Ne érje be
az átlagos
megoldásokkal

Kapcsolat Prospektus letöltéseVideó megtekintése

Ne érje be
az átlagos
megoldásokkal

Kapcsolat Prospektus letöltése Videó megtekintése

Ne érje be
az átlagos
megoldásokkal

Kapcsolat Prospektus letöltése

Új módszerrel hozhat létre az egyszerű feliratoktól a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig bármit, méghozzá a nyomathordozók széles választékán. Ezen nyomtatók minden egyes komponensét az Epson tervezte és gyártotta, így garantált a problémamentes működés és a professzionális minőségű nyomatok készítése.

Főbb termékjellemzők és funkciók áttekintése

Az Epson UltraChrome RS tintájának köszönhetően az SC-R5010 nyomtatócsalád széles nyomathordozó-támogatást kínál, így ideális választást jelent nyomtatási szolgáltatók, reklámügynökségek, illetve tapéta-, vászon- és fotónyomtatásra specializálódott vállalkozások számára. A szagtalan tintával nyomtatott termékek bátran használhatók az olyan érzékeny környezetben, mint az iskolák, kórházak és hotelek, miközben kiemelkedő tartósságuknak köszönhetően megállják a helyüket kültéri használat során is.

Felhasználó által cserélhető nyomtatófejek

Gyorsan szárad és magas szintű karcállóság jellemzi

1,5 literes vagy 2 db 1,5 literes tintatasak a nagyobb hatékonyság jegyében

6 szín és optimalizáló

 • CSERÉLHETŐ NYOMTATÓFEJEK
 • TELJESÍTMÉNY
 • MEGBÍZHATÓSÁG
 • KARBANTARTÁS
Felhasználó által cserélhető alkatrészek

Nincs szükség szakember kiszállására. Az SC-R5010 nyomtatókat úgy tervezték, hogy minimalizálják az állásidőt, mivel a nyomtatófejeket a felhasználó maga cserélheti2.

A fejlett automatikus hordozófeszítés-ellenőrzés rendkívül pontos nyomathordozó-adagolást garantál, tökéletesen illeszthető nyomatokkal. A folyamatos megbízhatóság nem csak a tökéletesen illeszkedő nyomatokról gondoskodik, hanem a termelékenység növelése mellett közrejátszik az anyagveszteség csökkentésében és a telepítési idő lerövidítésében is.
A nyomtatók hatékony szárítási és utókezelési eljárásának köszönhetően a nyomatok azonnal laminálhatók, ráadás szárítási időszak nélkül. Ezáltal lehetővé válik az aznapi vállalási idő, gyorsabb átfutás mellett.
Következetesen pontos végeredmény

Ezek a nyomtatók kiváló minőségű nyomatokat készítenek, minden egyes nyomtatás alkalmával. A kiváló képminőséget három Epson nyomtatási technológia biztosítja: féltónus, optimalizált LUT és Micro Weave – csökkentve a szemcsézettséget és a csíkozást.

A teljes körűen vezérelt fűtési és szárítási technológia, valamint a hosszú élettartamú PrecisionCore nyomtatófej megbízható színkonzisztenciát kínál a teljes nyomtatási folyamat során. Ezzel elkerülhető az eltérő színek miatti újranyomtatás igénye.
Maximalizálja az üzemidőt, minimalizálja a karbantartást

A tervezés során az innovációt állítottuk a középpontba, hogy továbbfejlesszük és maximalizáljuk a hasznos termelési időt. Az ultrahangos detektor csökkenti a nyomtatófej meghibásodásának kockázatát, míg a fúvókaellenőrző technológia (NVT)

automatikus kompenzációval kezeli az eltömődött fúvókák okozta problémát, annak érdekében, hogy a nyomtatás zökkenőmentesen haladhasson tovább. Ráadásul az SC-R5010L modell nagy kapacitású tintatartályos megoldással működik, amely nyomtatás közbeni tintacserét tesz lehetővé.

Kitűnő minőségű tinták

A SureColor SC-R5000(L) nyomtatóval a hagyományos poszterek előállításától elmozdulhat a molinók, fali dekorációk, fóliák, filmek és textíliák nyomtatásának irányába. Vízbázisú tintája szagtalan, ezért érzékeny környezetben, például iskolákban, kórházakban és szállodákban is használható. A gyantás tinta gyorsan szárad és karcolásálló, így közvetlenül a nyomtatás után laminálható.


Alkalmazási területek

Az Epson sign megoldásait úgy terveztük, hogy a fejlődő vállalkozások számára a kiemelkedő fotóminőségű nyomtatás, a tartósság és a nyomathordozó-kompatibilitás vonatkozásában nyújtsanak támogatást.

A termékválaszték megtekintéséhez kattintson a termék képére.

Alkalmazási terület SC-R sorozat SC-V sorozat SC-S sorozat
Falburkolatok ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Poszterek ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Kültéri és rendezvény bannerek ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Autódekorációs fóliák ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Ablakgrafikák ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
POS (poszterek) ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Világító dobozok ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Padlóburkolatok ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Címkék ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Dekoráció ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Merev anyagok - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ -
Vászon ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Felhúzható vásznak ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Kiállítási grafikák ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ - ✔ ✔ ✔ ✔
Útjelzők ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔

Magyarázat

✔ ✔ ✔ ✔ ✔

Kiváló

✔ ✔ ✔ ✔

Nagyon jó

✔ ✔ ✔

-

Nem ajánlott

Szoftver támogatás

Epson Edge Print szoftver

Az Epson Edge Print szoftver a nyomtatási kapacitás továbbfejlesztett vezérlését kínálja. A hardver és a RIP szoftver telepítése után máris hozzáférhet a funkciókhoz, többek között az előnézet, a hot folder, a másolás, a vágás, a képelrendezés, valamint a step and repeat funkcióhoz. Az Edge Print intuitív módon működik együtt más Epson eszközökkel, például a böngésző alapú Control Dashboarddal, amely lehetővé teszi a személyre szabott nyomtatási beállítások gyors és egyszerű elvégzését. Az Epson LFP Accounting Tool segítséget nyújt a nyomtatási költség kiszámításához a tinta- és papírfogyasztás alapján, lehetővé téve az egyes feladatok pontos költségének meghatározását.

Epson felhőalapú PORT platform

Növelje a termelési szintet hatékony termeléstervezéssel, megnövelt üzemidővel és továbbfejlesztett támogatással a teljes nyomtatóflotta vonatkozásában.

További információ

Epson RIP selection program

A kiválasztott RIP-megoldásokkal gyorsan elérhető a lehető legjobb eredmény, és kiemelkedő hatékonysággal működtetheti Epson SureColor sorozatú nyomtatóját.

SC-S80610L SC-S60610L
SC-S80610 SC-S60610 SC-S40610

Epson-megoldások utalványprogram

Új SureColor SC-S nyomtató vásárlásakor kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő szoftvermegoldást, amelyet az Epson a csomag részeként biztosít.

Eldöntheti, hogy az ONYX RIPCenter EPSON Edition vagy a Caldera SignRIP EPSON Edition megoldást választja.

További információért tekintse meg az alábbi hivatkozásokat, vagy keresse fel kereskedőjét.

ONYX RIPCenter EPSON Edition Caldera SignRIP EPSON Edition

Esettanulmányok

Previous Next

Videók

Összehasonlítás
Bezárás

Termékek összehasonlítása

3/ kiválasztva

Kijelöltek összehasonlítása

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért adja meg alább az adatait, és az Epson képviselője kapcsolatba lép Önnel.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.

 1. A RIP szoftvertől függ.

  További információért keresse fel az Epson magyarországi képviseletét, vagy látogasson el a www.epson.hu webhelyre

  Ausztria 01 253 49 78 333 Belgium +32 (0)2 792 04 47 Csehország 800/142 052 Dánia 44 50 85 85 Finnország 0201 552 091 Franciaország 09 74 75 04 04 (helyi hívás, a telefontársaság díjai érvényesek) Németország +49 (0) 2159/92 79 500 Görögország 210 8099499 Magyarország 06800 147 83 Írország 01 436 7742 Olaszország 02 660321 10 (0,12 €/perc) Luxemburg +352 27860692 Közel-Kelet +9714 8872172 Hollandia +31 (0)20 708 5099 Norvégia +47 67 11 37 00 Lengyelország 0 0 800 4911299 (0,16 zł/perc) Portugália 707 222 111 Oroszország (095) 777 03 55 Szlovákia 0850 111 429 Dél-Afrikai Köztársaság (+2711) 465 9621 Spanyolország 93 582 15 00 Svédország 0771 400135 (Mobilsamtal – 0,99 kr/perc, Lokala samtal – 0,30 kr/perc, Utlandssamtal – 0,89 kr/perc) Svájc 022 592 7923 Törökország (0212) 3360303 Egyesült Királyság 0871 222 6702

  A védjegyek és bejegyzett védjegyek a Seiko Epson Corporation vagy a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

  A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

 2. A „felhasználó által cserélhető alkatrészek” csak a CoverPlus Plus szervizcsomaggal rendelkező, minősített ügyfelek számára érhetők el.