EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN

A hatékonyság és a pontosság létfontosságú az egészségügyben, és mi segíthetünk megkönnyíteni az információ- és nyomtatáskezelést.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Technológiai megoldások az egészségügy számára

Mi az Epsonnál megértjük, hogy egyre sürgetőbbé válik az együttműködés és a betegellátás minőségének javítása, úgy, hogy egyidejűleg a költségcsökkentést és a hatékonyabb munkavégzést is elvárják Öntől.

Ezért fejlesztettünk ki olyan technológiákat, amelyek egyszerűsítik és korszerűsítik a munkafolyamatokat, így Ön időt és erőforrásokat takaríthat meg. Alkalmazottai így hatékonyabban tudnak együtt dolgozni a különböző csapatokkal, ami gyorsabb problémamegoldást tesz lehetővé, hiszen technológiáink valós időben összekapcsolják az embereket, a helyszíneket és az információkat. A nagy teljesítményű, kevés beavatkozást igénylő Epson egészségügyi megoldások lehetővé teszik, hogy Ön a legfontosabb személyre koncentrálhasson – a páciensére.

Segítség az IT osztálynak, hogy kevesebb erőfeszítéssel többet tehessen Önért

Megoldásaink folyamatosan működő betegellátási rendszert biztosítanak.

Segítség az IT osztálynak, hogy kevesebb erőfeszítéssel többet tehessen Önért

Megoldásaink folyamatosan működő betegellátási rendszert biztosítanak.

Korszerűsítse a páciensek ellátásának folyamatát egységes eszközökkel, amelyek gyors, egyszerű és biztonságos szkennelést, kivetítést és nyomtatást biztosítanak, így lehetővé teszik a gyorsabb betegellátást.

Végezzen közös munkát a különböző területen dolgozó kollégákkal az Epson ultra rövid vetítési távolságú projektorainak segítségével, amelyeknek köszönhetően munkatársai hatékonyan működhetnek együtt a jobb képzés és információmegosztás érdekében.

Csökkentse a nyomtatási költségeket és készítsen kiváló minőségű nyomatokat a WorkForce Pro RIPS (Replacement Ink Pack System) nyomtatók segítségével, amelyek akár 84 000 oldal folyamatos nyomtatást biztosítanak1.

Dolgozza fel a dokumentumokat gyorsan és biztonságosan az Epson dokumentumrögzítési megoldásaival, és ossza meg azokat egyetlen gombnyomással kollaboratív munkaterületen vagy felhőalapú szolgáltatásokban.

Fejlessze a sebészeti beavatkozásokat Moverio okosszemüvegeink segítségével, amelyek a kiterjesztett valóság (AR) használatával adatokat, útmutatást és hasznos tippeket jelenítenek meg, így a műtét alatt segítséget nyújtanak a kéz-szem koordinációban.

Szerezzen teljes rálátást a pénzügyekre

Az Epson technológiáját úgy terveztük, hogy Ön anélkül takarítson meg költségeket, hogy azzal a szervezet teljesítményére hatást gyakorolna, így a költségvetéséből felszabaduló összegekből más területeket vagy kezdeményezéseket finanszírozhat.

Szerezzen teljes rálátást a pénzügyekre

Az Epson technológiáját úgy terveztük, hogy Ön anélkül takarítson meg költségeket, hogy azzal a szervezet teljesítményére hatást gyakorolna, így a költségvetéséből felszabaduló összegekből más területeket vagy kezdeményezéseket finanszírozhat.

Tegye jól érthetővé a létfontosságú információkat, és csökkentse az üzemeltetési kockázatot színes címkéink segítségével. A címkék gyorsabb vizuális felismerést tesznek lehetővé a betegellátás minőségét és biztonságát érintő kompromisszumok nélkül

Optimalizálja a betegellátást, maximalizálja a hatékonyságot a kihívást jelentő, számos feladat megoldását igénylő környezetekben, szkennelje, mentse el és helyezze biztonságba a vizsgálati eredményeket multifunkciós készülékekkel (MFP) és szkennerekkel

Tárolja az orvosi adatokat biztonságosan, gyorsan és kedvező áron a Discproducer készülék segítségével, amely a betegadatokat akár 100 évig tárolja, és megszünteti a papíralapú dokumentumok tárolási költségeit.

Tegye lehetővé a kiváló minőségű kivetítést az installációs projektorokkal, amelyek az orvosképzés során ideális megoldást nyújtanak az előadótermekben, hiszen Full HD felbontású képek vetítését teszik lehetővé akár 600" (1524 cm) méretben.

Segítség a vezetőknek a hatékonyság növelésében

Az üzemeltető és a támogató személyzet hatékonysága közvetlen hatást gyakorol a betegellátás minőségére és az egészségügyi szakemberek munkájára.

