A SZÍN MINDENT
MEGVÁLTOZTAT.

Nagyobb fényerejű, élénk
képet érhet el Színesfény kibocsátással
(CLO) az Epsontól.

Az ügyfelek 99%-a egyetért abban, hogy az Epson projektorok jelenítik meg a legélénkebb színeket1

Senki sem értékesít az Epsonnál több projektort. Hogy miért? Mert projektoraink intenzív, élénk és tiszta vetített képpel keltik életre a tartalmat, még a világos termekben is.

Minden Epson projektor egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátással (CLO) rendelkezik az intenzív, élénk színhatás érdekében. Valójában a színek háromszor élénkebbek a konkurencia 1 chipes DLP-projektorainak színeinél1.

Élvezze az intenzív, élénk színeket megfizethető áron! Az Epson projektorok egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátása garancia arra, hogy a kivetített tartalom mindig nagyszerű lesz – ráadásul nem kell egy vagyont költenie magas fényerejű projektorokra. Sőt, mi segítünk további megtakarítást elérni, hiszen a projektoraink akár 15 év használatot is biztosíthatnak, hála az akár 10 000 órás lámpa- és szűrőélettartamnak gazdaságos módban2.

Miért fontos a CLO?

Ha a színes fényerő alacsonyabb, akkor fakóbbak és tompák lehetnek a színek. Egyszerűen fogalmazva, a tompa színektől élettelenné válik az egész kép. Ráadásul a részletek így nehezen kivehetőkké válnak, amitől hamarabb lankad a figyelem és az érdeklődés. Ez egy sötétített nappaliban kisebb probléma, egy osztályteremben a tanóra során vagy az irodában egy fontos üzleti prezentáció közben viszont annál nagyobb gondot okoz, különösen ha a terem nem sötétíthető megfelelően. Szerencsére az Epson 3LCD projektorok akkor is nagy fényerejű képet adnak, ha a helyiség nincs elsötétítve.

Összehasonlítás

Egy összehasonlító teszten, ahol az Epson projektorait hasonlították össze a konkurenciával, az emberek 99%-a úgy vélte, hogy az Epson modelljei adják a legélénkebb színeket1. 10-ből 8-an mondták, hogy az Epsoné a legjobb képminőség, és hogy kedvenc filmjüket legszívesebben egy Epson projektoron néznék meg3.

Olyan mondatok hangzottak el, mint például „A kedvenc filmem a Remény rabjai, és nagyon szívesen megnézném egy ilyen projektoron. Számomra a fényerő az egyik legfontosabb tényező, és ezen még a TV-nél is jobb a kép”. Mások ezt mondták: „Ez a projektor mindent visz, elképesztő képminősége van.”

Számomra a fényerő az egyik legfontosabb tényező, és ezen még a TV-nél is jobb a kép...
A
Epson
B
BenQ
C
Viewsonic
D
Acer
E
Optoma
83 % AZ EPSONT VÁLASZTOTTA3

Miért érdemes a CLO-val foglalkozni?

A nagy fényerejű kép és az élénk színek záloga
A nagy fényerejű kép és az élénk színek záloga

Nem csak a saját véleményünket hangoztatjuk. Egy vakteszt során 10-ből 8 ember szerint az Epson projektorok képe volt a legfényesebb és legélénkebb.

Lásson tisztán
Lásson tisztán

Egy tompa képen nehéz elolvasni a szöveget vagy kivenni a képeket. Egy fényesebb képen jól láthatók a részletek is.

Gazdaságos
Gazdaságos

Az egyformán erős fehér és színesfény kibocsátással nagyobb fényerejű képet és élénkebb színeket kap, így nem szükséges nagyobb lumen értékű projektort vásárolnia.

Nincs elakadás
Nincs elakadás

Az Epson 3LCD technológiája tiszta képet biztosít, az 1 chipes DLP projektoroknál tapasztalható szivárványhatás nélkül.

Otthoni szórakozás

Otthoni szórakozás

Teremtsen otthonában mozihangulatot a családtagoknak és a barátoknak. Élvezze a filmeket, a játékokat, a sportközvetítéseket és a megismételhetetlen eseményeket intenzív, élénk színekkel, még világos helyiségekben is.

Üzlet

Üzlet

Tegyen mély benyomást látványos prezentációkkal. Az intenzív és élénk színeknek köszönhetően az Epson projektorokon a prezentációba fektetett munka meghozza gyümölcsét.

Oktatás

Oktatás

A nagyobb fényerejű megjelenítés segít abban, hogy az órák élénkebbek, lebilincselőbbek legyenek. Motiválja diákjait a legjobb eredmények elérésére színes, lenyűgöző tanulási környezetben.

További információk
True Colour

A fényerő önmagában nem elég ahhoz, hogy életre keltse a minket körülvevő színeket. Ezt a filozófiát követve az Epson megalkotta az egyedülálló 3LCD technológiát, amely a fényerőt és a valósághű színeket ötvözve hoz létre élénk, életszerű képeket. Ezt úgy érjük el, hogy a projektor által kibocsátott színes fény ugyanolyan intenzitású, mint a fehér fény.

Más gyártók úgy vélik, hogy a projektor fehérfény kibocsátásának növelése elég a képminőség javításához, míg az Epson projektorok egyformán erős fehér és színesfény kibocsátással (CLO) rendelkeznek. A nagy lumen értékkel jellemezhető fényerő önmagában még nem jelent élénk, élethű képet, de az alacsony CLO eredményezhet tompa, fakó képet. Ha azonban a színes fényerő és a fehér fényerő egyforma, az így keletkező élénk, valósághű színek igazán életre keltik a tartalmakat.

Termékkeresés

Összehasonlítás:
Close

Termékek összehasonlítása

1 a 4 kiválasztottból

    Kijelöltek összehasonlítása