LAPBEHÚZÓS SZKENNEREK

A szkennelési megoldások globális vezetőjével Ön is fejlettebbé varázsolhatja üzleti környezetét. A nagy teljesítményű Epson lapbehúzós üzleti szkennerek ideális megoldást jelentenek a nagy forgalmú irodák számára.

Prospektus letöltése Válasszon most

Harmincéves tapasztalat – az Epson 1986-ban készítette el az első szkennerét, és azóta is folyamatosan növekedünk. Világszerte több mint 1 millió lapadagolós szkennert értékesítettünk1

Éljen a dinamikus munkafolyamatokban rejlő lehetőségekkel a lapbehúzós szkennereink segítségével

Bármilyen igényei is legyenek a vállalkozásának, az Epson biztosítja az ideális lapbehúzós szkennert, amely segít automatizálni a folyamatokat és digitalizálni a dokumentumokat. Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a kiváló minőségű szkennerek tervezésében – készen állunk tehát arra, hogy megbízható, bevált szkennelési megoldásokkal segítsünk Önnek a dokumentumokat érintő munkafolyamatok fejlesztésében.

Válasszon ki egy szkennert

Mindennapos asztali szkennelés

WorkForce DS-530II

Ez az intelligens lapbehúzós szkenner számos okos funkcióval forradalmasítja a munkafolyamatokat a különböző típusú dokumentumok beolvasása érdekében.

35 lap/perc | 50 lapos automata lapadagoló | USB 3.0

További információk Videó megtekintése

Korszerű asztali szkennelés

WorkForce DS-770II

Kis méretű és nagy teljesítményű szkenner, amely ötvözi a kiváló minőségű képeket a könnyen kezelhető, korszerű dokumentum-feldolgozással a vállalkozások számára.

45 lap/perc | 100 lapos automata lapadagoló | USB 3.0

További információk Videó megtekintése

Megfizethető hálózati szkennelés

WorkForce DS-730N

Fedezze fel a hálózatba kötött irodai működés előnyeit ezzel a megfizethető és rendkívül hatékony, önállóan működő hálózati szkennerrel.

40 lap/perc | 50 lapos automata lapadagoló | USB 2.0

További információk Videó megtekintése

Intuitív hálózati szkennelés

WorkForce DS-780N

Biztonságos és intelligens hálózati szkenner felhasználóazonosító szoftverrel és testreszabott feladatkezeléssel a dokumentumok hatékony szkenneléséhez és megosztásához

45 lap/perc | 100 lapos automata lapadagoló | USB 3.0

További információk Videó megtekintése

Professzionális minőségű A4-es szkennelés

WorkForce DS-870

A nagy sebességű szkennelés és az egyszerűen használható feldolgozási funkciók zökkenőmentes dokumentumkezelést tesznek lehetővé.

65 lap/perc | 100 lapos automata lapadagoló | USB 3.0

További információk Videó megtekintése

A4-es szkennelés a gyártás területén

WorkForce DS-970

Gyors és nagy teljesítményű szkennelés a kihívást jelentő szkennelési környezetekben.

85 lap/perc | 100 lapos automata lapadagoló | USB 3.0

További információk Videó megtekintése

Professzionális minőségű A3-as szkennelés

WorkForce DS-30000

Kompakt, nagy kapacitású A3-as asztali dokumentumszkenner, amely sokféle nyomathordozó szkennelésére alkalmas.

70 lap/perc | 120 lapos automata lapadagoló | USB 3.0

További információk Videó megtekintése

A3-as szkennelés a gyártás területén

WorkForce DS-32000

Innovatív, nagy igénybevételre tervezett A3-as dokumentumszkenner, amely rugalmasan használható és kiválóan teljesít, így számtalan alkalmazási területen megállja a helyét.

90 lap/perc | 120 lapos automata lapadagoló | USB 3.0

További információk Videó megtekintése

Megfizethető asztali szkennelés

WorkForce DS-410

Megfizethető asztali szkennelés az egyszerűen használható Document Capture Pro szoftverrel.

26 lap/perc | 50 lapos automata lapadagoló | USB 2.0

További információk Videó megtekintése

Méretezhető moduláris architektúra

Méretezhető moduláris architektúránk (SMA) segítségével az Epson mérnökei számos olyan terméket terveztek, amelyek megkönnyítik a megfelelő eszközök integrációját az Ön vállalatába.

A felhasználók munkáját leegyszerűsíti a jól ismert alapkialakítás, amely átlátható és intuitív használatot tesz lehetővé a kényelmes és produktív munkakörnyezet jegyében.

Nagy teljesítmény

A WorkForce lapbehúzós szkennerek termelési szintű teljesítményt nyújtanak. A percenként akár 85 lap/perc vagy 170 kép/perc, valamint 9000 lap/nap terhelhetőség lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy teljesítsék a legnagyobb forgalmú részlegek igényeit és a legnagyobb kihívást jelentő nyomathordozók kezelését.

Innovatív funkciók

A kategóriájában a legjobb papíradagolási technológiával rendelkező termékcsalád akár 27 g/m2-től 413 g/m2-ig terjedő, kihívást jelentő nyomathordozók szkennelésére is alkalmas. A zökkenőmentes működésről a szkenner sebességét szabályozó, valamint a papír sérülését megakadályozó innovatív funkciók gondoskodnak.

Díjnyertes technológia

Az Epson a fenntartható irodai technológiák fejlesztésében kimagaslik a versenytársai közül. A vállalat nyomtatói, szkennerei és TCO-tanúsítvánnyal rendelkező projektorai választékával hozzájárul a hulladékmentesebb társadalomhoz és az újrahasznosításon alapuló gazdasághoz.

Hálózati funkció

Töltsön le funkciókban gazdag szoftvercsomagokat, amelyek lehetővé teszik a rendszergazdák számára a feladatok, a felhasználók és az eszközök kezelését a hatékony munkafolyamat érdekében. Az eszközön vagy a munkaállomáson előre beállított feladatok a felhasználók számára könnyűvé teszik a szkennelés folyamatát, ezzel maximalizálva a termelékenységet. A Document Capture szoftverről és az Epson Device Adminról az alábbi gombokra kattintva talál részletes tájékoztatást.

Rugalmas szkennelési lehetőségek

Szkenneljen közvetlenül az érintőképernyő használatával, és hozzon létre testre szabható előbeállításokat és elrendezéseket számítógép nélkül. Az Epson ScanSmart szoftverrel számítógépről (PC vagy Mac) szkennelhet és oszthat meg tartalmakat, de használhatja telefonját vagy táblagépét is, az Epson Smart Panel alkalmazással.

Epson Smart Panel

Töltse le az App Store-ból Szerezze be a Google Play áruházból

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért adja meg alább az adatait, és az Epson képviselője kapcsolatba lép Önnel.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Megerősítem, hogy elmúltam 16 éves.
  1. A 2010-től 2018-ig világszerte értékesített lapbehúzós szkennerek száma. A 2019. második negyedévi szkennertrendekkel kapcsolatos információk alapján.
Kapcsolat

Kihagyás

 

Kihagyás