Multipack 4-colours 34XL DURABrite Ultra Ink

Üzleti nyomtatáshoz
Nyomtasson kiváló minőségű üzleti dokumentumokat a gazdaságos 34 sorozatú tintakészlettel. A professzionálisan nyomtatott dokumentumok ellenállnak a víznek és nem kenődnek el, még szövegkiemelő használata esetén sem. A tinta gyors száradásának köszönhetően kiválóan alkalmas kétoldalas nyomtatáshoz, valamint minden típusú felhasználó megtalálja az igényeinek megfelelőt, hiszen standard és XL méretben is kapható, kedvező áron. A boltokban egyszerűen rátalálhat, csak keresse a golflabda-ikont a csomagoláson.
SKU: C13T34764010
Multipack 4-colours 34XL DURABrite Ultra Ink
Áttekintés

Áttekintés

Alacsonyabb nyomtatási költségek

Kis mennyiségben nyomtatók számára a standard tintapatron fantasztikus kezdeti érték arányt biztosít. A nagy mennyiségben nyomtatók pedig az XL tintapatronnal akár 30%-kal1 csökkenthetik a nyomtatási költségeket. Ráadásul az XL tintapatronokkal háromszor annyi oldal nyomtatható1, így a tintapatron-csere ideje is lerövidül. A tintapatronok mindkét méret esetében színenként behelyezhetőek, így csak a kifogyott színt kell kicserélni. Ez kevesebb veszteséget és kiváló ár-érték arányt jelent.

Tekintse meg a választékot

Pigmentalapú DURABrite Ultra tintánkkal éles, tartós dokumentumokat készíthet, amelyek ellenállnak a víznek és nem kenődnek el, még szövegkiemelő használata esetén sem. Emellett a nyomatok gyorsan száradnak, ami az elkenődés esélyét minimalizálja kétoldalas nyomtatás esetén.

Az Epson nyomtatók használatára optimalizálva

Az Epson tintákat és papírokat az Epson nyomtatókkal való együttműködésre fejlesztettük ki, hogy folyamatosan a legjobb eredmények születhessenek.

Az eredeti termék

Tapasztalja meg a problémamentes, megbízható nyomtatást az eredeti Epson-tintákkal. Kiterjedt kutatásokba, csúcstechnológiás gyárlétesítményekbe fektetünk, termékeinket szigorú ellenőrzésnek vetjük alá, hogy a legjobb minőséget biztosíthassuk Önnek.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Szám
Szám:
1 100 oldal
16,3 ml
Szám:
950 oldal
10,8 ml
Szám:
950 oldal
10,8 ml
Szám:
950 oldal
10,8 ml
Szám:
950 oldal
1 100 oldal
48,7 ml
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.

Megjegyzések: