EPSON ALKALMAZÁSOK ÉS SZOFTVEREK

Mobil nyomtatáshoz, szkenneléshez és dokumentumok küldéséhez okostelefonról vagy táblagépről.

Erőforrások szűrése

Felhasználás típusa

Termék

Eszköz

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson felhőalapú PORT platform

  Az Epson felhőalapú mobilmegoldása lehetővé teszi, hogy bármikor ellenőrizhesse a távolból egy telephely nyomtatóflottájának állapotát okostelefonja vagy táblagépe segítségével, amely a biztonságos felhőalapú platformhoz csatlakozik.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  Az AirPrint™ segítségével egyszerűen nyomtathat vezeték nélkül fényképeket, e-maileket, weboldalakat és dokumentumokat iPad, iPhone és iPod touch eszközökről, illesztőprogram telepítése nélkül.

 • Epson vetítési távolság kalkulátor

  Epson vetítési távolság kalkulátor

  Ennek az online kalkulátornak a segítségével kiszámíthatja az ideális vetítési távolságot a legtöbb Epson projektorra és bármilyen méretű vetítőfelületre vonatkozóan. Egyszerűen adja meg a méreteket, vagyis a kivetítéshez használt falfelület szélességét és magasságát, vagy a kívánt vászonméretet ahhoz, hogy megtudja számos házimozi és üzleti projektor ideális vetítési távolságát. Azt is megteheti, hogy megadja a kívánt vetítési távolságot, így számos projektorra és objektívre vonatkozóan megtudhatja a vászonméret minimum és maximum értékét.

 • Epson távoli nyomtatóillesztő

  Epson távoli nyomtatóillesztő

  Ez a távoli nyomtatóillesztő program lehetővé teszi, hogy a világon bárhol található e-mail-kompatibilis nyomtatóra közvetlenül nyomtasson számítógépről.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  A felhőalapú szolgáltatások segítségével az összes otthoni dokumentum és fénykép beszkennelhető, tárolható és megosztható a családtagokkal és a barátokkal. A fájlok bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetők. Ezenkívül közvetlenül szkennelhet egy e-mail címre vagy egy másik, Epson Connect-kompatibilis nyomtatóra is.

 • Email Print

  Email Print

  A világon bárhonnan nyomtathat e-mailen keresztül bármely kompatibilis Epson nyomtatóra mobileszközről vagy számítógépről. Ehhez egyedül az Epson Email Print-kompatibilis nyomtató e-mail címére van szüksége. Nyomtasson A4-es és A3-as dokumentumokat egészen 20 MB méretig, és tárolja a nyomtatási feladatokat akár 72 óráig.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Szkenneljen dokumentumokat közvetlenül mobileszközére. Az Epson DocumentScan automatikusan megtalálja a szkennert a WiFi-hálózaton. Emellett WiFi-hálózat nélküli, közvetlen kapcsolatot is létesíthet. Megtekintheti a beolvasott adatok előnézetét, elküldheti azokat e-mailben, közvetlenül egyéb alkalmazásokba, vagy felhőalapú tárhelyszolgáltatásokba – például Box DropBox™ Evernote®, Google Drive™ és Microsoft® OneDrive®

 • Tintaköltség kalkulátor

  Tintaköltség kalkulátor

  A költségbecslési funkcióval kiszámítható a nagyformátumú nyomtatók nyomtatási költsége.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Az Epson iLabel megkönnyíti a címkék létrehozását, tárolását és nyomtatását okos eszközökről. Hozza ki a legtöbbet az eszköz olyan funkcióiból, mint például a beszéd leírása, amellyel új dimenziót adhat a címkézési feladatoknak.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Tartalom megjelenítése okostelefonról vagy táblagépről az Epson iProjection alkalmazással. Könnyen használható, intuitív menüpontok, amelyek segítenek az iOS és Android tartalmat nagy képernyőre varázsolni.

 • Creative Print

  Creative Print

  Használja kreatívan kedvenc okostelefonján és táblagépén lévő fotóit! Egyszerűen töltse le és telepítse ezt az új alkalmazást, vagy érje el az Epson iPrint szolgáltatáson keresztül, és nyomtassa ki kedvenc Facebook-fotóit, készítsen üdvözlőkártyákat és sok minden mást.

 • Epson nyomtatókereső

  Epson nyomtatókereső

  Az Epson Nyomtatókereső megkeresi a hálózatban az Epson nyomtatókat és lehetővé teszi a beállítási oldalak egyszerű megnyitását a webböngészőben, hogy elvégezhesse a módosításokat az olyan szolgáltatásokban, mint például a Google Cloud nyomtatás és az eszközszoftver frissítése.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Ideálisan használható akkor, ha a jelentéseket az utolsó pillanatban kell kinyomtatnia okostelefonjáról vagy táblagépéről, vagy amikor nincs ideje a számítógép bekapcsolására a megbeszélés előtt. Egyszerűen töltse le és telepítse ezt az ingyenes alkalmazást, és máris hozzákezdhet a webhelyek, Microsoft Office™ dokumentumok, fotók és PDF-fájlok nyomtatásához, valamint az irodai hálózaton keresztüli szkenneléshez.