Epson ClearProof® Film 24" x 30.5m (for SP WT7900)

Az Epson ClearProof® fólia kifejezetten az Epson Stylus Pro WT7900 készülékkel történő használathoz kifejlesztett, optikailag tiszta fólia. Az Epson fehér tintájával ideálisan használható ClearProof® tökéletes választás a minőségi próbanyomatok készítéséhez.
SKU: C13S042372
Epson ClearProof® Film 24" x 30.5m (for SP WT7900)
Áttekintés

Áttekintés

Az új fólia jobb tintamegkötő képessége révén nagy tintamennyiséget igénylő, élénk vagy mély színárnyalatok nyomtatásakor is maximális minőséget biztosít.<br /><br />A ClearProof® Film olyan egyedi bevonatot kapott, amelynek köszönhetően optimális nyomatok készíthetők az SP WT7900 fehér, valamint C, LC, M, LM, Y, Or, Gr és K színkomponensekkel rendelkező Ultrachrome HDR tintáival.<br /><br />A csomagolási proof készítés terén áttörést jelentő technológiának köszönhetően a korábbi eljárások költségének töredékéért készíthetők proof nyomatok a csomagolóipari cégek számára.<br /><br />Akár felületi módban (először fehér, majd a többi szín), akár hátoldali módban (először színek, aztán a fehér) nyomtat, a 120µ vastagságú poliészter fólia a lehető legnagyobb pontosságot biztosítja.<br /><br />17” (432 mm) és 24” (610 mm) szélességű, 100 láb (30,5 m) hosszúságú méretben, tekercs kiszerelésben kapható.<br /><br />A megfelelő adagolást 30 µ-os hordozófólia biztosítja.<br /><br />Mint az Epson minden innovatív hordozója, ez a papír is a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja Önnek. Az alapanyagot az ismert proof szoftver-fejlesztők támogatják. Az Epson kellékanyagok használata most is garantálja az Epson minőséget. Az alapanyagot az ismert proof szoftver-fejlesztők támogatják. Az Epson kellékanyagok használata most is garantálja az Epson minőséget.

Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.