EGYÜTTMŰKÖDÉS A SZABADIDŐIPARBAN

Technológiai megoldások a szabadidős tevékenységek számára

A szabadidőipar azon emberek nyomása alatt áll, akiknek szolgáltatást nyújt. Az ügyfelek egyre hatékonyabban szeretnék eltölteni szabad idejüket, és minden élményt beszédtémává, közösségi részesedéssé és sikerélménnyé szeretnének tenni. Az Epson technológiáival minden látogatás izgalmas történetté alakul. Az Epson innovatív megoldásai a back-office hatékonyságtól a versenyelőny eléréséig a segítségére lesznek, hogy folyamatosan eredményes, teljes körű felhasználói élményt nyújthasson.

A látogatói élmény újraértelmezése

Az innovatív technológia felhasználásával vezesse, ismertesse és nyűgözze le a látogatókat látogatásuk során.

A látogatói élmény újraértelmezése

Az ügyfelek akár sorban állnak, részt vesznek, vagy éppen szolgáltatást vagy információt igényelnek, hozzon létre olyan élményt számukra, amelyet sosem felejtenek el. Az innovatív technológia felhasználásával vezesse, tanítsa és nyűgözze le őket látogatásuk során.

Kápráztasson el mindenkit az Epson installációs lézerprojektorával, amely akár 1000"-os képeket képes padlóra, falra, épületekre vagy műtárgyakra vetíteni, hogy kombinálja a fizikai és a virtuális világot – függetlenül attól, hogy egy lenyűgöző oktatási térről vagy egy több érzékszervet igénybe vevő 4D-s élményről van szó.

Szórakoztasson akárhol, a rugalmas telepítésnek köszönhetően a projektorok még a legnagyobb kihívást jelentő, műemlék épületekhez is jól illeszthetők. A kivetítők 360 fokban elmozdíthatók vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan bármilyen irányban, és már támogatják az álló formátumú vetítést is.

Biztosítson új perspektívát az Epson Moverio okosszemüvegekkel! Használja a kiterjesztett valóságot a jelenetek 3D-s megalkotásához, adjon hozzá információrétegeket, és vizualizálja az elmesélt történetet, hogy a látogatók interaktív módon tapasztalhassák meg a látványosságokat.

Ajánlja fel az önálló felfedezés és útkeresés élményét az Epson interaktív kivetítőivel; nagyszerű megoldás információs pontokhoz, oktatási tevékenységekhez és vizuális kiemelésekhez, hogy a látogatókat mozgásban tartsa, folyamatos felfedezésekkel.

Tegye személyre szabottá a látványosságokat az Epson SureLab nyomtatókkal előállított egyéni fotókkal, kártyákkal, művészeti és egyéb hozzáadott értékű nyomtatási termékekkel, amelyek a legfontosabb értékesítési pontokon eladhatók.

Tegye elérhetővé a szolgáltatásokat bárhol az Epson hordozható blokknyomtatóival, amelyek nagy segítséget nyújtanak az úton lévő munkatársaknak. Hajtson végre tranzakciókat, miközben értéket ad hozzá, és kényelmessé teszi a látogatók útját.

Fektessen a jövőbe

A szabadidős szervezeteknek új módokat kell találniuk a látogatók vonzására és megtartására az aktívan bevont ügyfelek korában.

Fektessen a jövőbe

A szabadidős szervezeteknek új utakat kell találniuk a látogatók vonzásához és megtartásához az aktívan bevont ügyfelek korában. Modernizálja az időigényes folyamatokat, és takarítson meg pénzt jobb ügyfélszolgálat biztosításával.

Tegye élvezetesebbé az élményt az Epson Moverio okosszemüvegeknek köszönhető új és izgalmas tartalmakkal. A hosszú használatra tervezett akkumulátor-élettartamnak köszönhetően tartós, és funkciókat biztosít az egyszerű flottakezeléshez. Keltse életre a kiterjesztett valóságbeli elképzeléseit nap mint nap.

Támaszkodjon a hatékonyságnövelésre az Epson WorkForce Pro többfunkciós nyomtatóival és intelligens szkennereivel. Az intelligens funkciók javítják a munkafolyamatot és szolgáltatásnyújtást, a hatékonyabb dokumentumkezelés pedig minimalizálja az állásidőt.

Érjen el nagy hatást az Epson SureColor nagy formátumú nyomtatóival, a szemkápráztató, nagy felbontású kijelzők segítségével, amelyek erősíthetik promócióit és tevékenységeit – és az eladást is segíthetik.

Készítsen igény szerint jegyeket és belépőkártyákat az Epson ColorWorks címkenyomtatóival. Alkosson személyre szabott, szemkápráztatóan színes jegyeket, belépőket, belépőkártyákat a vizuális azonosítás fejlesztése érdekében.

Élvezze a minimális karbantartási igénnyel párosuló megbízhatóságot a karbantartásmentes lézerprojektorral, akár 12 000 órás/öt éves garanciával1. Nagyszerű megoldás nehezen hozzáférhető digitális reklámalkalmazásokhoz.

Élvezze az eredményeket

A hatékony elköteleződés létrehozása minden egyes látogatóval személyre szabott, mégis inkluzív látványosságokat kíván.

Élvezze az eredményeket

A jelentőségteljes elköteleződés létrehozása minden egyes látogatóval személyre szabott, mégis inkluzív látványosságokat kíván. A megfelelő technológia segít az aggályok elhárításában, illetve olyan élmények megalkotásában, amelyek növelik a látogatók számát.

Emelkedjen ki a versenytársak közül azáltal, hogy a látogatók számára alternatív valóságot vagy saját, személyes útmutatót biztosít. Az Epson Moverio okosszemüveg testreszabása teljes mértékben a látványosságokhoz és a vendégek igényeihez igazítható.

Adjon hozzá tanulási rétegeket azzal, hogy lehetővé teszi az emberek számára, hogy közvetlenül kapcsolatba léphessenek a tartalmakkal az érintőképernyők segítségével. Az interaktív kijelzők akár 100"-ig méretezhetők, így mindenki láthatja a vetítést – a közönség fiatalabb tagjai pedig ujjaikkal vagy tollakkal jegyzetelhetnek.

Hagyja elmerülni az embereket a multimédia tartalmakban, amelyek személyre szabhatók a különféle közönségeket figyelembe véve. A 4K enhancement technológiával az Epson installációs projektorai hihetetlen kreatív szabadságot és a nézői élmény magasabb szintjét kínálják.

Teljesítse több ügyfél igényét folyamatosan frissített információkkal és gyors szolgáltatásokkal. Az emberek számára fontosak a finom részletek, tájékozottak szeretnének lenni, címkenyomtatóink, WorkForce nyomtatóink és üzleti nyomtatóink pedig valódi különbséget jelentenek az adminisztráció felgyorsításával.

Fedezze fel, mennyit takaríthat meg nyomtatás közben, ha az Epsont választja!

Használja a teljes birtoklási költségek kiszámítására szolgáló kalkulátort

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Védje a bolygó jövőjét

Pontosan tudjuk, mennyire fontos a fenntarthatóság – a jövő generációi érdekében.

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál tisztában vagyunk a fenntarthatóbb bolygó támogatásának fontosságával a jövő generációi számára; ez az oka annak, hogy a megoldásainkat a lehető legkörnyezetbarátabbá fejlesztjük.

Teljesítse környezetvédelmi célkitűzéseit

, termeljen akár 99%-kal kevesebb hulladékot a WorkForce Pro Replaceable Ink Pack System (RIPS) – rendszer segítségével; fogyasszon akár 96%-kal kevesebb energiát a WorkForce Pro nyomtatók5 segítségével; és kétszerezze meg a nyomtatási sebességet feleannyi teljesítményfelvétel mellett a WorkForce Enterprise sorozat nyomtatóival6.

Takarítson meg energiát és CO2-t a WorkForce Pro modellekkel, amelyek akár 96%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a lézernyomtatók és a lézeres fénymásolók2.

Csökkentse a teljesítményfelvételt interaktív vetítési megoldásaink gazdaságos módban való használatával, amely egyben hosszú lámpaélettartamot is biztosít.

Csökkentse ökológiai lábnyomát, használjon olyan szkennereket, amelyeknek nincs szükségük bemelegedési időre, és csökkentse energiafogyasztását a beépített ReadyScan technológia segítségével.

5 egyszerű lépés a fenntarthatóbb európai jövő felé

Egyszerre egy technológia

INFOGRAFIKA LETÖLTÉSE

 

Tudja meg, mennyit takaríthat meg

Kalkulátorunk segítségével számolja ki, mennyi energiát és CO2-kibocsátást takaríthat meg egy WorkForce Pro nyomtató segítségével.

 
  • Akár 92% -kal kevesebb CO2, mint lézernyomtatók esetében3
  • Akár 96%-kal alacsonyabb energiafogyasztás a lézeres megoldásokhoz képest2
  • Akár 94%-kal kevesebb hulladék, mint a lézernyomtatók esetében2
  • Akár 3,5-ször gyorsabb, mint a lézernyomtatók2
 

Szolgáltatás és támogatás

További információ a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szolgáltatás és támogatás

Normál garancia

Tudjon meg többet az Epson-garanciákról.

Helyszíni szerviz

Tudjon meg többet a szervizelési lehetőségekről, köztük a helyszíni támogatásról.

Támogatás

Segítségre van szüksége? Hasznos információért és az elérhetőségeinkért látogasson el a támogatási oldalra.

Regisztráció

Köszönjük, hogy az Epson termékét választotta, és hogy időt fordít annak regisztrációjára.

A garancia ellenőrzése

Ellenőrizze az eszköz garanciáját!

Kiterjesztett garancia – promóció

Három éves kiterjesztett garancia meghatározott Epson-nyomtatókra.

 

Lízingmegoldások

Tudjon meg többet a lízingelés különböző módjairól, arról, hogyan részesülhet az Epson-termékek előnyeiből.

Nyomtatás és mentés

Az Epson Print & Save szolgáltatással időt és pénzt takaríthat meg

Print365

Nyomtasson problémamentesen, amennyit csak szeretne, rejtett költségek nélkül.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Várjon el többet projektorától

Hozzon ki többet projektorából

Használja ki az Epson szakértő szoftvermegoldásainak előnyeit, hogy projektora még jobban teljesítsen a képességek, a pontosság és a vezérlés terén. A világ vezető projektorgyártójaként4 tisztában vagyunk a megfelelő projektormegoldások iránti igényekkel – olyan projektorokra van szükség, amelyekkel Ön bárhol könnyen és hatékonyan tarthat prezentációt, úgy, ahogyan azt eltervezte.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Vállalati képalkotási megoldások

Megoldások széles választéka minden üzlettípushoz

Az Epson eszközei kompatibilisek olyan szoftverszolgáltatásokkal és -megoldásokkal, amelyek segítenek a vállalati munkafolyamatok fejlesztésében, a költségek csökkentésében, a hatékonyság növelésében, és abban, hogy megvalósuljon az eszközök zökkenőmentes integrációja a folyamatosan változó környezetbe.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Szórakozás nagyban

Az érzékszervek ösztönzésével repítse közönségét egy másik dimenzióba fix vagy bérelt telepítésű vetítőkkel. Számos edge blending technológiával kombinált Epson installációs projektor használata lehetővé teszi a lenyűgöző képek megjelenítését jóval nagyobb területen, döbbenetes, atmoszférikus élményeket teremtve a látogatók számára. Minden részletet megalkothat, a multimédiás tartalmat pedig a közönséghez igazíthatja, még zárt térben is.

Váljon mesteri mesélővé

Az Epson iProjection alkalmazásával vezeték nélkül is könnyedén csatlakoztathat az Epson kivetítési megoldásaihoz iOS vagy Android eszközt, így egyszerűen jeleníthet meg képeket, dokumentumokat és weboldalakat. A prezentálás egyszerű és rendkívül hatékony, ha az érintőképernyőt használja. Választhatja a beépített jegyzetelés gomb szín- és áttetszőségi beállításait is, amely lehetővé teszi a toll, a kiemelő vagy a radír használatát, így a leglényegesebb tartalmakra irányíthatja a figyelmet.

Az aktív felfedezés ösztönzése

A helyszín egy üres vászon, amelyre teljes körű szabadidős élményt varázsolhat, amely összeköti a közönséget a látványosságokkal. A digitális reklám lehetővé teszi az azonnali, naprakész információk kézbesítését valós időben, az ütemezett eseményekről, a menük főbb pontjáról és a szórakoztatási lehetőségekről. Az Epson interaktív kijelzői megnyerik a digitálisan aktív felhasználókat, akik szeme előtt az önmegvalósítás lebeg, vagy próba szeretnék tenni ismereteiket.

A látogatói élmény újraértelmezése

Az innovatív technológia felhasználásával vezesse, ismertesse és nyűgözze le a látogatókat látogatásuk során.

Fektessen a jövőbe

A szabadidős szervezeteknek új módokat kell találniuk a látogatók vonzására és megtartására az aktívan bevont ügyfelek korában.

Élvezze az eredményeket

A hatékony elköteleződés létrehozása minden egyes látogatóval személyre szabott, mégis inkluzív látványosságokat kíván.

Védje a bolygó jövőjét

Pontosan tudjuk, mennyire fontos a fenntarthatóság – a jövő generációi érdekében.

Szolgáltatás és támogatás

További információ a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Kapcsolat

Az üzleti megoldásokkal kapcsolatos további információért lépjen kapcsolatba velünk, és egy Epson-képviselő felkeresi Önt.

Indítsa el a forradalmat

Minden részlet számít

Varázsolja a jegyeket, belépőket és karszalagokat a márka emléktárgyaivá vagy promóciós emléktárgyakká. A Epson ColorWorks címkenyomtatói igény szerinti színes nyomtatást biztosítanak, így a részleteket bármikor környezetéhez, az eseményhez vagy kiállításhoz igazíthatja, és többféle nyomathordozóra kinyomtathatja.

Hagyja, hogy a látogatók aktív szerepet játszhassanak a látogatáson

Az Epson interaktív kijelzőit az útkereséshez és együttműködéshez tervezték. Használja információs pontoknál és tanulóhelyeken, így a látogatók maguknak fedezhetik fel, és részt vehetnek tematizált tevékenységekben is az érintőképernyőn keresztül, ujjuk vagy a mellékelt tollak segítségével.

Csillogtassa meg képzeletét

Alakítson teljes termeket más világgá. Az Epson installációs projektorai izgalmas képeket tudnak vetíteni korszerű 4D minőségben épületekre, zenével, elbeszéléssel vagy más effektekkel, semmihez sem fogható, több érzékszervet igénybe vevő élményeket létrehozva.

Nagy sebességű, megbízható számlanyomtatás

Az Epson számlanyomtatóit úgy tervezték, hogy a legigényesebb kiskereskedelmi környezetekben is versenyképesek maradjanak. A korszerű Epson TM-T88VI számlanyomtató gyors nyomtatást biztosít, nagyon megbízható, és olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek egyidejűleg támogatják az együttműködést a hagyományos PC-alapú, webes, mobil és táblagép alapú POS szolgáltatásokkal.

Biztosítsa a kívánt szolgáltatást!

Legyen akár egy kis szabadidős helyszín, amely a Replaceable Ink Pack System (RIPS) technológiát használja, vagy hatalmas szabadidős létesítmény, amely a WorkForce Enterprise nyomtatási megoldásait használja, az Epson biztosítja a szükséges back-office hátteret. Például szkenneljen be kitöltött tagsági űrlapokat jegypénztáraktól a központi irodáig a gyors jóváhagyás és a pozitív ügyfélszolgálat érdekében.

Szárnyalja túl az ügyfelek elvárásait

Az Epson nagy formátumú nyomtatóival professzionális nyomda igénybevétele nélkül készíthet többek között felsőkategóriás posztereket, bannereket, textilnyomatokat.

Nyújtson rendkívüli élményeket

Az Epson Moverio áttetsző okosszemüvege lehetővé teszi, hogy a kiterjesztett tartalom lenyűgözően vetüljön a valós világra, amivel a kulturális eseményeket, rendezvényeket és gyárlátogatásokat közelebb hozza és érdekesebbé teszi anélkül, hogy a látogatókat zavarná a kiállítások és a látványosságok élvezetében.

Alkosson egyedi történeteket

Hozzon létre személyre szabott fotókat, tanúsítványokat és kártyákat az események közben. Az Epson SureLab fotónyomtatói vizuális történeteket alkotnak, amelyeket a látogatók megtarthatnak és megoszthatnak.

Termékek

Esettanulmányok

Previous Next

Erőforrások

Ismerje meg a szabadidőiparral kapcsolatos erőforrások széles választékát. Ezek olyan cikkek, esettanulmányok, infografikák és brosúrák, amelyek az Epson-termékekről és -megoldásokról, továbbá a piaci tendenciákról nyújtanak tájékoztatást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hírek és események

Akár bevezető előadásokat tart, akár programozással vagy karbantartással kapcsolatos kurzusokat, akár képzéseket gépkezelőknek, szakértőink készségesen átadják tudásukat Önnek és munkatársainak.

Eredmények szűrése

Previous Next

Jelenleg nincsenek vásárok és rendezvények.

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

Kapcsolat

Az Epson szabadidős megoldásaival kapcsolatos további információkért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
(jelölje ki a kapcsolódó területeket)
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.

  1. Az alábbi modellek esetén: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.
  3. A nyersanyagok gyártása és feldolgozása, illetve a kellékek gyártása alapján. Az Epson módszertana alapján vizsgálva: 1. A kalkuláció csak a CO2-kibocsátását veszi figyelembe üvegházhatást okozó környezetterhelésként. 2. A kalkuláció eredménye önbevalláson alapszik. (nem került sor harmadik fél általi ellenőrzésre). 3. Az „LCA Pro” JEMAI-adatbázisban közzétett CO2-együtthatót használtuk (kg-CO2/egység)).
  4. A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte a 2001 és 2015 közötti időszakban.
  5. A jövő tematikus parkja, Attractions Magazine
  6. A lézernyomtatók általában 45-55 lap/perces nyomtatási sebesség mellett 1500 W-ot használnak fel, míg a WorkForce Enterprise alacsony, 180 W – 320 W teljesítményfelvétellel rendelkezik, és akár 100 lap/perc sebességgel nyomtat. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield oldalra
Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból