EGYÜTTMŰKÖDÉS A KISKERESDELEMBEN

Járjon egy lépéssel előrébb olyan technológiával, amellyel kreatív módon léphet kapcsolatba ügyfeleivel, értékesítheti termékeit és szolgáltatásait, valamint kezelheti költségeit.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Bezárás

 

Kiskereskedelmi technológiai megoldások

Az Epson kiskereskedelmi technológiáit arra tervezték, hogy még hatékonyabb ügyfélszolgálatot üzemeltethessen – továbbá támogathassa a kiskereskedelmi dolgozóit az értékes és emlékezetes ügyfélélmény létrehozásában. Rugalmas megoldásaink minimálisra csökkentik a sorban állási időt, megvédik az ügyféladatokat és üzleti adatokat, és valódi betekintést nyújtanak, így téve lehetővé a személyesebb interakciót a dolgozók és az ügyfelek között.

Hozza létre a kapcsolatot

Az Epson technológiája minden szinten segíti Önt az értékesítési lehetőségek növelésében.

Teremtsen kapcsolatot

Az Epson technológiája minden szinten segíti az értékesítési lehetőségek növelését, a biztonságos hozzáféréstől és adatvédelmi vezérléstől kezdve az intelligens eladáshelyi (POS) rendszerekig és intuitív eszközökig. A személyes adatokat védő és a kapcsolatfelvételt támogató intelligens megoldások révén folyamatosan kiváló szolgáltatást nyújthat ügyfeleinek.

Építse be az új hardvereket zökkenőmentesen meglévő IT infrastruktúrájába, az Epson POS nyomtatók visszafelé kompatibilitásának köszönhetően.

Védje meg a létfontosságú adatokat az Epson nagysebességű kétoldalas szkennereivel. Szkennelje dokumentumait közvetlenül előnyben részesített tárolórendszerébe, jelszóval védett PDF fájl révén.

Gyűjtse össze az ügyfelek ötleteit hatékony dokumentumkezeléssel az Epson’s WorkForce Pro szkennerek és többfunkciós eszközök révén. Irányítsa az adatokat a megfelelő részlegekhez a rögzítés helyétől, és helyezze az ötleteket az ügyféllel való kapcsolat középpontjába.

Érjen el kiváló teljesítményt alacsony teljes birtoklási költség mellett a szupergyors, öko-hatékony WorkForce Enterprise sorozattal. Ezek a színes A3-as multifunkciós nyomtatók tintasugaras soros nyomtatófej technológia segítségével biztosítják a kiváló nyomtatási minőséget, akár 100 oldal/perc sebességen, és nagy kapacitású tintapatronjaik a lézeres eszközökkel összehasonlítva több oldalt képesek nyomtatni, kevesebb kellékanyaggal.

Fektessen be a jövőbe

Bölcs befektetés, hogy mérhető értéket biztosítson a vállalkozásán belül, ma és holnap.

Fektessen be a jövőbe

Bölcs befektetés, hogy mérhető értéket biztosítson a vállalkozásán belül, ma és holnap. Használja ki az alacsony teljes birtoklási költséget. Biztosítsa befektetése folyamatos megtérülését olyan bolton belüli innovációk révén, amelyek kevesebb kellékanyagot és szervizelést igényelnek.

Hozzon létre a tömegből kitűnő promóciókat élénk és színes polccímkékkel, amelyet az áruházban nyomtathat ki igény szerint ColorWorks sorozatunk segítségével.

Nyomtasson gyorsabban, kevesebbért az Epson’WorkForce Pro RIPS A4 és A3 nyomtatókkal, amelyek alacsony üzemeltetési költséget, nagy nyomtatási sebességet, és minimális beavatkozási igényt kínálnak.

Növelje az ügyfélhűséget a négyszínes kuponokkal, melyekkel valóban célzott promóciókat és különleges ajánlatokat hozhat létre a tranzakció helyén.

Vetítsen lenyűgöző plakátokat, amelyek könnyen és gyorsan frissíthetők, az Epson installációs lézerprojektoraival. Osszon meg nagy felbontású tartalmat akár 1000"-ig méretezhető vetítőfelületen.

Vigye magával ügyfélszolgálatát bárhová az Epson hordozható blokknyomtatóival, amelyek nagy segítséget nyújtanak az úton lévő munkatársaknak. Hajtson végre tranzakciókat és adjon értéket az ügyfél útjához az áruházban bárhol.

Lássa az eredményeket

Növelje az ügyfélelégedettséget, építse a bizalmat, és sokszorozza meg a bevételt intelligens megoldások segítségével.

Lássa az eredményeket

Növelje az ügyfélelégedettséget, építsen bizalmat, és sokszorozza meg bevételét olyan intelligens megoldásokkal, amelyek megnövelik a személyes interakciót, és nagyfokú hatást biztosítanak megjelenítői számára. Adjon hozzá értéket, gyorsítsa fel az értékesítési folyamatokat, és használja ki jobban a promóciókat, hogy izgalmasabb, eredményközpontúbb élményt biztosíthasson.

Tegyen valóban nagy benyomást a SureColor SC-T sorozattal. Készítsen nagy méretű, nagy felbontású posztereket és plakátokat, amelyekkel erősítheti márkája arculatát és növelheti eladásait.

Kommunikáljon ott, ahol fontos, az Epson installációs lézerprojektoraival. Jelenítsen meg képeket, videókat és információt a falakon, padlókon és mennyezeteken, hogy ügyfeleit tájékoztassa és bevonja.

Nyújtson minőségi szolgáltatást bárhol az Epson táblagép alapú POS rendszereivel és hordozható blokknyomtatóival. Hozza ki alkalmazottait asztalaik mögül, hogy bárhol kapcsolatba léphessenek az ügyfelekkel, illetve végrehajthassák a tranzakciókat.

Hozzon létre a tömegből kiemelkedő promóciókat élénk, igény szerinti színes címkékkel.

Védje Ön is a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Teljesítse környezetvédelmi célkitűzéseit: akár 99 %-kal kevesebb hulladék a WorkForce Pro RIPS1 (Replaceable Ink Pack System) rendszer segítségével; akár 96%-kal kevesebb energiafogyasztás a WorkForce Pro nyomtatókkal1, és kétszeres nyomtatási sebesség feleannyi teljesítményfelvétel mellett a WorkForce Enterprise sorozat2 segítségével.

Takarítson meg energiát és CO2 kibocsátást az Epson WorkForce Pro modelljeivel, amelyek akár 96 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a lézernyomtatók és a lézeres fénymásolók.

Csökkentse a teljesítményfelvételt interaktív vetítési megoldásaink gazdaságos módban való használatával, amelyek egyben hosszú lámpaélettartamot is biztosítanak.

Csökkentse ökológiai lábnyomát, használjon olyan szkennereket, amelyeknek nincs szükségük bemelegedési időre, és csökkentse energiafogyasztását a beépített ReadyScan technológia segítségével.

5 egyszerű lépés a fenntarthatóbb európai jövő felé

Egyszerre egy technológia

INFOGRAFIKA LETÖLTÉSE

 

Tudja meg, mennyit takaríthat meg

Számolja ki, mennyi energiát és CO2 kibocsátást takaríthat meg egy WorkForce Pro nyomtató segítségével kiskereskedelmi környezetében.

 
 • Akár 92% -kal kevesebb CO2 kibocsátás, mint lézernyomtatók esetében4
 • 96%-kal kevesebb energia, mint lézernyomtatók esetében3
 • 94%-kal kevesebb hulladék, mint lézernyomtatók esetében3
 • 3,5x gyorsabb, mint a lézernyomtatók5
 • Ózonmentes, zöldebb technológia
 

Szolgáltatás és támogatás

További információ a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szolgáltatás és támogatás

Normál garancia

3 éves kiterjesztett garancia meghatározott Epson nyomtatókra.

Helyszíni szerviz

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

TÁMOGATÁS

Segítségre van szüksége? Hasznos információért és az elérhetőségeinkért látogasson el a támogatási oldalra.

Regisztráció

Köszönjük, hogy az Epson termékét választotta, és hogy időt fordít annak regisztrációjára.

A garancia ellenőrzése

Ellenőrizze az eszköz garanciáját!

Kiterjesztett garancia – promóció

Tudjon meg többet az Epson CoverPlus kiterjesztett garanciáról.

 

Lízingmegoldások

Tudjon meg többet a lízingelés különböző módjairól, arról, hogyan részesülhet az Epson-termékek előnyeiből.

Print and save

Az Epson Print & Save szolgáltatással időt és pénzt takaríthat meg

Print365

Nyomtasson problémamentesen, amennyit csak szeretne, rejtett költségek nélkül.

 

Támogató videók

Nézzen további támogató videókat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Címkenyomtatók

Tegye hatékonnyá a színes címkék készítését!

A tintasugaras nyomtatóinkkal igény szerint készített színes címkék kiküszöbölik a hagyományos hőalapú felülnyomtatás problémáit. Mostantól egyszerűen nyomtathat házon belül kiváló minőségű, testreszabott címkéket, jegyeket és feliratokat a kívánt mennyiségben. Nincs több késedelem, megszakítás, hulladék vagy kényelmetlenség. Nincs többé előrenyomtatott címkekészlet, gyártási leállás, elveszett megrendelés vagy késedelmes szállítás.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

ISV ÁTTEKINTÉS

FÜGGETLEN SZOFTVERGYÁRTÓK (ISV) KÖZÖSSÉGE

A POS-nyomtatás elismert piacvezető vállalataként az Epson forradalmasítja az értékesítési pontokon használt nyomtatók piacát az új, intelligens TM hőpapíros blokknyomtatóival, melyek táblagépalapú kiskereskedelmi és vendéglátóipari megoldásokhoz készültek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Várjon el többet projektorától

Hozzon ki többet projektorából

Használja ki az Epson szakértő szoftvermegoldásainak előnyeit, hogy projektora még jobban teljesítsen a képességek, a pontosság és a vezérlés terén. A világ vezető projektorgyártójaként6 tisztában vagyunk a megfelelő projektormegoldások iránti igényekkel – olyan projektorokra van szükség, amelyekkel Ön bárhol könnyen és hatékonyan tarthat prezentációt, úgy, ahogyan azt eltervezte.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Üzleti képalkotási megoldások

Megoldások széles választéka minden üzlettípushoz

Az Epson eszközei kompatibilisek olyan szoftverszolgáltatásokkal és -megoldásokkal, amelyek segítenek a vállalati munkafolyamatok fejlesztésében, a költségek csökkentésében, a hatékonyság növelésében, és abban, hogy megvalósuljon az eszközök zökkenőmentes integrációja a folyamatosan változó környezetbe.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Egyesítse az áruházbeli és online megoldásokat

Mit szólna hozzá, ha online látogatóit pontosan ugyanaz a látvány fogadná, mint áruházának látogatóit? Lássa el eladótéri személyzetét Epson Moverio okosszemüvegekkel, és azok az általuk látott képet adják át online ügyfelei számára, miközben audio kapcsolattal irányítják az értékesítést. Egy hangszerekkel foglalkozó üzletlánc a GoInStore megoldással mutatja be a hangszereit, míg egy prémium kategóriás autókereskedés annak segítségével vezeti körbe vásárlóit az általa kínált autók választékán. Biztosítson valóban személyre szabott ügyfélélményt, alkalmazástól függetlenül.

Új módszerek vállalkozásának növelésére

Az Epson technológiája segítségével izgalmas új módokat használhat kiskereskedelmi vállalkozása növelésére. Segíthetünk Önnek új szolgáltatások létrehozásában a régi és mobil POS-rendszerek összekapcsolása révén, miközben lehetővé tesszük, hogy a valódi többcsatornás ajánlatok készítésének előnyeivel élhessen, támogatott eladások mellett. Teljesítse túl az otthoni ügyfelek ilyen új szolgáltatások iránti modern elvárásait, könnyedén beépíthető megoldásokkal. Védje meg meglévő befektetéseit visszafelé kompatibilitással, egyesített elektronikus eladáshellyel (ePOS), és szoftverfejlesztési készletekkel (SDK).

Tegye kellemesebbé a vásárlási élményt

Csökkentse a pénztári sorban állást, és szabadítsa fel személyzetét vezeték nélküli táblagéppel és hordozható blokknyomtatóval, vagy használjon valós idejű elemzést a raktárkészlettel, ajánlatokkal és megjelenítéssel kapcsolatos okos döntések meghozatalához. Az újgenerációs megjelenítő grafikák rohamosan alakítják át életkörnyezetünket, és mi biztosítjuk azt a technológiát, amely révén minőségi reklámokat, POS megoldásokat, bannereket, posztereket, grafikákat és járműfóliákat szállíthat, beleértve a panorámás és álló tájolásban vetített reklámokat. Az Epson megoldásai azonnal képesek kézzelfogható előnyöket hozni az eladótérbe.

Hozza létre a kapcsolatot

Az Epson technológiája minden szinten segíti Önt az értékesítési lehetőségek növelésében.

Fektessen be a jövőbe

Bölcs befektetés, hogy mérhető értéket biztosítson a vállalkozásán belül, ma és holnap.

Lássa az eredményeket

Növelje az ügyfélelégedettséget, építse a bizalmat, és sokszorozza meg a bevételt intelligens megoldások segítségével.

Védje Ön is a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Szolgáltatás és támogatás

További információ a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Kapcsolat

Az üzleti megoldásokkal kapcsolatos további információért lépjen kapcsolatba velünk, és egy Epson-képviselő felkeresi Önt.

Személyre szabott szolgáltatás minden egyes ügyfél részére

Táblagép alapú POS nyomtatás

Az Epson táblagép alapú POS nyomtatóinak sorozata segítségével felszabadíthatja a személyzetet, hogy az ügyfeleket az áruházban bárhol kiszolgálhassa. A kompakt TM-m30 blokknyomtató ideálisan használható a vendéglátóipari vagy szakosodott kiskereskedelmi egységekben. Táblagép és PC alapú POS rendszerekhez egyaránt optimális megoldást jelent.

