Növelje irodai teljesítményét a könnyen használható dokumentumrögzítésre, megosztásra, szerkesztésre és munkafolyamatra vonatkozó megoldással, ami a papírdokumentumokat szerkeszthető formátumokká alakítja. Az eCopy ShareScan valódi értéket ad az Epson termékekhez a pénz- és időigényes dokumentumkezelési nehézségek megszüntetésével.

KOFAX ECOPY™ SHARESCAN™

Tegye hatékonyabbá a munkafolyamatot a Kofax eCopy ShareScan segítségével

A vállalatok különböző módon működnek, emiatt egyedi igényeik vannak. Az eCopy ShareScan moduláris és méretezhető platform-architektúrája lehetővé teszi a megfelelő megoldás kialakítását a vállalat számára. Válassza ki egyesével az alkatrészeket, vagy válasszon egyet a csomagban lévő megoldásokból, amelyek mindegyike egy rendszerként vegyíthető és kezelhető.

Dokumentumok rögzítése, megosztása, és szerkesztése bárhol

Növelje irodai teljesítményét a könnyen használható dokumentumrögzítésre, megosztásra, szerkesztésre és munkafolyamatra vonatkozó megoldással, ami a papírdokumentumokat számos digitális formátummá alakítja. A Kofax eCopy ShareScan valódi értéket ad az Epson termékekhez, ezzel időt és pénzt takarít meg.

Alakítsa papíralapú dokumentumait szerkeszthető formátumokká

Szkenneljen közvetlenül a Microsoft Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokba, és takarítsa meg az alkalmazottak értékes munkaidejét a dokumentumok metaadat-indexelésével történő újbóli adatbevitellel, lehetővé téve a felhasználók számára a szkennelt fájlok keresését. Az eCopy ShareScan támogatja a PDF/A-ba történő szkennelést is, amely az elektronikus dokumentumok hosszú távú archiválására szolgáló ipari szabványú formátum.

Biztonságos szkennelés egyszerűen

A dokumentum biztonságának javítása a vállalata nyomtatáskezelő rendszerével, például az Equitrac alkalmazással való integrálás segítségével történik, így biztosítva, hogy csak az engedélyezett felhasználók férjenek hozzá az eCopy ShareScan funkcióihoz egy MFP-n, a biztonságos munkamenet-bejelentkezésen keresztül. Az eCopy ShareScan javítja a biztonságot a dokumentum-ellenőrzési nyomvonalak, dokumentum-jogok, titkosítás, automatikus szerkesztés és sok más funkció használatával.

Testreszabható megoldások vállalata számára

Egyedi üzleti igényeinek kielégítésére testreszabhatja és kiépítheti a megfelelő megoldást egy moduláris és méretezhető platform-architektúrájú rendszerrel. Az eCopy ShareScan lehetőv�� teszi, hogy kiválassza az egyes összetevőket, a rendszer létrehozásához, vagy válasszon a csomagban lévő megoldások közül a vállalkozás növeléséhez.

Központosítsa az irodában zajló munkafolyamatokat

Javítsa a dokumentum-rögzítés munkafolyamatait egy e-mail- és mappafigyelő szolgáltatás segítségével a hálózati mappák és e-mail-címek felügyeletéhez. Ez lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy kiterjessze az eCopy ShareScan használatát az elektronikus dokumentumok, fájlok és képek munkafolyamatainak gyakorlatilag bármilyen forrásból történő rögzítésére.

Az Epson bővülő előnyei

Minden Epson üzleti szkenner és az Epson multifunkciós készülék a Kofax eCopy ShareScan szoftver hozzáadott értékét élvezi.

További üzleti előnyök felfedezése az Epson Open Platform (EOP) készülékekkel. Könnyen megoszthatja a dokumentumokat és kihasználhatja az alacsonyabb működési költségek, a kevesebb beavatkozás és környezetre gyakorolt hatás, valamint a rendkívüli megbízhatóság előnyeit. Az eCopy Sharescan alkalmazásként be van építve az összes EOP-eszközbe, de a WorkForce Enterprise használja ki a leginkább az eCopy előnyeit a nagy képernyőnek, a gyors szkennelési sebességnek és a 150 oldalas automatikus lapadagolónak köszönhetően.

Az Epson Open Platform eszközökbe beépített Kofax alkalmazással az alábbi előnyöket élvezheti:

A Kofax eCopy ShareScan beszerzése

Az eCopy szoftverrel kapcsolatos további információkért keresse fel az Epson képviseletét.

Kompatibilis modellek

Az Epson Open Platform (EOP) segítségével a forradalmi többfunkciós nyomtatók (MFPs) teljesen rugalmasak és testre szabhatók lesznek, így képesek alkalmazkodni és megfelelni az üzleti célok és a vállalati IT-rendszerek fejlődése jelentette konkrét, illetve változó felhasználói igényeknek.

Az Equitrac Office/Express kompatibilis az Open Platform eszközökkel, beleértve a WorkForce Enterprise készüléket. A kompatibilitással kapcsolatos további információkért keresse a helyi értékesítési képviseletet.

Hozza ki a legtöbbet mindkettőből egyetlen beépített alkalmazással

Az egységes kliens lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen és egyszerűen érhessék el nyomtatványaikat, és rögzítsék az Equitrac Office/Express által működtetett munkafolyamatokat és az eCopy ShareScan által működtetett munkafolyamatokat – mindent egy képernyőről.

A munkavállalók könnyedén válthatnak a nyomtatás és a munkafolyamatok rögzítése között – mindent az eszköz egy felhasználói munkamenete alatt. Ez a felhasználói élmény javítását és a produktivitás növelését eredményezi.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.