Kínálatunkban mindent megtalál, amire az otthoni irodájában szüksége lehet: üzleti tintasugaras nyomtatókat, kisméretű nyomtatókat, vezeték nélküli nyomtatókat, WiFi Direct nyomtatókat, üzleti szkennereket, multifunkciós nyomtatókat és üzleti projektorokat.

AZ ÖN OTTHONI IRODÁJA

Ha otthonról irányítja vállalkozását, a hatékony működéshez elengedhetetlenek a megfizethető és megbízható, magas minőségű technológiai eszközök.

Technológia, amely segít a munkájára koncentrálni.

Amikor az eredményesség a cél, akkor az irodai berendezéseknek is keményen kell dolgozniuk annak érdekében, hogy Ön a munkájára tudjon összpontosítani. Engedje, hogy olyan okos technológiákkal segítsük Önt, melyek lehetővé teszik a hatékony, leállások nélküli munkavégzést, és nem igényelnek informatikai szaktudást.

Takarítson meg pénzt a nyomtatásban

Mindenkinek szüksége van papírra, hogy legyen mire hivatkozni és mire jegyzetelni. És mivel a cél az, hogy a nyomtatás a legkevesebb vesződséggel járjon, az Epson üzleti tintasugaras nyomtatókat megbízható és költséghatékony nyomtatásra terveztük, ami lehetővé teszi az oldalankénti költség akár 50%-os1 csökkentését, és a költségei, ebből eredő lefaragását.

 • Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást

  Mivel a környezetre gyakorolt hatás fontos tényező, üzleti tintasugaras nyomtatóink akár 80%-kal2 kevesebb energiát fogyasztanak.

 • Magabiztos megjelenítés

  Tartson világos prezentációkat a megbeszéléseken vagy az irodában az Epson nagy fényerejű, élénk színeket biztosító projektoraival.

 • Üzleti funkciók bárhol

  Nyomtasson Epson nyomtatóján bárhonnan vezeték nélkül, e-mailből vagy a felhőből.

 • Minden irodai igényt kielégít

  Az irodai rendetlenség elkerülés érdekében négyfunkciós modelleket kínálunk Önnek, melyekkel helyet és pénzt spórolhat meg.

 • Nyomtatás mobil eszközökről

  Tudjuk, hogy imádja az androidos vagy iOS táblagépét vagy okostelefonját. Nyomtasson ezekről könnyedén az iPrint alkalmazással.

 • Takarítson meg pénzt a tintán

  A színenként cserélhető tintapatronokkal nem pazarol fölösleges tintát vagy pénzt, hiszen elég csak az elhasznált színt pótolnia.

 • Közvetlen csatlakozás

  Iktassa ki a routert és csatlakoztassa a nyomtatót közvetlenül a WiFi Direct segítségével.

 • 1) Az IDC által nyomon követett összehasonlítás 2013 első negyedévében a Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban eladott 10 legjobb A4-es színes lézernyomtatókkal és multifunkciós nyomtatókkal történt. Az oldalankénti költség kiszámítása a gyártók hivatalos tonerpatronokra vonatkozó árlistája (ha elérhető), valamint a 2013 júniusában Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban közzétett teljesítmények alapján történt.


 • 2) Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2013 első negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és többfunkciós készülék között készült. Az áramfogyasztást a gyártók 2013 júniusában publikált, a nyomtatási és átlag módra vonatkozó adatai alapján számítottuk ki.