Crystal Clear Film for Epson 17" x 30.5m (for SP WT7900)

A CrystalClear™ Film kifejezetten az Epson Stylus Pro WT7900 készülékkel történő használathoz kifejlesztett, optikailag tiszta fólia. Az Epson fehér tintájával ideálisan használható CrystalClear™ kiváló termék a proof készítési alkalmazásokhoz. Az Epson ClearProof® Film mellett használható, gazdaságosabb CrystalClear fólia olyan alkalmazásokkal egészíti ki a proof készítési portfóliót, mint a kilövési proof nyomatok nyomtatása és a koncepciós proof készítés.
SKU: C13S045151
Crystal Clear Film for Epson 17" x 30.5m (for SP WT7900)
Áttekintés

Áttekintés

A CrystalClear™ Film bevonata kiváló minőséget biztosít az SP WT7900 fehér, valamint C, LC, M, LM, Y, Or, Gr és K színkomponenssel rendelkező Ultrachrome HDR tintáival. <br /><br />Ez a technológia a különböző alkalmazásokban, például a csomagolási makettek készítéséhez történő koncepciós proof terén a korábbi módszerek költségének töredékéért teszi lehetővé vázlatok készítését. <br /><br />Akár felületi módban (először fehér, majd a többi szín), akár hátoldali módban (először a színek, aztán a fehér) nyomtat, a 114µ vastagságú poliészter fólia a lehető legnagyobb pontosságot biztosítja. 17” (432 mm) és 24” (610 mm) szélességű, 100 láb (30,5 m) hosszúságú méretben, tekercs kiszerelésben kapható. <br /><br />A papír megfelelő adagolását 30 µ-os hordozófólia biztosítja. <br /><br />Mint az Epson minden minőségű hordozója, ez is a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja. Az alapanyagot az ismert proof szoftver-fejlesztők támogatják. Az Epson kellékanyagok használata most is garantálja az Epson minőséget.<br /><br />Mint az Epson minden minőségű hordozója, ez is a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja. Az alapanyagot az ismert proof szoftver-fejlesztők támogatják. Az Epson kellékanyagok használata most is garantálja az Epson minőséget.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.