Epson Open Platform

Az internetalapú vállalati alkalmazásokba és munkafolyamatokba történő könnyű beillesztés segítségével fedezze fel a WorkForce Pro vállalati tintasugaras termékcsalád nyújtotta lehetőségeket.

Rugalmasság és testre szabás bármilyen megoldáshoz

Az Epson Open Platform (EOP) segítségével a forradalmi multifunkciós nyomtatók (MFPs) teljesen rugalmasak és testre szabhatók lesznek, így képesek alkalmazkodni és megfelelni az üzleti célok és a vállalati IT-rendszerek fejlődése jelentette konkrét, illetve változó felhasználói igényeknek.

Csatlakozzon a nyomtatási forradalomhoz

Az EOP megnyitja az utat a forradalmi WorkForce Pro termékcsalád előnyeihez, így a szoftvermegoldások vonzóbbá válhatnak az ügyfelek számára. Az MFP-k a konkurens eszközökhöz képest sokkal többet nyújtanak – sokkal kevesebbért. Az ügyfelek a teljesítményt az alacsony üzemeltetési költségekkel, a magas megbízhatósággal és a csökkentett felhasználási beavatkozással növelhetik.

Új ügyfelek elérése

Érjen el több ügyfelet azáltal, hogy a megoldásait kompatibilissé teszi a mi eszközeinkkel. Az Epson az egyik legnépszerűbb márka a multifunkciós nyomtatók között.

Vegye át a teljes irányítást

Adjon az ügyfeleknek teljes körű irányítást a nyomtatási működésre vonatkozóan, illetve a változó igényekhez rugalmasan illeszkedő megoldásokat, amelyek a EOP-kompatibilis eszközök teljes flottáján képesek működni. Ez magában foglalja a felhasználói felület testre szabását, kezelését, továbbá a munkafolyamatok ellenőrzését és a megnövelt biztonságot is.

Benefit from Epson technology

Meet customer expectations for software solutions; WorkForce Pro MFPs deliver low running costs, reduced intervention and high reliability.

Increase your revenue opportunities

EOP allows you to open additional revenue streams through supplying additional software solutions; you can increase revenue potential through the offering of your own installation services.

Seamless installation

A full support package is available for resellers including all installation and maintenance documentation for your reference.

Easily add Epson models into a multi-brand fleet

Our MFPs can be integrated into existing workflow processes within your organisation.

Adapted to any business requirement

Epson is committed to providing new tools that empower businesses to optimise workflows; Epson's application with standard browser functionality leverages the capability of WorkForce Pro integration into existing and future systems.

Benefit from scalable Epson devices and technology

EOP means device integration can be scaled to meet the changing needs of a business. The value proposition of WorkForce Pro MFPs includes low running costs, reduced intervention and high reliability – as part of a multi-brand fleet.

Főbb jellemzők

Az EOP szabványos internetes szolgáltatási technológiát használ, amivel az alkalmazások könnyen fejleszthetők, az ügyfelek pedig könnyedén integrálhatják a kompatibilis WorkForce Pro-eszközök teljes termékcsaládját a vállalati alkalmazásokba és munkafolyamatokba.

Internetalapú

Az EOP szabványos internetes szolgáltatási technológiát használ, ezzel a fejlesztés gyorsabb, az ügyfél munkafolyamataiba pedig zökkenőmentes az integráció.

Fejlesztés – csak egyszer

Ha megoldását kompatibilissé tette az EOP rendszerrel, az az összes EOP-kompatibilis eszközön futni fog.

Kompatibilis a népszerű kártyaolvasókkal

Az EOP támogatja a fő kártyaolvasó-márkákat és technológiákat, így alkalmazkodva az ügyfelek követelményeihez. Szükség esetén az EOP rendszer testre szabható, így további olvasókat és technológiákat integrálhat.

Támogatás az Epsontól

Az ISV-partnerek közvetlen támogatást kapnak az Epsontól, így könnyebben integrálhatják megoldásaikat az Epson Open Platform rendszerébe.

Könnyű integrálás a létező munkafolyamatokba és megoldásokba

A mellékelt szoftverfejlesztő készlet olyan átfogó dokumentumokat és eszközöket tartalmaz, amelyek segítségével megoldását integrálhatja a kompatibilis modellekbe

Kompatibilis készülékek

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

Kapcsolat

Epson Open Platform további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Biztonsági ellenőrzés

Ennek segítségével meggyőződünk arról, hogy Ön egy személy, nem pedig spam.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező