AZ EPSON TÁRGYALÓTERMI MEGOLDÁSAI

Új alapszint a modern üzleti környezetek számára

Kifejezetten csapatmunkához – a dinamikus megjelenítési megoldások ösztönzőleg hatnak az együttműködésre

Az értekezleteket az együttműködés igazi színterévé teheti ezekkel az intuitív, interaktív tárgyalótermi megjelenítési megoldásokkal, amelyek a flipchart táblák előnyeit a rajztáblák és a hagyományos megjelenítők előnyeivel egyesítik. E megoldások lehetővé teszik a Full HD tartalmak akár 100 hüvelykes átmérőjű, méretezhető képernyőn való megjelenítését, továbbá a valódi csapatmunka jegyében előmozdítják az egyesített kommunikációt és a saját eszközök használatával (BYOD) kapcsolatos stratégiákat, a távoli munkavégzés módszereinek elősegítésével is biztosítva az Ön üzleti tevékenysége során szükséges szabadságot és rugalmasságot.

Hozza közelebb egymáshoz az embereket, a helyszíneket és az információkat

Az Epson tárgyalótermi megoldásaival mindenki hatékonyabb lehet: gyorsan és egyszerűen hozhat létre kapcsolatokat, oszthatja meg az információkat és vehet részt az értekezleteken. A munkahelyi együttműködés módja változik, az Epson pedig annak biztosítására használja fel az új technológiai megoldásokat, hogy mindenki egyszerűen férhessen hozzá az értekezletekhez, akár személyesen, akár pedig – a hálózaton keresztül – távoli helyszínekről csatlakozik; így pedig olyan valós idejű interaktív megbeszéléseken vehet részt, amelyek egyszerre informatívak és motiválóak. A konferencia résztvevői jegyzetekkel láthatják el a tartalmakat ujjal történő érintéssel és a két tollal való írással, ugyanakkor könnyen megoszthatják a tartalmat vagy akár a képernyőt is az okostelefonjukról, táblagépükről és laptopjukról.

Alkotás és innováció

A munkavállalók szerint a rossz hatékonyságú értekezletek egyértelműen egyet jelentenek az időpazarlással7.
Az interaktív tábla használatával folytatott megbeszélések a következőket eredményezik:

 

a konverziós arány növekedése6

az átlagos értékesítési ciklusok hosszának csökkenése6

 

Hatékonyabb együttműködés

azon vezető HR-munkatársak aránya, akik a tudásmegosztást kiemelt helyen említik az elkövetkező 3–5 év távlatában11.

azon EU-s üzleti vállalkozások aránya, amelyek szerint az új technológiai megoldások nagyobb mértékű együttműködést tesznek lehetővé3.

azon üzleti vállalkozások aránya, amelyek szerint a munkavállalók jobb együttműködése motiválja a legjobban az egységesített kommunikációt14.

Információmegosztás

 

4xx

Azok az üzleti vállalkozások, amelyek lehetővé teszik munkavállalóiknak annak megválasztását, hogy miként dolgozzanak, négyszer olyan gyorsan növekednek8.

az olyan EU-s üzleti vállalkozások aránya, amelyek egyetértenek abban, hogy az új technológiai megoldások előmozdítják az interaktív munkavégzést3.

 

Együttműködés és csatlakoztathatóság beépítése a tárgyalótermekbe

A tökéletes, óriási képet megjelenítő és az üzenete eljuttatását bármilyen tárgyaló-, tanács- vagy előadóterem esetében megkönnyítő projektorokkal újradefiniálhatja a vállalati bemutató fogalmát. A sík képernyőktől eltérően projektoraink méretezhető képméretet biztosítanak a közönség számára, továbbá a bemutató helyétől függetlenül mindent nagy fényerővel és színpompás részletességgel jelenítenek meg.

Gondoskodjon róla, hogy minden tartalom jól olvasható legyen

A tekintélyes képméret és a nagy felbontás mindenki számára jól láthatóvá teszi a bemutatót, ami elősegíti a részvételi arány és az együttműködés növekedését.

A rajztábla funkció lehetősége

Csatlakoztassa a rajztáblát HDMI-kábellel, és vetítse a képet egy nagy másodlagos képernyőre. Webböngészőn keresztül akár 15 laptopon vagy táblagépen is közvetlenül tekinthetik meg a tartalmat, amelyet jegyzetekkel láthatnak el, majd menthetik, továbbküldhetik és ki is nyomtathatják az eredményt. A rajztábla funkció biztonsága jelszóval védett hozzáférés segítségével biztosítható.

A kommunikáció előmozdítása

Az értekezleteket élénk megbeszélésekké teheti a képernyőn folytatott kéttollas interaktív üzemmóddal vagy az érintésvezérléssel16, amely a képernyő egészén használható, és a tartalom gyakorlatilag bármilyen lapos felületre, így például egy asztallapra is kivetíthető. Ötleteiket megvitathatják és továbbgondolhatják, az eredményt pedig menthetik és kinyomtathatják, illetve – a Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) támogatásnak köszönhetően – közvetlenül, e-mailben is elküldhetik az MS Outlook rendszerben tárolt címekre.

Alacsony karbantartási igényű technológiai megoldás

Az Epson közismert tartósságának és megbízhatóságának, a CoverPlus365 garanciának, valamint a lámpa és a légszűrő hosszabb karbantartási ciklusának köszönhetően a teljes tulajdonlás költségét alacsonyan tarthatja, és semmi miatt nem kell aggódnia.

Az EB-1470Ui az Epson első lézeres fényforrású üzleti projektora. A lézeres technológia 20 000 órányi karbantartásmentes vetítést tesz lehetővé. A hagyományos UHP lámpákat használó projektorokhoz képest mind az üzemeltetési, mind a karbantartási költségek drasztikusan csökkennek azáltal, hogy nincs a lámpacsere miatt leállás.

További információ
Testre szabható interaktív kezdőlap

Az interaktív kezdőlappal beállíthatja kedvenc tartalomforrásai parancsikonját, és nem lesz szüksége távirányítóra.

Csatlakoztathatóság: vezeték nélküli adatátvitel és tartalommegosztás

A termelékenységet, együttműködést és eszközintegrációt szem előtt tartva a vezeték nélküli csatlakoztatással lehetővé válik a rajztáblán és más módon történő tartalommegosztás. Sőt, ma már a távoli jegyzetelés okostelefonokról, táblagépekről és laptopokról sem jelent kihívást. A képernyő tükrözésével könnyedén oszthatja meg a tartalmakat.

Integrált audiorendszer az alapkivitel részeként

A 16 wattos integrált hangszórónak köszönhetően nincs szükség további audioeszközökre, így ezzel nem kell bajlódnia, továbbá pénzt takaríthat meg.

Fokozott együttműködés

A kép mérete fontos szempont

Minden részletet akár 500 hüvelykes átmérőjű képen is megjeleníthet – a vetített kép világos, tükröződésmentes, szemkímélő, és a terem bármelyik pontjáról jól látható. A síkpaneles kijelzőktől eltérően a vetítőfelület mérete nem rögzített. A tartalomvesztéssel járó nagyítás helyett növelje meg inkább a képernyőt. E projektorok könnyűek, kompakt méretűek és hordozhatók, ami megkönnyíti telepítésüket.

A csatlakoztatást követően azonnal indulhat a bemutató

Az Epson projektorokkal azonnal elindíthatja a bemutatót, kiküszöbölve ezzel a beállítással és a kompatibilitással kapcsolatos problémák miatti frusztrációt és késlekedést. Gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók más eszközökhöz, szintén gyorsan és egyszerűen osztható meg velük a tartalom, a saját eszközök használatát (Bring Your Own Device, BYOD) és az egyesített kommunikációt (Unified Communications, UC) alkalmazó stratégiai megközelítés teljes támogatásával pedig az értekezlet helyén és a hálózaton keresztül távolról is gyorsan és egyszerűen vonhatók be a résztvevők.

Interaktív megoldások

Az Epson tárgyalótermi megoldásai közelebb hozzák egymáshoz az embereket, a helyeket és az információkat, így növelve üzleti vállalkozásának hatékonyságát és interaktivitását. A tárgyalótermek átalakulnak, és megjelennek bennük a technológiai megoldások különféle előnyei: az információ egyszerűen és hatékonyan osztható és jeleníthető meg szinte bármilyen eszközről, a nagyobb interaktivitás pedig eredményes párbeszéddé alakítja az értekezletet.

Valósághű színek

Az Epson 3LCD technológiai megoldásával élénk és figyelemfelkeltő képeket vetíthet akár Full HD felbontásban és világos helyiségekben is. A 3LCD optikai alrendszer – amely minden Epson projektor meghatározó eleme – nagy felbontást és nagy kontrasztarányt biztosít, így az egychipes DLP-projektorokhoz képest háromszor akkora színgazdagság és fényerő érhető el2. Röviden: az Epson projektorokkal olyan következetes, életszerű képeket hozhat létre, amelyek lekötik és inspirálják a közönséget, függetlenül a bemutató témájától.

Termékcsalád

A kép mérete fontos szempont

Epson projektorral részletgazdag módon jeleníthető meg nagyobb mennyiségű tartalom, mint a síkpaneles kijelzőkön.

További információ

Kapcsolat

A tárgyalótermi Epson-megoldásokkal kapcsolatos további információkért adja meg az adatait az alábbiakban, és az Epson képviselője kapcsolatba fog lépni Önnel.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Biztonsági ellenőrzés

Ennek segítségével meggyőződünk arról, hogy Ön egy személy, nem pedig spam.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

Átugrás

 

Átugrás

 

Átugrás

 

Átugrás

 
Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból
 1. A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2015 között.
 2. A színes fényerőt (színesfény kibocsátást) az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a felhasználási körülmények függvényében változik. A legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, korszerű egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2013. június és 2014. május közötti NPD-adatok, illetve a 2013. első és harmadik negyedéve közötti PMA Research-adatok alapján. További információkért látogasson el a www.epson.hu/CLO weboldalra.
 3. Epson.
 4. A Sommers & Jenkins táblaértékesítési adatai alapján.
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Cornell University
 9. IDC.
 10. Gensler 2013 Workplace Study (A Gensler 2013. évi munkahelyi vizsgálata).
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Information Week State of Unified Communications Report 2014 (Information Week: Az egyesített kommunikáció helyzete – 2014. évi jelentés).
 15. A jótállásra vonatkozó ajánlatok nem állnak rendelkezésre minden országban. Forduljon az Epson helyi képviseletéhez.
 16. Az érintésalapú vezérlés nem minden modell esetében áll rendelkezésre