Az Epson Europe
vezetői csapata

Vezetői csapatunk célja, hogy tapasztalatait bevetve körültekintően vezesse a szervezetet, elősegítve ezzel a vállalat fejlődését, illetve alkalmazottaink, ügyfeleink és partnereink jólétét.

Yoshiro Nagafusa

Az Epson Europe B.V. elnöke

Yoshiro Nagafusa 2021 áprilisa óta az Epson Europe B.V. elnöke, miután korábban a CISMEA-régió infrastruktúrájának és értékesítési műveleteinek optimalizálásáért felelt az Epson Europe alelnökeként.

Yoshiro több mint 35 éve dolgozik az Epsonnál, és a Seiko Epson Corporation (SEC) igazgatói testületének is tagja. Számos vezető pozíciót töltött be a vállalatnál világszerte, többek közt Németországban, Szingapúrban és Hollandiában. Egy időben ő látta el Japánban a SEC értékesítésért és marketingért felelős helyettes ügyvezető igazgatói feladatkörét is.

Ez a második alkalom, hogy Yoshiro visszatért az Epson Europe B.V. kötelékébe. Korábban, a 2009-et követő öt évben szolgált stratégiai tervezésért felelős alelnökként.

Yoshiro házas, egy lánya van, diplomáját pedig a tokiói Rikkyo Egyetem közgazdaságtudományi szakán szerezte.

Rob Clark

Az Epson Europe B.V. vezető alelnöke

Rob Clark az Epson Europe vezető alelnöke, és az EMEAR régió értékesítési és ellátási lánc tevékenységeiért felelős.

Korábban a marketing- és üzletfejlesztési részleg alelnöke volt, azt megelőzően pedig öt éven át az Epson Europe B.V. tintasugaras nyomtatókkal foglalkozó üzletágát vezette.

Rob a mátrixnyomtatókért felelős termékmenedzserként került az Epsonhoz, majd folyamatosan előlépett a termékmarketing- és vállalkozásirányítási struktúrában, és az Epson UK ügyvezető igazgatójaként is tevékenykedett.

Az Epsonhoz való csatlakozását megelőzően Rob IT forgalmazóként tevékenykedett, ahol tapasztalatot szerzett a viszonteladókkal és a kiskereskedőkkel való közvetlen marketing és eladás területén. Rob miután villamos- és elektrotechnikai mérnöki végzettséget szerzett, karrierjét technológiai vezetőként kezdte az Egyesült Királyság kormányánál.

Keisuke Fujii

Az Epson Europe B.V. vállalati üzleti tevékenységekért felelős alelnöke

Keisuke Fujii felelős a vállalat üzleti tevékenységéért az EMEAR régióban. Ezen feladatkörén belül Fujii felügyeli az összes üzleti jellegű elemzést és tervezést, valamint az operatív funkciókat, többek között a pénzügy, a HR, az ellátási lánc és IT területeken az EMEAR régióban.

Fujii az Epsonnál eltöltött 11 év után 2019-ben lépett be az Epson Europe B.V.-hez. Ezt megelőzően számos pozíciót töltött be a Seiko Epson Corporation kötelékében, az elmúlt négy évben pedig az Epson cégcsoportnak nyújtott támogatást a globális felsővezetés számára történő beszámolók során.

Fujii házas, és két fia van.

Karl Angove

Az Epson Europe B.V. fogyasztói és értékesítési, valamint marketing részlegének alelnöke

Karl 2018-ban csatlakozott az Epson csapatához mint a nyugat-európai fogyasztói értékesítésekért felelős igazgató, hogy aztán 2019. májusától alelnökként folytassa tevékenységét.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, Karl számos vezetőségi pozíciót viselt a kiskereskedelmi iparágon belül olyan cégeknél, mint a Dixons Carphone és a Metro AG, és olyan országokban dolgozott, mint az Egyesült Királyság, Franciaország, Csehország és Németország. Karrierjét az Egyesült Királyságban, a Currys üzleteiben kezdte.

Karl könyvelési és pénzügyi BSc fokozatot szerzett a Walesi Egyetemen. Karl házas, és szeret utazni.

