MOBILSZKENNEREK

Alakítsa ki mobil irodáját a szkennelési megoldások piacát világszerte vezető vállalat támogatásával. Az Epson teljesítményközpontú mobil üzleti szkennerekből álló termékcsaládja ideális megoldás a terepen dolgozó munkatársak, illetve a mozgékony vagy kompakt munkakörnyezetek számára.

Prospektus letöltése

Minden részletet beolvashat

A4-es mobilszkennerek az egyszerű és hatékony dokumentumkezelésért útközben és a helyszűkében lévő munkakörnyezetekben.

Kompakt

Ideális olyan fogadóterületeken, ahol a helytakarékosság kiemelt szempont, valamint elengedhetetlen a hatékony dokumentumfeldolgozás. Az Epson szkennerei kialakításuknál fogva az űrlapokat, blokkokat és névjegykártyákat egyaránt képesek beolvasni – a lehető legegyszerűbb adatnyilvántartás érdekében.

Szkennelés bárhol

Az Epson mobilszkennelési megoldásaival bármit szkennelhet, amire útközben szüksége van. A kompakt, minimális súlyú készülékek könnyen hordozhatók és használhatók az irodán kívül – a modellek mindegyike gyors, pontos eredmények elérésére optimalizált.

További információ

Kiemelten jó szervezettség

Szólítsa a munka bárhová, mindent beszkennelhet, amire csak szüksége van. A készülékhez tartozó szoftvercsomagok széles választéka hozzájárul a termelékenység növeléséhez és a folyamatok automatizálásához.

További információ

Rugalmas

A 35 g/m²-es vékonyságútól a 270 g/m²-es vastagságú papírokig szkennelhet dokumentumokat. Vagy a kényelmes, 20 oldalas automata lapadagoló segítségével kisebb sorozatokat is szkennelhet a WorkForce DS-310 és a DS-360W modellel.

További információ

Tápellátási lehetőségek és Wi-Fi

Az Epson mobilszkennerei tápforrások széles választékával állnak rendelkezésre. Válasszon hagyományos hálózati csatlakozót, USB-kábelt, vagy aknázza ki az ES-60W, DS-80W és DS-360W modell esetében alkalmazott beépített lítiumion-akkumulátor előnyeit a kényelmes szkennelési élményért.

Az ES-60W, DS-80W és DS-360W modell beépített Wi-Fi és Wi-Fi Direct funkciói lehetővé teszik a dokumentumok beolvasását és továbbítását közvetlenül okostelefonról és táblagépről – nincs szükség kábelek csatlakoztatására.

Epson DocumentScan

Töltse le az App Store-ból Szerezze be a Google Play Áruházból

Kiemelt előnyök

 • Kategóriájuk legkönnyebb termékeiként a WorkForce DS-70 és DS-80W készülékek könnyedén hordozhatók.
 • A percenként akár 25 oldalas sebesség jóvoltából a WorkForce mobilszkennerek termékcsaládja gyors, könnyű szkennelést tesz lehetővé bárhol.
 • Az Epson mobilszkennerei tápforrások széles választékával állnak rendelkezésre. Válasszon hagyományos hálózati csatlakozót, USB-kábelt, vagy aknázza ki a bizonyos modellek esetében elérhető beépített lítiumion-akkumulátor előnyeit.
 • Az új LCD-panelen határozhatók meg a feladatok
 • A CIS érzékelőnek köszönhetően nincs felmelegedési idő – azonnal szkennelhet.
 • Az automatikus adagolási móddal végzett folyamatos szkennelés felgyorsítja a szkennelési folyamatot.
 • Szoftvermegoldások széles választéka az ügyféligények teljesítésére tervezve.
 • 35–270 g/m² súlyú papírokkal egyaránt használható, legfeljebb 1,8 méterig hosszúpapír-beolvasási üzemmódban.
 • Kompakt, minimális tömegű és robusztus konstrukció – akár 30%-kal is kisebb a korábbi modelleknél1.

ES termékcsalád

Szkenneljen dokumentumokat és készítsen könnyedén kereshető PDF-fájlokat az Epson legkisebb és legkönnyebb mobilszkenner-termékcsaládjával. Használja ki a könnyen kezelhető ScanSmart szoftver előnyeit. Dolgozzon úgy, ahogy a leginkább megfelel Önnek: menthet többek között JPEG, PDF és PDF/A formátumban, szkennelhet mappába, e-mailbe, nyomtatás céljából, felhőalapú szolgáltatásokba, valamint Windows Word, Excel és PowerPoint alkalmazásba.

ScanSmart szoftver

Az Epson legújabb ScanSmart szoftverével minden eddiginél könnyebb a dokumentumok szkennelése, szerkesztése és mentése – mindössze három egyszerű lépésben.

További információ

DS termékcsalád

Maradjon jól szervezett és rendezze be bárhol irodáját egy minimális súlyú, kompakt szkennelési megoldással.

A DS sorozatú szkennerek esetén elérhető Epson Document Capture Pro szoftver olyan speciális funkciókat tartalmaz, mint a dokumentumok elnevezése, elválasztása és továbbítása a vállalaton belül és azon túl is. A munkafolyamatok optimalizálása érdekében feladatprofilokat készíthet, és automatizálhatja az üzleti folyamatokat.

A fejlett szkennelési szoftver és a TWAIN illesztőprogram-támogatás egyaránt a csomag részét képezi. A fájlokat a következő formátumokban mentheti: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

 • Epson speciális beolvasás
 • Munkafolyamat-integráció
 • Vonalkód-felismerés a dokumentumok rendszerezéséhez és elnevezéséhez.
 • Zónák szerinti OCR a dokumentumok elnevezéséhez
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
További információk

Tudjon meg többet üzleti szkennereink más termékcsaládjairól

Síkágyas szkennerek

Vessen véget a mértéktelen papírmunkának és javítsa dokumentumfeldolgozási folyamatait ezzel a megbízható és sokoldalú, síkágyas szkennercsaláddal.

További információk

Lapbehúzós szkennerek

Az, hogy innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal örvendeztetjük és lepjük meg ügyfeleinket, csupán a kezdet.

További információk

Kapcsolatfelvétel

Ha többet szeretne megtudni az Epson megoldásairól, egyszerűen adja meg az adatait lent, és az Epson képviselője felveszi majd Önnel a kapcsolatot.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

 • Támogatás

  Segítségre van szüksége?

  Hasznos információkért és az elérhetőségeinkért látogasson el a támogatási oldalra.

  További információ
 1. Az Epson WorkForce DS-30 modellel összehasonlítva.
Összehasonlítás
Bezárás

Termékek összehasonlítása

/3 kiválasztva

A kiválasztottak összehasonlítása