WFP

Az eredmény
önmagáért beszél

95%

Megtakarítás az energiafelhasználásban
a WorkForce Pro segítségével1

94%

Kevesebb hulladék a
WorkForce Pro segítségével1

3.5x

Gyorsabb nyomtatás a
WorkForce Pro segítségével1

Váltson üzleti tintasugaras nyomtatóra!

Úgy gondolja, hogy a tintasugaras nyomtatók csak otthoni használatra megfelelőek? Gondolja át! Az Epsonnál az üzleti felhasználások számára optimalizáltuk egyedi nyomtatófej-technológiánkat. Bár a tintasugaras nyomtatást hagyományos értelemben kizárólag otthoni használatra tervezték, a technológia hatékonysága, egyszerűsége és gazdaságossága valójában a vállalkozások számára is számos előnyt biztosít a lézeres megoldásokkal szemben. Az egyik ilyen előny az egyedülálló PrecisionCore nyomtatófej technológia, amelyet az ipari, nagy formátumú címkenyomtatók is használnak. Ennek előnyei, többek között a megbízhatóság, a hulladékcsökkentés és a csökkentett környezetterhelés, mind megtalálhatók a WorkForce Pro modellekben. Tudja meg, hogyan segíthetnek ezek a modellek a vállalkozásának pénzt megtakarítani, növelni a termelékenységet és csökkenteni az energiafelhasználást.

Energiatakarékos

A lézernyomtatókhoz képest akár 96%-kal alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően a WorkForce Pro nyomtatók nemcsak mérséklik a villanyszámlát, de segíthetnek a vállalatnak elérni a környezetvédelmi céljait is1. A tintasugaras nyomtatóknak nincs szükségük hőre a nyomtatás során, így a lézernyomtatóknál jóval kevesebb energiát fogyasztanak, amivel csökken az üzemeltetési költség is.

További információ
Akár 10 000 oldal tintapatrononként2

Kevesebb hulladék, jobb nyomatok

Független vizsgálatok során az Epson WorkForce Pro modelljei akár 94%-kal kevesebb hulladékot termeltek, mint a lézernyomtatók és a lézeres fénymásolók1. Nincs ózonkibocsátás, és a hasonló lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb kellékanyagot és alkatrészt kell cserélni. Az Epson széles tintapatron-választékkal rendelkezik, így költségeit alacsonyan tarthatja, a nyomatok mindig lenyűgözően mutatnak, a patronok cseréje pedig gyerekjáték. Az Epson DURABrite Ultra és DURABrite Pro tinták ráadásul ISO 117984 tanúsítvánnyal rendelkeznek, így bármilyen vállalati környezetben garantáltan tartósabb nyomatokra számíthat.

További információ

CO2 és energiafogyasztás-kalkulátor

Független vizsgálatok során az Epson WorkForce Pro modelljei akár 96%-kal kevesebb energiát használtak, mint a lézernyomtatók és a lézeres fénymásolók1. Az alábbi kalkulátorunk segítségével megtudhatja, hogy mennyi energiát és CO2-t takaríthat meg.

Kalkulátor

Egyszerűen integrálható munkakörnyezetbe

Könnyedén kezelhet és vezérelhet távolról egy egész nyomtató- vagy szkennerparkot, valamint a nagyobb hatékonyság és költségmegtakarítás érdekében telepítheti, konfigurálhatja, felügyelheti eszközeit, illetve elvégezheti azok karbantartását és hibaelhárítását.

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

Előny a tintasugarasnál

Jusson versenyelőnyhöz az Epson tintasugaras nyomtatóival

További információ

Minimális beavatkozás

Független vizsgálatok során az Epson WorkForce Pro modelljeinél a lézernyomtatókkal összehasonlítva akár egyharmadára csökkent a beavatkozási idő1. Az Epson PrecisionCore állandó nyomtatófej még nagyobb megbízhatóságot garantál, és a színes lézernyomtatókhoz képest a tintasugaras nyomtatókban kevesebb alkatrészt kell kicserélni. A nagy kapacitású tintapatronok még több nyomatot képesek produkálni, szoftveres megoldásainkkal pedig proaktívan és a lehető leghatékonyabb módon kezelheti és szervezheti a nyomtatóit távolról, továbbá kihasználhatja a költség- és időhatékonyságot jelentő előnyöket, valamint az eszköz megnövekedett üzemidejét.

További információ

Megtakarításkalkulátor

A megtakarításkalkulátorral megtudhatja, mennyit takaríthat meg a legújabb WorkForce Pro modellekkel.

A megtakarítás kiszámítása

Üzleti alkalmazások

A WorkForce Pro nyomtatók számos olyan üzleti szoftvermegoldással kompatibilisek, amelyek segíthetnek a dokumentumok, felhasználók vagy akár a flottakezelés terén – így még több időt és pénzt spórolhat meg.

További információ

SAP Gold Partner

Az Epson SAP Gold Partner, és szoros együttműködésben dolgozik az SAP-val – a világ egyik legnagyobb vállalatközi szoftverszolgáltatójával – hogy az Epson-termékek rendkívül könnyen integrálhatók legyenek a vállalati környezetbe.

Tartós

Az Epson szüntelenül fejleszti üzleti tintasugaras nyomtatócsaládját, hogy képes legyen megfelelni az állandóan változó üzleti igényeknek. A pigment tinta egy gyanta réteggel kerül fel a papírra, ezért vízben nem oldódik, az eredmény vízálló, illetve ellenáll az elkenődésnek és a szövegkiemelő filceknek.

További információ

Rugalmas papírkezelés

Az üzleti tintasugaras nyomtatók számos üzleti igénynek képesek megfelelni, hiszen például nagyszámú különböző papírtípust támogatnak. Mivel a tinta közvetlenül a papírra kerül, akár különleges nyomathordozó is használható, például hőérzékeny réteg, vastag papír, csekk, boríték vagy éppen tértivevény. Az Epson üzleti tintasugaras nyomtatói ráadásul minden színhez vízben nem oldódó, szövegkiemelőnek ellenálló pigmenttintát használnak, így vízálló címkéket és akár promóciós anyagokat is nyomtathat fényes papírra.

További információ

Gyors nyomtatás

A tintasugaras nyomtatónál nincs felmelegedési idő, így a WorkForce Pro nyomtatók gyors és hatékony üzleti nyomtatásra képesek. Ez a tulajdonság „pull” típusú nyomtatásos környezetbe való integrációkor elengedhetetlen, hiszen itt a felhasználók egyedi kártyájuk vagy PIN-kódjuk segítségével azonnal nyomtathatnak. Az automatikus kétoldalas nyomtatás, a szkennelés, a másolás és a faxolás segítségével számos modellünkön minden munka egyszerűvé és hatékonnyá válik, és ez tökéletesen megfelel az üzleti környezet számára.

További információ
Akár 1200 dpi felbontás

Minőségi felbontás

Javítson nyomtatott anyagain kiváló minőségű nyomtatással. A kétszeres fúvókasűrűséggel az új PrecisionCore nyomtatófej akár 1200 dpi minőségű nyomtatásra képes egyszerű irodai papíron, illetve akár 4800 dpi nyomtatásra bevonattal ellátott papíron. Még a legbonyolultabb karakterek és finom vonalak is gyönyörűen jelennek meg a nyomtatásban.

Esettanulmányok

Üzleti alkalmazások

A PaperCut MF szoftver integrációja

Az Epson sikeresen integrálta eszközeihez a PaperCut MF szoftvert, így sikerült ötvöznie az alacsony üzemeltetési költségeket, a rendkívüli megbízhatóságot és a ritkább beavatkozást, valamint az Epson-eszközök kisebb környezetterhelését a nyomtatási mennyiségek szabályozásával és kezelésével, ezzel tovább csökkentve az üzemeltetési kiadásokat.

A PaperCut MF szoftverrel gyerekjáték a készülékek kezelése – így csökkennek a nyomtatási költségek és kevesebb lesz a hulladék. Főbb előnyök:

 • Nyomtatás hozzárendelése részlegekhez, költségközpontokhoz és felhasználókhoz a megosztott fiókok segítségével.
 • Kövesse nyomon, hogy ki, mikor, hány oldalt és melyik eszközről nyomtatott!
 • Használati jelentés készítése felhasználó, részleg, eszköz vagy a környezetterhelés alapján.
 • Kvóták vagy költségvetés hozzárendelése felhasználókhoz, részlegekhez vagy csoportokhoz
 • Biztonságos nyomtatásindítás a „Keress meg” behúzós nyomtatással
 • Egyszerűbb mobilnyomtatás és saját eszközről való nyomtatás

Epson Eszközadminisztrátor

Könnyedén kezelhet és vezérelhet távolról egy egész nyomtató- vagy szkennerparkot, valamint a nagyobb hatékonyság és költségmegtakarítás érdekében telepítheti, konfigurálhatja, felügyelheti eszközeit, illetve elvégezheti azokon a karbantartást és a hibaelhárítást.

Előnyök

 • Pénzt takaríthat meg, és kézben tarthatja költségeit
 • Egyszerű használat
 • Személyre szabott, rugalmas kezelés
 • Automatizált folyamatok
 • Vegye kézbe az irányítást, és elemezze az eszközhasználatot!
 • Bármely üzleti környezetben alkalmazható
További információ

Epson Document Capture Suite

Az Epson szoftvereivel és képalkotási technológiájával időt takaríthat meg, hiszen átugorhat egyes lépéseket, és integrálhatja a szkennelést a munkafolyamatba.

A push-scan funkcióval egyetlen lépésben rögzítheti és integrálhatja a kiemelkedő minőségű elektronikus dokumentumokat a munkafolyamatba. Így könnyedén elvégezheti az olyan bonyolult feladatokat, mint a dokumentumok rendezése vagy a szövegek kezelése.

További információ

Képrögzítés

Optimalizálja az automatikus munkafolyamatot az előre meghatározott munkaprofilokkal.

Munkafolyamat-integráció

Az Epson szkennerpanelek személyre szabhatóak az előre meghatározott munkaprofilokkal, így bármely alkalmazott könnyedén integrálhatja a dokumentumokat a vállalat folyamataiba.

Ajánlott

A független teszteken az Epson Workforce Pro modelljei kiválóan vizsgáznak a megbízhatóság szempontjából

A Buyers Laboratory (BLI) a képalkotási ipar piacvezető, független szervezete, amely üzleti hírszerzést, tesztelést és értékelést végez a multifunkciós nyomtatókkal (MFP), fénymásolókkal, nyomtatókkal, szkennerekkel, szoftveres megoldásokkal és termékekkel kapcsolatban. A BLI több mint 50 éve a pártatlan és megbízható információ elsőszámú forrása a globális, digitális, képalkotási iparban.

Sebességre és költségmegtakarításra tervezve

Független vizsgálatok során a WorkForce Pro modelleknél a lézernyomtatókkal összehasonlítva akár egyharmadára csökkent a beavatkozási idő1, és a WorkForce Pro modellekkel akár kétszer annyi nyomatot készíthet a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest1. Kategóriája legjobb nyomtatási és fénymásolási idejének köszönhetően a WorkForce Pro WF-8590 annyira lenyűgözte a BLI tesztelőit, hogy megkapta tőlük a hőn áhított „2015 Pick” díjat.

Győződjön meg az eredményekről saját szemével

Miért tintasugaras nyomtató?

Az ipari és kereskedelmi nyomtatásban megalapozott tapasztalatainknak köszönhetően az Epson WorkForce Pro nyomtatók robusztusak és megbízhatók, az üzleti felhasználások során a vállalkozások számára is számos előnyt biztosítanak a lézeres megoldásokkal szemben. Az üzleti alkalmazásra kifejlesztett PrecisionCore nyomtatófej-technológiának köszönhetően a cégének nem kell többet várnia egy jobb minőségű és megbízhatóbb nyomtatási megoldásra – fejlessze tovább vállalkozását a WorkForce Pro üzleti nyomtatóival.

Időmegtakarítás

 • Akár 3,5-szer gyorsabb minőségi kompromisszum nélkül1
 • Az első oldal elkészülési ideje rövid – nincs felmelegedési idő
További információ

A hatékonyság fokozása

 • A beavatkozási idő akár 98%-kal csökken1
 • Kevesebb szervizhívás, papírelakadás és kellékanyag csere
További információ

Költséghatékony

 • Alacsonyabb lapköltség
 • Alacsonyabb fenntartási költség
 • Alacsonyabb energiaköltség
Megtakarítás-kalkulátor

Tartós minőség

 • Ellenáll a szövegkiemelők tintájának1
 • 1200 dpi felbontású, lézeres nyomtatókhoz hasonló nyomtatási minőség
 • Széleskörű nyomathordozó-kezelés
További információ

Tisztább technológia

 • Akár 96%-kal kevesebb energiát fogyaszt1
 • Akár 94%-kal kevesebb hulladékot termel1
 • Akár 23%-kal halkabb, mint a lézernyomtatók1
 • Nincs ózon
További információ

Megbízhatósági tanúsítvány

 • BLI – Megbízhatósági tanúsítvány 2015
 • BLI – 2015 Pick
További információ

Ha WorkForce Pro nyomtatót szeretne vásárolni, könnyedén felveheti a kapcsolatot az egyik üzletkötőnkkel.

További információ

Még többet kell nyomtatnia? A WorkForce Pro RIPS segítségével még többet spórolhat.

További információ

Szeretne többet tudni az üzleti tintatechnológiánkról?

További információ

PrecisionCore

Legújabb és legfejlettebb nyomtatófejünk. A PrecisionCore technológia jelentős javulást biztosít a sebesség, a minőség, a megbízhatóság és a hatékonyság terén.

További információ

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

A WorkForce Pro sorozattal kapcsolatos további információért alább adja meg az adatait és az Epson képviselője kapcsolatba fog lépni Önnel.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező.

 1. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsavingoldalra.
 2. A havonta kinyomtatható oldalak maximális száma a nyomtató teljesítményétől függően, beleértve a névleges ISO nyomtatási sebességeket és papírkezelési funkciókat.
 3. A WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 és WF-R8590 tesztelése alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsavingoldalra.
 4. Az ISO 11798 tanúsítást SP Technical Research Institute of Sweden végezte. További információért látogasson el a www.sp.se

Átugrás