LÉPJEN AZ AKCIÓ SŰRŰJÉBE

Hagyja a túlméretezett tévéket, és fedezze fel, hogyan teheti otthoni szórakozását egy projektor minden képzeletet felülmúlóan lebilincselővé.

Prospektus letöltése

Innováció, ami számít

Engedje be otthonába a legfejlettebb technológiákat a világ immár 17 éve első számú projektorgyártó vállalatától.1 A kivételesen magas kontrasztarány és a nagy fényerő révén a filmek érezhetően több élettel telnek meg, a sportesemények megjelenítése pedig még meggyőzőbb.

Ne érje be kicsivel!

Tegye az események középpontjává otthonát az Epson házimozi projektoraival. Vigyen színt a hétköznapokba – kövesse kedvenc sporteseményeit, nézzen meg egy klasszikus filmet, töltsön le egy új sikerfilmet, vagy játsszon a legújabb játékkal. Kösse le mindenki figyelmét a lenyűgöző, akár 300 hüvelykes képpel, hozza össze a családot és a barátokat – hogy együtt élvezhessék ezeket az emlékezetes perceket.

Nagyobb fényerejű, élénk kép

A fehér fényerő önmagában nem elég ahhoz, hogy életre keltse a bennünket körülvevő valós színeket. Ezért biztosít az Epson projektorokban található 3LCD technológia egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást (CLO). Miért érné be tompa, fakó és élettelen képekkel? Tapasztalja meg az élénk és élethű képeket az Epson projektoraival.

További információ
4K PRO-UHD2 FULL-HD

Epson 4K PRO-UHD2

A nagyszerű kép a technológiák kombinációjának eredményeképpen jön létre, köszönhetően az egyformán magas fehér és színes fényerőnek, a 3LCD technológiának, a HDR10-nek, a kontrasztnak és a színfeldolgozásnak. Az Epson 4K PRO-UHD2 projektoraival a képmegjelenítési teljesítmény túlteljesíti és jóval meg is haladja a 4K tartalom fogadásának, feldolgozásának és kivetítésének puszta képességét.

Csak a következő modellek esetén: EH-TW7400, EH-TW9400, EH-TW9400W.

Ultraszéles színtartomány

Tapasztalja meg az élethű színek gazdag választékát.

Képbeállítás könnyedén

A prémium optikaizoom-aránynak és a széles tartományú lencsemozgatásnak köszönhetően a telepítés gyors és könnyű. A különböző képméretarányok közötti váltást lehetővé téve a motoros zoom, a fókusz- és objektívmozgatás több mint 10 különböző pozíció eltárolására képes.

Csak a következő modellek esetén: EH-TW7400/9400/9400W.

Élvezze a szórakozást akár 15 éven át3

Projektoraink közel 10 000 órás lámpaélettartamának3 köszönhetően mindennap megnézhet egy filmet a következő akár 15 évben anélkül, hogy cserélnie kellene őket. Az Epson projektorai megbízhatóságukról ismertek, ezért nem kell aggódnia, hogy kedvenc filmjének, mérkőzésének vagy műsorának akár egy percéről is lemarad.

A termékcsalád megtekintése

Találja meg a tökéletes projektort az otthoni szórakozáshoz

Csak válaszoljon a következő kérdésekre, mi pedig több, az igényeinek megfelelő projektort is felkínálunk.

További információk
  1. A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2018 között.
  2. A 4K hatást nyújtó technológia az összes képpont átlós eltolásával kétszerezi meg a Full HD felbontást. A felbontás Full HD 3D módban
  3. A számítás alapja: egy átlagosan 1 óra 45 perc hosszúságú film megtekintése naponta, gazdaságos módba állított lámpa mellett
  4. A WirelessHD funkció 28 EU-tagállamban, valamint Izlandon, Norvégiában, Szaúd-Arábiában, Svájcban, Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben érhető el. Ez bármikor módosulhat. Az egyes piacokon való rendelkezésre állással kapcsolatban az Epson helyi képviseleténél tájékozódhat.
  5. Napi átlagosan ötórás tartalomfogyasztás alapján, energiatakarékos gazdaságos módba állított lámpával.
Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból