Az Epson Europe
vezetői csapata

Vezetői csapatunk célja, hogy tapasztalatait bevetve körültekintően vezesse a szervezetet, elősegítve ezzel a vállalat fejlődését, illetve alkalmazottaink, ügyfeleink és partnereink jólétét.

Kazuyoshi Yamamoto

Az Epson Europe B.V. elnöke és vezérigazgatója

Kazuyoshi Yamamoto 2015 júniusában lett az Epson Europe B.V. elnöke. Ezt megelőzően hosszú éveken át az Epson Europe B.V. moszkvai, ukrajnai és kazahsztáni alvállalatainak fő képviselője volt. Emellett hét évet töltött Indonéziában vállalati elnökként.

Mr. Yamamoto 1999-ben csatlakozott az Epson marketing és értékesítési részlegéhez, 16 évnyi értékesítési és marketinges tapasztalattal a háta mögött, melyre különböző nagyvállalatoknál (pl. a Sharpnál és a Sonynál) tett szert.

Alapfokozatú diplomáját a Kóbei Idegennyelvi Egyetemen (Kobe City Foreign Language University) szerezte. Házas, egy fia van.

Rob Clark

Az Epson Europe B.V. rangidős alelnöke és az Epson UK ügyvezető igazgatója

Rob Clark az Epson Europe rangidős alelnöke. Ő felel a vállalat teljes értékesítési és marketingtevékenységéért az EMEAR régióban (Európa, Közel-Kelet, Afrika és Oroszország), illetve az Epson egyesült királysági alvállalatának működéséért is.

Korábban a marketing- és üzletfejlesztési részleg alelnöke volt, azt megelőzően pedig öt éven át az Epson Europe tintasugaras nyomtatókkal foglalkozó üzletágát vezette.

Eredetileg a mátrixnyomtatók termékmenedzsereként csatlakozott az Epsonhoz, majd végighaladt a termékmarketing és a vállalati vezetés teljes ranglétráján, illetve egy ideig az Epson UK projektorokkal és nagy formátumú nyomtatókkal foglalkozó értékesítési csapatában is vezető szerepet töltött be.

Az Epson előtt informatikai eszközök forgalmazásával foglalkozott, mely során tapasztalatot szerzett a közvetlenül a viszonteladókat és kiskereskedőket célzó marketing- és értékesítési tevékenységek terén. Szakmai karrierjét – az elektrotechnikai és villamosmérnöki képesítés megszerzése után – az Egyesült Királyság kormányának műszaki tisztviselőjeként kezdte.

Hideki Kitamura

Az Epson Europe B.V. üzleti tevékenységéért felelős részleg alelnöke

Hideki Kitamura felelős a vállalat üzleti tevékenységéért az EMEAR régióban. Hatáskörébe tartozik a könyvvizsgálói, jogi, humánerőforrás- és pénzügyi osztály munkájának felügyelete, valamint a beszállítói lánc, a létesítmények, a vevőszolgálat és az informatikai tevékenységek ellenőrzése az EMEAR régióban.

Mr. Kitamura korábban számos más pozícióban is dolgozott az Epson Csoport vállalatainál, többek közt ezt megelőzően nyolc évig az Epson amerikai alvállalatának munkatársa volt.

Közgazdász diplomájának megszerzése után, 1983-ban csatlakozott az Epsonhoz. Pályafutását a Epsonnál a pénzügyi osztály tagjaként kezdte Japánban, ahol a költségvetés ellenőrzéséért, illetve a készpénz- és devizakezelésért volt felelős. Ezt követően Németországba költözött, ahol pénzügyi gyakornokként újabb szakmai tapasztalatokra tett szert.

Massimo Pizzocri

Alelnök, Közép- és Kelet-Európa, Epson Europe B.V. és ügyvezető igazgató, Epson olaszországi képviselete

Massimo Pizzocri az Epson Europe vállalat CEE (Közép- és Kelet-Európa) régiójáért felel. Korábban az Epson Europe B.V. Consumer értékesítésért felelős alelnökeként a fogyasztói termékek értékesítéséért, forgalmazásáért, valamint a hagyományos és online kiskereskedelmi csatornákért volt felelős.

1999-ben marketingigazgatóként kezdte pályafutását az Epson olaszországi képviseleténél, majd a teljes EMEA régió marketingstratégiai igazgatója lett. 2006-ban nevezték ki az Epson Olasz képviselet ügyvezető igazgatójának, mely pozíciót jelenleg is betölti az Epson Europe fogyasztói termékek értékesítési részlegének alelnökeként rá háruló kötelezettségek mellett.

Mielőtt csatlakozott volna az Epsonhoz, karrierjét a DuPontnál kezdte grafikusként.

Élt Olaszországban, Németországban és az Egyesült Királyságban is. Szabadidejében szívesen túrázik és olvas, emellett rendszeresen önkénteskedik a Vöröskeresztnél.

Adrian Clark

Alelnök, Üzleti értékesítés, Epson Europe B.V.

Adrian Clark felelős minden üzleti termék értékesítéséért az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régióban. Ezt megelőzően Adrian az Epson Europe CISMEA régiójának (Független Államok Közössége, Közel-Kelet és Afrika) alelnöke volt.

2012-ben csatlakozott az Epsonhoz az egyesült királyságbeli értékesítési részleg tagjaként, majd az európai vezetőségi csapat tagja lett.

Az Epson előtt számtalan vezető technológiai vállalatnál dolgozott, többek között az Intel IT-részlegén, a Vodafone telekommunikációs részlegén és a Panasonic műsorszolgáltatási ágazatánál, ahol fontos szakmai tapasztalatra tett szert a közvetlen és közvetett értékesítési csatornák, valamint az értékesítési és marketingmenedzsment terén.

Villamosmérnöki diplomájának megszerzése után a telekommunikációs szektorban kezdte szakmai karrierjét fejlesztési és előértékesítési mérnökként.

Házas, iker fiai vannak. Hobbija a sárkányrepülőzés és a barkácsolás.

Epson Europe: Történetünk

Az Epson mindig is megelőzte a korát. Mondhatni szó szerint. 1942-ben, az alapítás évében kis óragyárként induló – Daiwa Kogyo Ltd., később Seiko – vállalatunk 1964-ben már a tokiói olimpia sportolói eredményeit rögzítő és nyomtató eszközeinek hivatalos gyártója volt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Az Epson története

Az Epsont a szakma úttörőjeként az innováció vágya hajtja előre, és hogy minél eredményesebben feszegethessük határainkat. Valójában pontosan ezt tettük az elmúlt 50 évben – és ezt a jövőben is folytatni szeretnénk. Ez nem pusztán célunk, hanem küldetésünk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