EPSON LÉZER TECHNOLÓGIA ÉS TERMÉKCSALÁD ÁTTEKINTŐ

Egyedülálló képminőség és megbízhatóság

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

A lézer projektor technológiáé a jövő

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

A technológiailag legfejlettebb projektoraink ötvözik a 3LCD technológiát a kettős lézer fényforrással, és a széles színtérnek, valamint a kimagasló kontrasztaránynak köszönhetően ragyogó, élethű színeket és hihetetlenül mély feketét hoznak létre.

A kiemelkedő fényerő, a nagy felbontás és a nagy kontraszt kombinációja világos környezetben is lehetővé teszi intenzív és élénk kép vetítését, még a legnagyobb terekben is. A lézer-foszfor technológia használata páratlan szintű megbízhatóságot eredményez, miközben a teljes üzemeltetési költséget drasztikusan csökkenti. A minőség, a technológia, a partnereink és a szolgáltatás iránti elkötelezettségünknek köszönhetően az Epson 14 éve piacvezető a projektorgyártás terén1.

További információ lézer megoldásainkról

Projektorok rendezvénytermekbe

Projektorok rendezvénytermekbe

Hozzon létre lenyűgöző vizuális hatást bármilyen rendezvényen a kiemelkedő fényerő, az éles kép, a kivételes megbízhatóság és a rugalmas prezentációs lehetőségek forradalmian új kombinációjával. Az Epson rendezvénytermekbe tervezett projektorai rendkívül tartósak és robusztusak, ugyanakkor meglepően kompakt kialakításúak és könnyűek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Meeting Solutions

Tárgyalótermi megoldások

Ezzel a professzionális lézer-alapú megjelenítési megoldással előrelépést tehet a produktív és előremutató munkahely megteremtése felé, ráadásul a karbantartással járó fáradságtól és költségektől is megszabadulhat. Mindemellett, a lézer fényforrásnak köszönhetően akár 100 hüvelykig méretezhető képpel hatékony és együttműködésen alapuló értekezletek tarthatók, elősegítve ezzel a tudásmegosztást és hatékony kommunikációt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Interaktív oktatás

Interaktív oktatás

Tanítson megszakítás nélkül, és biztosítsa, hogy a diákok mindent látnak a képernyőn ezzel az interaktív, ultrarövid vetítési távolságú lézeres kivetítési megoldással, amely segítségével közös órákat tarthat egy nagy, méretezhető kijelzőn a megosztás, és a részvétel javításáért az osztályteremben.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Lézeres megoldás a feliratozáshoz

Lézeres megoldás a feliratozáshoz

Keltse életre az üzletet, múzeumot vagy irodát egy könnyen telepíthető és problémamentes, ultra rövid vetítési távolságú projektorral. Az EB-700U a síkképernyős kijelzők alternatívája, amellyel sokkal nagyobb kép is megjeleníthető. Nagyon rövid távolságról képes nagy méretű képet kivetíteni, így ideális a szűk helyeken, például kirakatokban és folyosókon való használatra.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Vetítés határok nélkül

Az újonnan kifejlesztett szervetlen foszforkerék kiváló fény- és hőállóságot, valamint kiemelkedő megbízhatóságot biztosít. A szervetlen foszforkerék és a szervetlen LCD panelek tökéletes kombinációja hosszú időn keresztül nagy fényerejű, élénk képet eredményez. A fényforrás pedig 20 000 órán keresztül karbantartásmentes2.

Hűtőrendszer

A kombinált folyadék- és léghűtéses rendszer hatékonyan, a 25 000 lumenes 3LCD projektor igényeit is túlszárnyalva működik.

LCD panelek

Az új fejlesztésű 1,43 hüvelykes szervetlen panel növeli a fényállóságot, és még hosszabb élettartamot garantál.

Lézer fényforrás

A nagy teljesítményű lézerdiódák segítségével a projektor eléri a piacvezető 25 000 lm fényerőt.

Foszforkerék

A szervetlen foszforkerék, amely a kék lézerfényt sárga fénnyé alakítja, úgy lett megalkotva, hogy elég tartós legyen ahhoz, hogy hosszú használati időtartam alatt ellenálljon a nagy teljesítményű lézer fényforrásnak.

Rendkívüli megbízhatóság

Ismerkedjen meg azokkal a kifinomult, nagyképernyős installációs projektorokkal, amelyekben igazán megbízhat. A telepítés és a beállítás könnyű, a karbantartás pedig az 56 000 óra élettartamú lézer fényforrásnak és a 30 000 órás szűrőkarbantartási ciklusnak köszönhetően minimális.

Tervezze meg a látványt az Epsonnal

Fedezze fel, hogyan vetíthet az Epson rendezvénytermekbe tervezett projektoraival bármilyen felszínre.

LEJÁTSZÁS

Ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor

Nagyképernyős szórakozás anélkül, hogy otthona stílusán változtatnia kellene. Az ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor a vetítési felület közelében helyezhető el, gyorsan üzembe helyezhető, és nagyszerű képminőséget garantál világos szobában is. Hosszú élettartamú lézer fényforrásának és a kiterjesztett garanciának köszönhetően pedig kiemelkedő ár-érték arányt biztosít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

Lézerprojektorainkkal kapcsolatos további információért adja meg adatait, és az Epson munkatársai kapcsolatba lépnek Önnel.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

1 A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001. és 2015. között.

2 Hozzávetőleges időtartam, amely után a fényerő 50%-kal csökken az első használathoz képest. Felgyorsított teszttel mérve, a számítás alapjául 0,04 – 0,20 mg/m3 mértékű légszennyezettséget feltételezve. Az időtartam a használati körülményektől és a környezettől függően változik.