ÉRDEKLI A WORKFORCE PRO SOROZAT SEGÍTSÉGÉVEL TÖRTÉNŐ SZÉN-DIOXID ÉS ENERGIAMEGTAKARÍTÁS?

KAPCSOLAT

CO2 ÉS ENERGIAFOGYASZTÁS KALKULÁTOR

Független vizsgálatok során az Epson WorkForce Pro modelljei akár 83%-kal kevesebb energiát használtak, mint a lézernyomtatók és a lézeres fénymásolók1. Az alábbi kalkulátorunk segítségével megtudhatja, hogy mennyi energiát és CO2-t takaríthat meg.

Fedezze fel 3 egyszerű lépésben, hogy mennyit takaríthat meg!

További nyomtatók hozzáadása

1 Az Epson számításai szerint az Epson WorkForce Pro WF-C8190DW 83%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a HP Color LaserJet Enterprise M750dn, az A3-as, színes, egyfunkciós, 21–30ppm nyomtatók szegmensében (IDC, negyedévente megjelenő Hardcopy Peripherals Tracker 2015 negyedik negyedéve és 2019 harmadik negyedéve közti időszakot érintő felmérése alapján (2020 második negyedévben közzétett adatok). A módszertan alapja a „tipikus energiafogyasztás”, amelyet az ENERGY START teszteljárása alapján határoztak és becsültek meg, és éves szinten, kWh mértékegységben adtak meg. Az energiamegtakarítással arányosan számított CO2-megtakarítás, a területenkénti átlagos CO2-kibocsátás/kWh felhasznált villamos energia alapján.

Az Epson elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme iránt, és tiszteletben tartjuk azt. Ha tájékozódni szeretne arról, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk a webhelyünkön, akkor olvassa el az adatvédelmi tájékoztató nyilatkozatunkat.