Váltson olyan kivetítési megoldásra, amely merész, mint maga az élet

Epson installációs projektorok

Vezető szerep a vizuális technológiában

Epson world leader in projectors since 2001

A vizuális kommunikációs ágazatban a siker kulcsát annak szabadsága jelenti, hogy fényesebb, merészebb és kreatívabb képeket jeleníthessünk meg, bármilyen környezetben. Keményen dolgozunk azért, hogy innovatív, sokoldalú megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek új dimenziókba emelik a kivetített vizuális elemeket.

Az a tény, hogy 2001 óta a világ első számú projektorgyártója1 vagyunk, a termékminőség, a technológia és a kapcsolatok iránti elkötelezettségünknek köszönhető, amelyet páratlan szolgáltatás- és támogatásrendszer tesz teljessé.

Projektoraink intelligens és haladó megoldást biztosítanak az oktatástól és a művészeti galériáktól kezdve a digitális reklámokig és a céges rendezvényekig, a házon belüli projektorflottáktól a kölcsönözhető, rendezvényeken használható rendszerekig terjedően.

Kivételes minőség

Valamennyi Epson projektor amellett való elköteleződésünk eredménye, hogy a kiváló képminőséget, az egyszerű üzemeltethetőséget és a megbízhatóságot szem előtt tartva végezzük a kutatást, a fejlesztést és a gyártást. Megoldásainkban a nagy fényerő korszerű kidolgozással és kivételes élességgel párosul, így világos környezetben is intenzív, színgazdag vetítés biztosítható, legyen szó akár a nagyobb terekről is.

Epson EB-L25000U

Úttörő technológia

Projektoraink szinte minden környezetben rugalmasságot, minőséget és kreativitást kínálnak. A sokoldalú beállításoknak és a csatlakoztathatóságnak köszönhetően, beleértve a 360°-os telepítést és a zökkenőmentes hálózatkezelést, pofonegyszerűvé válik a minőségi kivetítés kivitelezése.

3LCD technológiánk a hagyományos 1 chipes DLP projektorokhoz képest háromszor nagyobb fényerőt biztosít. Megalkottuk a világ legnagyobb fényerejű 3LCD lézerprojektorát2, az EB-L30000U projektort, amely a lézerprojektoraink szervetlen fényforrását használja. Köszönhetően az akár valós 4K felbontásnak és a sokoldalú funkcióknak, az Epson projektorok úttörőnek számítanak a nagy fényerejű vizuális kommunikáció terén, még a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is.

Teljes körű támogatás

Amellett, hogy tartós, robusztus termékeket gyártunk, számos szolgáltatási és támogatási lehetőséget kínálunk projektoraink mellé, így Önnek elég az ügyfelei és a közönsége felé megnyilvánuló kreativitásra összpontosítani. Legyen szó értékesítés előtti tanácsadásról, folyamatos támogatásról vagy a szakértőinkhez való hozzáférésről, a normál és CoverPlus garanciáink biztosítékot jelentenek a termékek igény szerinti, megfelelő működésére.

Kapcsolatépítés

Ügyfeleinkkel és partnereinkkel szorosan együttműködve igyekszünk beépíteni az Önök visszajelzéseit, termékeinket a változó piaci igényekhez igazítva. Az együttműködés eredménye számos egyedülálló innováció, mint például a szervetlen LCD panelek és a foszforkerék a nagyobb fényerő érdekében, valamint a tartósság jegyében megnövelt hőállóság.

Bérbeadásra és rendezvényekre ideális installációs megoldások Hozzon létre páratlan vizuális élményt

Egy előadás sikere nem csak a színpadi teljesítményen múlik. A közönség csak a textúrák, az éles körvonalak, a képtisztaság és a részletgazdag vizuális hatások révén képes igazán összekapcsolódni az előadókkal.

Sokoldalú, nagy teljesítményű, Pro AV installációs projektorainkat, így az EB-L30000U, EB-L20000U, EB-L12000Q és EB-L1755U készülékeket, a kivételes megbízhatóság és a rugalmasság jegyében terveztük. Feleljen meg az előadótermek, színházak, koncerttermek és nagyszabású vállalati rendezvények közönségigényének.

 • Továbbfejlesztett képtisztaság és részletgazdagság

  Amennyiben lenyűgöző vizuális élményre vágyik, nyugodt szívvel támaszkodhat átfogó kutatásaink és fejlesztéseink eredményeire, amelyek a lézertechnológia területén számos újításhoz vezettek. Éljen a világvezető fényerő biztosította előnyökkel, és támogassa borotvaéles, nagy felbontású képekkel nagyívű előadásait és rendezvényeit, innovatív valós 4K és 4K hatást nyújtó technológiáinkkal.

 • 360° a még teljesebb látványért

  Bármilyen szögből, bármilyen felületre vetíthet képeket anélkül, hogy a képminőség romlana. Váltson egyszerűen álló tájolású vetítésre, vagy az Edge Blending technológia használatával vetítsen folyamatos panorámaképet és többképernyős képet a mennyezetre vagy falra szerelt projektok bevetésével.

 • Tartósság

  Adjon teret a kreativitásának a háromrétegű védelemnek köszönhetően, amely tartósságot és kiváló porállóságot biztosít, miközben a folyékony hűtőrendszer a fényforrás és a kulcsfontosságú optikai alkatrészek védelméről gondoskodik. Élvezze az akár 30 000 órás szűrőélettartamot, amely minimális beavatkozás mellett is elérhető.

Epson L25000U

Szemrevaló installációs megoldások Ejtse ámulatba, szórakoztassa és inspirálja közönségét

No rainbow effect

A lenyűgöző vizuális elemek képesek olyan emlékezetes élményt nyújtani, amelynek köszönhetően a közönség még többet akar majd látni.

A ragyogó és élethű megjelenítés jegyében a legfejlettebb projektoraink a 3LCD és 4K technológiát élénk színekkel és nagy kontrasztaránnyal ötvözik.

Nagy teljesítményű, 9000 lumen fényerejű WUXGA 3LCD EB-L1495U lézerprojektorunk megbízható, szinte önálló munkavégzésre is képes. Ez a 4K-felbontású projektor kiváló képélességet és hosszú élettartamú, alacsony karbantartási igényű teljesítményt kínál számos helyszíntípusnál, így például galériák, múzeumok, vidámparkok és egyéb turisztikai látványosságok esetén.

Egyenletes képminőség

Biztosítsa az egyöntetű képminőséget és csökkentse minimálisra a karbantartási igényt a lézerprojektorainkon található, innovatív beépített kamerának köszönhetően. A kamera érzékeli az idővel egyenetlenné váló vagy elszíneződött képeket, és újrakalibrálja azt, ezáltal biztosítva a megbízható módon előállított, felejthetetlen vizuális élményt.

Bármire vetíthet

Bármilyen felülettípusról vagy formáról legyen is szó, lenyűgözően tökéletes képeket készíthet 3D tárgyak és terek bevetítésével, így szinte semmi sem szabhat korlátot kreativitásának a körülölelő élmények megalkotása terén.

Fokozza a hatást

Örvendeztesse meg közönségét azzal, hogy meglepő helyeken vetít ki képeket a változatos telepítési lehetőségek révén. Az Edge Blending technológiával és az átméretezéssel minden képhez beállítható az ideális fényerő és színtelítettség.

Jelzések kivetítése Törekedjen az emlékezetes vizuális benyomásokra

Az emberek nem felejtik a lenyűgöző vizuális hatásokat.

A nagy hatású képek erőteljesen befolyásolhatják egy személy érzékelését. Tegye még látványosabbá vállalkozását hatásos vetített tartalmakkal, amelyek az ügyfelek számára számos előnyt kínálnak a síkpaneles megoldáshoz képest. A rugalmas rögzítési lehetőségeknek köszönhetően a projektorok a mennyezetre, a falakra és lámpasínekre is felszerelhetők, kívül a látótéren, így dinamikus, mégis alacsony környezetterhelésű feliratok jeleníthetők meg.

Innovatív LightScene EV-100 sorozatú digitális reklámokra specializálódott megoldásunkban a lenyűgöző megvilágítás HD látványvilággal párosul, amely ideális választás kiskereskedelmi, vendéglátói és szórakoztatóipari környezetekben. Készülékeinkkel szokatlan alakú és méretű, figyelemfelkeltő képeket vetíthet ki, amelyek mesés vizuális élményt nyújtanak, távol a síkpanelek esetén megszokott korlátoktól.

A museum with banners projected onto the outside walls

Vetítsen bármire

Vetítsen fényfestéssel falakra, termékekre vagy akár teljes épületekre, továbbá hirdessen diszkrét módon valamennyi felületen, több projektor képének zökkenőmentes összeillesztésével. Az ultra rövid vetítési távolságú EB-750 és EB-800 sorozat a síkképernyő számára kínál alternatívát, hiszen mindkettő nagyon rövid távolságról képes nagy méretű képek kivetítésére, ideális megoldást biztosítva a szűk helyszínek, például kirakatok és folyosók bevetítéséhez. Nagyobb terek esetén EB-L30000U projektorainkkal még nagyobb hatást érhet el, hiszen a 15 nagy fényerejű halogén izzónak megfelelő 30 000 lumenes fényerővel a valaha volt legfényesebb projektorainknak számítanak, míg a minőségromlás vagy színveszteség nélkül nagyítható képekkel könnyedén megnövelhető a bevilágított területet.

 • Kivételes ügyfélélmény

  Tegye még vonzóbbá ügyfélkörnyezetét, hogy a vásárlói élmény növelésével javítsa hírnevét és gyarapítsa bevételét. A hagyományos feliratokkal ellentétben a projektoraink által nyújtott látvány a vendégekre szabható. A kivetített képek gyakran és könnyen frissíthetők, hogy tükrözzék a promóciós és szezonális üzeneteket.

 • Élénk színek

  Keltse életre ötleteit a nagy teljesítményű, megbízható, szinte önálló működésre képes EV100 sorozatú installációs projektorainkkal, amelyek beépített 3LCD képalkotást garantálnak az élénk színek jegyében. Tapasztalja meg az akár háromszor élénkebb2 színelőállítást és az akár háromszor szélesebb3 színteret.

  További információ

 • Epson Projector Content Manager

  Az Epson Projector Content Manager szoftvere lehetővé teszi lejátszási listák létrehozását fényképek, videók, alakszűrők és effektusok segítségével, amelyek külső tárolóeszközre is elmenthetők, a kábel nélküli tartalomlejátszás érdekében.

  Letöltés

  *Csak a kiválasztott modellekkel kompatibilis

 • Epson Creative Projection

  Az Epson Creative Projection alkalmazás kreatív erőforrások tárházát kínálja a felhasználók számára, hogy egyedi tartalmakat hozhassanak létre videók, fényképek, szövegek és előre beállított szűrők használatával, miközben feltölthetnek új tartalmakat is, az egyedülálló hatás jegyében.

  További információ

  *Csak a kiválasztott modellekkel kompatibilis

 • Feltűnésmentes kialakítás

  Valamennyi termékünk elegáns, feltűnésmentes kialakítással jellemezhető, és a legtöbbjük fekete és fehér színben is kapható. Szinte láthatatlanul belesimulnak a környezetükbe, és olyan helyeken is használhatók, ahol egy hagyományos projektor nem lenne megfelelő.

 • Sokoldalú felszerelhetőség

  A termékskála sokoldalú és rugalmas telepítési lehetőségekkel bír. Bármilyen szögben vetíthet velük, akár a padlóra, a mennyezetre vagy a falakra is felszerelheti a készülékeket. Egyes modellek még akár a lámpasínekre is felszerelhetők.

Vállalati és felsőoktatási megjelenítési megoldások Gondoskodjon az inspiráló oktatási és prezentációs élményekről

Vigyen egy kis kreativitást és inspirációt a vállalati megbeszélésekbe, csakúgy, mint a modern oktatási környezetbe.

Vonja be a diákokat vállalati és felsőoktatási megjelenítési megoldásainkkal. Az új csúcsprojektorunk, az EB-L1070U „body only” (csak váz) kiszerelésben kerül forgalomba, így Ön 10 cserélhető Epson objektív közül választhat, hogy minden helyzetben a legmegfelelőbb objektívet használhassa. Az EB-L600 sorozat akár 6000 lumenes fényerejével és full HD WUXGA felbontásával valósággal lenyűgözheti a vállalati közönséget. Cserélje le az oktatási helyszíneken és tárgyalótermekben található régimódi lámpás modelleket megfizethető lézerteljesítményre.

Élénk, magával ragadó képek

Nagy felbontású 3LCD technológiánkkal élénk, magával ragadó képeket vetíthet még világos előadótermek és rendezvénytermek esetén is, tűéles felbontással és egyöntetűen magas fehér- és színesfény kibocsátással a nagy fényerejű képek érdekében.

Korszerűsítse létesítményeit

Korszerűsítse a tárgyalótermeket és az előadótermeket projektorok széles választékával, amelyek már tartalmazzák a legújabb AV-funkciókat és csatlakozási lehetőségeket. Hozza ki a legtöbbet a rendelkezésére álló helyből a mennyezetre szerelhető EB-L1070U vagy EB-L600 sorozatú projektorokkal, és telepítse az eszközöket bárhová, a teljesítmény csorbulása nélkül.

Epson EB-L610W

Tökéletes látvány a közönség számára

Az EB-L1070U projektorok használatával úgy méretezheti a vetített képet, hogy az minden környezetben pompás látványt nyújtson a tanulók vagy a megbeszélések résztvevői számára. Használja a kompakt és sokoldalú EB-L600 sorozat készülékeit a legkülönfélébb környezetekben, az osztálytermektől a konferenciatermekig, fejlett képernyőtükrözéssel és csatlakoztathatósággal.

Élvezze az intelligens, intuitív, világelső projektortechnológiát

 • 3LCD
 • 4K
 • 4K Enhancement

Az Epson a világ első számú projektorgyártója, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megtartsuk ezt a pozíciót. Az 1100 fős kutatási és fejlesztési csapatunk 70%-a kizárólag a projektortechnológiában rejlő izgalmas lehetőségek felfedezésén dolgozik. Folyamatosan azon munkálkodunk, hogy a legjobb minőséget, megbízhatóságot és rugalmasságot kínálhassuk ügyfeleinknek.

Elérkezett a projektorok jövője

A 3LCD merészebb, világosabb színeket garantál

Vetített képei legyenek a lehető legfényesebbek. A világ első 15 000 lumenes 3LCD lézerprojektora (EB-L1750U/EB-L1755U) sikerein felbuzdulva, az EB-L30000U még magasabbra teszi a lécet 30 000 lumenes fényerejével.

Vetítsen élénk, valósághű képeket, és optimalizálja a fehéregyensúlyt és a színkezelést konzisztens és háromszor nagyobb fényerejű látvánnyal, mint az az 1 chipes DLP projektorok2 esetén, szivárványhatás nélkül.

A legnehezebb körülmények között is biztonságosan telepíthetők, majd szinte önálló működésre képesek – még poros vagy füstös környezetben is kiválóan teljesítenek.

Valós 4K és 4K hatást nyújtó technológia

Mutassa meg közönségének a vetített tartalmak jövőjét valós 4K és 4K hatást nyújtó technológiákkal, amelyek lehetővé teszik a 4K tartalmak megtekintését, miközben képesek digitálisan felskálázni a full HD 1080p tartalmakat is.

Biztosítson mindig tűéles, nagy felbontású vetítéseket akár tágas vagy külső helyszíneken is, hogy lenyűgöző és emlékezetes, magával ragadó élményt garantáljon nézőközönsége számára, a visszatérés reményében.

Tökéletesebb képek, rövidebb idő alatt

Az Epson Projector Professional Tool segítségével gyorsan és egyszerűen hozhat létre tökéletesen egymáshoz igazított képeket. Ingyenes, mindenki számára letölthető szoftverünkkel még rövidebb idő alatt hozhatók létre a többprojektoros installációk. Mindemellett hozzáférést biztosít fejlett technikai megoldásokhoz is, közvetlenül a használatbavételt követően.

Epson professzionális szoftver letöltése

A laptop showing the projector setup screen in front of an Epson projector

Az olyan alapvető projektorfunkciók egyértelmű vezérlésével, mint a be- és kikapcsolás vagy a tesztkép megjelenítése, a beállításhoz szükséges időtartam jelentősen lerövidül. Állítsa be távolról a projektor lencsefókuszt vagy -pozíciót, és pillanatok alatt lenyűgözheti közönségét.

Szoftver letöltése

Csatlakoztathatóság

The connection ports on an EB-L30000U
 1. LAN-port (RJ45: 100Base-TX)
 2. HDBaseT-port
 3. DVI-D
 4. HDMI bemeneti port
 5. Szervizport
 6. SDI monitorkimenet
 7. 3G-SDI
 8. Számítógép-bemeneti port (Mini D-Sub, 15 tűs)
 9. Monitorkimeneti csatlakozó (Mini D-Sub, 15 tűs)
 10. BNC bemeneti port (5BNC)
 11. RS-232C port (Mini D-Sub, 9 tűs)
 12. Távvezérlő port (mini sztereó)

Varázsolja el a kisebb helyiségeket

Amennyiben csak kevés hely áll a rendelkezésére, a fekete vagy fehér kivitelben kapható, LX sorozatú ultra rövid vetítési távolságú objektívekkel ugyanúgy megoldható a nagy méretű képek kivetítése.

Az objektívek nem csupán szűk helyek, hanem hátulról történő vetítést igénylő alkalmazások esetén is megoldást jelentenek. A széles tartományú lencseshiftnek köszönhetően kiemelkedő rugalmasságot biztosítanak, még a legkompaktabb helyek átalakításához is.

További információ

Nagy méretű képek

Az ultra rövid vetítési távolságú objektívvel nagyon rövid távolságból is lenyűgöző képeket vetíthet. Az ELPLX02 100 és 1000 hüvelyk közötti vetítőfelület-méretet támogat.

Bárhol elhelyezhető

A széles tartományú lencseshifttel és nulla függőleges eltolással jellemezhető LX-sorozatú termékek még az alacsony mennyezetre is felszerelhetők.

Kompatibilitás

Válogasson az Epson cserélhető objektíves projektorai közül, amelyek 5500 és 20 000 lumen közötti teljesítményre képesek.

Dinamikus megjelenés

Az elölről és a hátulról történő vetítést igénylő alkalmazások éppoly könnyedén kivitelezhetők, mint a padlófelületről történő vetítés, így az üzletek kirakatai valósággal átlényegíthetők, emlékezetes, körbeölelő élményt nyújtva az érdeklődők számára.

The top face of an Epson L1070U, pointing upwards

Szemkápráztató vetítési megoldások

Csábító vizuális elemek, amelyek szinte átalakítják a nagyobb helyszíneket

A 4K hatást nyújtó, 3LCD lézerprojektoraink a nagy rendezvénytermeket élénk, színes és nagy fényerejű képekkel keltik életre, 5500-7000 lumen fényerővel. A telepítést követően szinte önálló munkavégzésre is képes EB-L1075U, EB-L1070U és EB-L1050U készülékek ideális választást képviselnek, ha nagy formátumú, részletgazdag és erőteljes képekre van szükség.

Emlékezetes prezentációk

A cserélhető objektívekkel és kiváló minőségű lézerképekkel működő projektorcsaládunk legújabb tagjai új lehetőségek sorát nyitja meg az emlékezetes vizuális prezentációk előtt, legyen szó tárgyaló- vagy előadótermekről, miközben éppolyan jól megállják a helyüket installációk, múzeumi tárlatok vagy galériákban berendezett kiállítások részeként, mint digitális reklámmegoldásként.

Rugalmas telepítés

A 360°-os telepítés révén szinte bárhol felszerelhetők, a szögből történő torzításmentes vetítés pedig nem ejt csorbát a teljesítményen.

Egyszerű karbantartás

Adjon teret kreativitásának a 20 000 órán át, szinte beavatkozásmentesen működő projektoraink segítségével, amelyek gyakorlatilag önálló munkavégzésre képesek a telepítést követően.

Választék megtekintése

VETÍTÉSI TÁVOLSÁG ÉS KÉPMÉRET KALKULÁTOR

Vetítse ki a legjobb képet

A projektortelepítési segédprogramunk segít megtalálni a helységhez tökéles vetítési távolságot és vetítőfelület méretet.

További információ

Esettanulmányok

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

A programmal kapcsolatos további információkért adja meg az adatait lent, és az Epson képviselője kapcsolatba fog lépni Önnel.

TOVÁBBI IGÉNYEI VANNAK?
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Lábjegyzetek

 1. A felmérést a Futuresource Consulting Ltd végezte 2001 és 2019 között.
 2. A színes fényerőt (színesfény-kibocsátás) a legnagyobb fényerejű üzemmódban külső laboratóriumban, az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változhat. A legnagyobb számban eladott Epson 3LCD projektorok összemérve a legnagyobb számban eladott 1 chipes DLP projektorokkal, az NPD értékesítési adatai alapján, a 2017 májusától 2018 áprilisáig tartó időszakban.
 3. Színtér-kiterjedés a legnagyobb fényerejű üzemmódban; külső laboratórium mérése 3D-ben, a CIE L*a*b* koordinátatérben. A legnagyobb számban eladott Epson 3LCD projektorok összemérve a legnagyobb számban eladott 1 chipes DLP projektorokkal, az NPD értékesítési adatai alapján, a 2017 májusától 2018 áprilisáig tartó időszakban.