NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók

Videó megtekintése További információ

NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

SureColor SC-F sorozatú direkt textilnyomtatók

Videó megtekintése További információ

Precíz formatervezés a megbízható teljesítményért

Takarítson meg időt és pénzt a textilre, ruházatra és merev nyomathordozóra történő kiváló minőségű nyomtatás során – legyen szó sportruházatról, egyéb ruházati termékekről, reklámtárgyakról, zászlókról, kiegészítőkről vagy egyedi tárgyakról. Minden terméket teljes egészében az Epson tervezett és gyártott a páratlan megbízhatóság, a könnyed teljesítmény és az alacsony üzemeltetési költségek érdekében. Az UltraChrome DS tintával élénk nyomatokat készíthet, míg a fejlett nyomtatófej-technológiának köszönhetően garantált a minimális állásidő és a maximális hatékonyság.

Prospektus letöltése

Átfogó megoldás a kiváló minőségű textiltermékek gyártásához

Hagyja szabadon szárnyalni a kreativitását: széles színtér és kiváló minőségű nyomatok. A divattervezők és a vállalkozók számára a SureColor SC-F festékszublimációs család színstabilitást és nagy denzitású fekete színeket, valamint könnyű és gyors karbantartást biztosít. Ez ideálissá teszi dinamikus és igényes termelési környezetekben, hiszen textilek széles választékára nyomtat, függetlenül attól, hogy Ön egyetlen ruhát készít a kifutóra, vagy nagyobb sorozatban nyomtat.

Minőségi megoldások többféle gyártási szinthez

A SureColor SC-F-sorozatú nyomtatókkal mindig kifogástalan eredményt érhet el. Készítsen kis vagy közepes termelési mennyiségekben a poliészter szövetekre vonatkozó legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő méretű nyomatokat, vagy akár promóciós termékeket előkezelés nélkül. Nyomtatóink szívét a nagy teljesítményű PrecisionCore TFP nyomtatófejek alkotják. Kivételes minőség elérésére és nagy nyomtatási sebességre tervezve, Epson festékszublimációs tintával. Ezek a különleges tinták a transzferpapírral együtt lettek kifejlesztve, hogy kiváló átvasalhatóságot érjenek el a termékek széles választékán.

Sokoldalú megoldás a gyártási igények kielégítésére

Kivételes minőség, széleskörű alkalmazhatóság

A SureColor SC-F festékszublimációs nyomtatócsaládunkkal szabadjára engedheti kreativitását. Készítsen gyorsan és megbízhatóan minőségi divatcikkeket, sportruházati termékeket, lakástextíliát, posztereket és promóciós termékeket. A termékválaszték része az SC-F9400H nyomtató is, amely az Epson első festékszublimációs nyomtatási megoldása rózsaszín és sárga fluoreszkáló tintával.

Teljes körű textilnyomtatási megoldások

A SureColor SC-F sorozat minden elemében alapvető fontosságú szerepet játszik abban, hogy a teljes körű színes nyomtatási megoldások az elsőtől az utolsó lépésig problémamentesek legyenek.

Epson Ultrachrome DS tinta

A kifejezetten textíliák számára tervezett, nagy sűrűségű fekete tinta segítségével a felhasználók élénk színeket, valamint semlegesebb és könnyedén szabályozható szürkeárnyalattal rendelkező, sötét árnyékokat érhetnek el.

Epson Edge Print szoftver

Az Epson Edge Print egyszerűen használható, mégis funkciókban gazdag, ráadásul teljes körű megoldást biztosít, és lehetőséget kínál arra vonatkozóan, hogy felgyorsítsa a nyomtatási folyamatot, és növelje a kiváló minőségű termékek előállítását.

Epson felhőalapú PORT platform

Növelje a termelési szintet hatékony termeléstervezéssel, megnövelt üzemidővel és továbbfejlesztett támogatással a teljes nyomtatóflotta vonatkozásában.

További információ

Lenyűgöző eredmény mindenkor

Az Epson sokoldalú, közvetlen textilnyomtatási (DTG) megoldásai lehetővé teszik, hogy gyorsan reagáljon a beérkező megrendelésekre. Nagyfokú pontosságot és rövid átfutási időt ígérnek az üzleti vállalkozások számára, és a legkülönfélébb világos és sötét pamut ruházati cikkekre képesek összetett mintákat készíteni.

További információ

Összehangolt nyomtatási megoldás

A SureColor SC-F3000 minden apró részletének kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a teljes nyomtatási folyamatot a minőség jellemezze:

  • Nagy kapacitású tintatartályos megoldás: Kompakt kialakítású, 1,5 literes tintatasakok
  • Automatikus fejmagasság állítás: Az egyszerű váltást lehetővé tevő, a szövetvastagságot automatikusan érzékelő szenzorok a konzisztencia és a lenyűgöző eredmények jegyében
  • Garment Creator szoftver: Az egyszerű beállítás és a személyre szabott minták gyors gyártása érdekében
  • Egyszerű használat: Felhasználóbarát kialakítás, rendkívül egyszerűen kezelhető, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel
  • A teljes körű megoldás: Magában foglalja a nyomtatót, a nyomtatófejet, a szoftvert és a tintákat

Kivételes minőség mindenkor

A nagyfokú pontosságot, rövid átfutási időt és az összetett tervek elkészítését igénylő vállalatok számára az SC-F3000 nagy nyomtatási sebesség mellett is megbízhatóan magas termelési hatékonyságot kínál.

További információ

Teljes körű textilnyomtatási megoldás

A SureColor SC-F sorozat minden elemében alapvető fontosságú szerepet játszik abban, hogy a teljes körű színes nyomtatási megoldások az elsőtől az utolsó lépésig problémamentesek legyenek.

Epson UltraChrome DG tintarendszer

Kiváló minőség: Sötét szövetre is képes nyomtatni, mivel a fehér tinta ellenálló és nem repedezik. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Az Epson UltraChrome DG tintája Eco Passport tanúsítvánnyal rendelkezik. Rugalmas: Közvetlenül a textilre nyomtathat széles színtérrel.

Garment Creator

A Garment Creator szoftver segítségével könnyedén tervezhet és készíthet szemet gyönyörködtető nyomatokat. Egyszerű felhasználói kezelőfelülete és intuitív navigációja lehetővé teszi az egyedi színkezelési és elrendezési információk mentését – ezzel biztosítva az állandó és hibátlan minőséget.

PrecisionCore MicroTFP nyomtatófejek

A PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej-technológia biztosítja az Epson által nyújtott, elismert minőségű iparágvezető végeredményt és tartósságot, mindezt nagy sebesség mellett. A javuló termékminőség kedvez az ügyfeleknek, miközben vállalkozása képessé válik a nagy darabszámú, rövid átfutási idejű megrendelések teljesítésére.

Esettanulmányok

Kiválóság és termelékenység az ipari direkt textilnyomtatásban

A Monna Lisa Evo Tre egy teljesen integrált ipari digitális textilnyomtatási rendszer, ahol az összes összetevő – a technológia, a tinták és a mérnöki munka ahhoz a totális megoldáshoz tartozik, amelyet az Epson a F.lli Robustellivel és a For.Tex-szel együtt hozott létre. A minőség, termelékenység és rugalmasság terén a Monna Lisa Evo Tre megfelel az ipari piaci szegmensek igényeinek olyan alkalmazási területeken, mint az haute couture, a divat, a kiegészítők, a háztartási textíliák és a sportruházat.

További információ

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért adja meg az adatait alább, és az Epson képviselője kapcsolatba lép Önnel.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.