INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

Az Epson a tökéletességre törekszik. Szabadalmaztatott technológiáink jóvoltából folyamatosan a globális Szellemi Tulajdon (Intellectual Property – IP) szabadalmi ranglistájának élére kerülünk. Az innováció iránti elköteleződésünknek köszönhetően alapvető termékeink esetében a legrangosabb szabadalmi portfólióbirtokosokká váltunk, és elismertséget vívtunk ki technológiai vezetőként, hiszen a Thomson Reuter sorozatosan a világ Top 100 globális innovátora közé választotta az Epsont az elmúlt öt sikeres év folyamán1.

Nyomtatási technológiák

PrecisionCore®

Új generációs nyomtatófej-technológia

A PrecisionCore egy, a forradalmi nagy sűrűségű nyomtatóáramkört felhasználó új nyomtatási technológia, amely akár 40 millió precíz pontot hoz létre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Fejlett MicroPiezo® technológia

Fejlett technológia, csúcsminőségű nyomatok, ipari teljesítmény

A MicroPiezo nyomtatófej-technológia éles, pontos tintaelhelyezést biztosít a kiváló képminőség és az optimális nyomtatási sebesség érdekében. Emellett nem használ hőt, így számos tintával használható, és részletgazdag képeket és tartósságot biztosít alkalmazások széles skálája esetén.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Külső tintatartályos technológia

Gyökeres változást hoz. Tintapatron nélkül.

Üdvözölje a tintapatron nélküli nyomtatást. Külső tintatartályos rendszerű nyomtatóink akár három évre elegendő tintát tartalmaznak2, így vállalkozása akár 74%3-os nyomtatásiköltség-megtakarítást érhet el.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Projektorok

3LCD

3LCD – nagy színesfény kibocsátású projektorok

A 3LCD olyan kifinomult, innovatív technológia, amely három chip használatával élénk, élethű képeket biztosít a legnagyobb követelményeket támasztó üzleti és otthoni felhasználók számára.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

CLO

A szín minden megváltoztat.

Érjen el nagyobb fényerejű, élénk képet az Epson projektorok nagy színesfény kibocsátásának segítségével (CLO).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Lézertechnológia

Lézerhez méltó pontosság

Tapasztalja meg a fantasztikus minőséget és megbízhatóságot új lézer fényforrásunkkal és megnövelt kapacitású szűrőnkkel. Az igazán fontos prezentációk teljes biztonsággal mutathatók be a sokoldalú prezentációs funkciókkal, az akár 30 000 órás4 karbantartásmentes üzemelésnek és a folyamatos, kiváló teljesítménynek köszönhetően. Az Epson a projektortechnológiában létrehozott, ehhez hasonló innovációkkal érte el azt, hogy 2001 óta az elsőszámú5 projektorgyártó a világon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

E-TORL lámpatechnológia

Érje el a lehető legjobb minőségű képet, és élvezze az eredeti, biztonságos és megbízható lámpák nyújtotta biztonságot

Az Epsonnál büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű, biztonságos és megbízható lámpákat gyártunk, amelyek a lehető legjobb vizuális élményt biztosítják. Éppen ezért szeretnénk rávilágítani egy problémára, amely minden projektorhasználót érinthet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson iProjection

Csatlakozás és vetítés vezeték nélkül

Lépjen interakcióba a közönséggel, tegyen hatásosabb ajánlatot, és vonja be a közönséget az ötletelésbe. Vetítsen ki vezeték nélkül dokumentumokat, képeket és weboldalakat közvetlenül iOS- vagy Android okoseszközről iProjection alkalmazásunk segítségével.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Projektorszoftver

Hozzon ki többet projektorából! Használja ki a projektorában rejlő lehetőségeket!

Használja ki az Epson szakértő szoftvermegoldásainak előnyeit, hogy projektora még jobban teljesítsen a képességek, a pontosság és a vezérlés terén. A világ vezető projektorgyártójaként5 tisztában vagyunk a megfelelő projektormegoldások iránti igénnyel – olyan projektorokra van szükség, amelyekkel tetszőleges módon, bárhol, könnyen és hatékonyan lehet prezentálni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Tintatechnológiák

Claria tintakészlet

Nyomtatási igényeire tervezve

Akár iskolai feladatokat nyomtat, akár családi albumokat állít össze vagy legújabb fotóit kívánja megmutatni, könnyedén megtalálhatja az igényeinek megfelelő tintakészletet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

DURABrite Ultra tintakészlet

Kifejezetten üzleti nyomtatásra tervezve

Az üzleti nyomtatáshoz tervezett Epson DURABrite Ultra tinták gyorsan száradnak, tartósak és nem kenődnek el.

A gyantabevonatú pigmentrészecskék a papír felületéhez tapadnak, a tinta nem süllyed a papírba, mint a festékalapú 'beivódó' tinták, így a DURABrite Ultra tinta gyorsan száradó, lézerminőségű szöveget és grafikát hoz létre a különböző típusú és besorolású papírokon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

UltraChrome HD tintakészlet

Üdvözli Önt az új generáció

Az Epson UltraChrome HD tinta lehetővé teszi, hogy a minőségre törekvő hobbifotósok és a profi fényképészek nagyon pontos színekkel készítsenek kiváló képeket. Az újonnan tervezett tintakészlet fotófekete és mattfekete tintát is tartalmaz, így a színesben vagy a fekete-fehérben nyomtatott képek részletgazdagsága is lenyűgöző.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

UltraChrome HDR tintakészlet

Új korszak a színteljesítményben.

A két új szín – a zöld és a narancs – révén az Epson Ultrachrome HDR sokkal szélesebb tónustartományt biztosít. Ez nagyobb színpontosságot és részletgazdagságot, valamint finomabb színátmeneteket jelent. Az élénk zöld és narancsszín tónusok mellett fotó- és mattfekete tintapatronok is helyezhetők a nyomtatóba.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

UltraChrome HDR tintakészlet fehér tintával

Egy új fehér tinta, amely tökéletesen megfelel ügyfeleink elvárásainak.

Epson Stylus Pro WT 7900 – a világ első vízbázisú tintasugaras proofkészítő nyomtatója fehér tintával

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

UltraChrome HDX tintakészlet

Tapasztalja meg a legpontosabb színeket

Érjen el kiváló minőségű színmélységet és intenzitást, és élvezze a piacon elérhető legpontosabb színreprodukció előnyeit ezekkel a professzionális pigmenttintákkal.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

UltraChrome K3 tintakészlet

Fény, árnyék – és minden, ami közötte van

Az Epson UltraChrome K3 tinta izgalmas új lehetőségeket teremt a profi fotósok és nyomtatási szakemberek számára a kiváló színvonalú nyomtatási pontosság, a tartósság és a minőség, továbbá a három fekete árnyalat révén. Az eredmény: páratlan minőségű fekete-fehér színek, amely túlszárnyal mindent, amire eddig egy színes nyomtató képes volt. Vajon hogy lehetséges ez?

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

UltraChrome Pro tintakészlet

Kiváló minőség pontossággal és megbízhatósággal társulva

Az Epson UltraChrome Pro 10 színt tartalmazó tintakészlet kiváló fekete-fehér és színes színreprodukciót biztosít a négy fekete árnyalatnak köszönhetően, amelyek között megtalálható a nagy pigmentsűrűségű fotófekete és a mattfekete szín is a mélyebb fekete elérése érdekében. A bronzosodás mértékének csökkentése lehetővé teszi a színtónusok nagyon pontos megjelenítését, a kiváló fényállóságnak köszönhetően pedig a Premium Glossy Photo papírra készült nyomatok körülbelül 60 évig megőrzik minőségüket6. A négy fekete árnyalat jobb minőségű átmeneteket és alacsonyabb szemcsézettséget biztosít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

UltraChrome K3 tintakészlet Vivid Magenta tintával

Az Epson UltraChrome K3 tintakészlet Vivid Magenta tintával lehetőséget ad a profi képkészítők számára, hogy megmutassák valódi színeiket.

Olyan pontos színreprodukciót és képminőséget tapasztalhat, amelyet korábban még soha – gyönyörű, élethű bőrtónusok, intenzív színek és lenyűgöző kifejezőképesség. A képek egy életen át megőrzik minőségüket, és bármilyen megvilágítás mellett ugyanúgy festenek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Proofkészítő technológiák

Vízbázisú tintasugaras technológia

Epson Stylus Pro WT 7900 – a világ első vízbázisú tintasugaras proofkészítő nyomtatója fehér tintával

A Stylus Pro sorozat új korszaka. Úttörő innováció, amely ofszet és flexográfiai proofnyomatokat is biztosít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

ClearProof film

A ClearProof Film egy optikailag tiszta fólia, amelyet kimondottan a Stylus Pro WT7900 nyomtatóval való használatra terveztek.

A ClearProof Film tökéletesen működik együtt az Epson fehér tintájával, így ez a fólia a legjobb választás magas minőségű proof nyomatok készítésére.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Proof megoldások

A tökéletes összhang

Az eredeti szín visszaadásáért. Az SC-P sorozat proof nyomtatói páratlan színegyezést kínálnak, akár 99%-os PANTONE® pontossággal7. Fedezze fel az Epson kínálatának legújabb darabját, az SC-P5000-t ma! A legjobb még jobb lett.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Csatlakozás

Epson Connect

Egyszerű nyomtatás táblagépről, okostelefonról és egyéb eszközökről

Az Epson mobil- és felhőalapú nyomtatási szolgáltatásai lehetővé teszik az otthoni, az irodai vagy az útközben történő vezeték nélkül nyomtást és szkennelést okostelefonról és táblagépről.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson Eszközadminisztrátor

Vezérelje, elemezze és kezelje nyomtatóflottáját központilag, egyetlen intuitív interfészről.

Könnyedén kezelhet egy egész nyomtató- vagy szkennerflottát8 távolról, valamint a nagyobb hatékonyság és költségmegtakarítás érdekében teljes mértékben vezérelheti, így telepítheti, konfigurálhatja, felügyelheti eszközeit, illetve elvégezheti azokon a karbantartást és a hibaelhárítást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson LFP tintaköltség-kalkulátor alkalmazás

Számítsa ki a tintafogyasztást különböző képtípusok esetén

Az Epson LFP tintaköltség-kalkulátor alkalmazás segítségével kiszámíthatja a választott Epson Stylus Pro és SureColor sorozat nyomtatói esetében a laponkénti tintafogyasztás költségét. A költség kiszámításához az alkalmazás minden nyomtató- és alkalmazástípust8 reprezentáló mintaképeket használ.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson iProjection

Csatlakozás és vetítés vezeték nélkül

Lépjen interakcióba a közönséggel, tegyen hatásosabb ajánlatot, és vonja be a közönséget az ötletelésbe. Vetítsen ki vezeték nélkül dokumentumokat, képeket és weboldalakat közvetlenül iOS- vagy Android okoseszközről iProjection alkalmazásunk segítségével.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson Document Scan

Szkenneljen dokumentumokat közvetlenül mobileszközére.

Az Epson DocumentScan segítségével közvetlenül Android eszközére szkennelheti dokumentumait. Megtekintheti a beolvasott adatok előnézetét, elküldheti azokat e-mailben, közvetlenül egyéb alkalmazásokba, vagy felhőalapú szolgáltatásokba – például Box®, DropBox® Evernote®, Google Drive és Microsoft® OneDrive szolgáltatásokba.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Epson EPOS számlázó alkalmazás

Az Epson ePOS számlázó alkalmazás segítségével egyszerű a számlák létrehozása, kinyomtatása és elküldése iPhone vagy iPad eszközről.

Készítsen mobil POS-t (mPOS) és rendelésfelvételi rendszert (OES) pár egyszerű lépésben.

TM segédprogram

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli kapcsolatot hozzon létre, nyomtatóbeállításokat konfiguráljon és mintaszámlákat nyomtasson iPhone, iPad és iPod touch készülékről egy Epson számlanyomtatón.

iLabel

Az Epson iLabel megkönnyíti a címkék létrehozását, tárolását és nyomtatását okoseszközről.

Hozza ki a legtöbbet eszközéből, így például használja a beszéd leírása funkciót, amellyel új szintre emelheti a címkézési élményt.

  1. Nyilvánosságra hozott szabadalmi kérelmek számai alapján (CY2016). Az Epson kutatása szerint
  2. 140 oldal átlagos havi nyomtatási mennyiséggel számolva, és figyelembe véve a legkisebb mennyiséget az első tintakészletből.
  3. A tintapatronok összehasonlításáról szóló számítás a 20 legjobb versenyképes A4-es tintasugaras nyomtató által használt legalacsonyabb kapacitású patronon alapul az IDC EMEA Hardcopy Tracker szerint a 2016. április – 2017. március közötti időszakban. A versenytársak szabvány patronjainak kapacitása osztva egy átlagos Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató összesített kapacitásával.
  4. Egyéni üzemmódban akár 83 000 órás lézerélettartam.
  5. A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumen vagy nagyobb fényerejű projektorok körében. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2016 között)
  6. A JEITA CP-3901A mérési szabvány alapján: A4-es méretű fényes papír, hőmérséklet: 23 °C, páratartalom: 50%.
    Hálózati üzleti Inkjet Pro és lézernyomtatók/MFP-k, üzleti szkennerek és nagy formátumú nyomtatók
  7. Az Epson SC-P5000 nyomtató a Violet színkomponenssel alkalmas a PANTONE® Solid Coated Colours 99,0%-ának reprodukálására, ha az Epson Proofing Paper White Semimatte papírral és Epson tintával együtt használják. Az Epson SC-P5000 nyomtató az LLK tintakészlettel alkalmas a PANTONE® Solid Coated Colours 98,8%-ának reprodukálására, ha az Epson Proofing Paper White Semimatte papírral és Epson tintával együtt használják.
  8. Vegye figyelembe, hogy egyéb költségek – így a nyomathordozó-típus, a szervizelés, a teljesítményfelvétel, a nyomtatóbeállítások és az alkatrészcsere – befolyással lehetnek a költségekre. Az Epson tintaárazása a jelenlegi Epson Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország és az Egyesült Királyság áfa nélküli listaárain alapulnak, és a 2013. februári állapotot tükrözik. A költségek kiszámítása során a nyomtatók alapértelmezett beállításai mellett és a legnagyobb kapacitású eredeti Epson kellékanyagok használatával történő felhasználást vettük alapul.