SKU: C13S042002
Áttekintés

Áttekintés

Mivel az Epson Proofing Paper White Semimatte termék (fehér félmatt próbanyomat-papír) 250µm-es törtfehér alaprétegre fejlesztették ki, nem tartalmaz optikai fehérítőt, és ideális olyan kereskedelmi ofszetnyomtatási alkalmazásokban való proofkészítésre, ahol fontos a színhűség. Általánosan használt a csúcstechnológiájú nyomdai termékeknél, például prospektusok, könyvborítók és poszterek esetén.

A szigorú szabványoknak megfelelő bevonattal készült papír az Epson UltraChrome™ K3 tintát használó proofkészítő alkalmazásokhoz optimalizált, és gyorsan stabilizálódik. Négyzetmétertömege, alapárnyalata és széles színtere tökéletes választássá teszi a kereskedelmi proofkészítési alkalmazásokhoz.

Mint az Epson minden minőségi papírja, a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja. Az Epson kellékanyagok használata most is garantálja az Epson minőséget.

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.