WaterResistant Matte Canvas Roll, 17" x 12,2 m, 375g/m2

Poliészter és pamut keveréke, egyedülálló struktúrával, a matt felületen történő, valódi művészi alkotáshoz hasonló megjelenítéshez. Keretezésre alkalmas és nyújtható, vízálló anyag, mely rendkívüli tartósságot tesz lehetővé, és a legnagyobb felbontással is vihető fel rá kép.
SKU: C13S042013
WaterResistant Matte Canvas Roll, 17" x 12,2 m, 375g/m2
Áttekintés

Áttekintés

Ellenálló 65% poliészter és 35% gyapot keveréke egyedi, nagytömegű, minőségi vászonba sző tömörítetten papírt, és válik így ideálissá fotó- és művészi képalkotások reprodukálásához.<br /><br />A nagy felbontású bevonat elég rugalmas ahhoz, hogy elviselje a nyújtást vetemedés nélkül, és tényleges művészi megjelenítésre alkalmas struktúrát és hatást kölcsönöz neki. Csodálatos színskálánkkal kombinálva a vízálló matt vászon matt, vízálló, azonnal száradó felületet szolgáltat, mely bármely alkalmazás céljaira felhasználható, mégpedig úgy, hogy az optimális képminőséget és az előreláthatólag hosszú kiállítási időt garantálja.<br /><br />Mivel minden színezék, pigment és papír idővel változhat, az Epson cég nem vállal semmilyen felelősséget e termék elszíneződése és fakulása tekintetében. Az Epson gyártási és csomagolási hibákért vállalt felelőssége a termék pótlási költségére korlátozott. A műszaki jellemzők előzetes értesítés nélkül változhatnak.<br /><br />Ez a papír digitális grafikára nyert el tanúsítást, és független laboratóriumok vizsgálták a nyomat időtálló stabilitását. A digitális grafika tekintetében tanúsított papírok jegyzékét itt találja.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.