NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók

Videó megtekintése További információ

NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

Ha olyan DTG (Direct to Garment – közvetlenül a ruházati cikkre nyomtató) nyomtatót keres, amely kiváló minőséget és nagy teljesítményt biztosít, ne keressen tovább: itt az Epson SureColor SC-F2100 készüléke.

Videó megtekintése További információ

Precíz formatervezés a könnyed teljesítményért

Takarítson meg időt és pénzt a textilre, ruházatra és merev nyomathordozóra történő kiváló minőségű nyomtatás során – legyen szó sportruházatról, egyéb ruházati termékekről, reklámtárgyakról, zászlókról, kiegészítőkről vagy egyedi tárgyakról. Minden terméket teljes egészében az Epson tervezett és gyártott a páratlan megbízhatóság, a könnyed teljesítmény és az alacsony üzemeltetési költségek érdekében. Az UltraChrome DS tintával élénk nyomatokat készíthet, míg a fejlett nyomtatófej-technológiának köszönhetően garantált a minimális állásidő és a maximális hatékonyság.

Minőségi megoldások többféle gyártási szinthez

A SureColor F-sorozatú nyomtatókkal mindig kiváló eredményeket érhet el. Készítsen kis vagy közepes termelési mennyiségekben a poliészter szövetekre vonatkozó legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő méretű nyomatokat, vagy akár promóciós termékeket előkezelés nélkül. Nyomtatóink szívét a nagy teljesítményű PrecisionCore TFP nyomtatófejek alkotják. Kivételes minőség elérésére és nagy nyomtatási sebességre tervezve, Epson festékszublimációs tintával. Ezek a különleges tinták a transzferpapírral együtt lettek kifejlesztve, hogy kiváló átvasalhatóságot érjenek el a termékek széles választékán.

Sokoldalú megoldás a gyártási igények kielégítésére

Átfogó megoldás a kiváló minőségű szövetekért

Hagyja szabadon szárnyalni a kreativitását: széles színtér és kiváló minőségű nyomatok. A divattervezők és a vállalkozók számára a SureColor SC-F festékszublimációs család színstabilitást és nagy denzitású fekete színeket, valamint könnyű és gyors karbantartást biztosít. Ez ideálissá teszi a dinamikus teljesítményhez és a nagy termelési igényhez, hiszen textilek széles választékára nyomtat, függetlenül attól, hogy Ön egyetlen ruhát készít a kifutóra, vagy nagyobb sorozatban nyomtat.

Kivételes minőség, széleskörű alkalmazhatóság

A SureColor SC-F festékszublimációs nyomtatócsaládunkkal szabadjára engedheti kreativitását. Készítsen gyorsan és megbízhatóan minőségi divatcikkeket, sportruházati termékeket, lakástextíliát, posztereket és promóciós termékeket. A termékválaszték része az SC-F9400H nyomtató is, amely az Epson első festékszublimációs nyomtatási megoldása rózsaszín és sárga fluoreszkáló tintával.

Teljes körű textilnyomtatási megoldások

A SureColor SC-F sorozat minden elemében alapvető fontosságú szerepet játszik abban, hogy az Epson teljes körű színes nyomtatási megoldása az elsőtől az utolsó lépésig problémamentes legyen.

Epson UltraChrome DS tinta

A kifejezetten textíliák számára tervezett, nagy sűrűségű fekete tinta segítségével a felhasználók élénk színeket, valamint semlegesebb és könnyedén szabályozható szürkeárnyalattal rendelkező, sötét árnyékokat érhetnek el.

Epson Edge Print

Az Epson Edge Print szoftver a nyomtatási kapacitás továbbfejlesztett vezérlését kínálja. A hardver és a RIP szoftver telepítése után máris hozzáférhet a funkciókhoz, többek között az előnézet, a Hot folder, a másolás, a vágás, a beágyazás, a képelrendezés, valamint a Step and repeat funkcióhoz.

Lenyűgöző eredmény mindenkor

A SureColor SC-F2100 nyomtató összetevői nagy pontossággal készültek a minőség biztosítása érdekében. Legmodernebb technológiánknak és az Epson szoftverének köszönhetően a nyomtató egységesen élénk, kiváló minőségű, látványos nyomatokat készít, így lehetővé teszi, hogy Ön vállalkozása fejlesztésére koncentrálhasson.

További információ

Összehangolt nyomtatási megoldás

A SureColor SC-F2100 minden egyes elemének megalkotásakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a nyomtatási folyamat minden szakaszában minőséget biztosíthassunk:

  • PrecisionCore TFP nyomtatófej a mindenkori lenyűgöző eredményért
  • Többpontos nyomtatás és szélesebb színtér a továbbfejlesztett képreprodukcióért
  • Fehér és színes kétmenetes nyomtatási mód a hatékonyabb nyomtatásért
  • Rendszeres fehértinta-keringetés a gyors indításért
  • RGB és CMYK profil támogatás, hogy munkája során bármilyen igényét kielégítse

Kivételes minőség mindenkor

Ha olyan DTG (Direct to Garment – közvetlenül a ruházati cikkre nyomtató) nyomtatót keres, amely kiváló minőséget és nagy teljesítményt biztosít, ne keressen tovább: itt az Epson SureColor SC-F2100 készüléke.

További információ

Teljes körű textilnyomtatási megoldások

A SureColor SC-F sorozat minden elemében alapvető fontosságú szerepet játszik abban, hogy a teljes körű színes nyomtatási megoldások az elsőtől az utolsó lépésig problémamentesek legyenek.

Epson UltraChrome DG tinta

Kiváló minőség: Sötét szövetre is képes nyomtatni, mivel a fehér tinta ellenálló és nem repedezik meg. Oeko-Tex® Standard 1002: Az Epson UltraChrome DG tintája részleges tanúsítványt nyert. Rugalmas: Közvetlenül a szövetre nyomtathat széles színtérrel.

Garment Creator

A Garment Creator szoftver segítségével könnyedén tervezhet és készíthet szemet gyönyörködtető nyomatokat. Egyszerű felhasználói kezelőfelülete és intuitív navigációja lehetővé teszi az egyedi színkezelési és elrendezési információk mentését – ezzel biztosítva az állandó és hibátlan minőséget.

Kiváló termelékenység a közvetlenül szövetre történő ipari nyomtatás során

A Monna Lisa Evo Tre egy teljesen integrált ipari digitális textilnyomtatási rendszer, ahol az összes összetevő – a technológia, a tinták és a mérnöki munka ahhoz a totális megoldáshoz tartozik, amelyet az Epson a F.lli Robustellivel és a For.Tex-szel együtt hozott létre. A minőség, termelékenység és rugalmasság terén a Monna Lisa Evo Tre megfelel a ipari piaci szegmensek igényeinek olyan alkalmazási területeken, mint a haute couture és a fast fashion, a kiegészítők, a háztartási textíliák és a sportruházat.

További információ

Esettanulmányok

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.