A TÖKÉLETES HÁZIMOZI-ÉLMÉNY FILMRAJONGÓKNAK

A képalkotó technológia piacvezetőjeként1 tudunk néhány dolgot arról, hogyan kell kiváló minőségű élményt biztosítani. Ezért legyen akár film- vagy sportrajongó, imádni fogja legújabb, 4K felbontású UHD házimozi-projektorainkat2.

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

Korszerű, eredeti, innovatív termékek

Az Epsont már több mint egy évtizede elismerik globális vezetőnek a projektorok piacán1. A legújabb felső kategóriás projektoraink a világ legkorszerűbb technológiáit alkalmazzák az igazán látványos házimozi-élmény eléréséhez.

Teremtsen megfelelő környezetet

Az Epson otthoni projektoraival az otthona lehet az összes esemény központi színpada. Változtassa meg a mindennapokat – kövesse kedvenc sporteseményeit, nézzen meg egy klasszikus filmet, töltsön le egy új sikerfilmet, vagy játsszon a legújabb játékkal. Teremtsen valóban felejthetetlen élményt fantasztikus minőségű vetített képpel. Kösse le mindenki figyelmét, hozza össze a családot és a barátokat is – hogy együtt élvezhessék ezeket az emlékezetes perceket.

Miért elégedne meg egy 140 cm (55") méretű TV-vel, ha akár 762 cm (300") méretű képet is vetíthet?

A filmrajongók a megfelelő képméretarány kiválasztásával a rendező által megálmodott formában nézhetik meg kedvenc filmjeiket. A prémium modellek2 10 különböző objektívhelyzetet képesek tárolni, így egyetlen gombnyomással, könnyedén válthat a képméretarányok között.

16:9-es film egy 2,4:1-es képernyőn
2.4:1-es film egy 2,4:1-es képernyőn

Rugalmas telepítés és teljesen jól látható kép, bármilyen megvilágítás mellett

Úgy gondoljuk, egy projektor telepítésének egyszerűnek kell lennie. Éppen ezért projektoraink szinte bárhol egyszerűen elhelyezhetők. Tökéletesen beállított kép másodpercek alatt; az optikai zoomnak, a függőleges és vízszintes objektíveltolásnak és trapézkorrekcióknak köszönhetően a projektor gyorsan és könnyen beállítható, majd elindítható. Továbbá a prémium modellek2 motorizált zoom, fókusz és lencsemozgatás funkciókkal rendelkeznek a még nagyobb rugalmasság érdekében. A projektort a faltól vagy a vetítőfelülettől csupán három méterre elhelyezve is élvezheti a 254 cm (100") méretű szélesvásznú képet.

A jelenetek fényviszonyai változhatnak egy film alatt, így létfontosságú, hogy a projektor folyamatosan a legjobb képet biztosítva lépést tartson a változó kontraszttal. Házimozi-projektoraink magas dinamikus kontrasztarányt biztosítanak – elérik az 1 000 000:1 értéket. A C2fine panelek használatával és az automatikus írisz funkcióval optimális kontraszt és fényerő érhető el minden jelenetben, legyen az világos vagy sötét, így a 4K3 UHD felvételek sziporkázóan jó minőségben reprodukálhatók.

Intenzívebb, élénk kép

A fehér fényerő önmagában nem elég ahhoz, hogy életre keltse a minket körülvevő színeket. Ezért biztosít az Epson projektorokban található 3LCD-technológia egyformán magas fehér- és színesfény-kibocsátást (CLO). Míg az 1 chipes DLP projektorok gyártói úgy vélik, hogy a fehérfény kibocsátás növelése elég a képminőség javításához, az Epson biztosítja, hogy a projektorai a fényerőt és a True Colour technológiát ötvözve élénk és valósághű képet vetítsenek. Miért választaná a tompa, fakó és élettelen képet? Élvezze az élénk és élethű képet az Epson projektorok segítségével, amelyek mindig ugyanolyan fényerejű fehér- és színes fénykibocsátást biztosítanak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Élvezze a 4K3 hatást2

Fedezze fel a legjobb megoldást a kedvenc filmjei megnézéséhez. Epson’s 4K3 hatást nyújtó technológia teljesen új szintre emeli a vizuális élményt. Megragadja a legkisebb részleteket is, és életre kelti a legfinomabb mintákat. A beállítható élesség és részletgazdagság optimális nézői élményt biztosít – minden egyes alkalommal. Úgy jeleníti meg a filmeket, hogy azt a rendező láttatni szeretné2.

4K
Full HD
4K
Full HD
Full HD 4K

Főbb jellemzők

Alacsony kontrasztarányú projektor Nagy dinamikus kontraszt

Nagy dinamikatartomány2

Készen áll rá, hogy felfedezze a házimozi-projektorokban alkalmazott legkorszerűbb technológiát? A magas dinamikatartomány a kontrasztarány növelésével optimális vizuális élményt teremt, és lehetővé teszi, hogy a képernyő legsötétebb és legvilágosabb részei sokkal szélesebb tartományban mozogjanak. A széles dinamikatartomány nagyobb mélységet ad a képeknek, és elképesztő részletgazdagságot biztosít, amelyet korábban nem lehetett megjeleníteni. Ezenkívül gazdagítja a színeket, ezáltal természetesebb hatásúvá, ugyanakkor intenzívebbé és végső soron lebilincselőbbé teszi a képet. A HDR-támogatással most már élvezheti a legújabb HDR-tartalmak előnyeit.

Super-Resolution
nélkül
Super-Resolution
technológiával

Super-Resolution

A Super-Resolution technológia biztosítja, hogy a vetített kép tiszta és éles legyen a tartalomtól függetlenül. A technológiát a zoom és a nagyítás használata miatti elmosódás csökkentésére terveztük, és korszerű megoldásokat alkalmaz a film minden egyes képkockájának élessé tételére, ezzel életre keltve a DVD és normál felbontású tartalmakat.

Élvezze az akár 11 évre elegendő szórakozást4

Az 75004 órás élettartamnak köszönhetően akár tizenegy éven át minden nap megnézhet egy filmet anélkül, hogy cserélnie kellene a lámpát. Az Epson projektorai a megbízhatóságukról híresek, így nem kell attól félnie, hogy lemarad a kedvenc filmjéről, mérkőzéséről vagy programjáról.

nélkül
Super-Resolution
technológiával
Super-Resolution

Egyenletes mozgás, gyors akciójelenetek nagy fényerővel, 4K3 UHD2 felbontásban

A képkocka-interpolációs technológia új képkockákat illeszt be az eredeti képkockák közé, így az akciójelenetek egyenletesebbé válnak, és kevesebb lesz az elmosódás a gyors mozgást tartalmazó felvételeknél. A mozgó kép így lényegesen nagyobb részletgazdagsággal és élesebben jelenik meg.

Ultra nagy fényerejű 3D színek

A fényerőnövelő technológiával a 3D tartalom szemmel láthatóan nagyobb fényerejűvé tehető, mint más Full HD 3D házimozi projektorok esetén. Erre azért is szükség van, mert az aktív blendés 3D szemüvegek csökkentik a fényerőt, amikor váltogatnak a két szem között. Az átváltás sebességének megduplázásával azonban jelentősen sikerült csökkentenünk a fényveszteséget, így jobb, látványosabb 3D-élményt tudunk biztosítani.

A legkorszerűbb vezeték nélküli HD

Élvezze az optimális minőségű 4K3HD képet – vezetékek csatlakoztatása nélkül az EH-TW9300W WirelessHD5 projektorral. A projektor HDCP-kompatibilis jelátvitelt alkalmaz pufferelés vagy jelkiesés nélkül. A kép-a-képben funkcióval még egy második eszköz képét is megjelenítheti, és akár öt csatlakoztatott HDMI eszköz között válthat. A WirelessHD5 jeladó egy kényelmes MHL® porttal6 is rendelkezik az okostelefonon vagy táblagépen található tartalmak megjelenítéséhez.

Az okostelefonon és a táblagépen található tartalmak lejátszásához

Nagyítsa fel az okostelefonon vagy táblagépen található tartalmat a MHL6 (Mobile High-Definition Link) kapcsolattal. Csatlakoztasson bármilyen MHL-kompatibilis okoseszközt, és élvezze a kivetített videót, képeket és játékokat. Emellett, közben az eszközt is feltöltheti. A projektor távirányítójával kényelmesen szűrheti, mely tartalmakat fogadja a kompatibilis eszközökről, így mindig kezében tarthatja az irányítást.

Tekintse meg a választékot

Tökéletesen tisztán látható kivetítés

EH-TW9300

A teljesen lebilincselő moziélmény biztosításához az UHD Blu-ray és HDR-kompatibilis házimozi projektorok a legújabb képalkotási technológiákat ötvözve extra részletekkel keltik életre a filmeket. A 4K3 hatást nyújtó technológia újabb szintre emeli a képek kidolgozottságát és felbontását, legyen szó akár valós 4K tartalomról vagy digitálisan felskálázott 1080p Full HD tartalomról.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

EH-TW9300W

Ez optimális vizuális élményt biztosít jobb mélységgel, részletességgel és természetes, mégis élénk színekkel. A projektorok hihetetlen felbontást, tisztaságot és a legmélyebb fekete színeket biztosítják a kivételes 1 000 000:1 kontrasztaránynak köszönhetően. Emellett a képkocka-interpoláció és a részletkiemelés funkciókkal éles, egyenletes és folyamatos képet állítanak elő. Ha pedig valaki mindezt kábelek nélkül szeretné élvezni, választhatja az EH-TW9300W modellt, amely WirelessHD5 4K hatást nyújtó csatlakozást is biztosít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
 • Nagy dinamikatartomány támogatása
 • 1 000 000:1 kontrasztarány
 • 2500 lumen fehér- és színesfény kibocsátás
 • ISF színkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik
 • 4K3 hatást nyújtó technológia
 • Képkocka-interpoláció 2D és 3D módban
 • Super Resolution 2D és 3D módban
 • Motorizált zoom, fókusz és lencsemozgatás
 • 2,1x optikai zoom és széles tartományú lencseeltolás
 • WirelessHD5 (csak EH-TW9300W esetén)
 • MHL® (Mobile High-Definition Link) kapcsolat az okostelefonon és a táblagépen található tartalmak megtekintéséhez6 (csak EH-TW9300W esetén)

Nagy teljesítményű, megfizethető árú, 4K3 hatást nyújtó kivetítés

Ez a kiváló projektor bármilyen tartalmat fantasztikus minőségben vetít ki kedvező áron. Beállítása könnyű, és lehetővé teszi a Full HD 1080p tartalom felskálázását 4K3 felbontásra. A magas kontrasztaránnyal és a nagy fényerővel ez a projektor tökéletesen alkalmas a nagyszerű házimoziélmény létrehozására.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
 • 160 000:1 kontrasztarány
 • 2300 lumen fehér- és színesfény kibocsátás
 • 4K3 hatást nyújtó technológia
 • Super Resolution 2D és 3D módban
 • Motorizált zoom, fókusz és lencsemozgatás
 • 2,1x optikai zoom és széles tartományú lencseeltolás

Kiemelkedő házimozi élmény

Hagyja, hogy lenyűgözze a 2D és 3D, nagy felbontású vetített kép tisztasága. A projektor piacvezető 3LCD-technológiával rendelkezik, és az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően kivételesen éles képet biztosít. A függőleges és vízszintes objektíveltolás és a gyors sarokérzékelés segítségével bárhová telepíthető. A hosszú, hét éves lámpaélettartamnak4 és a csendes ventilátornak köszönhetően nyugodtan hátradőlhet és élvezheti a filmeket.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
 • 120 000:1 kontrasztarány
 • 2700 lumen fehér- és színesfény kibocsátás
 • 3D Full HD 1080p technológia
 • Super Resolution 2D és 3D módban
 • 1.6x optikai zoom és széles tartományú lencseeltolás

Utolérhetetlen rugalmasság

Első lézer fényforrással működő 3LCD házimozi projektorunk, amely Full HD felbontással és szuperközeli optikával (UST) akár 130 hüvelyk (330 cm) méretű képet vetít minimális távolságról. Nagyképernyős szórakozás anélkül, hogy otthona stílusán változtatnia kellene.

Míg egy falra szerelt TV mindig szem előtt van, a kivetített kép azonnal eltüntethető. Az ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor a vetítési felület közelében helyezhető el, gyorsan üzembe helyezhető, és nagyszerű képminőséget garantál világos szobában is. Hosszú élettartamú lézer fényforrásának és a kiterjesztett garanciának köszönhetően pedig kiemelkedő ár-érték arányt biztosít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
 • 2 500 000:1 kontrasztarány
 • 4000 lumen fehér- és színesfény kibocsátás
 • Nézze kedvenc műsorait a következő 10 évben7
 • A vetítési felülethez közel elhelyezhető, és akár 130 hüvelyk (330 cm) méretű képet vetít

Termékcsalád

 1. A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001. és 2015. között.
 2. Csak az EH-TW9300W, EH-TW9300, EH-TW7300 és EH-LS10500 modellek esetén.
 3. 4K tartalom biztosítása képponteltolással történik A projektor az egyes képpontokat átlósan eltolja fél képponttal, így megkétszerezi a függőleges és a vízszintes felbontást.
 4. 105 perces filmhosszal számolva, ha a projektor gazdaságos módban üzemel.
 5. A WirelessHD funkció 28 EU-tagállamban, valamint Horvátországban, Izlandon, Norvégiában, Szaúd-Arábiában, Svájcban, Törökországban és az Egyesült Arab Emirátusokban érhető el. Ez az információ módosulhat. Az egyes piacokon való rendelkezésre állással kapcsolatban az Epson helyi képviseleténél tájékozódhat.
 6. Az eszközök kompatibilitását a www.mhlconsortium.org oldalon ellenőrizheti. Az MHL, a Mobile High-Definition Link és az MHL logó az MHL, LLC védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.
 7. A számítás alapja: naponta öt órányi tartalom megtekintése Gazdaságos módba állított projektorral