EGYSZERŰ DOKUMENTUM- KEZELÉS

Document Capture Suite segítségével Az Epson

Play

KORSZERŰ EPSON PAPÍRBEOLVASÁSI MEGOLDÁS

A Document Capture Suite egy egyszerűen használható megoldás az elektronikus dokumentumok egyetlen gombnyomással történő beolvasására és tárolására. Akár egy kisvállalkozást működtet vagy egy több száz alkalmazottal rendelkező nagyvállalatért felelős, a Document Capture Suite valóban termelékenyebbé és hatékonyabbá fogja tenni a munkáját.

Funkcionalitás
INGYENES INGYENES PRÉMIUM INGYENES PRÉMIUM
„Push scan” funkció előre beállított feladatokkal
Fejlett dokumentum feldolgozási funkciók
Zökkenőmentes integráció a vállalati rendszerekbe
Csatlakozás dokumentumkezelő rendszerekhez és felhőalapú szolgáltatásokhoz
Fájlok leválogatása méret alapján
Űrlap leválogatás
Speciális naplózás (csv vagy xml formátumban az indexáláshoz)
Kereshető PDF
Feladatok elválasztása a zónák szerinti OCR-rel
Kompatibilitás
Ingyenesen biztosítva
Windows XP (32/64-bit)
Windows Vista (32/64-bit)
Windows 7 (32/64-bit)
Windows 8/8.1 (32/64-bit)
Windows 10 (32/64-bit)
Windows Server (32/64-bit)

SZKENNELÉS EGYETLEN KATTINTÁSSAL

A Document Capture Pro programhoz nincs szükség különleges szakértelemre, az intuitív felhasználói felület használata gyorsan elsajátítható.

A Document Capture Pro támogatja a leggyakoribb fájlformátumokat, beleértve a JPEG és PDF formátumot is.

TARTSA KÉZBEN A DOKUMENTUMAIT

A kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt megfelelő sokoldalú megoldásokat biztosító Document Capture Pro többféle dokumentumméretet és dimenziót képes egyszerre kezelni a kötegszétválasztás, a vonalkód-felismerés és a zónák szerinti OCR támogatása mellett.

EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS MEGOSZTÁS

Dolgozzon csapatban, és küldje el a szkennelt dokumentumokat közvetlenül a Microsoft Sharepoint® vagy FTP szolgáltatásba, illetve felhőalapú tárhelyre.

Tegyen egy további lépést a decentralizált dokumentumkezelés felé a Document Capture Pro Server segítségével, amely többszörös, hosszú telepítés igénye nélkül teszi lehetővé a dokumentumkezelést több felhasználónak.

FEJLESZTŐI CSOMAG

Emellett, mivel az Epson biztosítja az alkalmazásprogramozási interfészt (API-t), az Epson partnerei készíthetnek beépülő modulokat az Epson papírbeolvasási megoldások további dokumentumkezelő rendszerekbe vagy felhőalapú szolgáltatásokba történő integrálásához.

További információkért keresse fel az Epson helyi képviseletét.

KÖLTSÉGTAKARÉKOSSÁGI LEHETŐSÉGEK

A Document Capture Pro kliensverzió számos különböző módon alkalmazható az Epson üzleti szkennereivel. A levelek, szerződések vagy megrendelőlapok feldolgozására szolgáló, nagy teljesítményű WorkForce WorkForce DS-520N sorozattól egészen a nagy sebességű WorkForce DS A3-as szkennerig, illetve az A4-es, síkágyas szkennerekig az Epson készülékei tökéletes megoldást kínálnak a többoldalas dokumentumok és nagy papírkötegek elektronikus formátumba konvertálásához.

NAGYOBB KOMPATIBILITÁS

A Mac OS X felhasználók mostantól kihasználhatják a speciális dokumentumkezelő és szkennelési funkciókat, mint például a beolvasást FTP, e‑mail, WebDav, SugarSync, Evernote és még sok más szolgáltatásba a Document Capture használatával1. Mind a DS-520N mind a hamarosan bemutatásra kerülő DS-560 kompatibilis a Document Capture for Mac OS programmal.

Kompatibilis főegységek

A DOCUMENT CAPTURE PRO SZOFTVERREL KOMPATIBILIS TERMÉKEK

Kategória Modell Document Capture Pro Document Capture Pro PRÉMIUM Document Capture Pro Server Document Capture Pro Server PRÉMIUM Document Capture
A4 Scanner WorkForce DS-5500/6500/7500 Series 2 1 1
WorkForce DS-510 Series 1 1
WorkForce DS-520 Series 1 1
WorkForce DS-560 Series 1 1
WorkForce DS-860 Series 2 1 1
WorkForce GT-S55
WorkForce GT-S55N
WorkForce GT-S85
WorkForce GT-S85N
WorkForce DS-30
A4 MFP WorkForce WF-4630 DTWF
WorkForce WF-4640 DWF
WorkForce WF-5620 DWF
WorkForce WF-5690 DWF
WorkForce WF-R5690 DTWF
WorkForce AL-MX300 Series
WorkForce Pro 4515 DN
WorkForce Pro 4525 DNF
WorkForce Pro 4595 DNF
WorkForce Pro WP-M4525 DNF
WorkForce Pro WP-M4595 DNF
A3 Scanner WorkForce DS-50000/60000/70000 Series 2 1 1
A3 MFP WorkForce WF-8510 DWF
WorkForce WF-R8590 DTWF
WorkForce WF-8590 DTWF
WorkForce Pro WF-R8590 D3TWFC
WorkForce Pro WF-8590 D3TWFC

DOCUMENT CAPTURE SUITE LETÖLTÉSE

Kérjük, adjon meg néhány adatot az INGYENES Document Capture, Document Capture Pro vagy Document Capture Pro Server szoftver letöltéséhez.

DOCUMENT CAPTURE SOLUTIONS CSATLAKOZÓK

Az alábbi csatlakozók mind használhatók a dokumentumbeolvasó rendszereinkkel, és az Epson mindegyiket támogatja. Az alábbiakban további információkat olvashat róluk, majd a hivatkozásokra kattintással letöltheti és azonnal el is kezdheti használni őket.

KnowledgeWorks Intranet Limited

A KnowledgeWorks Intranet Limited elektronikus dokumentumkezelő rendszereket fejleszt a saját Filestar márkaneve alatt. A Filestar olyan egyszerűvé teszi a szkennelés és a dokumentumkezelés folyamatát, amennyire csak lehetséges. Dokumentumkezelés. Egyszerűen.
Kompatibilitás
DCP DCPS

Xambox

A Xambox rendezi és a felhőbe archiválja a papíralapú dokumentumait. A Xambox.com egy hihetetlenül intuitív dokumentumkezelő rendszer. Rendezi, archiválja és biztonságba helyezi az összes papíralapú dokumentumot. Csak helyezze a papírokat a szkennerbe és nyomja meg a gombot. Néhány másodpercen belül bármelyiket lekérheti bármilyen kulcsszónak a Xambox.com keresőmotorjába történő begépelésével. Így az összes papíralapú dokumentum PDF verziója biztonságos módon visszakereshető és megosztható bármilyen internethez kapcsolt eszközről. Ismerje meg webhelyünkön, hogyan segít a Xambox újra megtalálni papíralapú dokumentumait dokumentumkezelés nélkül, és hogyan kezeli a digitális dokumentumokat.
Kompatibilitás
DCP DCPS

Microsoft OneNote

Az Epson egy Document Capture Pro csatlakozót biztosít a papíralapú dokumentumok egyszerű integrációjához a OneNote rendszerbe. A OneNote egy mindent magába foglaló digitális jegyzetkészítő megoldás, amely egyetlen kényelmes helyen teszi lehetővé a felhasználóknak a különböző helyekről származó jegyzetek rögzítését és kezelését. A OneNote lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy webböngészőn keresztül érjék el dokumentumaikat, képeiket és sok mást is a OneNote alkalmazás segítségével, amely elérhető a Mac App Store, az iTunes Store, a Google Play és a Windows Store áruházakban. A felhasználók szintén egyszerűen oszthatják meg a fájljaikat másokkal, beleértve a közös dokumentumkészítést a hatékonyabb együttműködés érdekében.
Kompatibilitás
DCP DCPS

Workshare

A Workshare a biztonságos vállalati fájlmegosztó és együttműködési alkalmazások egyik vezető szolgáltatója. A Workshare bárhonnan, bármilyen eszközről lehetővé teszi a magánszemélyeknek a nagy értékű tartalom egyszerű létrehozását, megosztását és kezelését. A Workshare növeli az együttműködési folyamat hatékonyságát azzal, hogy egyszerre teszi lehetővé a tartalom tulajdonosának a közreműködőktől származó változások pontos követését és összehasonlítását. A Workshare azt a kereskedelmi kockázatot is csökkenti, amelyet a bizalmas vagy kényes dokumentumok véletlen megosztása jelenthet. Világszerte 70 országban több, mint 1,8 millió szakember használja a Workshare díjnyertes asztali, mobil, táblagép és online alkalmazásait. További információkért látogasson el a http://www.workshare.com címre vagy kövesse a Workshare tevékenységét a twitteren a http://www.twitter.com/workshare címen.
Kompatibilitás
DCP DCPS

Multimedia SOLUTIONS

Multimedia SOLUTIONS is a French company based near Bordeaux. We develop the electronic management software of documents : Windex GED. The Windex software can be installed on any type of computer (with Windows OS or Unix OS). Windex GED enables you to visualize the files, to index them and find them with the full-text search engine, manage workflows and to follow the documents management. The connector of Document Capture Pro developed by EPSON allows easy and fast integration in Windex GED of all the documents scanned with a EPSON equipment. You can then store, share, search (in full text), manage, sign and forward easily all the digitized documents.
Kompatibilitás
DCP DCPS

A LEGÚJABB TERMÉKEK TÁMOGATÁSA

 • Időt takarít meg

  Automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás

 • Környezetbarát

  Akár 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest3

 • Alacsony költségek

  Akár 50 százalékkal alacsonyabb lapköltség a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest3

 • Üzleti célokra tervezve

  Szkennelési funkciók és LDAP címjegyzék-támogatás

 • PrecisionCore technológia

  Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája

 • Nagy sebességű lapolvasó

  Akár 40 lap/perces / 80 oldal/perces beolvasás

 • Nagy kapacitású automata dokumentumadagoló

  100 lapos automata dokumentumadagoló

 • Problémamentes

  Dupla lapadagolás-érzékelő

 • Hálózatba kapcsolható

  Hálózati interfészpanel/modul

 • „Push scan” funkciók

  Egyszerű egygombos beolvasás2

 • Nagy sebességű szkenner

  Akár 30 lap/perc ill. 60 oldal/perc nyomtatási sebesség

 • Könnyen integrálható

  Document Capture Pro kompatibilitás

 • Problémamentes

  Korszerű adagolási technológia

 • Hálózatba kapcsolható

  „Push Scan” funkció előre regisztrált munkaprofilokkal

 • Egymenetes kétoldalas szkennelés

  Kétoldalas dokumentum gyors szkennelése

 1. A Document Capture for Mac OS program jelenleg nem támogatja a kereshető PDF fájlokat, a vonalkód felismerést, a zónák szerinti OCR-t, a Push Scan és a további ISV csatlakozási funkciókat.
 2. Beolvasás e-mailbe, SharePoint szolgáltatásba, nyomtatóra, internetes mappákba, hálózati mappákba, Google szolgáltatásba
 3. További információkért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving
 4. Epson hálózati interfészpanellel felszerelt készülék esetén
 5. Ingyenesen biztosítva
 • A Microsoft SharePoint a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.
 • A Document Capture programhoz MAC OS X 10.8 vagy újabb operációs rendszer szükséges
 • Document Capture Pro programhoz Windows XP (32/64bit), Windows Vista (32/64bit), Windows 7 (32/64bit), Windows 8/8.1 (32/64bit) operációs rendszer szükséges
 • A Document Capture Pro Server programhoz Windows Server 2008/2008 R2, 2012/2012R2 operációs rendszer szükséges
Bezárás

Megoldások összehasonlítása

Megoldások összehasonlítása Document Capture Document Capture Pro

Document Capture Pro Server

KOMPATIBILITÁS
 • Modellek
 • WorkForce DS-520N sorozat*,
 • WorkForce DS-520N sorozat,
 • Modellek
 • WorkForce DS-860 sorozat*,
 • WorkForce DS-520N sorozat
 • WorkForce DS-6500 sorozat*,
 • WorkForce DS-7500 sorozat*,
 • WorkForce DS-50000 sorozat*,
 • WorkForce DS-60000 sorozat*,
 • WorkForce DS-70000 sorozat*
 • *Epson hálózati interfészpanellel felszerelve
 • WF-4630,
 • WF-4640,
 • WF-5620,
 • WorkForce DS-30,
 • WorkForce DS-5500 sorozat*,
 • WorkForce DS-560,
 • WorkForce DS-860 sorozat,
 • GT-S85 sorozat,
 • Workforce DS-5500, 6500, 7500, 50000, 60000, 70000 sorozat,
 • WorkForce Pro 4525 DNF,
 • WorkForce Pro 4595 DNF,
 • WorkForce Pro 4515 DN,
Operációs rendszer
 • Mac OS X 10.8 vagy újabb,
 • Windows XP (32/64bit),
 • Windows 7 (32/64bit),
 • Windows 8/8.1 (32/64bit)
 • Windows Server 2008/2008 R2,
 • Windows Server 2012/2012 R2,

FELHASZNÁLÓI FELÜLET

Nyelvek
 • angol,
 • francia,
 • német,
 • olasz,
 • spanyol,
 • portugál,
 • orosz
 • Adminisztrátori konzol: Angol
Epson hálózati interfészpanel egység
 • angol,
 • francia,
 • spanyol,
 • portugál,/li>
Kijelző

Egyszerűsített és speciális módok testreszabható eszköztárral

Webböngészői felület az egyszerű adminisztrációhoz

PUSH SCAN FUNKCIÓK

Nem támogatott

Push Scan feladatkiválasztással az Epson-kompatibilis modellekben6

Push Scan feladatkiválasztással az Epson hálózati interfészpanelen

DOKUMENTUMBEOLVASÁS

Támogatott fájlformátumok

PDF, Searchable PDF 2, PDF/A, JPEG, BMP, TIFF, Multi-TIFF, PNG, DocX 7, XlsX 7, PptX 7

Vonalkód-támogatás (1D és 2D) UCP/EAN/JAN, ITF, CODE39, CODEBAR, CODE128, QR & PDF147
Szkennelési mód Fekete-fehér, szürkeárnyalatos, színes
Tömörített PDF IGEN
Jelszóval védett PDF IGEN
Fekete-fehér TIFF-tömörítés CCIT Group4
Színes/szürkeárnyalatos TIFF-tömörítés LZW

LZW

KÉPFELDOLGOZÁS
 • Alapszintű
 • Automatikus dőléskorrekció
 • Automatikus elforgatás
 • Automatikus színfelismerés
 • RGB színelhagyás 2 3
 • Továbbfejlesztett színelhagyás színválasztással
 • Elforgatás és dőléskorrekció visszavonása
 • Speciális rendezési szolgáltatások (dátum, szín, típus)
 • Kézi dokumentumelválasztás
 • Zoom
 • Vízszintes és függőleges szétvágás Dokumentumok
 • Többoldalas beolvasás (szkennerek, kivéve DS-30),
 • Üres oldal kihagyása, 2,
 • Oldalak hozzáfűzése/törlése/cseréje 2

Oldal hozzáadása fájlból (a PDF hozzáadása a szkennelt fájlokra van korlátozva) vagy szkennerből

KÖTEGELT FELDOLGOZÁS

Feladatok automatikus elválasztása

Vonalkód 6, Zónák szerinti OCR 6, üres oldal, fix oldal

Mappa automatikus létrehozása

Vonalkód 6, Zónák szerinti OCR 6, dátum és idő, előre meghatározott előtag

Automatikus fájlelnevezés

Vonalkód 6, Zónák szerinti OCR 6, előre meghatározott előtag, dátum és idő

 • EXPORT FUNKCIÓK
 • Csatlakozás e-mailhez (MAPI-2, SMTP-támogatás)
 • Csatlakozás helyi és hálózati mappához
 • FTP-csatlakozás
 • Csatlakozás webalapú mappához
Nyomtatócsatlakozás Epson nyomtatókhoz
 • Csatlakozás dokumentumkezelő rendszerekhez és felhőalapú szolgáltatásokhoz
 • Csatlakozás GoogleDrive-hoz 2
 • Csatlakozás Evernote-hoz 2
 • Csatlakozás SugarSync-hez
 • Csatlakozás SharePointhoz 9

Testreszabott csatlakozási funkciók

 • EGYÉB JELLEMZŐK
 • Feladatlista exportálása/importálása
 • Megtekintett mappák
 • Felhasználói vagy csoporthitelesítés a szkennelési panelen 5

PRÉMIUM FUNKCIÓK

Document Capture Pro Premium 8

Speciális naplózás a dokumentum indexálásához, a feladatok automatikus szétválasztása a fájlméret érzékelése alapján, a feladatok automatikus szétválasztása és fájlelnevezés az előre meghatározott űrlapok felismerése alapján

Document Capture Pro Server Premium 8

Kereshető PDF (angol/holland/francia/német/olasz/spanyol/portugál/orosz/ukrán)
Feladatok elválasztása a zónák szerinti OCR-rel

 • PDF hozzáadása beolvasott fájlokra korlátozott
 • Csak Pro verzió esetén
 • WorkForce DS-5500, 6500, 7500, 50000, 60000, 70000 sorozat
 • WorkForce DS-520N sorozat, GT-S85 sorozat, Workforce DS-5500, 6500, 7500, 50000, 60000, 70000 sorozat
 • Workforce DS-5500, 6500, 7500, 50000, 60000, 70000 sorozat
 • Nem kompatibilis a Workforce DS-30, illetve DS-520N és DS-560 modellekkel, ha nincsenek felszerelve Epson hálózati interfész modullal
 • Csak DCP esetén
 • A Workforce DS-5500 ,6500, 7500, 50000, 60000, 70000, 860 sorozathoz ingyenes
 • Csak DCP-DCPS esetén
Bezárás

DOCUMENT CAPTURE SUITE LETÖLTÉSE

Kérjük, adjon meg néhány adatot az INGYENES Document Capture, Document Capture Pro vagy Document Capture Pro Server szoftver letöltéséhez.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt

Az Epson elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme iránt, és tiszteletben tartjuk azt. Ha tájékozódni szeretne arról, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk a webhelyünkön, akkor olvassa el az adatvédelmi tájékoztató nyilatkozatunkat

* -gal Jelölt mezőket ki kell tölteni. ELKÜLDÉS

Átugrani