Az Epson Europe
vezetői csapata

Vezetői csapatunk célja, hogy tapasztalatait bevetve körültekintően vezesse a szervezetet, elősegítve ezzel a vállalat fejlődését, illetve alkalmazottaink, ügyfeleink és partnereink jólétét.

Kazuyoshi Yamamoto

Az Epson Europe B.V. elnöke és vezérigazgatója

Kazuyoshi Yamamoto 2015 júniusában lett az Epson Europe B.V. elnöke. Ezt megelőzően hosszú éveken át az Epson Europe B.V. moszkvai, ukrajnai és kazahsztáni alvállalatainak fő képviselője volt. Emellett hét évet töltött Indonéziában vállalati elnökként.

Mr. Yamamoto 1999-ben csatlakozott az Epson marketing és értékesítési részlegéhez, 16 évnyi értékesítési és marketinges tapasztalattal a háta mögött, melyre különböző nagyvállalatoknál (pl. a Sharpnál és a Sonynál) tett szert.

Alapfokozatú diplomáját a Kóbei Idegennyelvi Egyetemen (Kobe City Foreign Language University) szerezte. Házas, egy fia van.

Rob Clark

Az Epson Europe B.V. vezető alelnöke

Rob Clark az Epson Europe vezető alelnöke, és az EMEAR régió értékesítési- és marketingtevékenységeiért felelős.

Korábban a marketing- és üzletfejlesztési részleg alelnöke volt, azt megelőzően pedig öt éven át az Epson Europe tintasugaras nyomtatókkal foglalkozó üzletágát vezette.

Rob a mátrixnyomtatókért felelős termékmenedzserként került az Epsonhoz, majd folyamatosan előlépett a termékmarketing- és vállalkozásirányítási struktúrában, és az Epson UK ügyvezető igazgatójaként is tevékenykedett.

Az Epsonhoz való csatlakozását megelőzően Rob IT forgalmazóként tevékenykedett, ahol tapasztalatot szerzett a viszonteladókkal és a kiskereskedőkkel való közvetlen marketing és eladás területén. Rob miután villamos- és elektrotechnikai mérnöki végzettséget szerzett, karrierjét technológiai vezetőként kezdte az Egyesült Királyság kormányánál.

Yoshiro Nagafusa

Rangidős alelnök, Epson Europe

Yoshiro az Epson európai leányvállalatának rangidős alelnöke, és a szervezet infrastruktúrájának, illetve értékesítési műveleteinek optimalizálásáért felelős a CISMEA (Független Államok Közössége, Közel-Kelet és Afrika) régióban.

Emellett a Seiko Epson Corporation (SEC) egyik vezérigazgatója is.

Yoshiro több mint 30 éve dolgozik az Epsonnál. Ez idő alatt számos vezető pozíciót töltött be a vállalatnál világszerte, többek közt Németországban, Szingapúrban és Hollandiában. Legutóbb Japánban látta el a SEC értékesítésért és marketingért felelős helyettes ügyvezető igazgatói feladatkörét.

Ezt követően Yoshiro visszatért az Epson Europe-hoz. Korábban, 2014-től öt éven át a stratégiai marketingért felelős alelnöki pozíciót töltötte be.

Yoshiro házas, egy lánya van, diplomáját pedig a tokiói Rikkyo Egyetem közgazdaságtudományi szakán szerezte.

Keisuke Fujii

Alelnök, Vállalati üzleti tevékenységek (Business Operations), Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii felelős a vállalat üzleti tevékenységéért az EMEAR régióban. Ezen feladatkörén belül Fujii felügyeli az összes üzleti jellegű elemzést és tervezést, valamint az operatív funkciókat, többek között a pénzügy, a HR, az ellátási lánc és IT területeken az EMEAR régióban.

Fujii az Epsonnál eltöltött 11 év után 2019-ben lépett be az Epson Europe-hoz. Ezt megelőzően számos pozíciót töltött be a Seiko Epson Corporation kötelékében, az elmúlt négy évben pedig az Epson cégcsoportnak nyújtott támogatást a globális felsővezetés számára történő beszámolók során.

Fujii házas, és két fia van.

Duncan Ferguson

Alelnök, Professzionális nyomtatás és robotika, Epson Europe B.V. és leányvállalat-vezető, Epson UK.

Duncan Ferguson az Epson európai professzionális nyomtatásért és robotikáért felelős alelnöke, és az Epson UK leányvállalat-vezetője.

2003-ban csatlakozott az Epsonhoz mint a Pro-Graphics üzletág vezetője, majd vezető professzionális grafikai tintakészletté tette az Epson UltraChrome tintáját mind a független professzionális, mind a termelés központú kereskedelmi nyomtatók számára.

Duncan több vezető szerepkört is betöltött az Epsonnál, amely a professzionális nyomtatásra, címkézésre, kültéri nyomatokra, textilekre és újabban a robotikára terjed ki.

Duncan karrierjét a Shell Chemicals cégnél kezdte az ügyfélszolgálatnál és a technikai értékesítésnél, majd később a Kodaknál dolgozott, ahol a szakmai, egészségügyi és digitális képfeldolgozási szektorok értékesítéséért és szolgáltatásaiért felelt a Egyesül Királyságban és Európában.

Diplomáját a Durhami Egyetemen szerezte vegyész szakon. Nős, két gyermeke van. Szereti a krikettet.

Neil Colquhoun

A CISMEA régió (Független Államok Közössége, Közel-Kelet és Afrika) alelnöke, projektorokért felelős termékmenedzser, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun az Epson CISMEA régiójának (Független Államok Közössége, Közel-Kelet és Afrika) alelnöke, és a professzionális megjelenítőkért felel. Az Epson CISMEA régiójának vezetéséért, és a professzionális kijelzők üzleti céljaiért felel az EMEAR (Európa, Közel-Kelet, Afrika és Oroszország) teljes területén.

Neil 2012-ben csatlakozott az Epsonhoz az Egyesült Királyság üzleti értékesítési igazgatójaként, mielőtt európai szintű szerepet töltött volna be a vizuális eszközök igazgatójaként, majd projektorokért felelős termékmenedzserként.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, Neil számos vezető értékesítési és marketing pozíciót töltött be a Panasonic Europe, a Pioneer, a Mars UK és a Coca-Cola vállalatnál. Neil a Sunderlandi Egyetem gyártási menedzser szakán szerzett alapfokozatot, majd Irvine-ben, a Kaliforniai Egyetem Nemzetközi gazdaság szakán végzett posztgraduális képzést.

Neil Londonban él, szabadidejében szeret focizni, hot jógázni és búvárkodni.

Massimo Pizzocri

Alelnök, Közép- és Kelet-Európa, valamint ügyvezető igazgató, Epson olaszországi képviselete

1999-ben marketingigazgatóként kezdte pályafutását az Epson olaszországi képviseleténél, majd a teljes EMEA régió marketingstratégiai igazgatója lett.

2006-ban kinevezték az Epson olaszországi képviseletének ügyvezető igazgatójává, majd később az Epson Europe konzumer termékek értékesítési részlegének alelnökévé, mely pozícióban ő a felelős a konzumer termékek értékesítéséért, forgalmazásáért, a hagyományos és az online kereskedelmi csatornákért a teljes EMEA régióban. Azóta pedig kinevezték a Közép- és Kelet-Európai régió alelnökévé.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, karrierjét a DuPontnál kezdte grafikusként.

Élt Olaszországban, Németországban és az Egyesült Királyságban is. Szabadidejében szívesen túrázik és olvas, emellett rendszeresen önkénteskedik a Vöröskeresztnél.

Darren Phelps

Alelnök, Üzleti nyomtatás és szkennelés, Epson Europe B.V.

Már több mint 20 éve dolgozik a számítástechnikai iparban, különféle vezetői pozíciókban.

Darren 2016. februárjában csatlakozott az Epson Europe csapatához, mint a viszonteladói értékesítés vezetője. Elsődleges feladata viszonteladói csatornák kiépítése és fejlesztése, különböző programok és ösztönzők által, hogy tovább növelje az Epson viszonteladói csatornáinak értékét. Később az Epson üzleti képalkotási részlegének vezetője lett az EMEAR régióban, majd pedig a viszonteladói értékesítési csatornák ügyvezető igazgatójává léptették elő.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, Darren a Lenovo Technology UK-nál volt a KKV-piac értékesítésért és termékmarketingért felelős igazgatója, valamint ő dolgozta ki a csatorna piacralépési stratégiáját. Mindez gyors terjeszkedést eredményezett a KKV- és a középpiaci szegmensben. Továbbá, Darren létrehozta a cég középpiaci és végfelhasználói üzleti stratégiáját, ami lenyűgöző növekedéshez és piaci részesedéshez vezetett a régióban.

Darren karrierje a számítástechnikai iparban a forgalmazásban kezdődött, és idővel széles körű és sokszínű tudásra tett szert az üzleti és értékesítési vezetésben.

Darren házas, két gyermeke van, és szeret golfozni.

Karl Angove

Alelnök, Konzumer értékesítés, Epson Europe

Karl 2018-ban csatlakozott az Epson csapatához mint a nyugat-európai konzumer értékesítésekért felelős igazgató, hogy aztán 2019. májusától alelnökként folytassa tevékenységét.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, Karl számos vezető pozíciót tölött be a kiskereskedelmi iparágon belül olyan cégeknél, mint a Dixons Carphone és a Metro AG, és olyan országokban dolgozott, mint az Egyesült Királyság, Franciaország, Csehország és Németország. Karrierjét az Egyesült Királyságban, a Currys üzleteiben kezdte.

Karl könyvelési és pénzügyi BSc fokozatot szerzett a Walesi Egyetemen. Karl házas, és szeret utazni.

Epson Europe: Történetünk

Az Epson mindig mások előtt járt. Szó szerint. A Daiwa Kogyo Ltd. kis óragyártó manufaktúrát 1942-ben alapították (a későbbi Seiko). Nem sokkal ezután, 1968-ban dobta piacra a cég a világ első kompakt, könnyű digitális nyomtatóját, a EP-101 mininyomtatót, amelynek nevéből megszületett az Epson márkanév: az EP „fia” (EP – „son”).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Az Epson története

Az Epsont a szakma úttörőjeként az innováció vágya hajtja előre, és hogy minél eredményesebben feszegethessük határainkat. Valójában pontosan ezt tettük az elmúlt 50 évben – és ezt a jövőben is folytatni szeretnénk. Ez nem pusztán célunk, hanem küldetésünk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