ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Változtassa meg intelligens technológiánk segítségével mindennapi munkáját, takarítson meg időt és pénzt – így koncentrálhat fő üzleti tevékenységeire.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Bezárás

 

Az üzletének megfelelő technológia

A ma felgyorsult, kompetitív üzleti világában a vállalatoknak olyan technológiára van szüksége, amely garantálja az eredményeket; segít az embereknek a hatékonyabb munkavégzésben; a megfelelő képet sugallja, és mindig tökéletesen működik, bármikor legyen is szüksége rá.

A korlátozott költségvetések korában az ár-érték arány meghatározó szempont. Az Epson minden szempontból megfelelő választás. Technológiánk segít költségeinek csökkentésében és hatékonyságának növelésében, hogy versenyben maradjon.

Intelligensebb munkavégzési mód

Nyomtasson rövidebb idő alatt, vetítse ki prezentációit egyszerűen, szkenneljen és nyomtasson akkor is, ha nem tartózkodik az irodában.

Intelligensebb munkavégzési mód

Nyomtasson rövidebb idő alatt, vetítse ki prezentációit egyszerűen, szkenneljen és nyomtasson akkor is, ha nem tartózkodik az irodában, és használja ki az Epson innovatív megoldásainak – például a kiterjesztett valóságnak – előnyeit. Az Epson technológiái egyszerűvé teszik a munkafolyamatokat, így Ön több időt tölthet az üzleti tevékenységekkel – és kevesebbet kell foglalkoznia a technológiai háttér kezelésével.

Kapcsolódjon és prezentáljon egyszerűbben az Epson vetítési megoldásainak segítségével, amelyek leegyszerűsítik a folyamatot, automatikusan elsimítják a kompatibilitási problémákat, és lehetővé teszik, hogy a felhasználók idegeskedés vagy késedelem nélkül tartalmat oszthassanak meg.

Nyomtasson és szkenneljen útközben könnyű, kompakt mobilszkennerekkel és -nyomtatókkal, amelyek segítségével a dolgozók távolról is beolvashatják a fontos dokumentumokat, vagy megoszthatnak nyomtatott anyagokat.

Készítsen gyorsabban minőségi nyomatokat a WorkForce Pro RIPS nyomtatók segítségével, amelyek 3,5-ször gyorsabban nyomtatják ki az első oldalt1.

Érjen el kiváló minőséget alacsony teljesítményfelvétel mellett a szupergyors, ökológiailag hatékony üzleti nyomtatók következő generációjának képviselőjével, a WorkForce Enterprise színes, A3-as multifunkciós készülékkel. Kiváló minőség, akár 100 oldal/perc sebesség, kevesebb kellékanyag felhasználásával – mindez alacsonyabb teljesítményfelvétel mellett.

Képezze csapatát hatékonyabban a kiterjesztett valóság (AR) segítségével, Moverio okosszemüvegeinket használva. Kommunikáljon hatékonyabban alkalmazottaival minden részlegen, minden képességről, és használja ki a kéz nélkül használható vizuális segítség előnyeit.

Alacsony teljes birtoklási költség

Az Epson technológiájával minden nap pénzt takaríthat meg, a menedzselt nyomtatási szolgáltatás pedig segít, hogy zökkenőmentesen végezhesse munkáját.

Alacsony teljes birtoklási költség

Az Epson technológiájával minden nap pénzt takaríthat meg, a menedzselt nyomtatási szolgáltatás – például a Print365 – pedig segít, hogy zökkenőmentesen végezhesse munkáját. Tegye lehetővé, hogy alkalmazottai az igazán fontos dolgokra koncentrálhassanak és kibontakoztathassák kreativitásukat – anélkül, hogy a költségek miatt kellene aggódnia.

Csökkentse a kiváló minőségű nyomatok költségeit az akár 84 000 oldal folyamatos nyomtatásnak köszönhetően, használja a WorkForce Pro Replacement Ink Pack System (RIPS) nyomtatókat2.

Korszerűsítse a mindennapos tranzakciókat, például a számlák és kifizetések kezelését, tartsa a személyes adatokat naprakészen a biztonságos hálózati és egyetlen gombnyomással több felhasználó számára is elérhető szkennelés segítségével.

Készítsen nagy formátumú nyomatokat otthonában a mesterien kidolgozott CAD-rajzoktól a figyelemfelkeltő posztereken át minden vizuális eszközig.

Vetítsen ki különböző tárgyalótermekben ugyanolyan minőséget az Epson interaktív kivetítőkkel, amelyek Full HD minőségű, akár 100" átmérőjű méretezhető vetítőfelülete rugalmasságot biztosít számos feladat elvégzéséhez.

Vonja be a munkavállalókat

Adjon a csapata kezébe új információ-megosztási lehetőségeket, hogy az Epson technológiák segítségével hatékonyabban végezhessék munkájukat.

Vonja be a munkavállalókat

Adjon a csapata kezébe új információ-megosztási lehetőségeket, hogy az Epson technológiák segítségével hatékonyabban végezhessék munkájukat. A hatékonyság akkor a legnagyobb, amikor szívesen használja a munkavégzéshez szükséges eszközöket, és azok teljes mértékben mindennapi munkájának részévé válnak.

Prezentáljon a teremben mindenkinek, irányítsa távolról a projektort hálózaton keresztül az Epson kivetítési megoldásainak – például a saját eszközöket használó környezet (BYOD) és az egységes kommunikáció (UC) stratégiák teljes mértékű támogatása – segítségével.

Ragadja magával és ösztönözze hallgatóságát a professzionális kivetítési megoldások segítségével, amelyek telt, életszerű színei és képei a versenytársak egychipes DLP projektoraihoz képest akár háromszor nagyobb fényerővel rendelkeznek3.

Korszerűsítse a dokumentumok küldésének folyamatát gyors, mégis rendkívül pontos szkennerek segítségével, amelyek vállalati adatainak gyors beolvasására, átalakítására és elosztására képesek.

Rendszerezze irodáját a LabelWorks professzionális címkéinek segítségével. Ez a kisméretű elektronikus címkenyomtatási rendszer minden irodai igényt lefed, köztük az iktatást és a tárolást is.

Védje Ön is a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Védje Ön is a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Teljesítse környezetvédelmi célkitűzéseit , termeljen akár 99%-kal kevesebb hulladékot a WorkForce Pro RIPS4– Replaceable Ink Pack System – rendszer segítségével. Fogyasszon akár 96%-kal kevesebb energiát a WorkForce Pro nyomtatók4 segítségével, és kétszerezze meg a nyomtatási sebességet feleannyi teljesítményfelvétel mellett a WorkForce Enterprise sorozat nyomtatóival6.

Takarítson meg energiát és CO2-t az Epson WorkForce Pro modelljeivel, amelyek akár 96%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a lézernyomtatók és a lézeres fénymásolók4.

Csökkentse a teljesítményfelvételt interaktív kivetítési megoldásaink gazdaságos módban való használatával, és minimalizálja a karbantartást legújabb lézeres modelljeink segítségével.

Csökkentse ökológiai lábnyomát, használjon olyan szkennereket, amelyeknek nincs szükségük bemelegedési időre, és csökkentse energiafogyasztását a beépített ReadyScan technológia segítségével.

5 egyszerű lépés a fenntarthatóbb európai jövő felé

Egyszerre egy technológia

INFOGRAFIKA LETÖLTÉSE

 

Tudja meg, mennyit takaríthat meg

Kalkulátorunkkal kiszámíthatja, mennyi energiát és CO2-t takaríthat meg egy WorkForce Pro nyomtató segítségével üzleti környezetben.

 
 • Akár 92% -kal kevesebb CO2 , mint lézernyomtatók esetében9
 • 96%-kal kevesebb energia, mint lézernyomtatók esetében7
 • 94%-kal kevesebb hulladék, mint lézernyomtatók esetében7
 • 3,5-ször gyorsabb, mint a lézernyomtatók2
 • Ózonmentes zöld technológia
 

Szolgáltatás és támogatás

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szolgáltatás és támogatás

Normál garancia

Tudjon meg többet az Epson-garanciákról.

Helyszíni szerviz

Tudjon meg többet az Epson-garanciákról.

Támogatás

Segítségre van szüksége? Hasznos információért és az elérhetőségeinkért látogasson el a támogatási oldalra.

Regisztráció

Köszönjük, hogy az Epson termékét választotta, és hogy időt fordít annak regisztrációjára.

A garancia ellenőrzése

Ellenőrizze az eszköz garanciáját!

Kiterjesztett garancia – promóció

Három éves kiterjesztett garancia meghatározott Epson-nyomtatókra.

 

Lízingmegoldások

Tudjon meg többet a lízingelés különböző módjairól, arról, hogyan részesülhet az Epson-termékek előnyeiből.

Nyomtatás és mentés

Az Epson Print & Save szolgáltatással időt és pénzt takaríthat meg

Print365

Nyomtasson problémamentesen, amennyit csak szeretne, rejtett költségek nélkül.

 

Támogató videók

Nézzen további támogató videókat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Várjon el többet projektorától

Hozzon ki többet projektorából

Használja ki az Epson szakértő szoftvermegoldásainak előnyeit, hogy projektora még jobban teljesítsen a képességek, a pontosság és a vezérlés terén. A világ vezető projektorgyártójaként8 tisztában vagyunk a megfelelő projektormegoldások iránti igénnyel – olyan projektorokra van szükség, amelyekkel Ön bárhol könnyen és hatékonyan tarthat prezentációt, úgy, ahogyan azt eltervezte.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Vállalati képalkotási megoldások

Megoldások széles választéka minden üzlettípushoz

Az Epson eszközei kompatibilisek olyan szoftverszolgáltatásokkal és -megoldásokkal, amelyek segítenek a vállalati munkafolyamatok fejlesztésében, a költségek csökkentésében, a hatékonyság növelésében, és abban, hogy megvalósuljon az eszközök zökkenőmentes integrációja a folyamatosan változó környezetbe.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Csökkentse a nyomtatási költségeket MPS szolgáltatás segítségével

Csak az elkészült nyomtatásért fizet, és havonta mindössze egy számla érkezik az Epson menedzselt nyomtatási szolgáltatásokért. A szolgáltatás az Ön igényeinek megfelelően könnyíti meg a költségek pontos előrejelzését és a nyomtatási költségek csökkentését. Továbbá az adminisztráció is kevesebb lesz, hiszen a kellékanyagok cseréje automatikusan történik – mielőtt a kellékanyag elfogyna.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Vetítsen a kezében tartott eszközről

Az Epson iProjection alkalmazásával vezeték nélkül is könnyedén csatlakoztathat az Epson kivetítési megoldásaihoz iOS vagy Android eszközt, így egyszerűen jeleníthet meg képeket, dokumentumokat és weboldalakat. A prezentálás egyszerű és rendkívül hatékony, ha az érintőképernyőt használja. Választhatja a beépített jegyzetelés gomb szín- és áttetszőségi beállításait is, amely lehetővé teszi a toll, a kiemelő vagy a radír használatát, így a leglényegesebb tartalmakra irányíthatja a figyelmet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Nyomtasson a táblagépéről vagy az okostelefonjáról

Az Epson Connect segítségével okostelefonról vagy táblagépről is nyomtathat az irodai nyomtatókon. Kinyomtathat egy fontos e-mailt, amint megkapja, vagy lefotózhatja a tárgyalótermi táblán lévő ötletelés eredményét, hogy megossza azokat nyomtatott formában a kollégáival. Élvezze a nyomtatás szabadáságát – az íróasztalától távol.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Intelligensebb munkavégzési mód

Nyomtasson rövidebb idő alatt, vetítse ki prezentációit egyszerűen, szkenneljen és nyomtasson akkor is, ha nem tartózkodik az irodában.

Alacsony teljes birtoklási költség

Az Epson technológiájával minden nap pénzt takaríthat meg, a menedzselt nyomtatási szolgáltatás pedig segít, hogy zökkenőmentesen végezhesse munkáját.

Vonja be a munkavállalókat

Adjon a csapata kezébe új információ-megosztási lehetőségeket, hogy az Epson technológiák segítségével hatékonyabban végezhessék munkájukat.

Védje Ön is a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Szolgáltatás és támogatás

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Kapcsolat

Az üzleti megoldásokkal kapcsolatos további információért lépjen kapcsolatba velünk, és egy Epson-képviselő felkeresi Önt.

Alakítson át bármilyen üzleti környezetet

Csökkentse a nyomtatási költségeket

WorkForce Pro RIPS nyomtatóink segítenek növelni a hatékonyságot, hiszen kevesebbet kell költenie kellékanyagokra, és karbantartásigényük jelentősen kisebb – így Ön zavartalanul dolgozhat. A lézernyomtatókról történő átállás révén akár 96%-kal csökkentheti energiafogyasztását, 99%-kal a termelt hulladék mennyiségét4, valamint 92%-kal CO2-kibocsátását5, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a gyorsaság vagy a minőség terén.

Munkavégzés útközben

Nyomtasson, szkenneljen és vetítsen ki útközben a könnyű, kompakt mobilszkennerek, -nyomtatók és kivetítési megoldások segítségével.

Biztosítsa az információáramlást

Szkennelési megoldásaink konfigurálhatók úgy, hogy automatikusan elnevezzék és rendszerezzék a bejövő fájlokat – így Ön hatékonyan kezelheti, feldolgozhatja és továbbíthatja a dokumentumokat. A dupla lapadagolás-érzékelés funkció segítségével a kihívást jelentő dokumentumok, például a borítékok és vagy a post it jegyzetek is gyorsan szkennelhetők. Továbbá a Discproducer készülékek lehetővé teszik az adatmentést CD-, DVD- és BD-lemezre, így az adat akár 100 évig is fennmarad anélkül, hogy újra kellene írni.

Rendszerezze irodáját

Készítsen erős és tartós címkéket különböző színű és típusú szalagokra. A LabelWorks címkenyomtatók biztosítják minden jelentés, erőforrás, eszköz, anyag és kábel megfelelő címkézését, így azok könnyen megtalálhatók.

Nyomtasson nagy mennyiséget gyorsan

Nyomtasson kiváló minőségű dokumentumokat szupergyors, akár 100 oldal/perc sebességgel a WorkForce Enterprise nyomtatóval – az opcionális tűzővel rendelkező, megbízható és környezetbarát, színes, irodai A3-as multifunkciós készülékkel –, amely a kis munkacsoportoktól a részlegekig mindenki számára megfelelő megoldást biztosít.

Tegye az együttműködést hatékonyabbá

Kivetítési megoldásainkkal könnyebbé tettük a dokumentumokon végzett közös munka és a fájlmegosztás folyamatát, valamint átalakítottuk a hagyományos értekezleteket együttműködésen alapuló megbeszélésekké. A vetítőfelület mérete akár 100" méretig méretezhető, megfelelővé tehető szinte bármilyen méretű térben, így mindenki a lehető legjobban láthat, valamint Full HD minőségben számítógép használata nélkül bekapcsolódhat, megoszthat és megvitathat tartalmakat.

Tegye hangsúlyossá a tartalmakat

Definiálja újra a vállalati prezentálást nagy teljesítményű, mégis megfizethető EB-5500 installációs projektormodelljeink segítségével. Vetítsen különböző fényviszonyok mellett is 5500 lumen fényerejű, tiszta képeket egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátással – a versenytársak egychipes DLP-projektorjaihoz képest akár háromszor nagyobb fényerővel3.

Termékek

Fedezze fel az Epson üzleti nyomtatók, MFP-k, szkennerek és további termékek legújabb, széles választékát.

Esettanulmányok

Previous Next

Erőforrások

Fedezze fel az erőforrások széles választékát, köztük cikkeket, infografikákat és prospektusokat, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

További információ

Hírek és események

Tájékozódjon az Epsonnal kapcsolatos legfrissebb információkról, és tudja meg, milyen rendezvényeken találkozhat velünk a jövőben.

Eredmények szűrése

Previous Next

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

Kapcsolat

Hatékony megoldások különböző méretű vállalatok számára további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
(jelölje ki a kapcsolódó területeket)
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.

Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból

PROSPEKTUS

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye elektronikus útmutató letöltése

PROSPEKTUS

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye elektronikus útmutató letöltése

 1. Az Epson megbízásából készült, BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban az éjszakai üzemszünetet követő első nyomat elkészülési idejéről a közzététel idejéig tesztelt konkurens készülékekkel való összehasonlításban. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.
 2. Nagy kapacitású tintaegység – megközelítőleg akár 84 000 oldal kapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield oldalra. Telepítéskor a tintapatronokban csak a nyomtató üzembehelyezéséhez elegendő tinta van, a normál működéshez új tintapatront kell vásárolni vagy biztosítani.
 3. A színes fényerőt (színesfény kibocsátás) a legnagyobb fényerejű üzemmódban külső laboratóriumban, az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változhat. A legnépszerűbb Epson 3LCD projektorok a legnépszerűbb egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2015. december és 2016. november közötti PMA research értékesítési adatok alapján.
 4. BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.
 5. A nyersanyagok gyártása és feldolgozása, illetve a kellékek gyártása alapján. Az Epson módszertana alapján vizsgálva: 1. A kalkuláció csak a CO2-kibocsátását veszi figyelembe üvegházhatást okozó környezetterhelésként. 2. A kalkuláció eredménye önbevalláson alapszik. (Nem került sor harmadik fél általi ellenőrzésre.) 3. Az „LCA Pro” JEMAI-adatbázisban közzétett CO2-együtthatót használtuk (kg-CO2/egység).
 6. A lézernyomtatók általában 45-55 oldal/perces nyomtatási sebesség mellett 1500W-ot használnak fel, a WorkForce Enterprise alacsony, 180W – 320W teljesítményfelvétellel rendelkezik, és akár 100 oldal/perc sebességgel nyomtat.
 7. A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumen vagy nagyobb fényerejű projektorok körében. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte a 2001 és 2016 közötti időszakban.)
 8. A felmérést a Future Source Consulting Limited végezte a 2001 és 2015 közötti időszakban.