BUSINESS IMAGING SOLUTIONS

Fedezze fel, hogy az Epson és a partnermegoldások hogyan használják ki a nyomtatókban, a multifunkciós nyomtatókban (MFP-k) és a dokumentumszkennerekben rejlő lehetőségeket, hogyan igazíthatók a vertikális piaci igények kielégítéséhez, hogy a kis- és középvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig megfeleljenek az igényeknek.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Megoldások széles választéka minden üzlettípushoz

Az Epson eszközei kompatibilisek a szoftverszolgáltatásokkal és megoldásokkal, amelyek segíthetnek abban, hogy javuljanak a vállalat munkafolyamatai, csökkenjenek a költségek, növekedjen a hatékonyság és lehetővé váljon az eszközök zökkenőmentes integrációja a folyamatosan változó környezetbe.

FLOTTAKEZELÉS

MOBIL NYOMTATÁS

MOBIL SZKENNELÉS

DOCUMENT CAPTURE

DOKUMENTUM­KEZELÉS ÉS MUNKAFOLYAMAT

DOKUMENTUM­KIMENET-KEZELÉS

RENDSZERKOMPATIBILITÁS

Minden megoldás mutatása

Tekintse meg a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat alább, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

MEGOLDÁSOK MUTATÁSA
 

Flottakezelés

Takarítson meg időt és pénzt, tartsa a termelékenységet magas szinten, és kezelje a nyomtatók és szkennerek flottáját központilag az automatikus eszköz- és flottaadat-átvitel segítségével.

 

Mobil nyomtatás

A vállalatok manapság többféle üzleti alkalmazást használnak, hogy a felhasználóknak hatékony munkavégzési lehetőségeket biztosítsanak. Tekintse meg alább azokat az elérhető alkalmazásokat, amelyek segíthetik az alkalmazottakat abban, hogy hatékonyak maradhassanak az okostelefonról vagy táblagépről történő könnyű mobil nyomtatás során.

 
 

Mobil szkennelés

A mobil- és felhőalapú szkennelési szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a felhasználók otthon, az irodában vagy útközben vezeték nélkül szkennelhessenek okostelefonjukról és táblagépükről.

 

Document capture

Változtassa a fizikai információt kezelhető digitális tartalommá, és növelje meg a vállalat működéséhez szükséges adatok biztonságát. Tekintse meg a dokumentumbeolvasási megoldásokat, amelyek zökkenőmentesen integrálhatóak az Epson eszközeivel.

 
 

Dokumentumkezelés és munkafolyamat

Irányítsa a dokumentumok kezelését. Elemezze, rendszerezze és terjessze a beszkennelt információt a vállalaton belül, lehetővé téve a strukturált és a strukturálatlan üzleti folyamatok hatékonyságának növelését, miközben biztosítja, hogy az adatokat csak a megfelelő személyek érhessék el.

 

Dokumentumkimenet-kezelés

Védje az eszközeit az illetéktelen használattól a felhasználói hitelesítésen keresztül, kártyaolvasók, bejelentkezés, jelszó vagy PIN-kód segítségével, és felügyelje a nyomtatási költségeket a behúzós nyomtatás lehetőségével, ami csökkenti a gazdátlan nyomtatásból adódó papírhasználatot. A kimenetkezelési megoldások növelik az alkalmazottak hatékonyságát, miközben biztonságos nyomtatási, szkennelési és másolási környezetet hoznak létre, hogy megvédjék a vállalkozás eszközeit.

 
 

Rendszerkompatibilitás

Az Epson termékei rendszer- és integrációs lehetőségeket nyújtanak különböző platformokkal és alkalmazásokkal, hogy megfeleljenek a különböző méretű vállalkozások elvárásainak, a kis- és középvállalkozásoktól a nagyvállalatokig.

 

Szoftvermegoldások

Válasszon szoftvermegoldást

KATEGÓRIA

TÍPUS

KOMPATIBILIS PLATFORM

VERTIKÁLIS PIACOK

ből termék mutatása
ből termék mutatása
Összes megjelenítése

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

Az Epson megoldásaival kapcsolatos további információért adja meg az adatait alább, és az Epson képviselője kapcsolatba fog lépni Önnel.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Szeretnék további információt kapni e-mailben az Epson termékeiről, promócióiról, ajánlatairól és rendezvényeiről.
Biztonsági ellenőrzés

Ennek segítségével meggyőződünk arról, hogy Ön egy személy, nem pedig spam.

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező