PONTOS BEOLVASÁS, RÉSZLETES EREDMÉNYEK

Olvassa be a történelmi feljegyzések, fényképek, filmnegatívok és műalkotások minden részletét – nagy felbontású képek az Epson Expression termékcsalád és a LaserSoft segítségével

Pontos beolvasás - egyszerűen

Az Expression 12000XL egy nagy felbontású és sokoldalú, nagyformátumú szkenner, amely megfelel a legnagyobb kihívást jelentő, nagy részletességet igénylő alkalmazások követelményeinek.

A mellékelt professzionális képjavító szoftverrel együtt - LaserSoft SilverFast Ai 8.8 - egyszerűen használható képfeldolgozási lehetőségeket nyújt, beleértve a professzionális por- és szemcsézettség-csökkentést, a képzaj-eltávolítást és a torzításkorrekciót a pontos eredmények érdekében.

Választék megtekintése

A3 méretű grafikai szkenner

Kiváló minőségű, A3 méretű grafikai szkenner tervrajzok, fényképek és képzőművészeti alkotások éles és részletes képreprodukciójához, a felhasználók által megkövetelt pontossággal.

 • Kiváló minőségű A3 méretű szkennelés
 • Korszerű szoftverfunkciók
 • Filmbeolvasási funkció

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson 12000XL

Diamond

Éles és pontos képreprodukció

Az Expression 12000XL és 12000XL Pro kiváló minőségű A3 méretű szkennereket nagy pontosságot igénylő alkalmazásokhoz tervezték. A szkenner egyszerűvé teszi a nyomathordozók pontos beolvasását akár A3+ méretben is, és minden alkalommal kristálytiszta képeket és professzionális eredményeket biztosít. Ez a termékcsalád kiválóan alkalmas részletes képek rögzítésére, beleértve a történelmi feljegyzéseket, röntgenfelvételeket1, filmnegatívokat, építészeti terveket, igazságügyi bizonyítékokat és műalkotásokat. Emellett rugalmas, használata egyszerű, és a korábbi Epson modellekhez képest alacsony a teljesítményfelvétele.

Optimalizálja a szkennelést

 • Healthcare

  Egészségügyi és orvosi röntgenfelvételek

  Nagyon kevés szkenner alkalmas röntgenfelvételek digitalizálására, és orvosi szempontból rendkívül fontos a részletek pontossága és a maximális színmélység elérése.

  A legfrissebb szoftververzióval a fényképeket, negatívokat és röntgenképeket nagy felbontású részletességben, a nemzetközi szabványoknak (pl. DICOM) megfelelően olvashatja be.

 • Textile Rainbow

  Textilnyomtatás

  A színpontosság fontos szerepet játszik a textiltermelésben. Elég egy színhiba, és a termék használhatatlanná válik, ezzel az ellátásra is hatással van, valamint felesleges hulladékanyag-keletkezéshez vezet.

  A SilverFast TexColorAnalyzer és az Epson szkennerek a tervezéstől a gyártásig tartó folyamat minden egyes szakaszában használhatók, kiváló színpontosságot és a szigorú szabványoknak való megfelelőséget biztosítva a teljes gyártási folyamat során.

 • Temple and trees

  Fotónyomtatás

  Védje fotóit és filmjeit biztonsági mentéssel és digitalizálással. Akár nemrég készített filmről van szó, akár a közelmúltban felfedezett régi fényképekről és filmekről, akár értékes tárgyakról, olyan megoldásra van szüksége, amellyel a nyomathordozók széles választéka használható, és mégis hűen pontos eredményeket biztosít.

  Vannak dolgok, amelyek nem helyettesíthetők, és sajnos idővel a képek megsárgulhatnak és a negatívok minősége megromolhat. Lehet fotós, lelkes történelemrajongó vagy múzeumi kurátor, a fontos az, hogy ezek az értékes részletek ne vesszenek el örökre.

 • Forensics

  Jogi és állami szektor

  Ha minden pixel lényeges egy fontos jogi dokumentációban, az Epson Expression szkennereket használják. A szkenner 3,8 DMax optikai sűrűsége, 48 bites színmélysége és az Epson Micro Step Drive TM technológia magas fokú pontosságot biztosít még igazságügyi bizonyíték értékkel bíró ujjlenyomat szkennelése esetén is.

Epson Expression 12000XL

Az Expression 12000XL 3,8 Dmax optikai sűrűsége és 48 bites színmélysége éles és pontos beolvasást biztosít a lehető legszélesebb színskála reprodukálása esetén, még a sötétebb területeken is. Továbbá a 2400 x 4800 dpi felbontás és a hihetetlenül pontos Micro Step Drive technológia kivételes tisztasággal teszi lehetővé a felhasználóknak még a legapróbb részletek rögzítését is.

 • READYSCAN LED-TECHNOLÓGIA

  Az Expression 12000XL energiatakarékos és környezetbarát fényforrással, a ReadyScan LED technológiával rendelkezik, amelynek nincs szüksége felmelegedési időre, így hiperhatékony szkennelést biztosít. A 3,8 Dmax optikai sűrűség és a 48 bites színmélység lehetővé teszi, hogy egyszerűen és állandó jelleggel kiváló tónusokkal és színreprodukcióval rendelkező beolvasásokat érjen el.

 • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÉPREPRODUKCIÓ

  A 2400 x 4800 dpi felbontás, a 3,8 Dmax optikai sűrűség és a 48 bites színmélység lehetővé teszi, hogy egyszerűen és állandó jelleggel kiváló tónusokkal és színreprodukcióval rendelkező beolvasásokat érjen el.

 • SOKOLDALÚ FILMBEOLVASÁS

  Az Expression 12000XL Pro segítségével átlátszó és egyértelmű nyomathordozót készíthet páratlan szintű részletességgel. Az egység számos filmformátumot támogat akár A3+ méretig.

 • TISZTÁBB, ÉLESEBB BEOLVASÁS

  A 6 soros CCD érzékelő tömb nagy képpontokkal nagyobb beolvasási részletességet biztosít minden beolvasás során. Az Auto Focus (automatikus élességállítás) rendszer automatikus fókuszálást végez a képminőség javítása és a képpontosság érdekében, így tűpontos élesség érhető el, ugyanakkor Ön is végezheti a teljes kreatív vezérlést, ha a Manual Focus (manuális élességállítás) opciót használja. A 3,8 Dmax optikai sűrűség és a 48 bites színmélység lehetővé teszi, hogy egyszerűen és állandó jelleggel kiváló tónusokkal és színreprodukcióval rendelkező beolvasásokat érjen el.

Optimális hardver és szoftver kombináció

Partnerünk a vezető szoftver szakértő, a LaserSoft Imaging, a SilverFast megalkotója, amely hozzáadott értéket és hatékonyságot biztosít a szervezetek számára, ahol kiemelt fontossággal bír a legmagasabb mértékű pontosság rögzítése.

Nyomathordozók széles választékának szkennelése, beleértve a filmnegatívokat is

Az opcionális átvilágító egység lehetővé teszi, hogy a felhasználók átlátszó nyomathordozókat, például pozitív vagy negatív filmeket és diákat olvassanak be - professzionális eredménnyel. Ez azt jelenti, hogy digitalizálhatja és megőrizheti a nyomathordozót kiváló minőségben.

Szimulált kép
Yellow car Yellow car
Háttérfény-korrekció
Állítsa be a háttérfény miatt elsötétült képek fényerejét.
Színhelyreállítás
Helyreállítja a kifakult fotók és filmek színeit.
Por-eltávolítás
Használja a szoftveralapú érzékelést a por és a karcolások csökkentése érdekében a film és fénykép beolvasásakor.
Szemcsézettség-csökkentés
Csökkenti a film szemcsézettségét a filmbeolvasás kimeneti képein.

További tudnivalók hasonló Epson-termékekről

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

A4-es síkágyas lapolvasó

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

A3-as síkágyas lapolvasó

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

A3 nagy teljesítményű dokumentumolvasó

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

A szkennerkínálattal kapcsolatos további információért alább adja meg az adatait, és az Epson képviselője kapcsolatba lép Önnel.

VANNAK TOVÁBBI IGÉNYEI?
A csillaggal * jelölt mezők kitöltése kötelező