SKU: C13T01D400

Költséghatékony nyomtatás

  • Tartós kialakítás Hosszú ideig tárolható dokumentumok nyomtatása
  • Stabil nyomtatási minőség A vízalapú pigmenttinták a PP-ből készült átlátszó irattároló mappában sem okoznak hullámosodást a papíron
  • Vízalapú pigment Kivételesen kristálytiszta színes nyomtatás
  • Karcolásálló kialakítás A tinták behatolnak a papírrostokba, így kiváló védelmet biztosítanak
Áttekintés

Áttekintés

Tartós kialakítás:

A DURABrite Pro tintával nyomtatott dokumentumok minősége irodai környezetben tárolva sem fog megromlani. Egy harmadik, külső fél tesztje szerint sötét helyen tárolva a dokumentumok a minőségüket több mint 400 évig megőrzik.

Stabil nyomtatási minőség:

Az olajalapú pigmenttintáktól eltérően a DURABrite Pro vízalapú pigmenttinta PP-ből készült átlátszó irattároló mappába helyezve sem okoz hullámosodást a papíron. Ezzel egyszerűbbé válik a tárolás és megőrizhető a nyomat minősége.

Vízalapú pigmenttinta:

Az Epson üzleti tintasugaras nyomtatóinak pigmenttintái kiváló képminőséget és egyszerű tárolást biztosítanak, ami jelentős különbséget jelent az otthoni környezetben általában használt tintasugaras nyomtatók beivódó tintáival szemben. A vízalapú pigmenttinták kiváló minőségű színes nyomtatást biztosítanak. A vízzel és szövegkiemelővel szembeni kiváló ellenállóságuknak köszönhetően ezek a tinták sokféle színes nyomtatási igényt képesek kielégíteni – legyen szó akár üzleti dokumentumokról, DM-ekről vagy egyszerű szórólapokról.

Karcolásálló kialakítás:

Az Epson pigmenttintái behatolnak a papírrostokba, így védelmet biztosítva a fontos dokumentumoknak.

Tanúsítványok letöltése

Megjegyzések: