MEGOLDÁSOK MŰSZAKI TERVEZÉSHEZ

Készítsen és tegyen közzé precízen pontos monokróm vagy színes tervrajzokat, rajzokat, terveket, térképeket és prezentációkat.

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE PROSPEKTUS LETÖLTÉSE VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Szerteágazó lehetőségek

Műszaki tervezőként precíz nagy formátumú képeket kell előállítania – és mindeközben biztosnak kell lennie abban, hogy a minőségi, a teljes színskálát felvonultató nyomatokon a vékony vonalak, a szöveg és az árnyalatok élesek.

Egy műszaki prezentációtól azt várjuk el, hogy azon minden részlet látható legyen: éles betűk, vékony vonalak, mély feketék, lágy tónusok és kiváló színminőség. Gyors és könnyen kezelhető nyomtatóink, valamint nagy fényerejű projektoraink segítségével Ön magabiztos és hatékony lehet.

Főbb jellemzők

Szoftver kompatibilitás

A kompatibilitás az összes vezető CAD és GIS szoftverrel hatékonyságot, ellenőrizhetőséget és rugalmasságot garantál.

Rugalmasság

Egyazon nyomtatón elkészíthet egy monokróm vonalrajzot vagy színes reklámgrafikai anyagot akár A0 (vagy még nagyobb) méretben is.

Tűéles részletek

Pontosan nyomtathat eltérő vonalvastagságokat és szövegeket, így biztosítva a fontos tervek maximális átláthatóságát.

Biztos hatás

Tegyen tartós benyomást látványos prezentációkkal és élénk színekkel, még nappali fényben is.

Kiváló színek

Keltse életre terveit és prezentációit finom színárnyalatokkal, változatos tónusok és élettel teli színek segítségével.

Nagy teljesítmény

Amikor a gyorsaság a lényeg, nagysebességű folyamatok garantálják, hogy újra, meg újra tartani tudja a határidőket.

Alacsony birtoklási költség

Megfizethető megoldásaink segítségével nem kell hatalmas összeget kifizetnie, hogy kezébe vegye az irányítást a nyomtatás területén.

Az Ön igényeire szabott nyomtatók

Fedezze fel a legújabb generációt

Bemutatkozik a nagy formátumú Epson nyomtatók legújabb generációja

Minden, amit elvár az Epsontól – minőség, innováció és teljesítmény – megtalálható abban az elegáns, mégis kompakt kialakítású készülékben, amely még kis munkaterületen is gond nélkül elfér. Az alacsony teljes birtoklási költség ideális azon vállalkozások tulajdonosainak, amelyek a kiszervezett nagy formátumú nyomdai termelésről térnek át házon belüli megoldásokra. A hálózati Wi-Fi csatlakoztathatóság lehetővé teszi, hogy egy mobileszköz és a kompatibilis alkalmazások segítségével szinte bárhonnan lehessen nyomtatni.

Az új SureColor SC-T3100 és SC-T3400 modell rendelkezik a legkisebb helyigénnyel valamennyi nagy formátumú nyomtatónk közül, így a legszűkebb munkaterületeken is megtalálják a helyüket. A felhasználók az intuitív módon használható kezelőfelület és az egyszerű tintapatroncsere előnyeit is élvezhetik.

A nagy sebességű, nagy formátumú tintasugaras nyomtatással A1-es oldalanként akár 22 másodperces sebesség is elérhető, az UltraChrome XD2 tintával pedig minőségromlás nélkül élvezheti a bámulatos eredményeket.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Belépőszintű asztali, nagy formátumú nyomtatók, amelyek a lehető leggazdaságosabb helykihasználást kínálják. Napi rendszerességgel készíthet professzionális minőségű, nagy formátumú, részletgazdag nyomatokat. A tintapatronok rendelkezésre álló méretválasztéka révén a fenntartás költségeit és a termelékenységet egyaránt kézben tarthatja: fekete színben 50 ml-es vagy 80 ml-es, színesben 26 ml-es vagy 50 ml-es kiszerelések közül választhat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Belépőszintű állványos nagy formátumú nyomtatók, amelyek csupán minimális helyet és beállítást igényelnek. Egyik előnyük az intuitív és könnyen elérhető felhasználói felület. Hozzon létre újra és újra lenyűgöző nyomatokat szín- és részletveszteség nélkül. Termelékenységét tintapatronjaink méretválasztékával terjesztheti ki: feketében és színesben egyaránt 110 ml-es és 350 ml-es kiszerelésben kaphatók.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Minden munkaterülethez találhat nyomtatót

Nagy formátumú nyomtatót minden munkaterületre

A SureColor SC-T sorozatú nyomtatóval életre keltheti alkotásait. Alkalmas poszterek, transzparensek, fali grafikák, tervrajzok és beltéri vagy (rövid élettartamra szánt) kültéri jelzések elkészítésére. A többféle konfigurációban kapható modellek között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. 24 hüvelykes, 36 hüvelykes és 44 hüvelykes nyomtatók közül választhat, egy- vagy kéttekercses kialakításban, többfunkciós (nyomtatási, szkennelési és másolási) képességekkel, valamint Adobe PostScript 3-támogatással. Minden modell a legújabb technológiai megoldásokkal felvértezve teszi lehetővé az összetett feladatok egyszerű végrehajtását.

  • PrecisionCore TFP nyomtatófej
  • Normál vagy kéttekercses konstrukcióban is kapható
  • Többfunkciós: nyomtatási, másolási és szkennelési funkció
  • Az UltraChrome XD tinta a tartós nyomatok érdekében (a nyomatok nem maszatolódnak és ellenállnak a víznek)
  • Különféle méretű tintapatronok: 110 ml-es, 350 ml-es és 700 ml-es térfogattal.
  • Opcionális Adobe PostScript 3-támogatás
  • A gyors képfeldolgozás érdekében valamennyi modell 1 GB RAM-mal rendelkezik

SureColor SC-T3200

24 hüvelykes, 4 színű, nagy formátumú nyomtatás gyorsan és pontosan. Intuitív csatlakozást kínál a grafikai, CAD- és GIS-programok széles választékához, ami ideálissá teszi nagy termelési igényű vállalkozások számára. Kizárólag normál (egytekercses) konfigurációban kapható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

36 hüvelykes, 4 színű, nagy formátumú nyomtató. Páratlan felbontás és képminőség. Hihetetlenül egyszerűen használható – a kezdő és haladó tervezők számára egyaránt. Képes közvetlen szinkronizálást végezni a CAD-szoftverek és a vezető tervezőprogramok széles választékával – tökéletes megoldás a sokoldalú, több tudományterületet átfogó tervezőirodák számára. Normál konfigurációban és kéttekercses változatban egyaránt kapható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

36 hüvelykes, 4 színű, nagy formátumú nyomtató beépített kijelzővel a szkenneléshez, másoláshoz és megosztáshoz. Készítsen költséghatékonyan éles és pontos nyomatokat. Normál konfigurációban és kéttekercses változatban egyaránt kapható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

44 hüvelykes, nagy sebességű, 4 színű, nagy formátumú nyomtató, amely a teljesítményt, a minőséget és a jó ár-érték arányt ötvözi egy készülékben. Ideális a CAD-, reprográfiai és oktatási alkalmazások, valamint a POS-plakátok nyomtatására, ha a maximális termelékenység és a rugalmasság a fő szempont. Egyszerre precíz és gyors – normál konfigurációban és kéttekercses változatban egyaránt kapható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

44 hüvelykes, 4 színű, nagy formátumú nyomtató beépített kijelzővel a szkenneléshez, másoláshoz és megosztáshoz. Az A1-es dokumentumok másolása mindössze 39 másodpercet vesz igénybe, az A1-es nyomatok pedig már 28 másodperc alatt elkészülnek. A dokumentumok és fényképek beolvasása 600 dpi optikai felbontással történik, amellyel a színes és fekete-fehér példányok egyformán élesen hozhatók létre. Normál konfigurációban és kéttekercses változatban egyaránt kapható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Átalakulást eredményező innováció

A SureColor SC-T5400M versenyképes árú, belépőszintű, 36 hüvelykes nagy formátumú műszaki nyomtató beépített szkennerrel.

További információ

Kis helyigény – nagy teljesítmény

A SureColor SC-T3100x belépő szintű asztali nyomtató, amely megfizethető, megbízható teljesítményt nyújt a plakátok gyártói, a kis POS-vállalkozások és az oktatásban dolgozók számára.

További információ

Nagy formátumú nyomtató az Ön vállalkozásának

A sebesség, kényelem, sokoldalúság, fokozott termelékenység és jobb költséggazdálkodás érdekében maximalizálja a nyereséget azáltal, hogy házon belülre hozza a nagy formátumú nyomtatást.

Az Epson nagy formátumú nyomtatóinak alacsony a teljes birtoklási költsége (TCO), és a hordozók széles skálájára nyomtatnak nagy sebességgel. A minőség romlása nélkül készíthet nagy dokumentumokat. Hálózati modelljeinkkel közvetlenül mobileszközéről nyomtathat.

Építészirodák

Páratlan részletességgel jeleníthetik meg CAD-tervrajzaikat

Hadd tapasztalják meg ügyfelei és munkatársai a minden színben pompázó, aprólékos vonalakat és éles fényképeket tartalmazó tervek, rajzok és ábrák részletgazdagságát. A SureColor SC-T sorozat nagy formátumú nyomtatókból álló termékcsaládja egyaránt eleget tesz a CAD-nyomtatás, a terv- és rajzkezelés, valamint a projektek ügyfél- és jogszabályi vonatkozásai miatt szükséges üzleti ajánlatok és dokumentumok elkészítésére vonatkozó követelményeknek.

Reklámügynökségek

Emelkedjen ki a tömegből

Keltsen feltűnést és ragadja meg ügyfelei figyelmét a gyorsan és zökkenőmentesen létrehozható élénk színű, megnyerő reklámanyagokkal. A nagy méretű, fényképminőségű plakátoktól kezdve a transzparensekig bármit nyomtathat. A nagy formátumú nyomtató javíthatja marketingtevékenysége hatékonyságát, lehetővé téve az Ön számára a kreatív munkafolyamat egyszerű irányítását.

Mérnöki tevékenységek

Gyorsan, lenyűgöző részletességgel nyomtathat

Az alacsony teljes birtoklási költség (TCO) és a nagy sebesség ideálissá teszi a SureColor SC-T sorozat nagy formátumú nyomtatóit a mérnökök számára. Készítsen részletes és pontos, nagy léptékű rajzokat, ábrákat, vázlatokat, terveket és még számos egyéb dokumentumot, amikor csak szüksége van rájuk. A hosszú távon jól teljesítő nyomtatófejek a ritkább patroncserével együtt módot adnak arra, hogy kézben tartsa a nyomatok minőségét – miközben időt és pénzt takarít meg.

Kisvállalkozások

Kiélhetik kreativitásukat

A poszterektől a transzparensekig, a bemutatóktól a grafikákig – a házon belüli nagy formátumú nyomtatás magasabb szintre emeli márkáját, és még jobb képet alakít ki Önről az egyre inkább versengő piacon.

Oktatás

Életre kelthető a száraz tananyag

Az iskoláknak, főiskoláknak és egyetemeknek gyakran a legújabb technológiai megoldásokra van szükségük ahhoz, hogy támogassák és ösztönözzék a következő nemzedéket. Lenyűgöző nyomtatott dekorációkat készíthetnek az osztályterembe, vagy házon belül nyomtathatják ki az iskolai rendezvényeket népszerűsítő anyagokat.

Reprográfia

Nyűgözzék le ügyfeleiket a szemkápráztató minőséggel

A SureColor SC-T sorozat nyomtatói akadálytalanul illeszkednek be meglévő munkafolyamataikba, az egyszerű nyomtatást nyújtó alkalmazásunk, vagy a külön beszerezhető Adobe PostScript 3 modul használatának (a felsőbb kategóriás modellek esetén) köszönhetően, amely a PDF-, JPEG- és TIFF-formátumot egyaránt támogatja. Ezenkívül a CAD-fájlok mellett az asztali kiadványszerkesztő alkalmazások és tervezőszoftver-csomagok széles választékából is végezhet nyomtatást.

Ingatlanközvetítők

Egyénivé teheti magát a piacon

Nagy formátumú nyomtató segítségével reklám- és plakáttáblákat, állványra rögzíthető molinókat, alaprajzokat, kirakathirdetéseket és falitérképeket nyomtathat – bármit, amit csak házon belül el kell készítenie ahhoz, hogy népszerűsítse vállalkozását és nagyszerű eredményeket szolgáltasson ügyfeleinek.

Építőipar

Kézben tarthatják költségeiket és fokozhatják rugalmasságukat

Ügyfeleiben és üzlettársaiban kedvező benyomást kelthet az olyan nagy formátumú dokumentumokkal, amelyekre egyszerre jellemzők az éles képek, a kitűnő minőség és a bámulatos részletgazdagság. Gyorsan, pontosan és költségtakarékosan készítheti el házon belül az épületekbe kerülő útbaigazító táblákat, a külső felületeket borító falgrafikákat, az állványzatot takaró dekorációt és a nagy méretű hálós molinókat. Nagy formátumú nyomtatóval CAD-rajzokat vagy egyéb terveket is könnyedén papírra viheti.

Esettanulmányok

Termékcsalád

Kapcsolat

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért egyszerűen töltse ki adataival az alábbi űrlapot, és egy Epson-képviselő fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Összehasonlítás:
Bezárás

Termékek összehasonlítása

a 3 kiválasztottból

Eltávolítás az összehasonlításból