T7741 Pigment Black ink bottle 140ml

Epson 774 fekete tinták
Rendkívül alacsony költséggel járó megoldást keres dokumentumai nyomtatásához? Az EcoTank nyomtatóval egyetlen tintakészlettel lenyűgöző mennyiségű oldal állítható elő: 6000 fekete-fehér és 6500 színes oldalt nyomtathat1. Ez a négy színű, beivódó tintákat és egy fekete pigmenttintát tartalmazó sorozat rendkívül alacsony költségű és megbízható megoldást kínál az irodai dokumentumok nyomtatásához.
SKU: C13T77414A
T7741 Pigment Black ink bottle 140ml
Áttekintés

Áttekintés

Egyértelmű megoldás irodai dokumentumokhoz

A megbízható tintasorozattal a fekete pigmenttintának köszönhetően tartós dokumentumokat nyomtathat, amelyek szövege kristálytiszta lesz.

Visszafogott tintaköltségek

Rendkívül alacsony költséggel járó nyomtatási megoldást keres? Már a nyomtatóhoz mellékelt első tintakészlettől kezdve átlagosan 90% tintaköltséget takaríthat meg2. Amellett, hogy megfizethető, lenyűgöző mennyiségű oldal állítható elő egyetlen tintakészlettel – akár 6000 fekete-fehér és 6500 színes oldal1.

Az eredeti termék

Tapasztalja meg a problémamentes, megbízható nyomtatást az eredeti Epson-tintákkal. Célunk a legjobb minőség biztosítása, ezért kiterjedt kutatásokba, csúcstechnológiás gyárlétesítményekbe fektetünk, és termékeinket szigorú ellenőrzésnek vetjük alá.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Szám
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.

Megjegyzések: