Az Epson Europe
vezetői csapata

Vezetői csapatunk célja, hogy tapasztalatait bevetve körültekintően vezesse a szervezetet, elősegítve ezzel a vállalat fejlődését, illetve alkalmazottaink, ügyfeleink és partnereink jólétét.

Kazuyoshi Yamamoto

Az Epson Europe B.V. elnöke és vezérigazgatója

Kazuyoshi Yamamoto 2015 júniusában lett az Epson Europe B. V. elnöke. Ezt megelőzően hosszú éveken át az Epson Europe B.V. moszkvai, ukrajnai és kazahsztáni alvállalatainak fő képviselője volt. Emellett hét évet töltött Indonéziában vállalati elnökként.

Mr. Yamamoto 1999-ben csatlakozott az Epson marketing és értékesítési részlegéhez, 16 évnyi értékesítési és marketinges tapasztalattal a háta mögött, melyre különböző nagyvállalatoknál (pl. a Sharpnál és a Sonynál) tett szert.

Alapfokozatú diplomáját a Kóbei Idegennyelvi Egyetemen (Kobe City Foreign Language University) szerezte. Házas, egy fia van.

Rob Clark

Az Epson Europe B.V. vezető alelnöke

Rob Clark az Epson Europe vezető alelnöke, és az EMEAR régió értékesítési- és marketingtevékenységeiért felelős.

Korábban a marketing- és üzletfejlesztési részleg alelnöke volt, azt megelőzően pedig öt éven át az Epson Europe tintasugaras nyomtatókkal foglalkozó üzletágát vezette.

Rob a mátrixnyomtatókért felelős termékmenedzserként került az Epsonhoz, majd folyamatosan előlépett a termékmarketing- és vállalkozásirányítási struktúrában, és az Epson UK ügyvezető igazgatójaként is tevékenykedett.

Az Epsonhoz való csatlakozását megelőzően Rob IT forgalmazóként tevékenykedett, ahol tapasztalatot szerzett a viszonteladókkal és a kiskereskedőkkel való közvetlen marketing és eladás területén. Rob miután villamos- és elektrotechnikai mérnöki végzettséget szerzett, karrierjét technológiai vezetőként kezdte az Egyesült Királyság kormányánál.

Hideki Kitamura

Az Epson Europe B.V. üzleti tevékenységéért felelős részleg alelnöke

Hideki Kitamura felelős a vállalat üzleti tevékenységéért az EMEAR régióban. Hatáskörébe tartozik a könyvvizsgálói, jogi, humánerőforrás- és pénzügyi osztály munkájának felügyelete, valamint a beszállítói lánc, a létesítmények, a vevőszolgálat és az informatikai tevékenységek ellenőrzése az EMEAR régióban.

Mr. Kitamura korábban számos más pozícióban is dolgozott az Epson Csoport vállalatainál, többek közt ezt megelőzően nyolc évig az Epson amerikai alvállalatának munkatársa volt.

Közgazdász diplomájának megszerzése után, 1983-ban csatlakozott az Epsonhoz. Pályafutását a Epsonnál a pénzügyi osztály tagjaként kezdte Japánban, ahol a költségvetés ellenőrzéséért, illetve a készpénz- és devizakezelésért volt felelős. Ezt követően Németországba költözött, ahol pénzügyi gyakornokként újabb szakmai tapasztalatokra tett szert.

Duncan Ferguson

Alelnök, Professzionális nyomtatás és robotika, Epson Europe B.V. és leányvállalat-vezető, Epson UK.

Duncan Ferguson az Epson európai professzionális nyomtatásért és robotikáért felelős alelnöke, és az Epson UK leányvállalat-vezetője.

2003-ban csatlakozott az Epsonhoz mint a Pro-Graphics üzletág vezetője, majd vezető professzionális grafikai tintakészletté tette az Epson UltraChrome tintáját mind a független professzionális, mind a termelés központú kereskedelmi nyomtatók számára.

Duncan több vezető szerepkört is betöltött az Epsonnál, amely a professzionális nyomtatásra, címkézésre, kültéri nyomatokra, textilekre és újabban a robotikára terjed ki.

Duncan karrierjét a Shell Chemicals cégnél kezdte az ügyfélszolgálatnál és a technikai értékesítésnél, majd később a Kodaknál dolgozott, ahol a szakmai, egészségügyi és digitális képfeldolgozási szektorok értékesítéséért és szolgáltatásaiért felelt a Egyesül Királyságban és Európában.

Diplomáját a Durhami Egyetemen szerezte vegyész szakon. Nős, két gyermeke van. Szereti a krikettet.

Neil Colquhoun

A CISMEA régió (Független Államok Közössége, Közel-Kelet és Afrika) alelnöke, projektorokért felelős termékmenedzser, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun az Epson CISMEA régiójának (Független Államok Közössége, Közel-Kelet és Afrika) alelnöke, és a professzionális megjelenítőkért felel. Az Epson CISMEA régiójának vezetéséért, és a professzionális kijelzők üzleti céljaiért felel az EMEAR (Európa, Közel-Kelet, Afrika és Oroszország) teljes területén.

Neil 2012-ben csatlakozott az Epsonhoz az Egyesült Királyság üzleti értékesítési igazgatójaként, mielőtt európai szintű szerepet töltött volna be a vizuális eszközök igazgatójaként, majd projektorokért felelős termékmenedzserként.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, Neil számos vezető értékesítési és marketing pozíciót töltött be a Panasonic Europe, a Pioneer, a Mars UK és a Coca-Cola vállalatnál. Neil a Sunderlandi Egyetem gyártási menedzser szakán szerzett alapfokozatot, majd Irvine-ben, a Kaliforniai Egyetem Nemzetközi gazdaság szakán végzett posztgraduális képzést.

Neil Londonban él, szabadidejében szeret focizni, hot jógázni és búvárkodni.

Massimo Pizzocri

Az Epson Europe B.V. fogyasztói termékek értékesítési részlegének alelnöke és az Epson olaszországi képviseletének ügyvezető igazgatója

Massimo Pizzocri felelős a fogyasztói termékek értékesítéséért, forgalmazásáért, valamint a hagyományos és online kiskereskedelmi csatornákért az EMEA régióban.

1999-ben marketingigazgatóként kezdte pályafutását az Epson olaszországi képviseleténél, majd a teljes EMEA régió marketingstratégiai igazgatója lett. 2006-ban nevezték ki az Epson Olasz képviselet ügyvezető igazgatójának, mely pozíciót jelenleg is betölti az Epson Europe fogyasztói termékek értékesítési részlegének alelnökeként rá háruló kötelezettségek mellett.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, karrierjét a DuPontnál kezdte grafikusként.

Élt Olaszországban, Németországban és az Egyesült Királyságban is. Szabadidejében szívesen túrázik és olvas, emellett rendszeresen önkénteskedik a Vöröskeresztnél.

Epson Europe: Történetünk

Az Epson mindig mások előtt járt. Szó szerint. A Daiwa Kogyo Ltd. kis óragyártó manufaktúrát 1942-ben alapították (a későbbi Seiko). Nem sokkal ezután, 1968-ban dobta piacra a cég a világ első kompakt, könnyű digitális nyomtatóját, a EP-101 mininyomtatót, amelynek nevéből megszületett az Epson márkanév: az EP „fia” (EP – „son”).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Az Epson története

Az Epsont a szakma úttörőjeként az innováció vágya hajtja előre, és hogy minél eredményesebben feszegethessük határainkat. Valójában pontosan ezt tettük az elmúlt 50 évben – és ezt a jövőben is folytatni szeretnénk. Ez nem pusztán célunk, hanem küldetésünk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