Digitális reklámok a kapcsolatteremtéshez

A magával ragadó, dinamikus és könnyen használható áruházi reklámok nagyszerű módot biztosítanak az ügyfelekkel való kapcsolatteremtésre. Rendkívül sokoldalú és megbízható installációs projektorainkkal életre keltheti vizuális reklámanyagait. Falra, mennyezetre és padlóra is képesek vetíteni, akár szűk térben is.

Nagy sebességű, magas megbízhatóságú számlanyomtatás

Az Epson számlanyomtatóit úgy tervezték, hogy a legigényesebb kiskereskedelmi környezetekben is versenyképesek maradjanak. A korszerű Epson TM-T88VI számlanyomtató gyors nyomtatást biztosít, nagyon megbízható, és olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek egyidejűleg támogatják az együttműködést a hagyományos PC-alapú, webes, mobil és táblagép alapú POS szolgáltatásokkal.

Figyelemfelkeltő plakátok és nagy formátumú nyomatok

Adja meg minden egyes promóciónak a megérdemelt kiemelt figyelmet az anyagok széles körében elérhető nagy formátumú nyomatokkal. Maximalizálja reklámja hatását a SureColor SC-T sorozattal. Készítsen nagy méretű, nagy felbontású posztereket és plakátokat, amelyekkel erősítheti márkája arculatát és növelheti eladásait.

Adatrögzítés és adatvédelem

A WorkForce DS-780N az Epson eddigi legintelligensebb üzleti szkennere, amely egy interaktív lapadagolós, érintőképernyős modell beépített hálózatkezeléssel, hogy lehetővé tegye a dokumentumok könnyű megosztását és biztosítását.

Nyomtasson sebesen

Nyomtasson kiváló minőségű dokumentumokat szupergyors, akár 100 oldal/perc sebességgel a WorkForce Enterprise nyomtatóval – egy megbízható és környezetbarát, színes, irodai A3-as multifunkciós készülékkel, amely opcionális tűzővel rendelkezik.

Professzionális címék az áruházban és útközben

Az Epson könnyű és hordozható címkenyomtatóival egyszerűen gondoskodhat minden asztali és mobil címkézési igényéről. A helyfüggetlen, egyszerű, sokoldalú és gazdaságos működésre tervezett Epson címkenyomtatók rugalmas szalagkezeléssel bírnak, például szaténszalag is elérhető ajándékcsomagoláshoz.

Minőségi és tartós címkék

Az Epson ColorWorks C7500 címkenyomtatókkal az áruházban, igény szerint nyomtathat kiváló minőségű címkéket. Ideálisak a dobozcímkék és árcímkék nyomtatásához, ezáltal segítve elő a raktárkészletek kezelését.

Termékek

Fedezze fel az Epson üzleti nyomtatók, MFP-k, szkennerek és további termékek széles választékát.

Esettanulmányok

Previous Next

Erőforrások

Alább erőforrások széles választékát találja: cikkeket, infografikákat és brosúrákat, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hírek és események

Akár ismertető előadások, programozással vagy karbantartással kapcsolatos kurzusok, vagy operátori tréningek érdeklik, szakértőink készségesen átadják tudásukat Önnek és munkatársainak.

Eredmények szűrése

Previous Next

Jelenleg nincsenek vásárok és rendezvények.

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

Kapcsolat

Megoldások a kiskereskedelem számára további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
(jelölje ki a kapcsolódó területeket)
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.

Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból
Kapcsolat

PROSPEKTUS

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye elektronikus útmutató letöltése

PROSPEKTUS

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye elektronikus útmutató letöltése

 1. BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információkért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving
 2. A lézernyomtatók általában 45-55 lap/perces nyomtatási sebesség mellett 1500 W-ot használnak fel, míg a WorkForce Enterprise alacsony, 180 W – 320 W teljesítményfelvétellel rendelkezik, és akár 100 lap/perc sebességgel nyomtat. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra.
 3. BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információkért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving
 4. A nyersanyagok gyártása és feldolgozása, illetve a kellékek gyártása alapján. Az Epson módszertana alapján vizsgálva: 1. A kalkuláció csak a CO2-kibocsátását veszi figyelembe üvegházhatást okozó környezetterhelésként. 2. A kalkuláció eredménye önbevalláson alapszik. (Nem került sor harmadik fél általi ellenőrzésre). 3. Az „LCA Pro” JEMAI-adatbázisban közzétett CO2-együtthatót használtuk (kg-CO2/egység).
 5. Nagy kapacitású tintaegység – megközelítőleg akár 84 000 oldal kapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra. Telepítéskor a tintapatronokban csak a nyomtató üzembehelyezéséhez elegendő tinta van, a normál működéshez új tintapatront kell vásárolni vagy biztosítani.
 6. A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte, a 2001 és 2015 közötti időszakban.