Ultra Glossy Photo Paper - A4 - 15 Lap

Ultra Glossy Photo Paper
Vegye fel a versenyt a profikkal otthonában az Ultra Glossy Photo Paper használatával. Kifinomult fotópapírunk segítségével könnyedén létrehozhat olyan, kiállítási darabnak is beillő képeket, amelyek kiállják az idő próbáját.
SKU: C13S041927
Ultra Glossy Photo Paper - A4 - 15 Lap
Áttekintés

Áttekintés

Lépjen képeivel a következő szintre

Kényeztesse érzékeit az Ultra Glossy Photo Paperrel. Ezt a kifinomult papírt úgy terveztük, hogy segítségével képei látványra és kézbe véve is professzionálisak legyenek meggyőző, 300 g/m²-es súlyuknak köszönhetően. Egy egyszerű beruházással fényképeinek minőségét professzionális szintre emelheti.

A legjobb partnerség

Az Epson papírjainak és tintáinak együttes használatával gyorsan száradó, maszatolás- és vízálló képekhez juthat élénk színekkel, gyönyörű árnyalatokkal és lenyűgöző részletekkel. Ezt a papírtípust azzal a különleges igénnyel fejlesztettük ki, hogy az Epson tintáival és nyomtatóival együttműködve a lehető legjobb minőséget nyújtsa. Emiatt minden pontosan olyan lesz, mint az emlékeiben, természetes színekkel, lágy átmenetekkel, valósághű bőrtónusokkal és más előnyökkel.

Dédelgesse képeit még sok-sok évig

Lehet, hogy a fényképek csak egy múló pillanatot rögzítenek, de nyugodt lehet afelől, hogy ezeket a papírokat úgy terveztük és teszteltük, hogy hosszú távú megoldást nyújtsanak, ha nyomtatóinkkal és tintáinkkal együtt használja őket.

Minden nyomtatóval nagyszerű

Papírjaink más gyártók nyomtatóival és tintáival is kiemelkedő eredményeket érnek el, így mindenki élvezheti az Epson szaktudásának előnyeit.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék