JÁTÉKOK OTTHON

Televízión játszani nem rossz, de egy óriás méretű képernyőre vetítve még annál is jobb. Add át magát az izgalmas, mindent körülölelő otthoni élménynek projektoraink révén, amelyek tökéletesek valamennyi játékos számára.

Mi az a 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Mi az a 4K PRO-UHD1?

Az Epson 4K PRO-UHD1 jelölés nem csupán felbontásspecifikáció. Magába foglalja a képminőséget befolyásoló összes tényezőt, beleértve a színes- és fehérfény kibocsátást, a kontrasztot, a HDR10 technológiát, a színfeldolgozást, valamint a 4K tartalmak fogadására, feldolgozására és kivetítésére vonatkozó lehetőségeket. Ennek eredményeképp a képek még életszerűbbek és meghaladják a Full HD felbontást.

További információ
Világosabb, színekben gazdagabb játékmenet

Világosabb, színekben gazdagabb játékmenet

A fehér fényerő önmagában nem elég ahhoz, hogy életre keltse a bennünket körülvevő valós színeket. Ezért biztosít az Epson projektorokban található 3LCD technológia egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást (CLO). Miért érné be tompa, fakó és élettelen képekkel? Tapasztalja meg az élénk és élethű képeket az Epson projektoraival.

További információ
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD

Gazdag fekete kontraszt

Az akár 2 500 000:1 mértékű nagy kontrasztarány lehetővé teszi az optimális képminőséget, világosan kivehető sötét részek és gazdag fekete árnyalatok mellett.

Játékfunkciók

Sötét tartomány gammaszint növelés

Sötét tartomány gammaszint növelés

Sötét képterületek (pl. árnyékok) tartalma könnyebben kivehető

21:9 ultraszéles, full HD-kompatibilis

Szélesebb képméretarány, így több látható a képernyőből

Ne érd be kicsivel!

Ne érd be kicsivel!

Pezsdítsd fel a hétköznapokat, és tedd otthonodat a játék központjává az Epson projektoraival. Függetlenül attól, hogy online játszol, esetleg családtagjaiddal vagy barátaiddal méred össze tudásodat, a nagyképernyős élménnyel új szintre emelheted az eseményeket. Kösd le mindenki figyelmét a lenyűgöző, akár 300 hüvelykes képpel, hozd össze a családot és a barátokat – hogy együtt élvezhessétek ezeket az emlékezetes perceket.

Képbeállítás könnyedén

Képbeállítás könnyedén

Úgy gondoljuk, hogy egy projektor használata nem lehet bonyolultabb egy TV használatánál. Projektoraink ezért egy szempillantás alatt telepíthetők, használatukkal pedig azonnal és szinte bármilyen felületre kivetíthetők a képek. A trapézkorrekció gyorsan és egyszerűen beállítható, a tartós fényforrás technológiának köszönhetően pedig évekig élvezheted a szórakoztatást.

  1. A 4K hatást nyújtó technológia az összes képpont átlós eltolásával kétszerezi meg a Full HD felbontást. A felbontás Full HD 3D módban.
Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból