Standard Proofing papír, 24" x 30,5 m

A szabványos proof papír a proofkészítők igényeinek kielégítését veszi célba, akik közül egyre többen használnak Epson nyomtatókat a megfelelő papírokkal.
SKU: C13S045112
Standard Proofing papír, 24" x 30,5 m
Áttekintés

Áttekintés

A szabványos proof papír Fogra 39 minősítéssel rendelkezik, amely már európai szabványnak tekinthető. A lehető legszélesebb színtérrel pontos színreprodukciót biztosító papír alapszíne, négyzetmétertömege és fényessége a nagy színhűséget igénylő kereskedelmi ofszetnyomtatási alkalmazások igényeinek megfelelően lett kialakítva. A proofkészítő alkalmazásokhoz optimalizált papír az Epson UltraChrome K3 Vivid Magenta tintával használva gyorsan stabilizálódik.<br /><br />Mint az Epson minden minőségi papírja, a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja. Az Epson kellékanyagok most is Epson minőséget biztosítanak.<br /><br />Áttekintés<br /><br />- FOGRA tanúsítvány az Offset PT1/PT2/PT3, Flexo, Gravure S1/S2/S3/S4 számára<br /><br />- A papír fehérpontja 95, 0 -2 a FOGRA39-hoz optimalizálva<br /><br />- A szabályozott fehérpontpontosság kisebb mint ? E 1.0<br /><br />- Optikai fehérítőktől mentes<br /><br />- 205 g/m2, 200 mikron<br /><br />- Félmatt felület<br /><br />- Azonnal szárad.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.