MINDEN ELVÁRÁST FELÜLMÚLÓ INNOVÁCIÓ

Epson installációs projektorok

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

A jövő projektortechnológiájának meghatározása

Az Ön sikere az örökké változó vizuális kommunikáció világában a kreatív tartalom minél dinamikusabb és élénkebb megjelenítésén múlik, akár a legnagyobb, legkorszerűbb rendezvényhelyszíneken is. Ezért minden erőnkkel innovatív és sokoldalú projektorok fejlesztésén dolgozunk, magasabb szintre emelve a prezentáció és a megjelenítés minőségét.

Szenvedélyünk a minőség, a technológia, a partnereink és a szolgáltatás melletti elköteleződés. Ez az oka annak, hogy az Epson tizennégy éve piacvezető a projektorgyártásban1.

No.1 Epson World Leader in Projectors
3LCD
True Colours

Túlszárnyalja az elvárásokat

Manapság a közönség elvárásai magasak, ezért legyen minél kreatívabb a jelentős eseményeken olyan effektekkel, mint például az álló tájolású kivetítés, az osztott képernyő, a 360°-os telepítés, valamint a padlóra, mennyezetre és íves felületre történő vetítés. Az Epson projektorok hatékony megoldást biztosítanak az oktatásban használt prezentációkhoz, galériákban, digitális reklámok megjelenítése és céges rendezvények során is, a házon belüli projektorflottától a kölcsönözhető rendszerekig.

Teljes körű támogatás

Az Ön nyugalma és tartós, minőségi termékek gyártása az elsődleges célunk. Széles körű szolgáltatásokat és támogatást biztosítunk projektjei megvalósításához, az Ön feladata csupán annyi, hogy kreatív legyen. Legyen szó értékesítés előtti tanácsadásról, folyamatos támogatásról vagy a szakértelemhez való hozzáférésről, a normál és CoverPlus 365 garanciáink jelentik a biztosítékot a termékek megfelelő működésére.

A minőség a vérünkben van

Eltökélt szándékunk minőségi, nagy részletességgel kidolgozott termékeket gyártani, amelyek növelik a prezentáció hatását. Akár az egyik közkedvelt, hagyományos lámpával működő modellünket, akár a legújabb lézerprojektorainkat választja, minden esetben számíthat a magas minőségre, amellyel szemben vetélytársaink nehezen veszik fel a versenyt.

Nagyobb felbontás

Mutassa meg közönségének a vetítés jövőjét a 4K Enhancement technológiával5! Ezzel lehetősége van 4K tartalom megtekintésére vagy a Full HD 1080p tartalom digitális felskálázására, az egyes képpontok 0,5 pixellel történő átlós eltolásával, lényegében megduplázva a felbontást. Ez 4K élményt biztosít a nézőknek fejlettebb textúrával, kivételes élességgel és részletgazdagsággal.

A 3LCD élénkebb és intenzívebb színeket biztosít

A 3 chipes, szilárdtest alapú képalkotó rendszerünk élethű színeket, optimális fehéregyensúlyt és finomhangolható feketeszintet biztosít, így akár több kép is tökéletesen összeilleszthető. Az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően a kép mindig lenyűgöző és háromszor nagyobb fényerejű lesz, mint az 1 chipes DLP projektorok2esetében, ráadásul a szivárványhatás sem érzékelhető rajtuk.

Kiemelkedő teljesítmény

Mindig pontosan az adott helyzetéhez igazíthatja a fényerőt 1%-os lépésekben, vagy egy adott szinten is tarthatja hosszabb ideig az állandó fényerő móddal5. Ez a funkció különösen hasznos galériákban, ahol a művész elképzelései konzisztens, pontos kivetítést kívánnak meg.

Consistent performance
Wider colour gamut

Szélesebb színtér

Érje el az 1 lapkás DLP projektorok színterének akár háromszorosát az Epson HTPS-paneljeivel. Ez az alaptechnológia élénkebb színeket biztosít, pontosabb színvisszaadással. Az RGB és CMY színkomponensek vonatkozásában külön beállíthatja az árnyalatot, telítettséget és fényerőt is.

Áttörés a projektortechnológiában

Technológiai innovációink felülmúlhatatlan képminőséget biztosítanak prezentációihoz, legújabb lézerprojektoraink pedig egy újabb lépést jelentenek a fényerő, rugalmasság és megbízhatóság területén. A kreativitás szabadságát nyújtjuk önnek, amellyel szórakoztathat és inspirálhat, függetlenül attól, hogy mi a vetítési feladat és mekkora a költségkeret.

Breakthrough projector technology

360°-os TELEPÍTÉSI SZABADSÁG

Javítsa prezentációs lehetőségeit a 360°-os telepítéssel, és vetítsen ki bármit bármilyen szögből a fényerő vagy a képminőség romlása nélkül. Vetíthet a mennyezetre vagy akár a padlóra is, így meglepő, új képi élményt hozhat létre, amellyel igazán megragadhatja a figyelmet.

BEÉPÍTETT KAMERA

A lézerprojektorainkon található, innovatív, beépített kamerának köszönhetően egyenletes képminőség és minimális karbantartási igény garantálható. Ez érzékeli az idővel egyenetlenné váló vagy elszíneződött képet, illetve érzékeli a legfinomabb különbségeket is két projektor képe között, és automatikusan elvégzi a szükséges beállításokat a homogén, színhelyes és összehangolt megjelenítés érdekében.

NAGYOBB KÉP

A panorámaképek és az álló tájolású vetítés ideális divatbemutatókra, és termékbevezető rendezvényekre. Hozzon létre tökéletesen homogén képet több projektorral egy óriási vetítőfelületen, vagy használja az álló tájolású vetítést, hogy a legtöbbet hozza ki a digitális reklámokból. Az Edge Blending technológia és a képillesztés tökéletes összhangba hozza a képek fényerejét és színeit, eltüntetve az illesztések nyomait.

CSATLAKOZZON

Forrás-eszközökhöz, adattárolókhoz és hálózatokhoz történő csatlakozás lehetőségének széles skáláját biztosítjuk, megkönnyítve ezzel az integrációt. Ide tartozik a vezeték nélküli hálózati kapcsolat és a HDBaseT, amely Full HD hang- és képminőséget garantál akár 100 méter távolságról is egy olcsó Cat5e kábel segítségével. Ideális megoldás nagy rendezvénytermekben.

TÁROLJA EL BEÁLLÍTÁSAIT

Mindent úgy terveztünk meg, hogy a prezentációját zökkenőmentesen és egyszerűen tarthassa meg. Ebben segít például az objektívmemória, amely akár 10 beállítást is eltárol, beleértve az objektívmozgatás pozícióját, a fókuszt és a vetítési méretet. Ezzel a funkcióval a projektor könnyebben alkalmazkodik a vetítésre szánt tartalmak képméretarányához.

EGYSZERŰ VEZÉRLÉS

Az Epson EasyMP funkcióval ellenőrizni és irányítani tudja a projektorokat, a flottavezérléssel akár 1000 projektor működését is figyelemmel kísérheti hálózaton vagy webböngészőn keresztül. A legújabb modellekbe beépített OSD Control Pad funkciónak köszönhetően egy okoseszközön keresztül ellenőrizheti az objektív állapotát.

Az elképzeléseinek megfelelő objektívek

Válassza ki a helyszín adottságaihoz legjobban illő objektívet a legtöbb modellhez kompatibilis, könnyen cserélhető motoros objektívek széles választékából. Ez maximalizálja a minőséget és a sokoldalúságot, valamint megkönnyíti egy meglévő mennyezeti vagy fali konzol használatát. Az ultra rövid vetítési távolságú, nulla eltolású objektív 1,5 méterről 200 hüvelykes képet vetít, ami kis helyiségekben használható ideálisan.

VÁSÁROLJON LENCSÉKET ÉS TARTOZÉKOKAT
Lenses

Epson lézerprojektorok

Emelje vizuális kreativitását magasabb szintre lélegzetelállító, fix telepítésű lézerprojektorainkkal. Élvezze a határtalan képzelőerőt a legújabb exkluzív Epson technológiákkal, és nyűgözze le közönségét nagy formátumú prezentációkkal.

Közönségének teljesen új élményben lesz része a vállalati és felsőoktatási prezentációk során, valamint a múzeumokban, galériákban, bevásárlóközpontokban és sporteseményeken vetített lenyűgöző kép láttán. Az új lézer projektoraink bizonyítják, hogy soha nem állunk le a vetítési eszközök fejlesztésével.

Hűtőrendszer

A kombinált folyadék- és léghűtéses rendszer hatékonyan, a 25 000 lumenes 3LCD projektor igényeit is túlszárnyalva működik.

LCD panelek

Az új fejlesztésű 1,43 hüvelykes szervetlen panel növeli a fényállóságot, és még hosszabb élettartamot garantál.

Lézer fényforrás

A nagy teljesítményű lézerdiódák segítségével a projektor eléri a piacvezető 25 000 lm fényerőt.

Foszforkerék

A szervetlen foszforkerék, amely a kék lézerfényt sárga fénnyé alakítja, úgy lett megalkotva, hogy elég tartós legyen ahhoz, hogy hosszú használati időtartam alatt ellenálljon a nagy teljesítményű lézer fényforrásnak.

Megbízható

Az újonnan kifejlesztett szervetlen foszforkerék kiváló fény- és hőállóságot, valamint kiemelkedő megbízhatóságot biztosít. A szervetlen foszforkerék és a szervetlen LCD panelek kombinációja remekül használható a nagy fényerejű, élénk vetített kép előállításához hosszú időn keresztül. A 20 000 órán keresztül karbantartásmentes fényforrás igazán megbízható.

Projektorainkkal olyan környezetben is tud dolgozni, ahol a por és a füst gyakori, a speciális zárt felépítésű EB-L25000U maximalizálja a képminőséget és a megbízhatóságot.

WUXGA natív felbontás, 2000:1 natív kontrasztarány

Szervetlen 3LCD panelek és foszforkerék

Könnyű elhelyezés a nagy teljesítményű objektívekkel és a memóriával

Konzisztens kép a beépített kamerának köszönhetően

Rugalmasság a 360°-os telepítéssel

Karbantartásmentes fényforrás 20 000 órás élettartammal és légszűrő 30 000 órás élettartammal

Opcionális ultra rövid vetítési távolságú objektívek (<0,35:1)

Felügyelet, beállítás és vezérlés webböngészőn vagy okoseszközön keresztül

Szinkronizált fény, hang és programozott folyamatok DMX-ArtNettel

HDBaseT, HDMI, DVI és 3G SDI csatlakozás

EB-L12000Q

A lehetőségek tárháza

Teremtsen lenyűgöző megjelenítést és lebilincselő környezetet

Vetítés határok nélkül

EB-L1000 sorozat

A szélesvásznú prezentációk új korszaka

Valóban lenyűgöző képet vetíthet könnyedén, és nagy hatást gyakorolhat bármilyen rendezvényhelyszínen és eseményen, megfelelő rugalmassággal. Ezek a projektorok a legnagyobb terhelést is könnyedén bírják a kivételes megbízhatóságuk és a minimális karbantartási igényüknek köszönhetően.

  • Fehér- és színesfény kibocsátás 6000 lm-től 12 000 lm-ig
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Termékválaszték

EB-L25000U

A szélesvásznú prezentációk új korszaka

Hozzon létre lenyűgöző vizuális hatást bármilyen rendezvényen a 25 000 lm fényerő, a gyönyörű kép, a kivételes megbízhatóság és a rugalmas prezentációs lehetőségek forradalmian új kombinációjával. Ez a modell kompakt és könnyű, ugyanakkor igen tartós és robusztus. A zárt optikai rendszernek köszönhetően jobb teljesítmény érhető el poros vagy füstös környezetben, a kombinált víz- és léghűtés pedig a megbízhatóságot javítja.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Epson lámpás projektorok

Az évek óta piacvezető 3LCD vetítési technológiánk segítségével újradefiniálhatja, hogyan kommunikáljanak a vállalkozások és az oktatási szakemberek a közönségükkel.

Az osztálytermektől és előadótermektől a galériákig vagy rendezvényekig az Epson projektorok a sokoldalú digitális kommunikációt támogatják.

Kiváló vetített kép 11 000 lm fényerővel és WUXGA felbontással

Kivételes minőség olyan funkciókkal, mint 4K Enhancement technológia, Epson Super Resolution, Képkocka-interpoláció, pont- és ívkorrekció

Rugalmas prezentációk álló tájolású üzemmóddal, osztott képernyővel, több vetített kép összeillesztésével az Edge Blending technológia segítségével, görbületek és sarkok korrekciójával és 360°-os telepítéssel

Egyszerű csatlakozási lehetőségek, úgymint Wi-Fi, HDMI és HDBaseT

Cserélhető és motorizált objektívek széles választéka, ezek közül több memóriafunkcióval

Opcionális ultra rövid vetítési távolságú objektívek kisebb helyiségekbe

Kiemelkedő megbízhatóság és egyszerű karbantartás

Magasra állított mérce

EB-5500 sorozat

Ezek a problémamentes, rugalmas, kisebb helyszínekre tervezett projektorok nagy fényerejű, tiszta képet vetítenek a vállalati és oktatási környezetekben. A projektorok felbontása egészen WUXGA-ig terjed beállításuk és működtetésük egyszerű, valamint rugalmas funkciókkal rendelkeznek, mint például osztott képernyő és távoli vezérlés.

  • 5500 lumen fehér- és színesfény kibocsátás
  • HDBaseT és képernyőtükrözés (EB-5510-en nem elérhető)
  • Felbontás XGA-WUXGA között
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Innováció a nagy rendezvénytermekben

Használja ki a fix telepítésű projektorok teljesítményét és könnyű kezelhetőségét. Projektoraink kivételes minőségű vetített képet kínálnak briliánsan egyszerű beállításokkal, funkciókkal és kezelhetőséggel. Tartós és megbízható termékeink ideálisak fix elhelyezéshez, ugyanakkor meglepően kis helyigényűek. Vagyis zökkenőmentesen használhatók bérelhető flották üzemeltetésére változó helyszíneken és felhasználókkal.

Kollaboratív prezentáció

Egyetlen projektorhoz akár több felhasználó is csatlakozhat az EasyMP Multi-PC Projection funkció használatával, és akár négy felhasználó vetített képe is megjelenhet egyszerre. Az osztott képernyő funkcióval pedig két különböző forrásból egyszerre vetíthet képet. Tegye árnyaltabbá a laptopról megjelenített információt egy Epson USB dokumentumkamera élő képével.

Megbízható

A könnyen cserélhető lámpa és szűrő, amely minimális karbantartást igényel, biztosítja, hogy a vetített kép hosszabb ideig maradjon nagy fényerejű és tiszta.

Lenses
Lenses

Átveheti az irányítást

Vetítsen intelligens prezentációkat akár PC nélkül, vagy vezeték nélküli hálózaton, illetve vezérelje a projektorokat központilag a hálózaton keresztül az Epson EasyMP szoftverrel.

Termékválaszték

EB-Z10000U sorozat

Csúcskategóriás, lámpás projektorok, amelyek kivételes prezentációs teljesítményt nyújtanak a fix telepítésű és a bérelhető projektorok piacán. Minőséget és minden igényt kielégítő választékot biztosítunk. A projektorok olyan funkciókat kínálnak, mint az Edge Blending technológia és az Epson EasyMP.

  • Fehér- és színesfény kibocsátás 8200 lumentől 12 000 lumenig
  • Felbontás XGA-WUXGA között
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Innováció a nagy rendezvénytermekben

Használja ki a fix telepítésű projektorok teljesítményét és könnyű kezelhetőségét. Projektoraink kivételes minőségű vetített képet kínálnak briliánsan egyszerű beállításokkal, funkciókkal és kezelhetőséggel. Tartós és megbízható termékeink ideálisak fix elhelyezéshez, ugyanakkor meglepően kis helyigényűek. Vagyis zökkenőmentesen használhatók bérelhető flották üzemeltetésére változó helyszíneken és felhasználókkal.

Kollaboratív prezentáció

Egyetlen projektorhoz akár több felhasználó is csatlakozhat az EasyMP Multi-PC Projection funkció használatával, és akár négy felhasználó vetített képe is megjelenhet egyszerre. Az osztott képernyő funkcióval pedig két különböző forrásból egyszerre vetíthet képet. Tegye árnyaltabbá a laptopról megjelenített információt egy Epson USB dokumentumkamera élő képével.

Megbízható

A könnyen cserélhető lámpa és szűrő, amely minimális karbantartást igényel, biztosítja, hogy a vetített kép hosszabb ideig maradjon nagy fényerejű és tiszta.

Lenses
Lenses

Átveheti az irányítást

Vetítsen intelligens prezentációkat akár PC nélkül, vagy vezeték nélküli hálózaton, illetve vezérelje a projektorokat központilag a hálózaton keresztül az Epson EasyMP szoftverrel.

Termékválaszték

EB-G7000 sorozat

Ezek a projektorok rendelkeznek mindazzal, amire Önnek szüksége lehet ahhoz, hogy a nagy rendezvényhelyszíneken tartott előadásokat hatásos és professzionális prezentációkkal forradalmasítsa. Kombinálja a kiváló képminőséget megfelelő felbontással (akár WUXGA-ig), a rugalmas telepítést, az objektívek választékát és a problémamentes karbantartást.

  • Fehér- és színesfény kibocsátás 5500 lumentől 8000 lumenig
  • Felbontás XGA-WUXGA között
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Innováció a nagy rendezvénytermekben

Használja ki a fix telepítésű projektorok teljesítményét és könnyű kezelhetőségét. Projektoraink kivételes minőségű vetített képet kínálnak briliánsan egyszerű beállításokkal, funkciókkal és kezelhetőséggel. Tartós és megbízható termékeink ideálisak fix elhelyezéshez, ugyanakkor meglepően kis helyigényűek. Vagyis zökkenőmentesen használhatók bérelhető flották üzemeltetésére változó helyszíneken és felhasználókkal.

Kollaboratív prezentáció

Egyetlen projektorhoz akár több felhasználó is csatlakozhat az EasyMP Multi-PC Projection funkció használatával, és akár négy felhasználó vetített képe is megjelenhet egyszerre. Az osztott képernyő funkcióval pedig két különböző forrásból egyszerre vetíthet képet. Tegye árnyaltabbá a laptopról megjelenített információt egy Epson USB dokumentumkamera élő képével.

Megbízható

A könnyen cserélhető lámpa és szűrő, amely minimális karbantartást igényel, biztosítja, hogy a vetített kép hosszabb ideig maradjon nagy fényerejű és tiszta.

Lenses
Lenses

Átveheti az irányítást

Vetítsen intelligens prezentációkat akár PC nélkül, vagy vezeték nélküli hálózaton, illetve vezérelje a projektorokat központilag a hálózaton keresztül az Epson EasyMP szoftverrel.

Termékválaszték

Tartozékok számos felhasználási területhez

Minden helyszín és minden prezentáció különböző, ezért tartozékok széles választékát kínáljuk az eltérő igényekhez. A szűrőkkel, lámpákkal, mennyezeti rögzítőkonzolokkal, vetítőfelületekkel, objektívekkel a projektor könnyen adaptálható az adott környezethez vagy közönséghez.

EPSON OBJEKTÍVEK

Szabja testre installációs projektorát az Epson opcionális objektívjeivel. A különböző vetítési távolságokhoz ideális objektívek a legkülönbözőbb helyszínek, vetítőfelület-méretek és vetítési távolságok esetén is a lehető legjobb képminőséget nyújtják, miközben a költségvetést sem kell újratervezni.

Opcionális objektívek elérhetők az EB-G7000, EB-L1000, EB-L25000U és EB-Z10000U termékcsaládokhoz.

ELPHD01 HDBASET TRANSZMITTER

Terjessze ki még jobban a hatótávolságot ezzel a video/audio jeladóval. Egyszerű telepíteni, és három bemenettel rendelkezik: HDMI, LAN, és RS-232, amelyek tartalmát egyetlen CAT-5/6 kábelen adja.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

LAN VEZETÉK NÉLKÜLI ELPAP10 ADAPTER

Vetítsen gyorsan és biztonságosan prezentációkat EasyMP Network Projection vagy Epson iProjection alkalmazáson keresztül ennek a könnyen telepíthető USB adapternek a segítségével.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

EPSON EREDETI LÁMPÁK

A legjobb, legnagyobb fényerejű és legkonzisztensebb képet garantálják hosszú ideig. A lámpákat szigorú minőség-ellenőrzési rendszereken keresztül gyártjuk és szállítjuk, amely garantálja a legjobb képminőséget, maximalizálja a megbízhatóságot, minimalizálja a karbantartást és biztosítja a folyamatos, teljes körű garanciát.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

MENNYEZETI KONZOL

Szerelje fel a projektort a helyszínen, és biztosítsa a rugalmasságot és a biztonságot a személyre szabott mennyezeti rögzítőkonzoljainkkal. Mennyezeti konzolok elérhetők az EB-L1000 sorozat, EB-G7000 sorozat (ELPMB47, ELMPMB48), EB-Z10000U sorozat (ELPMB25, ELPMB26) és EB-4000 sorozat (ELPMB22, ELPMB30) esetén.

ELPLP93 LÁMPA

Eredeti Epson ultra nagy hatékonyságú projektorlámpa.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hosszan tartó, szoros kapcsolatok

A szoros kapcsolat kiépítése segít, hogy a megfelelő vetítési megoldást biztosíthassuk az Ön számára, és hogy folyamatosan a legkiválóbb szolgáltatást és támogatást nyújthassuk. A legjobb kapcsolatok kétirányúak, így meghallgatjuk ügyfeleinket és az Ön közönségét is, és jövőbeli fejlesztéseink során felhasználjuk a hallottakat. A megbízhatóság nálunk alapvető, de a kapcsolatok mindannyiunkat segítenek a siker felé vezető úton, valamint abban, hogy saját iparágunk vezetői legyünk.

Átfogó segítségnyújtás

Opcionális CoverPlus 365 garanciánk folyamatos biztonságot nyújt minden eshetőségre. Ez a kivételes program azért készült, hogy a folyamatos üzemeltetés biztosított legyen, olyan lehetőségekkel, mint a szakemberek általi segítségnyújtás és tanácsadás az értékesítés előtt, alatt és után. A program ezenkívül csereprojektorokat, lámpákat és szűrőket biztosít helyszíni cserére, valamint helyszíni karbantartási képzést is biztosítunk.

Erősebb kapcsolatok

A széles körű szolgáltatási funkcióknak köszönhetően képesek vagyunk gyorsan reagálni és cselekedni, amikor Önnek szüksége van ránk. Nagyon szorosan dolgozunk együtt viszonteladóinkkal, miközben értékesítési csapatunk, végfelhasználói és vállalati specialistáink széles kapcsolati hálót biztosítanak az eladás, a szolgáltatás és a tanácsadás minden területén.

Epson eredeti lámpák

Az eredeti Epson lámpák magas fényerőt és kiváló színvisszaadást biztosítanak a maximális teljesítmény és minőség érdekében. A lámpákat szigorú minőség-ellenőrzésnek vetjük alá a gyártás és a kiszállítás során, ezzel biztosítva a hosszú és problémamentes élettartamot.

Problémamentes üzemeltetés

A termékeinkhez járó garancia egy újabb olyan pont, amelyben az Epson eltér a többi projektorgyártótól: garanciát biztosítunk három vagy öt évre (a terméktől függően), illetve 20 000 óra használatra, amelyik előbb bekövetkezik8.

Minőség és megbízhatóság

Minden projektorunk hosszú élettartamú, folyamatos és hibátlan teljesítményt nyújt, és minimális karbantartást igényel. A projektorok minden alkatrészét nagy gondossággal tervezzük meg és gyártjuk le, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot, a könnyű karbantartást és cserélhetőséget, a lézerdiódáktól kezdve (akár 56 000 órán át működnek) egészen a speciális szűrőkig (akár 30 000 óra élettartam).

1. Az Epson partnere megtalálja azt, amire az Ön vállalatának szüksége van

Partnerünk segít az elvárások megfogalmazásában, a projektorok típusának és mennyiségének meghatározásában* a vállalat igényeinek megfelelően.

2. Az Epson partnere megfogalmazza a keretszerződést

Az Ön beleegyezését követően partnerünk feldolgozza a kérelmét.

3. A projektorokat leszállítjuk és telepítjük

A projektorokat leszállítjuk, felszereljük és beállítjuk az üzleti igényei szerint.

4. Regisztrálja a termékeit, és igényeljen csereeszközt

Hívja az Epson elsőbbségi ügyfélszolgálatát a projektorok regisztrálásával és a csereeszköz igénylésével kapcsolatban.

5. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a helyszíni oktatáshoz

Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a megelőző karbantartásról szóló oktatáshoz.

6. Elküldjük a cseretermékeket

A csereprojektort, illetve ahol szükséges, a lámpát és a szűrőt egyenesen Önhöz szállítjuk ki az oktatást követően.

7. Élvezze a folyamatos támogatást a CoverPlus365 szolgáltatással

Egész évben folyamatos támogatást biztosítunk, így a javítás és szervizelés miatti állásidő minimálisra csökkenthető.

1. Az Epson partnere megtalálja azt, amire az Ön vállalatának szüksége van

2. Az Epson partnere megfogalmazza a keretszerződést

3. A projektorokat leszállítjuk és telepítjük

Partnerünk segít az elvárások megfogalmazásában, a projektorok típusának és mennyiségének meghatározásában* a vállalat igényeinek megfelelően.

Az Ön beleegyezését követően partnerünk feldolgozza a kérelmét.

A projektorokat leszállítjuk, felszereljük és beállítjuk az üzleti igényei szerint.

4. Regisztrálja a termékeit, és igényeljen csereeszközt

5. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a helyszíni oktatáshoz

Hívja az Epson elsőbbségi ügyfélszolgálatát a projektorok regisztrálásával és a csereeszköz igénylésével kapcsolatban.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a megelőző karbantartásról szóló oktatáshoz.

6. Elküldjük a cseretermékeket

7. Élvezze a folyamatos támogatást a CoverPlus365 szolgáltatással

A csereprojektort, illetve ahol szükséges, a lámpát és a szűrőt egyenesen Önhöz szállítjuk ki az oktatást követően.

Egész évben folyamatos támogatást biztosítunk, így a javítás és szervizelés miatti állásidő minimálisra csökkenthető.

OBJEKTÍV-VÁLASZTÓ KALKULÁTOR

Vetítsen tökéletes képet

A tökéletes moziélmény, illetve a nagy méretű vetítés nyújtotta előnyök a megfelelő objektívekkel érhetők el. Az Epson projektorok innovatív technológiájuknak, kiváló képminőségüknek és teljesítményüknek köszönhetően piacvezető szerepet töltenek be.

KEZDJÜK EL
VETÍTÉSI TÁVOLSÁG ÉS KÉPMÉRET KALKULÁTOR

Vetítse ki a legjobb képet

A projektortelepítési segédprogramunk segít megtalálni a helységhez tökéles vetítési távolságot és vetítőfelület méretet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
PROJEKTOR TCO KALKULÁTOR

Csökkentse üzleti projektorának üzemeltetési költségeit

Üzleti projektorának fenntartása nem feltétlenül kerül sokba. A projektor használatához kapcsolódó költségeinek áttekintéséhez használja az Epson TCO kalkulátort.

SPÓROLJON AZ EPSON ECO-val

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

A Pro AV projektorainkkal kapcsolatos további információért adja meg az adatait alább, és az Epson képviselője kapcsolatba fog lépni Önnel.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező.

1 A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001. és 2015. között.

2 A szín fényerejét (színesfény kibocsátás) az IDMS 15.4. szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változik. A legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, korszerű egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2013. június és 2014. május közötti NPD-adatok, illetve a 2013. első és harmadik negyedéve közötti PMA Research-adatok alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/clo weboldalra.

3 A legnagyobb fényerejű 3LCD projektor 2016. szeptemberében. Egyes rövid és ultra nagy vetítési távolságú objektívekkel 25 000 lm nem érhető el.

4 Az EB-L1505U/EB-L1500U 2015 decemberében az első és egyetlen 12 000 lm-es WUXGA 3LCD-lézerprojektor a piacon.

5 Csak egyes termékeken.

6 A jótállási ajánlatok nem érhetők el minden országban. Forduljon az Epson helyi képviseletéhez.

7 2016 szeptemberétől.

8 Elérhető EB-L1100U, EB-L1200U, EB-L1300U és EB-L1405U esetén.