges.

Gyors és egyszerű előhívás

Az előbeállítások, köztük a haladó képkorrekciós funkciók segítségével lehetővé teszi a fényképek gyors és egyszerű előhívását.

Professzionális feladatkezelés

Az előbeállításokat az ellenőrzés során változtassa meg a professzionális munkafeladatok igényeinek megfelelően. Egy feladat során több különböző nyomtatási hosszt is tud kezelni. Hátoldalnyomtatási lehetőségek széles választékát kínálja.

Egyszerű használat

Különböző szintű felhasználói lehetőségeket támogat. Figyelmeztet az alacsony felbontással, a kivágással és a szegéllyel kapcsolatos problémákra.

Jó gyakorlatok

Esettanulmányok

További információk nyomathordozóinkról és tintáinkról

További információ

Kapcsolatfelvétel

Ha többet szeretne megtudni az Epson megoldásairól, egyszerűen adja meg az adatait lent, és az Epson képviselője felveszi majd Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.