EPSON LÉZER TECHNOLÓGIA ÉS TERMÉKCSALÁD ÁTTEKINTŐ

Egyedülálló képminőség és megbízhatóság

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

A lézer projektor technológiáé a jövő

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

A technológiailag legfejlettebb projektoraink ötvözik a 3LCD technológiát a kettős lézer fényforrással, és a széles színtérnek, valamint a kimagasló kontrasztaránynak köszönhetően ragyogó, élethű színeket és hihetetlenül mély feketét hoznak létre.

A kiemelkedő fényerő, a nagy felbontás és a nagy kontraszt kombinációja világos környezetben is lehetővé teszi intenzív és élénk kép vetítését, még a legnagyobb terekben is. A lézer-foszfor technológia használata páratlan szintű megbízhatóságot eredményez, miközben a teljes üzemeltetési költséget drasztikusan csökkenti. A minőség, a technológia, a partnereink és a szolgáltatás iránti elkötelezettségünknek köszönhetően az Epson 14 éve piacvezető a projektorgyártás terén1.

További információ lézer megoldásainkról

Projektorok rendezvénytermekbe

Projektorok rendezvénytermekbe

Hozzon létre lenyűgöző vizuális hatást bármilyen rendezvényen a kiemelkedő fényerő, az éles kép, a kivételes megbízhatóság és a rugalmas prezentációs lehetőségek forradalmian új kombinációjával. Az Epson rendezvénytermekbe tervezett projektorai rendkívül tartósak és robusztusak, ugyanakkor meglepően kompakt kialakításúak és könnyűek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Meeting Solutions

Tárgyalótermi megoldások

Ezzel a professzionális lézer-alapú megjelenítési megoldással előrelépést tehet a produktív és előremutató munkahely megteremtése felé, ráadásul a karbantartással járó fáradságtól és költségektől is megszabadulhat. Mindemellett, a lézer fényforrásnak köszönhetően akár 100 hüvelykig méretezhető képpel hatékony és együttműködésen alapuló értekezletek tarthatók, elősegítve ezzel a tudásmegosztást és hatékony kommunikációt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Interaktív oktatás

Interaktív oktatás

Tanítson megszakítás nélkül, és biztosítsa, hogy a diákok mindent látnak a képernyőn ezzel az interaktív, ultrarövid vetítési távolságú lézeres kivetítési megoldással, amely segítségével közös órákat tarthat egy nagy, méretezhető kijelzőn a megosztás, és a részvétel javításáért az osztályteremben.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Lézeres megoldás a feliratozáshoz

Lézeres megoldás a feliratozáshoz

Keltse életre az üzletet, múzeumot vagy irodát egy könnyen telepíthető és problémamentes, ultra rövid vetítési távolságú projektorral. Az EB-700U a síkképernyős kijelzők alternatívája, amellyel sokkal nagyobb kép is megjeleníthető. Nagyon rövid távolságról képes nagy méretű képet kivetíteni, így ideális a szűk helyeken, például kirakatokban és folyosókon való használatra.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Vetítés határok nélkül

Az újonnan kifejlesztett szervetlen foszforkerék kiváló fény- és hőállóságot, valamint kiemelkedő megbízhatóságot biztosít. A szervetlen foszforkerék és a szervetlen LCD panelek tökéletes kombinációja hosszú időn keresztül nagy fényerejű, élénk képet eredményez. A fényforrás pedig 20 000 órán keresztül karbantartásmentes2.

Hűtőrendszer

A kombinált folyadék- és léghűtéses rendszer hatékonyan, a 25 000 lumenes 3LCD projektor igényeit is túlszárnyalva működik.

LCD panelek

Az új fejlesztésű 1,43 hüvelykes szervetlen panel növeli a fényállóságot, és még hosszabb élettartamot garantál.

Lézer fényforrás

A nagy teljesítményű lézerdiódák segítségével a projektor eléri a piacvezető 25 000 lm fényerőt.

Foszforkerék

A szervetlen foszforkerék, amely a kék lézerfényt sárga fénnyé alakítja, úgy lett megalkotva, hogy elég tartós legyen ahhoz, hogy hosszú használati időtartam alatt ellenálljon a nagy teljesítményű lézer fényforrásnak.

Rendkívüli megbízhatóság

Ismerkedjen meg azokkal a kifinomult, nagyképernyős installációs projektorokkal, amelyekben igazán megbízhat. A telepítés és a beállítás könnyű, a karbantartás pedig az 56 000 óra élettartamú lézer fényforrásnak és a 30 000 órás szűrőkarbantartási ciklusnak köszönhetően minimális.

Tervezze meg a látványt az Epsonnal

Fedezze fel, hogyan vetíthet az Epson rendezvénytermekbe tervezett projektoraival bármilyen felszínre.

LEJÁTSZÁS

További információ házimozi-lézerprojektorainkról

Emelje magasabb szintre a látványt a lézer technológia segítségével! Az Epson új lézer technológiája nemcsak abban hoz változást, ahogyan kedvenc filmjeit nézi – a fejlett 4K vetítésnek köszönhetően a teljes vizuális élményt javítja.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

Lézerprojektorainkkal kapcsolatos további információért adja meg adatait, és az Epson munkatársai kapcsolatba lépnek Önnel.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

1 A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001. és 2015. között.

2 Hozzávetőleges időtartam, amely után a fényerő 50%-kal csökken az első használathoz képest. Felgyorsított teszttel mérve, a számítás alapjául 0,04 – 0,20 mg/m3 mértékű légszennyezettséget feltételezve. Az időtartam a használati körülményektől és a környezettől függően változik.