Epson SCARA T6-B602S

Rugalmas és megfizethető
Ez a legfontosabb elemekig leegyszerűsített, sokoldalú robot költséghatékony, belépő szintű megoldást nyújt a gyártósorokhoz
Ez a rendkívül kompakt, sokoldalú, belépő szintű gyártórobot kiváló az automatikus anyagmozgatásban, beépített vezérlővel rendelkezik, emellett egyszerűen telepíthető és használható. 6 kg hasznos teherbírásával javítja a termelékenységet, ami ideálissá teszi olyan ügyfelek számára, akik a T-sorozat robotjaival szeretnének nagy, nehéz alkatrészeket, vagy egyszerre több alkatrészt mozgatni.
Vásároljon a robotáruházban
SKU: R11N043001
Vásároljon a robotáruházban
Visszahívás kérése
Epson SCARA T6-B602S
Áttekintés

Áttekintés

Egyszerű

Integrált vezérlésének köszönhetően működtetése minimális műszaki ismereteket és felhasználói beavatkozást igényel. Vezetékezése a működtetését és karbantartását is rendkívül egyszerűvé teszi.

Rugalmas

A robot úgy készült, hogy megfeleljen az üzletmenete egyre növekvő igényeinek.

A feladatok széles körét elősegítő négytengelyes kialakítás széles mozgástartományt biztosít, a hasznos teherbírása 6 kg, a kinyúlása pedig 600 mm.

Megfizethető

A SCARA T6 megépítésénél a költségvetési korlátokat szem előtt tartva, felesleges funkciókat elhagyva biztosítottuk a legfontosabb szolgáltatásokat. Mindemellett a felhasználó az alacsony teljesítményfelvétel, a minimális nem tervezett állásidő és az alacsony üzemeltetési költségek előnyeit is élvezheti.

Helytakarékos

A robot nem csak gazdasági téren, minden területen gazdaságosnak készült. Mindezt szem előtt tartva az eszköz rendkívül kis helyigényű lett, kiegészítve a beépített vezérlőt és az egyszerű vezetékezést.

Akkumulátor nélküli motoregység

Csökkenti az üzemi költségeket és a gyártósori állásidőt. Soha nem lesz szükség új motorakkumulátor megvásárlására, cseréjére és a régiek ártalmatlanítására.

Főbb jellemzők

  • Kiváló kinyúlás és teherbírás Akár 6 kg hasznos teher és 600 mm kinyúlás
  • Energiatakarékos Alacsony energiafogyasztás és akkumulátor nélküli motoregység
  • Kis helyigény Beépített vezérlő és egyszerű kábelezés a helytakarékos működtetéshez
  • Megfizethető belépő szintű robot Nincsenek szükségtelen funkciók
  • Rugalmasság Rendkívüli mozgékonyság a négytengelyes felépítésnek köszönhetően.
Tartozékok

Tartozékok

Opciók

Válasszon a kiegészítők és tartozékok széles választékából.

Támogatás

Támogatás

Támogatásra van szüksége?

Szerezze be a legújabb illesztőprogramokat