SZKENNELÉSI
MEGOLDÁSOK
A MUNKAHELYEN

0

Képzelje el az Epsont az Ön vállalkozásában

A szkennerek az üzleti élet elengedhetetlen részei – a fizikai információ a segítségükkel válik kezelhető és biztonságos digitális tartalommá. Az Epson rendelkezik a legátfogóbb szkennerválasztékkal, amelynek köszönhetően képes megfelelni az ágazatok különböző igényeinek – és lehetővé teszi a kiváló minőségű képek és dokumentumok lehető legkönnyebb és leggyorsabb beolvasását.

A beolvasott információkat könnyedén rögzítheti, konvertálhatja és továbbíthatja a szervezeten belül. Használja ki a speciális dokumentumkezelési funkciók nyújtotta előnyöket, amelyeknek köszönhetően a kiváló minőségű beolvasásokat gond nélkül tárolhatja a munkafolyamatban – az egyszerű dokumentumtárolási rendszerektől kezdve a felhőalapú szolgáltatásokon át a nagyvállalati tartalomkezelési megoldásokig.

Modelljeink jelentősen lecsökkentik a dokumentumok beolvasásához és tárolásához szükséges lépéseket – továbbá számos ágazat és üzleti környezet alkalmazásait támogatják –, tehát biztosan megtalálja közöttük az Ön igényeinek megfelelő eszközt.

Egyszerű beolvasási megoldások

Az Epson egyszerű szkennelési folyamata ideális választás minden olyan szervezet számára, amelynek rendszeresen szkennelési feladatokat kell elvégeznie – bármilyen méretről és formátumról legyen is szó, használatával időt takarít meg, és hatékonyabban dolgozhat.

Legyen szó akár bélyeg-, akár A0 méretű képről, minden részletet kiváló felbontásban tud majd beolvasni, illetve bármilyen méretben reprodukálhatja majd a képeket.

Még a legapróbb képeket is olyan részletesen tudja majd beolvasni, hogy azok nagy formátumú nyomtatása gyerekjáték lesz.

Ráadásul az Epson egyszerű beolvasási megoldásaival sokféle célállomásra elküldheti a szkennelt képet:

Dokumentumok szkennelése könnyedén

Szkennelés e-mailbe

Beolvasás felhőalapú tárhelyekre

Beolvasás helyi mappába vagy
hálózati, megosztott meghajtóra

Beolvasás Microsoft Office- alkalmazásokba

Beolvasás mobileszközre

Wi-Fi Direct funkció

Az Epson DocumentScan szoftver lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kihasználják a Wi-Fi Direct előnyeit, és meglévő hálózat nélkül, vezeték nélkül, közvetlenül csatlakozzanak az ezt támogató szkennerekhez. Ez ideális a saját eszközöket használó környezetben, és még jobban megkönnyíti a felhőalapú szolgáltatások használatát a fontos üzleti dokumentumok szkenneléshez, tárolásához és központosításához, hogy munkatársai hozzáférhessenek azokhoz bárhonnan, és bármilyen eszközön keresztül. Ezenkívül közvetlenül szkennelhet egy e-mail-címre vagy egy másik, Epson Connect-kompatibilis nyomtatóra.

Szkenneljen dokumentumokat közvetlenül Android™ eszközére. Megtekintheti a beolvasott adatok előnézetét, elküldheti azokat e-mailben, közvetlenül egyéb alkalmazásokba, vagy felhőalapú szolgáltatásokba – például Box®, DropBox® Evernote®, Google Drive™ és Microsoft® OneDrive.

Töltse le az App Store-ból vagy a Google Play-ből

Download on the App Store GET IT ON Google play

Epson speciális beolvasás

A kihívást jelentő és nagy mennyiségeket feldolgozó szkennelési környezetekben az Epson kétlépéses beolvasási folyamata másodpercek alatt képes a dokumentumokat beolvasni és rendszerezni – hála a speciális, Ön által előre megadott beállításoknak. A TWAIN, ISIS, WIA vagy egyéb szoftvermodulok zökkenőmentes integrációt biztosítanak kedvelt dokumentumkezelő rendszerébe, munkafolyamat-rendszerébe, illetve a felhőalapú szolgáltatásokba:

Epson speciális beolvasás

Vonalkód használata a dokumentumok
rendszerezéséhez és elnevezéséhez

Munkafolyamat-integráció

Zónák szerinti OCR a dokumentumok elnevezéséhez

Különleges alkalmazások

  • ÖNKORMÁNYZAT
  • PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS ÉS BIZTOSÍTÁS
  • EGÉSZSÉGÜGY
  • IGAZSÁGÜGY
  • MOBIL MUNKAVÁLLALÓK

Hatékonyabb nyilvántartás

Szkennereink ideális választásnak számítanak az olyan ügyfélkapcsolati környezetekben, ahol magas szintű hatékonyságra van szükség, mivel dokumentumokat, űrlapokat és azonosítási feljegyzéseket képesek beolvasni a hatékonyabb dokumentumfeldolgozás érdekében – ráadásul még a biztonságos távoli hozzáférést is biztosítják az okoseszközök számára.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

A tervezés, épületfelügyelet és egyéb szolgáltatások igényeire tervezve

A0 és A3 méretű grafikai szkennereink megfelelnek a tervezési, épületfelügyeleti, elektromos szolgáltatások stb. kiváló felbontású, nagy formátumú szkennelési igényeinek:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Nagy dokumentumok hatékony tárolása

A nagy volumenű szkennelési funkciók egyszerűbbé teszik az esetek kezelését, illetve lecsökkentik a nagy dokumentumok feldolgozásához szükséges személyek számát, így hatékonyabbá teszik még a legösszetettebb jelentések és igénylések digitális tárolását is:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Biztosítsa a pénzügyi és HR részleg hatékony működését

Egyszerűsítse a számlák és a pénzügyi tranzakciók irodai feldolgozását, és biztosítsa, hogy a személyes adatok naprakészek legyenek a hálózatba kapcsolt, egyetlen gombnyomással és több felhasználó számára is elérhető Wi-Fi és a Wi-Fi Direct szkennelés segítségével:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Jelentések beolvasása és megosztása útközben is

Az Epson mobilnyomtatási és szkennelési megoldásaival bárhol hatékonyan dolgozhat – a kompakt, könnyed eszközök gyors és pontos eredményeket adnak, így könnyedén kinyomtathatja vagy beolvashatja a jelentéseket, illetve a legfontosabb dokumentumokat:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Mindennapi tranzakciók feldolgozása könnyedén

A mindennapos tranzakciókat – például a csekkeket és a számlaalkalmazásokat – gyorsan feldolgozhatja, digitálisan kezelheti, illetve hitelesítheti is. Ezek a kompakt, hatékony feldolgozási megoldások lehetővé teszik, hogy a dokumentumokat biztonságosan kezelhesse a belső feldolgozás során:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

A fájlok és dokumentumok automatikus rendszerezése

Szkennelési megoldásaink akár automatikusan képesek elnevezni és rendszerezni a bejövő fájlokat – így Ön hatékonyan kezelheti, feldolgozhatja és továbbíthatja a belső és az ügyfélkommunikációt, illetve a dokumentumokat:

WorkForce DS-530

Nagyobb dokumentumok szétválogatása és kezelése

A nagy méretű jelentéseket és számlákat digitálisan kezelheti és tárolhatja. A sok dokumentumból álló anyagot digitálisan válogathatja szét innovatív dokumentumválogató megoldásainkkal:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Dokumentumok feldolgozása gyorsan és könnyedén

Egy gombnyomással akár közvetlenül a biztonságos együttműködési munkaterületre, vagy felhőalapú szolgáltatásba olvashatja be a dokumentumokat. Műtétekhez, forgalmas recepciós pultokhoz, illetve minden olyan területhez, ahol a szabad terület fontos szempont, a hatékony dokumentumfeldolgozás pedig alapvetés:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Minden egyes részlet beolvasása

Hozza létre újra a legfontosabb egészségügyi dokumentumokat kivételes részletességgel – többek között a negatívokat, a fényképeket és a röntgenfelvételeket is:

Perfection V850

A betegellátás optimalizálása könnyedén

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

A páciensek gördülékeny kezelése

Szkennelés, kivetítés és nyomtatás több eszközön, könnyedén. Tegye hatékonyabbá a folyamatokat az olyan egységesített termékekkel, amelyek együttműködve lehetővé teszik a páciensek gördülékeny kezelését, több osztályra is kiterjesztve azt.

Orvosi dokumentumok hatékony digitalizálása

A digitalizálás szempontjából legnagyobb kihívást jelentő papíralapú dokumentumok: az orvosi dokumentumok. Az Epson nagy sebességű, A3 méretű gyártóeszközei teljes rugalmasságot biztosítanak – egyetlen gombnyomással minden dokumentumot egyetlen fájlba olvashat be, közvetlenül az együttműködési munkaterületekre:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

A feljegyzések pontosságának mindenkori biztosítása

A tömeges és nagy mennyiségű szkenneléshez kifejlesztett szkennerrel gyorsan és egyszerűen biztosíthatja a digitális feljegyzések pontosságát és teljességét – ideális választás a nagyobb kihívásokat támasztó, gyors tempójú környezetekben.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Adatok beolvasása bármilyen környezetben

Az ügyfélkapcsolati környezetekben ideális kompakt megoldásaink segítségével pillanatok alatt rögzíthet bármilyen további információt:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Bizalmas adatok biztonságos beolvasása

Rögzítse a fényképek, nagy formátumú dokumentumok, sőt, akár az ujjlenyomatok legapróbb részleteit is páratlan pontossággal és nagy hatékonyság mellett. Ezután pedig szkenneljen közvetlenül biztonságos, jelszóval védett PDF-fájlba:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

A mobil munkavállalók támogatása

A szoftverek, alkalmazások és hardverek biztosításával minden eszközt biztosíthat az alkalmazottak számára, ami ahhoz kellhet nekik, hogy hatékonyan és függetlenül tudjanak dolgozni a saját eszközöket használó környezetekben:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Az ügyféladatok beolvasása és mentése, azonnal

Logisztikai dokumentumok létrehozása a szállítás pillanatában. Kompakt és könnyű mobileszközeinkkel már a szállítás pillanatában beolvashatja és elmentheti a dokumentumokat, így megelőzheti a fontos rakományok visszaigazolásának sérülését vagy elvesztését:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Munka távolról, biztonságban

Biztosítsa az adatok biztonságát még akkor is, ha a munkatársak távolról dolgoznak. A szkennerek mobilitása azt jelenti, hogy a dokumentumokat bizalmasan fogadhatja, illetve tárolhatja – bárhol is történik a munkavégzés:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

A segítőkész technológia

Az Epson szkennerek hatásos digitális tartalmat hoznak létre, így képesek minden szkennelési igényét kielégíteni:

Kiváló minőség

Képek beolvasása akár max. 4,0 D mellett

Dokumentumok szétválasztása

Az automatikus dokumentumrendezési funkciókkal a dokumentumokat könnyedén rendszerezheti

Dőléskorrekció

Egyenesebb képek létrehozása, amelyeket könnyebb olvasni

Beolvasások konvertálása

A beolvasásokat digitális szöveggé alakíthatja át a beépített OCR-nek köszönhetően, amely kereshető fájlokat hoz létre

Automatikus elforgatás

Az automatikus elforgatás funkcióval lecsökkentheti az előkészítési időt

Szöveg javítása

A beolvasott szöveg élesebbé és így könnyebben olvashatóvá tétele

Speciális papíradagolási teljesítmény

Automatikus tartólap-felismerés

Termékkeresés

Az Epson egyéb üzleti termékei

Üzleti tintasugaras nyomtatók

Tintasugaras nyomtatóink az üzleti nyomtatás minden területén kiváló teljesítményt nyújtanak a lapköltségtől és a teljesítményfelvételtől a sebességen és a megbízhatóságon át a minőségig.

A TERMÉKCSALÁD MEGTEKINTÉSE

Üzleti lézernyomtatók

Bármi is legyen a vállalkozás prioritása, az Epson rendelkezik olyan lézernyomtatóval, amely megfelel igényeinek. Az Epson színes lézernyomtatói kiváló nyomtatási megoldást jelentenek a forgalmas iroda számára.

A TERMÉKCSALÁD MEGTEKINTÉSE

Üzleti projektorok

A sikeres vállalkozások nagyobb fényerejű, jobb vizuális kommunikációval tűnnek ki a többiek közül. Mint a világ piacvezető projektorgyártója, már több, mint tíz éve1 pontosan azt kínáljuk, amire vállalkozásának szüksége van ahhoz, hogy az oktatótermekben, tanácstermekben, tárgyalókban és előadókban is a legjobb hatást érje el.

A TERMÉKCSALÁD MEGTEKINTÉSE

Tudjon meg többet üzleti szkennereink más termékcsaládjairól

Mobilszkennerek

A4-es mobilszkennerek az egyszerű és hatékony dokumentumkezelésért útközben és a helyszűkében lévő munkakörnyezetekben.

További információk

Lapbehúzós szkennerek

Az, hogy innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal örvendeztetjük és lepjük meg ügyfeleinket, csupán a kezdet.

További információk

Síkágyas szkennerek

Vessen véget a mértéktelen papírmunkának és javítsa dokumentumfeldolgozási folyamatait ezzel a megbízható és sokoldalú, síkágyas szkennercsaláddal.

További információk

Kapcsolat

Epson üzleti szkennerek további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Biztonsági ellenőrzés

Ennek segítségével meggyőződünk arról, hogy Ön egy személy, nem pedig spam.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

  1. A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001. és 2015. között.

KIHAGYÁS

 

KIHAGYÁS

KIHAGYÁS

Kapcsolat