Segítség a vezetőknek a hatékonyság növelésében

Az üzemeltető és a támogató személyzet hatékonysága közvetlen hatást gyakorol a betegellátás minőségére és az egészségügyi szakemberek munkájára. Dolgozzon még hatékonyabban, korszerűsítse a folyamatokat és növelje a pontosságot Epson-technológiák használatával.

Növelje teljesítményét a WorkForce Enterprise készülékkel – egy gyors, megbízható és környezetbarát, színes, irodai A3-as multifunkciós (MFP) nyomtatóval, amely opcionális tűzővel rendelkezik

Rögzítsen minden részletet pontosan az Epson grafikai szkennereivel , amelyek a legfontosabb egészségügyi dokumentumokat kivételes részletességgel alkotják újra – többek között a negatívokat, a fényképeket és a röntgenfelvételeket

Javítson szervezeti folyamatain a LabelWorks nyomtatási rendszer segítségével, és nyomtatási igényeinek, illetve költségkeretének megfelelően válasszon a lehetőségek széles skálájából; ideális megoldás a készletek és dokumentumok kezeléséhez és az eszközök felcímkézéséhez.

Rendszerezze a fontos információkat címkék és feliratok gyors és igény szerinti készítésével és nyomtatásával a ColorWorks címkenyomtatók segítségével

Automatizáljon bizonyos munkákat pontosan és megbízhatóan, használja az Epson tisztatéri robotrendszereit a legigényesebb orvosi és gyógyszeripari környezetekben

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Teljesítse környezetvédelmi célkitűzéseit , termeljen akár 99%-kal kevesebb hulladékot a WorkForce Pro RIPS3 (Replaceable Ink Pack System) rendszer segítségével, fogyasszon akár 96%-kal kevesebb energiát a WorkForce Pro nyomtatókkal3, és kétszerezze meg a nyomtatási sebességet feleannyi teljesítményfelvétel mellett a WorkForce Enterprise sorozat nyomtatóinak2 segítségével

Takarítson meg energiát és CO2-t az Epson WorkForce Pro modelljeivel, amelyek akár 96%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a lézernyomtatók és a lézeres fénymásolók3

Csökkentse a teljesítményfelvételt interaktív vetítési megoldásaink gazdaságos módban való használatával, amely egyben hosszú lámpaélettartamot is biztosít

Csökkentse ökológiai lábnyomát , használjon olyan szkennereket, amelyeknek nincs szükségük bemelegedési időre, és csökkentse energiafogyasztását a beépített ReadyScan technológia segítségével

5 egyszerű lépés a fenntarthatóbb európai jövő felé

Egyszerre egy technológia

INFOGRAFIKA LETÖLTÉSE

 

Tudja meg, mennyit takaríthat meg

Kalkulátorunkkal kiszámíthatja, mennyi energiát és CO2-t takaríthat meg egy WorkForce Pro nyomtató segítségével oktatási környezetben.

 
 • Akár 92% -kal kevesebb CO2, mint lézernyomtatók esetében4
 • 96%-kal kevesebb energia, mint lézernyomtatók esetében3
 • 94%-kal kevesebb hulladék, mint lézernyomtatók esetében3
 • 3,5x gyorsabb, mint a lézernyomtatók5
 • Ózonmentes, zöldebb technológia
 

Szolgáltatás és támogatás

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szolgáltatás és támogatás

Normál garancia

Tudjon meg többet az Epson-garanciákról.

Helyszíni szerviz

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Támogatás

Segítségre van szüksége? Hasznos információért és az elérhetőségeinkért látogasson el a támogatási oldalra.

Regisztráció

Köszönjük, hogy az Epson termékét választotta, és hogy időt fordít annak regisztrációjára.

A garancia ellenőrzése

Ellenőrizze az eszköz garanciáját!

Kiterjesztett garancia – promóció

Három éves kiterjesztett garancia meghatározott Epson-nyomtatókra.

 

Lízingmegoldások

Tudjon meg többet a lízingelés különböző módjairól, arról, hogyan részesülhet az Epson-termékek előnyeiből.

Nyomtatás és mentés

Az Epson Print & Save szolgáltatással időt és pénzt takaríthat meg

Print365

Nyomtasson problémamentesen, amennyit csak szeretne, rejtett költségek nélkül.

 

Támogató videók

Nézzen további támogató videókat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Az egészségügy igényeire szabva

Tekintse meg az Epson és partnerei által kínált szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat

Epson nyomtatási teljesítmény: előre kalkulálható, kevesebb költség

Tegye a nyomtatást egyszerűbbé és kevesebb erőforrást igénylővé a teljeskörű kezelt nyomtatási szolgáltatás segítségével, amely a kellékanyagok biztosítását és a karbantartási szolgáltatásokat is magában foglalja, hogy Ön és csapata nyugodtan koncentrálhasson a munkájára.

 • Csökkentse a nyomtatási költségeket, lásson rá teljes mértékben befektetéseire és számláira
 • Élvezze a kellékanyagok automatikus cseréjének előnyeit – mielőtt a kellékanyag elfogyna
 • Csak az elkészült nyomtatásért fizessen
 • Lásson tisztán – havonta mindössze egy számla
 • Válassza az Önnek megfelelő opciókat
 • Válassza a megbízható, folyamatos nyomtatást, alkalmazottainak így több ideje jut a lehető legjobb betegellátásra

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson projektorszoftverek: hozzon ki többet projektoraiból!

Hozza ki a legtöbbet technológiai eszközeiből, miközben teljes projektorflottáját vezérli – az Epson projektorszoftverek lehetővé teszik több mint ezer projektor irányítását egy központi helyszínről.

 • Vetítsen ki tartalmat bárhonnan, bármilyen hálózatra csatlakoztatott projektoron
 • Vetítsen több forrásból anélkül, hogy váltania kellene a bemeneti források között
 • Vetítsen egyetlen számítógépről több projektorra
 • Vezérelje a projektorokat vagy ellenőrizze azok állapotát távolról
 • Küldjön üzeneteket manuálisan vagy automatikusan egy vagy több projektorra

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson vállalati képalkotási megoldások: a hatékonyság növelése, a költségek csökkentése és a dokumentumbiztonság javítása

Szigorúbb szabályozás, a minőségi betegellátás költségeinek növekedése egy olyan környezetben, ahol a betegadatok és személyiségi jogok védelmét biztosítani kell – az Epson segít abban, hogy az egészségügyi szervezetek fejleszthessék és felgyorsíthassák folyamataikat.

 • Tudja biztonságban páciensei adatait: védje hitelesítéssel és jogosultsággal a multifunkciós készülékekhez (MFP) való hozzáférést és azok kimenetét, valamint készítsen riportot
 • Kerülje a betegadatok félreirányításának lehetőségét, és csökkentse az orvosi hibák számát előre meghatározott adatrögzítési folyamatok segítségével
 • Szkennelje be egyszerűen és biztonságosan a betegadatokat

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson iProjection: vetítsen ki dokumentumokat és fotókat vezeték nélkül

iOS és Android rendszerű eszközökhöz elérhető intuitív mobil kivetítő alkalmazásunk segítségével vezeték nélkül is egyszerűen vetítheti ki az eszközökön tárolt képeket és fájlokat hálózatba kötött Epson projektoron keresztül. Így könnyedén együtt dolgozhat kollégáival, anélkül, hogy a kis képernyők kényelmetlenségeit kellene elviselnie.

 • Vetítsen ki képeket és dokumentumokat mindössze pár lépésben
 • Jegyzeteljen a jól érthetőség érdekében, és hangsúlyozza a fontos dolgokat kijelöléssel a vetített tartalomban
 • Jelenítsen meg kiváló minőségű weboldalakat a minden funkcióval rendelkező webböngésző használatával

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Segítség az IT osztálynak, hogy kevesebb erőfeszítéssel többet tehessen Önért

Megoldásaink folyamatosan működő betegellátási rendszert biztosítanak.

Szerezzen teljes rálátást a pénzügyekre

Az Epson technológiáját úgy terveztük, hogy Ön anélkül takarítson meg költségeket, hogy azzal a szervezet teljesítményére hatást gyakorolna, így a költségvetéséből felszabaduló összegekből más területeket vagy kezdeményezéseket finanszírozhat.

Segítség a vezetőknek a hatékonyság növelésében

Az üzemeltető és a támogató személyzet hatékonysága közvetlen hatást gyakorol a betegellátás minőségére és az egészségügyi szakemberek munkájára.

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Szolgáltatás és támogatás

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Kapcsolat

Az üzleti megoldásokkal kapcsolatos további információért lépjen kapcsolatba velünk, és egy Epson-képviselő felkeresi Önt.

Legyen a beteg az első

Idő- és pénztakarékos adattárolás

Tárolja biztonságosan az orvosi adatokat papíralapú dokumentumok tárolási költségei nélkül. Számos kórház Epson CD/DVD publisher készülékeket választ a páciens CD-k elkészítéséhez vagy a betegadatok archiválásához, mert megbízhatóak és használatuk egyszerű még a nagy kihívást jelentő környezetekben is.

Az eredmények megtekintése jobb módszerekkel

Hozza ki a legtöbbet a kiterjesztett valóságból (AR), és az eljárások során használja a technológiát a beteg kulcsfontosságú adatainak áttekintéséhez. A Moverio okosszemüvegek lehetővé teszik az adatok és a képek egyidejű megjelenítését, így Ön gyorsabban reagálhat, hatékonyabban dolgozhat, miközben a kezelési idő rövidebb lesz.

Nyomtasson nagy mennyiséget gyorsan

Nyomtasson kiváló minőségű dokumentumokat szupergyors, akár 100 oldal/perc2 sebességgel, és növelje a teljesítményét a WorkForce Enterprise nyomtatóval – egy megbízható és környezetbarát, színes, irodai A3-as multifunkciós készülékkel, amely opcionális tűzővel rendelkezik.

Hatékony és gazdaságos nyomtatás

Töltsön kevesebb időt azzal, hogy a nyomatok elkészülésére vár, akármilyen nagy mennyiségről legyen is szó, és közben tartsa felügyelet alatt az érzékeny adatokhoz való hozzáférést. A kevés beavatkozást igénylő WorkForce Pro és WorkForce Enterprise nyomtatók gyorsabb válaszidőt, hosszú élettartamú kellékanyagokat és jelszavas védelmet biztosítanak, így segítik és biztonságossá teszik a munkafolyamatot, nem pedig megszakítják azt.

Orvosi dokumentumok hatékony digitalizálása

A digitalizálás szempontjából legnagyobb kihívást jelentő papíralapú dokumentumok az orvosi dokumentumok. Az Epson nagy sebességű, A3 méretű gyártóeszközei teljes rugalmasságot biztosítanak – egyetlen gombnyomással minden dokumentumot beolvashat a fájlba, közvetlenül az együttműködési munkaterületekre.

Egyszerűbb az együttműködés

Vitassa meg a páciensek eseteit anélkül, hogy jegyzeteket gépelne, és konzultáljon valós időben más helyen tartózkodó szakemberekkel munkahelye elhagyása nélkül. Interaktív projektoraink az együttműködő munkavégzést hatékonyabb digitális folyamattá alakítják flipchartok, táblák vagy síkképernyős kijelzők használata nélkül.

Határozza meg a kritikus részleteket

Különböztesse meg a páciensek dokumentumait, orvosságait és kezeléseit színes címkék segítségével. Emelje ki jól láthatóan a fontos információkat, és hangsúlyozza az apró eltéréseket nagy fokú pontossággal, olvashatóan. A ColorWorks címkenyomtatókkal gyorsan és igény szerint nyomtathat rendkívül tartós gyógyszer- és labormintacímkéket.

Termékek

Fedezze fel az Epson üzleti nyomtatók, MFP-k, szkennerek és további termékek széles választékát.

Esettanulmányok

Previous Next

Erőforrások

Erőforrások széles választékát találja itt: cikkeket, infografikákat és brosúrákat, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

További információk

Hírek és események

Tájékozódjon az Epsonnal kapcsolatos legfrissebb információkról, és tudja meg, milyen rendezvényeken találkozhat velünk a jövőben.

Eredmények szűrése

Previous Next

Jelenleg nincsenek vásárok és rendezvények.

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

Kapcsolat

Egészségügyi megoldások további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
(jelölje ki a kapcsolódó területeket)
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.

Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból
Kapcsolat

PROSPEKTUS

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye elektronikus útmutató letöltése

PROSPEKTUS

A jövő munkahelye

A jövő munkahelye elektronikus útmutató letöltése

 1. Nagy kapacitású tintaegység – megközelítőleg akár 84 000 oldalkapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield oldalra. Telepítéskor a tintapatronokban csak a nyomtató üzembehelyezéséhez elegendő tinta van, a normál működéshez új tintapatront kell vásárolni vagy biztosítani.
 2. A lézernyomtatók általában 45-55 oldal/perces nyomtatási sebesség mellett 1500W-ot használnak fel, a WorkForce Enterprise alacsony, 180W – 320W teljesítményfelvétellel rendelkezik, és akár 100 oldal/perc sebességgel nyomtat.
 3. BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.
 4. A nyersanyagok gyártása és feldolgozása, illetve a kellékek gyártása alapján. Az Epson módszertana alapján vizsgálva: 1. A kalkuláció csak a CO2-kibocsátását veszi figyelembe üvegházhatást okozó környezetterhelésként. 2. A kalkuláció eredménye önbevalláson alapszik. (nem került sor harmadik fél általi ellenőrzésre).
 5. Az „LCA Pro” JEMAI-adatbázisban közzétett CO2-együtthatót használtuk (kg-CO2/egység).
 6. Az Epson megbízásából készült, BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban az éjszakai üzemszünetet követő első nyomat elkészülési idejéről a közzététel idejéig tesztelt konkurens készülékekkel való összehasonlításban. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.
 7. A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumen vagy nagyobb fényerejű projektorok körében. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2016 között.)