Lapbehúzós szkennerek

Bármilyen igényei is legyenek a vállalkozásának, az Epson biztosítja az ideális lapbehúzós szkennert, amely segít automatizálni a folyamatokat és digitalizálni a dokumentumokat.

ADATLAP LETÖLTÉSE Lejátszás
0

Növelje a hatékonyságot a lapbehúzós szkennerekkel!

Az Epson lapbehúzós szkennerei gyorsan dolgoznak, megbízhatók, rugalmasak, és segítenek növelni a munkahelyi hatékonyságot. A vállalatok európaszerte kezdik felismerni a dokumentumkezelési folyamatok továbbfejlesztésének fontosságát. Növelje a hatékonyságot a gyors és egyszerű szkenneléssel, digitalizációval és fájlmegosztással!

Válasszon ki egy szkennert

Nagy teljesítmény

Az intelligens választás az üzleti dokumentumkezeléshez, világszínvonalú teljesítményt és sokoldalúságot kínál. Képes akár 35 lap/perc vagy 70 oldal/perc sebességgel szkennelni.

Ezekkel a szkennerekkel, amelyeket kifejezetten a nagy mennyiségű dokumentumot kezelő vállalkozásoknak – például az ügyvédi és könyvelőirodáknak – terveztünk, gyorsan rögzíthet nagy mennyiségű dokumentumot. Az automatikus adagoló mód lehetővé teszi még a legnagyobb, különböző nyomathordozókon található dokumentumok egyszerű szkennelését is egyetlen fájlba.

Sokoldalú

Az opcionális síkágyas szkenner konverziós készlet lehetővé teszi még a legkisebb nyomathordozók (például a levélbélyegek) biztonságos szkennelését is, a szkennelés egyetlen helyen történő elvégzésével biztosítva a dokumentumok integritását.

A konverziós készlet emellett lehetővé teszi az útlevelek1 , könyvek, fényes anyagok és kötött nyomathordozók szkennelését is.

Megbízható

Az olyan intelligens funkciók, mint az aktív elválasztó görgőrendszer – a beépített érzékelőknek és a papírhosszúságok manuális beállításának köszönhetően – segítenek megakadályozni a dokumentumok dupla lapadagolását, biztosítva azt, hogy minden papírlap pontosan be legyen szkennelve, és a legjobb minőségben kerüljön rögzítésre.

A dupla lapadagolás-érzékelés funkció segítségével a kihívást jelentő nyomathordozók – például a borítékok vagy a post-it jegyzetekkel ellátott dokumentumok – is problémamentesen szkennelhetők egyetlen gombnyomással.

Csatlakoztatás

A fejlett, kompakt, vezeték nélküli lapadagolós szkenner igazán rugalmas szkennelési élményt biztosít, amellyel biztonságosan rögzíthetők a dokumentumok. A DS-570W USB 3.0 és 2.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, NFC csatlakoztatási lehetőségekkel és TWAIN, ISIS, WIA illesztőprogramokkal rendelkezik.

Technológia

A kompakt lapbehúzós szkennereink rugalmasságot biztosítanak, hiszen különböző méretű és típusú nyomathordozók beolvasására képesek. Hozzon létre PDF-fájlokat, működjön együtt munkatársaival, és tároljon bizalmas üzleti adatokat biztonságosan. A WIA, a TWAIN, és az ISIS illesztőprogramok támogatásának köszönhetően könnyen integrálható szinte bármilyen dokumentumkezelő rendszerbe és munkafolyamatba. Ezenkívül nevezzen el fájlokat azonnal, és továbbítsa őket automatikusan a megfelelő helyre a vonalkód-felismerés és zónaalapú OCR funkciókkal, amelyek segítik automatizálni a dokumentumok feldolgozását.

Hálózati funkció

A hálózati funkció segítségével egyszerűen integrálhatja a szkennereket a saját rendszerébe és munkafolyamataiba, illetve létrehozhat olyan adott célra készült feladat beállításokat, amelyek azonnal a megfelelő helyre küldik a feladatokat. Az Epson Document Capture Pro megoldása megkönnyíti a vállalati szkennerek integrálását a dokumentumkezelő rendszerekbe, így felgyorsítja a munkát, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beolvasott adatokat a dokumentumtároló rendszerben rögzítsék, átalakítsák és terjesszék.

Növeli az alkalmazottak hatékonyságát a szkenner paneljén található, programozható PushScan funkciókkal, mint például beolvasás a Microsoft SharePointTM alkalmazásba és felhőalapú szolgáltatásokba.

Wi-Fi Direct funkció

Az Epson DocumentScan szoftver lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kihasználják a Wi-Fi Direct előnyeit, és meglévő hálózat nélkül, vezeték nélkül csatlakozzanak az ezt támogató szkennerekhez. Ez ideális a saját eszközöket használó környezetben, és még jobban megkönnyíti a felhőalapú szolgáltatások használatát a fontos üzleti dokumentumok szkenneléshez, tárolásához és központosításához, hogy munkatársai hozzáférhessenek azokhoz bárhonnan, és bármilyen eszközön keresztül. Ezenkívül közvetlenül szkennelhet egy e-mail címre vagy egy másik, Epson Connect-kompatibilis nyomtatóra.

Szkenneljen dokumentumokat közvetlenül Android™ eszközére. Megtekintheti a beolvasott adatok előnézetét, elküldheti azokat e-mailben, közvetlenül egyéb alkalmazásokba, vagy felhőalapú szolgáltatásokba – például Box®, DropBox® Evernote®, Google Drive™ és Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Töltse le az App Store-ból Szerezze be a Google Play áruházból

Tudjon meg többet üzleti szkennereink más termékcsaládjairól

Mobilszkennerek

A4-es mobilszkennerek az egyszerű és hatékony dokumentumkezelésért útközben és a helyszűkében lévő munkakörnyezetekben.

További információk

Síkágyas szkennerek

Vessen véget a mértéktelen papírmunkának és javítsa dokumentumfeldolgozási folyamatait ezzel a megbízható és sokoldalú, síkágyas szkennercsaláddal.

További információk

Kapcsolat

Lapbehúzós szkennerek további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Biztonsági ellenőrzés

Ennek segítségével meggyőződünk arról, hogy Ön egy személy, nem pedig spam.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

  1. Az útlevelek az opcionális síkágyas konverziós készlet segítségével szkennelhetők.

KIHAGYÁS

 
BEZÁRÁS

Vásároljon online áruházból

BEZÁRÁS

Vásároljon online áruházból

BEZÁRÁS

Vásároljon online áruházból

Kapcsolat