MŰVÉSZPAPÍROK

Válasszon olyan papírt fotó- és művészeti nyomataihoz, amely optimális eredményt kínál az Epson nyomtatóinak és tintáinak a használata esetén.

Pamutalapú művészpapírok

Az Epson négyféle pamutalapú művészpapírt kínál, amelyek fotó-és képzőművészeti anyagok kiváló minőségű reprodukálására szolgálnak. Ezeket a papírokat művészeknek, fotósoknak, nyomdai műhelyeknek és múzeumoknak ajánljuk.

Sima, fényes pamutalapú papír képzőművészeti nyomatokhoz

Fényképek nyomtatásához, ahol fontos a tónusskála és az apró részletek pontos visszaadása.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Sima, matt pamutalapú papír képzőművészeti nyomatokhoz

Képzőművészeti reprodukciókhoz, valamint olyan témákhoz, amelyeknél a felület textúrája fontos a kép bizonyos aspektusainak kiemeléséhez.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Texturált, fényes pamutalapú papír képzőművészeti nyomatokhoz

Fényképnyomtatáshoz és olyan képekhez, amelyeknél fontos az erőteljes megjelenés.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Texturált, matt pamutalapú papír képzőművészeti nyomatokhoz

Képzőművészeti reprodukciókhoz és a hatékony archiváláshoz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Az Epson Ultrachrome tintákkal kiemelkedő eredményt érhet el!

Minden pontosan olyan lesz, mint az emlékeiben, természetes színekkel, lágy átmenetekkel, valósághű bőrtónusokkal és más előnyökkel.

 • UltraChrome K3/K3+VM
 • UltraChrome HD/HDR
 • UltraChrome HDX
 • UltraChrome Pro
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Papírok Digigraphie technológiával

Ezekkel a pamutalapú képzőművészeti papírokkal a lehető legjobb minőségű nyomatokat készítheti el, és megfelelhet a korlátozott példányszámú kiadások elvárásainak. Nem csupán megfelelnek, hanem meg is haladják a vízbázisú UltraChrome pigmenttinták esetében végzett 60 éves fényállósági teszt elvárásait, és Digigraphie tanúsítvánnyal is rendelkeznek1.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Főbb jellemzők

Kiváló minőség

 • A lehető legjobb minőségű papírok, amelyekkel hosszan tartó nyomatokat készíthet, és nem kell aggódnia a sárgulás és a színek fakulása miatt.
 • Az Epson hosszú ideje jelen van a digitális képzőművészeti nyomtatás piacán, így pontosan tudja, hogy mire van szükség ahhoz, hogy kiváló minőségű művészeti nyomatokat alkothassunk. A termékcsalád minőségének egyik alapköve, hogy alappapírját egy rendkívül jó hírű papírmalom szállítja. Ezek a 100%-ban pamutból, a legjobb alapanyagokból készült képzőművészeti papírok archiválási célra is nagyszerűek, hiszen nem tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek ronthatnák a kép minőségét. Ezek a fényűző megjelenésű és tapintású papírok professzionális célokra is kiválóan használhatók.

Kiváló színtér

 • Az eredeti műalkotás vagy fénykép színeit hűen visszaadó papírok.
 • Ezek a képzőművészeti papírok a legújabb bevonási technológiákkal készültek, hogy garantáltan együttműködjenek az Epson legfejlettebb UltraChrome tintáival, és a lehető legszélesebb színteret lehessen velük reprodukálni.

Teljes Epson-megoldás

 • Problémamentes kellékanyagok
 • Az Epson teljes körű megoldást kínál, amely a papírt, a tintát, a nyomtatót, a nyomtatófejet, a szoftvereket és a garanciát is lefedi. Minden az optimális együttműködésre lett tervezve és ezt tesztek is igazolják.

Egyszerű kezdőlépések

 • Az ICC-profilok és -beállítások alapértelmezés szerint megtalálhatók a SureColor SC-P sorozat nyomtatóinak európai illesztőprogramjában. Az ICC-profilok és -beállítások az újabb generációs Stylus Pro nyomtatók esetében pedig letölthetők.
LEARN MORE

Kompatibilis termékek

Képzőművészeti papírjainkat alapos teszteknek vetettük alá, és a kezdetektől úgy terveztük, hogy használhatók legyenek az alábbi nyomtatókkal.

SureColor SC-P20000

A lehető legnagyobb nyomtatási sebességet a kiváló minőséggel ötvözheti 600 × 600 dpi vagy annál is nagyobb felbontásban ezekkel a rendkívül precíz és pontos nyomtatókkal.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-P10000

Fotólaborok, fényképészeti műtermek, nyomdai műhelyek és nagyvállalatok számára terveztük, akik házon belüli nyomtatási megoldást keresnek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-P6000 sorozat

Konzisztensen kiváló minőségű, pontos és tartós professzionális fotókat és képzőművészeti nyomatokat készíthet, többféle nyomathordozóra.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-P7000 sorozat

Ezeket az Epson legújabb képalkotási technológiáit alkalmazó papírokat professzionális próbanyomatokhoz és más fényképészeti megoldásokhoz szánjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-P8000 sorozat

Kiemelkedő minőségű professzionális nyomatokat és proofokat készíthet ezekkel a sokoldalú, 44" méretű fotónyomtatókkal és proofkészítőkkel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-P9000 sorozat

A professzionális konstrukciót a könnyen használható funkciók egészítik ki. A legmagasabb minőségű, rendkívül pontos nyomatok élénk színekkel

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-P800

Kiváló minőségű A2-es fotónyomtató rugalmas csatlakoztathatósággal és tekercspapír-opcióval, professzionális nyomatok többféle nyomathordozóra történő készítéséhez.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Esettanulmányok

 1. A franciaországi Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE) tesztlaboratórium eredményei.