Lézerben gondolkodik?
Gondolja át!

Az EcoTank monokróm nyomtatókkal a költségek
akár 50%-át takaríthatja meg 3 évnyi nyomtatás
során a fekete-fehér lézernyomtatókhoz1 képest

A mellékelt tinta 5 db lézer tonernek felel meg2

Az EcoTank készüléknek nagy, újratölthető tintatartálya van, amely a mellékelt tintapalackokkal van töltve. A nyomtatóhoz mellékelt nagy mennyiségű tinta biztosítja, hogy több ezer oldalt nyomtasson, csökkentse a költségeket, és időt takarítson meg, mivel nem kell gyakran cserélnie a festékkazettát.

EcoTank Mono Calculator

A monokróm lézernyomtatók összes funkciója az Epson EcoTank költségmegtakarításával

Fast

Gyors

Akár 20 oldal nyomtatása percenként3

High quality results

Kiváló minőségű nyomtatás

Részletgazdag, tartós, üzleti minőségű dokumentumok előállítása

Compact

Kompakt

Zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen otthonba vagy irodába

Durable

Tartós

Nyugodt munkavégzés 1 év alap + 2 év opcionális ingyenes kiterjesztett garanciával

Connectivity

Csatlakozók

Wi-Fi-vel, Ethernet kapcsolattal és mobilnyomtatással ellátott modellek4

High productivity

Nagy teljesítmény

Nagykapacitású papírtálca – akár 250 lap

A megtakarítások kiszámítási módja a EcoTank nyomtatókkal

Válasszon ki egy Epson EcoTank Mono modellt, és hasonlítsa össze a 20 legnépszerűbb monokróm lézernyomtató valamelyikével

Adja meg, hogy havonta hány oldalt szokott nyomtatni, és várhatóan hány évig fogja használni a nyomtatót.

Kattintson a „Kalkuláció” gombra

Epson M100 vs. Cannon LPB-6030B

Akár összeget is megtakaríthat a kiválasztott modellhez képest

Vagy akár Ft-ot a piaci átlaghoz4 képest

A RÉSZLETES EREDMÉNYEK MEGJELENÍTÉSEOLDAL KINYOMTATÁSA

Az Ön eredményei

  • PIACI ÁTLAG

AZ EREDMÉNYEK KISZÁMÍTÁSI MÓDJÁNAK MEGÉRTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE A HASZNÁLT MÓDSZERÉRT ÉS A LEGFONTOSABB FELTEVÉSEKÉRT.

A fenntartási költséget a piros vonal jelzi, havi oldal éven keresztül való nyomtatása alapján.

A fenntartási költség a hardver vásárlási költségén és a tinta/festékkazetta vásárlására vonatkozó állandó költségeken alapul. Egyéb költségek is befolyással lehetnek a fenntartási költségre és további megtakarításhoz vezethetnek, mint például a lézernyomtatók által használt további kellékanyagok és a teljesítményfelvétel. A nyomtatók és a kellékanyagok átlagos eladási ára az IDC EMEA Hardcopy Peripherals felmérésből (2018. harmadik negyedévi adatok – 2019. második negyedévi adatok) és az IDC EMEA Consumables felmérésből (2018. második félévi adatok, 2019. első félévi adatok) származnak.

Összehasonlítás másik nyomtatóval

Tekintse meg a választékot

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

1 3 év alatt elért megtakarítás havi 406 oldal nyomtatása esetén. A költség-összehasonlítás a hardver, a mellékelt és a cseretintapalackok/-festékkazetta árai alapján készült. A hardverárak összehasonlításának alapja az Epson M1100 bevezető árai és az A4 méretű egyfunkciós monokróm, vezető lézernyomtatók 77%-ának (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) átlag ára Görögországban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, a többi délkelet-európai országban és Törökországban a 2018. január-december közötti időszakban az IDC globális, negyedévente megjelenő Hardcopy Peripherals Tracker (2018 negyedik negyedévi adatok) felmérése alapján. A nyomtatási költségek összehasonlításának alapja az Epson fekete tintapalackok (110-es sorozat) bevezető árai és az A4 méretű egyfunkciós monokróm, vezető lézernyomtatók (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) 77%-a esetén elérhető legnagyobb kapacitású eredeti OEM fekete festékkazetta átlagos árai a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban a 2018. január–decemberi időszakban az IDC EMEA félévente megjelenő Consumables Tracker (2018 második félévi adatok) felmérése alapján. A gyártók webhelyein közzétett konkurens lézer festékkazetták kapacitásainak alapján.

2 Az EcoTank Mono termékcsaládhoz mellékelt tintatartályokkal kinyomtatható lapszámra számított átlagos tartályszám. Az összehasonlítás a 2019-es EcoTank monokróm termékcsalád mellékelt tintapalackjainak átlagos kapacitása, és a Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Afrikában a 10 legnépszerűbb monokróm lézermodell (20 lap/perc kategóriáig) mellékelt tintapalackjainak átlagos és eredeti cseretintapalackjainak kapacitása között történt a 2018. januártól decemberig terjedő időszakban, az IDC EMEA Hardcopy Tracker (2019. első negyedévi adatok) alapján. A csere festékkazetta kapacitásának kiszámítását az IDC EMEA HCP Consumables Tracker (2018. második félévi adatok) az eredeti normál és az XL festékkazetta-kapacitás alapján végezte ugyanebben az időszakban a közép- és kelet-európai, valamint a közel-keleti és afrikai piacra vonatkozóan. A festékkazetta-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.

3 Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT értékeket jelezve az Irodai kategória teszt alapján alapértelmezett egyoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

4 Az Epson iPrint szolgáltatáshoz vezeték nélküli kapcsolat és Epson nyomtatóalkalmazás szükséges. Az Epson Email Print és az Epson Remote Print Driver szolgáltatás internetkapcsolatot igényel. További információkért és a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a következő weboldalra: www.epson.hu/connect

5 Az ISO/IEC 17629 követelményei szerint meghatározva, az átlagos FPOT (mp) értékeket feltüntetve az Irodai kategória teszt alapján alapértelmezett A4-es egyoldalas és kétoldalas nyomtatás esetén. További információért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra.

6 Az Epson M1120, M2170 és M3170 modellekkel való nyomtatás közbeni teljesítményfelvétel és a Görögországban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, a többi délkelet-európai országban és Törökországban a 2018. január-december közötti időszakban kapható A4 méretű egyfunkciós monokróm, vezető lézernyomtatók 75%-ának (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) összehasonlítása az IDC globális, negyedévente megjelenő Hardcopy Peripherals Tracker (2018 negyedik negyedévi adatok) felmérése alapján. A gyártók webhelyein közzétett teljesítményfelvételi értékek alapján.

7 Az oldalankénti költséget a cseretintapalack/-festékkazetta árának az oldalkapacitással való elosztásával számoltuk ki. Az oldalankénti költségek összehasonlításának alapja az Epson fekete tintapalackok (110 sorozat) bevezető árai és az A4 méretű egyfunkciós fekete-fehér, vezető lézernyomtatók (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) 77%-a esetén elérhető legnagyobb kapacitású eredeti OEM fekete festékkazetta átlagos árai a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban a 2018. január-december közötti időszakban az IDC EMEA globális, negyedévente megjelenő Hardcopy Peripherals Tracker (2018 második félévi adatok) felmérése alapján. A gyártók webhelyein közzétett konkurens lézer festékkazetták kapacitásainak alapján.

8 A kétoldalas nyomtatás nem elérhető az M1100 és az M1120 modelleknél.