EPSON INTERAKTÍV TANULÁS

Miért az Epson?

Tegye rugalmassá és interaktívvá az órákat az akár 254 cm (100") méretig növelhető képpel és a kifinomult funkciók választékával. Élvezze az oktatás izgalmas új világát, és hozzon létre olyan környezetet, ahol a diákok a terem bármely pontjáról tökéletesen láthatnak, dolgozhatnak a képernyőn és akár tartalmat is megoszthatnak saját okoseszközük használatával.

Az Epson interaktív oktatási megoldások segítségével a tanárok olyan digitális környezetet hozhatnak létre, amely megfelel a mai technológiában jártas felhasználók elvárásainak, és elősegíti az aktív és a hatékony tanulást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Az oktatási interaktív megjelenítők területén az Epson 72,1% piaci részesedéssel rendelkezik az EMEAR (Európa, Közel-Kelet, Afrika és Oroszország) régióban1.

A tanulás javítása az interaktivitás által

Az érintésvezérlés vagy a kéttollas interaktivitás használatával az Epson interaktív oktatási megoldásai egyszerűvé teszik sokféle tartalom megjelenítését és szerkesztését az osztályteremben vagy az előadóteremben. Lássa el jegyzetekkel a prezentációkat valós időben, írjon, rajzoljon és adjon hozzá megjegyzéseket és válaszokat közvetlenül a képernyőn, valamint mentse el és ossza meg a közös munkát.

Az új interaktív tollakat még könnyebb használni a választható kemény vagy puha tollhegyek és az előző modellekhez képest háromszor hosszabb élettartamú akkumulátor miatt. Néhány projektor ujjérintéses vezérléssel is rendelkezik a még egyszerűbb részvétel érdekében.

Fejlett interaktív megoldás tanításhoz

Az Epson oktatási projektorai kéttollas interaktivitást biztosítanak (csak az EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi modellek) új tollkialakítással a kényelmes írásért, és választható kemény vagy puha véggel, valamint egyes modellek ujjérintéssel is vezérelhetők (csak az EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-680Wi).

Minden modellen elérhető a számítógép nélküli jegyzetelés funkció, a fejlett moderátor funkció, valamint az osztott képernyő és az ultraszéles, többképernyős interaktivitás. A felhasználók további tartozékokat, például a dokumentumkamerát is kezelhetik közvetlenül a projektorról. Minden modellen van HDMI bemenet, beépített 16 W-os hangszóró és mikrofonbemenet.

Ösztönzi a képzeletet

Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az interaktív osztálytermi eszközök, mint például az Epson oktatási projektorai segítenek a hallgatóknak abban, hogy jelentősen kreatívabbak és rugalmasabbak legyenek, eredeti ötleteket dolgozzanak ki, így motiváltabbak legyenek a tanulással kapcsolatban. Ezenkívül lehetővé teszik a tanárok számára, hogy olyan oktatási anyagokat hozzanak létre, amelyek lekötik a figyelmet és relevánsak2.

Intuitív és könnyen használható

Minden interaktív oktatási megoldásunk fejlett csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, egyszerűen beállítható és használható, és a sokrétű szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal az információ megosztása egyszerű és magával ragadó. A hallgatók könnyedén és gyorsan kapcsolódhatnak számítógépeikkel, okostelefonjaikkal vagy táblagépeikkel vezeték nélkül, így az oktatási környezet mindig vonzó és magával ragadó lesz.

Elősegíti a kritikus gondolkodást

Az interaktív oktatási megoldások hatékonyabb eszközök az egész csoport bevonásához és a kritikus gondolkodás gyakorlásához, mint a hagyományos oktatási módszerek. A diákok használhatják táblagépüket, számítógépüket vagy okostelefonjukat, hogy feleletválasztásos teszteket oldjanak meg, szavazzanak, vagy visszajelzést adjanak, és az eredmény azonnal látszik a képernyőn. Ez segít abban, hogy az egész csoportot bevonhassa a párbeszédbe – különösen hasznos a nagyobb méretű csoportoknál –, és az aktív részvétel, ill. a relatív anonimitás segítségével több interakció érhető el a diákoknál.

Javítja a technológiai készségeket

A technológiai készségek, iparágtól függetlenül fontosak a modern munkahelyeken, és az interaktív termékek segítenek azoknak a készségeknek a megszerzésében, amelyekre a tanároknak és a diákoknak szükségük van, mintegy melléktermékként a magával ragadó órai anyagok és feladatok mellett. Az Epson interaktív vetítési megoldásai arra bátorítják a diákokat, hogy részt vegyenek a kreatív feladatokban, és megjelenítsék a munkáikat a nagy képernyőn, miközben számítógépes készségeket sajátítanak el, és megszokássá válik számukra a vezeték nélküli kapcsolódás és a projektortechnológia.

Kapcsolódás és együttműködés

Problémamentes interaktív bemutató

Tartsa fent a figyelmet a fehértábla funkció azonnali aktiválásával a számítógép nélküli jegyzetelés üzemmódban, és irányítsa közvetlenül a dokumentumkamerát a projektorról.

Fejlett csatlakoztathatóság

Csatlakoztasson számítógépet, DVD-lejátszót, dokumentumkamerát és további eszközöket a HDMI bemenetek segítségével. Váltson gyorsan a források között, és tartsa fenn az óra menetét az új kezdő-képernyővel, amelyről elérhetők a legfontosabb projektorfunkciók és vezérlők. Emellett az opcionális Wi-Fi-kapcsolat még több mozgási szabadságot biztosít, mivel az előadót nem korlátozza a kábelek hossza.

A részvételből fakadó inspiráció

Adjon hozzá új dimenziót a tanításhoz azáltal, hogy közvetlenül a képernyőre ír, rajzol, és ad hozzá megjegyzéseket vagy válaszokat. Az új interaktív tollakat még könnyebb használni kemény vagy puha hegyük és a háromszor hosszabb élettartamú akkumulátoruk miatt. Néhány projektor ujjérintéssel is vezérelhető a még egyszerűbb részvétel érdekében.

Közreműködők széles választéka

Osszon meg tartalmat a csoport tagjai között a Multi-PC funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy akár 50 ember csatlakozzon egyszerre a számítógépével. A fejlett moderátor funkció segítségével a tanár egyszerűen választhat ki akár négy résztvevőt, akiknek az eredménye egyidőben jelenik meg a képernyőn.

Nagyformátumú interaktív bemutató

Hozzon létre egy hatalmas interaktív képernyőt két, egymással tökéletesen együttműködő projektor segítségével. A többképernyős interaktivitás azt jelenti, hogy a teljes képterület interaktív módon használható.

Két forrás egy képen

Mélyítse tovább a tanulás élményét az osztott képernyő használatával, amellyel a tanárok két különböző forrásból származó tartalmat vetíthetnek ki egyszerre, például óravázlatot a számítógépről és állóképet vagy videoklipet dokumentumkameráról.

A kép mérete fontos szempont

A diákok 58%-a nem tudja elolvasni a tartalmat egy 70 hüvelykes kijelzőn3

 

A nagyobb képernyőméret jobb láthatóságot és olvashatóságot nyújt még a terem hátuljában is. Az Epson projektorok egyszerűen csatlakoztathatók, és egyszerű kezelni és rögzíteni őket – egy tipikus 70 hüvelykes síkpanel súlya akár 73 kg is lehet, míg az EB-696Ui Full HD WUXGA projektor súlya csak 8,3 kg.

 
Epson projecion
Flat panel
60 hüvelykes síkpanel
Akár 100 hüvelyk képátló Epson projektorral
No reflection

Nincs tükrözödés

Számos síkpaneles kijelzőnek nagyon fényes a felülete, ami azt jelenti, hogy a tartalmat elhomályosíthatja a mennyezeti lámpa vagy az ablak felől jövő fény visszaverődése. Ez nem jelent gondot az Epson projektorok esetében, mivel a tartalmat közvetlenül a falra, a vászonra vagy a táblára vetítik, így nincs tükröződés. Továbbá az Epson projektorok elég nagy fényerejűek a nappali fényviszonyok között történő használathoz, így nem csökken az olvashatóság.

Síkpanel
Projektor
Unrestricted viewing

Korlátlan betekintési szög

Egyes síkpanelek korlátozott betekintési szöggel rendelkeznek, ezért a tartalom a terem széléről nehezen látható. Az Epson projektorok esetén nincsenek ilyen vakfoltok, ami azt jelenti, hogy a teremben mindenki tisztán láthatja a tartalmat.

Síkpanel
Projektor
Gentle on the eye

Kíméli a szemet

A síkpaneles RGB kijelzők pixelesek lehetnek, ha közelről nézzük őket hosszabb ideig – például interaktív prezentációk vagy hosszabb közös munka során –, és ezzel erősen fáraszthatják a szemet. A projektorok kevésbé pixelesen jelenítik meg a tartalmat, és az automatikus fényerő-szabályozással a kép hosszabb ideig is kényelmesen nézhető.

Keresse meg az osztályteremnek megfelelő optimális képméretet

Interaktív eszközünk segítségével kiszámíthatja az ideális képméretet a helyiség méreteinek, elrendezésének és a férőhelyek számának megfelelően.

UGRÁS AZ ESZKÖZHÖZ

Termékcsalád

Kapcsolat

Az Epson interaktív oktatási megoldásaival kapcsolatos további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Biztonsági ellenőrzés

Ennek segítségével meggyőződünk arról, hogy Ön egy személy, nem pedig spam.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező.

  1. Az EMEAR régió 2016. évi negyedik negyedéve alapján.
  2. Wei, W.J. és Lee L.C., 2013.
  3. 70 hüvelykes 4K felbontású síkpaneles kijelzőkkel összehasonlítva (ez a legnépszerűbb kategória a darabszám tekintetében – a hoteleknek történő értékesítéseket nem beleszámítva, 2015. január–szeptember között a PMA észak-ameriaki nagykereskedelmi adatai szerint) egy 6,7 méter széles x 8,2 méter hosszú, osztálytermi stílusú elrendezésben. Amikor 12–22 éves diákokat kértek meg arra, hogy másoljanak le hat rövid adatot a megjelenő diákról, akkor a diákok 58%-a legalább egy adatot helytelenül másolt le. A Radius Research által végrehajtott USA-beli kutatás alapján, amely 2016 áprilisában készült.
Kapcsolat

Átugrás