Neil Colquhoun

Alelnök, CISMEA, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun az Epson CISMEA régióért felelős alelnöke. Korábban az Epson professzionális kijelzők üzletágának alelnöke volt az EMEAR régióban.

Neil 2012-ben csatlakozott az Epsonhoz az Egyesült Királyság üzleti értékesítési igazgatójaként, mielőtt európai szintű szerepet töltött volna be a vizuális eszközök igazgatójaként, majd projektorokért felelős termékmenedzserként.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, Neil számos vezető értékesítési és marketing pozíciót töltött be a Panasonic Europe, a Pioneer, a Mars UK és a Coca-Cola vállalatnál. Neil a Sunderlandi Egyetem gyártási menedzser szakán szerzett alapfokozatot, majd Irvine-ben, a Kaliforniai Egyetem Nemzetközi gazdaság szakán végzett posztgraduális képzést.

Neil Dubajban él, szabadidejében szeret focizni, hot jógázni és búvárkodni.

Duncan Ferguson

Az Epson Europe B.V. kereskedelmi és ipari üzletágért felelős alelnöke

Duncan Ferguson az Epson európai kereskedelmi és ipari üzletágáért felelős alelnöke.

2003-ban csatlakozott az Epsonhoz mint a Pro-Graphics üzletág vezetője, majd vezető professzionális grafikai tintakészletté tette az Epson UltraChrome tintáját mind a független professzionális, mind a termelés központú kereskedelmi nyomtatók számára.

Duncan több vezető szerepkört is betöltött az Epsonnál, amely a professzionális nyomtatásra, címkézésre, kültéri nyomatokra, textilekre és újabban a robotikára terjed ki.

Duncan karrierjét a Shell Chemicals cégnél kezdte az ügyfélszolgálatnál és a technikai értékesítésnél, majd később a Kodaknál dolgozott, ahol a szakmai, egészségügyi és digitális képfeldolgozási szektorok értékesítéséért és szolgáltatásaiért felelt a Egyesül Királyságban és Európában.

Diplomáját a Durhami Egyetemen szerezte vegyész szakon. Nős, két gyermeke van. Szereti a krikettet.

Massimo Pizzocri

Az Epson Olaszország videoprojektor értékesítési és marketing alelnöke, valamint ügyvezető igazgatója

1999-ben marketingigazgatóként kezdte pályafutását az Epson olaszországi képviseleténél, majd a teljes EMEA régió marketingstratégiai igazgatója lett.

2006-ban kinevezték az Epson olaszországi képviseletének ügyvezető igazgatójává, majd később az Epson Europe B.V. fogyasztói termékek értékesítési részlegének alelnökévé, amely pozícióban ő volt a felelős a fogyasztói termékek értékesítéséért, forgalmazásáért, a hagyományos és az online kereskedelmi csatornákért a teljes EMEA régióban. Jelenlegi pozícióját megelőzően a közép- és kelet-európai régió alelnökévé, valamint az Epson professzionális kijelzők üzletágának alelnökévé választották az EMEAR régióban.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, karrierjét a DuPontnál kezdte grafikusként.

Élt Olaszországban, Németországban és az Egyesült Királyságban is. Szabadidejében szívesen túrázik és olvas, emellett rendszeresen önkénteskedik a Vöröskeresztnél.

Epson Europe: Történetünk

Az Epson mindig mások előtt járt. Szó szerint. A Daiwa Kogyo Ltd. kis óragyártó manufaktúrát 1942-ben alapították (a későbbi Seiko). Nem sokkal ezután, 1968-ban dobta piacra a cég a világ első kompakt, könnyű digitális nyomtatóját, a EP-101 mininyomtatót, amelynek nevéből megszületett az Epson márkanév: az EP „fia” (EP – „son”).

További információ

Az Epson története

Az Epsont a szakma úttörőjeként az innováció vágya hajtja előre, és hogy minél eredményesebben feszegethessük határainkat. Valójában pontosan ezt tettük az elmúlt 50 évben – és ezt a jövőben is folytatni szeretnénk. Ez nem pusztán célunk, hanem küldetésünk.

További információ