Traditional Photo Paper, 17"x 15m

A 300 g/m2 négyztmétertömegű, 13 milliméter vastag, rost alapú fotópapír sav- és ligninmentes, mikroporózus, sima, szatinált felülete (F-típus) minimális fényességkülönbséget biztosít. D-Max értéke kimagaslóan széles színtérrel rendelkezik, és azonnal szárad.
SKU: C13S045054
Traditional Photo Paper, 17"x 15m
Áttekintés

Áttekintés

Az Epson hagyományos fotópapírja egy kifejezetten az Epson UltraChrome K3 tintához tervezett úttörő papír, amelyet vezető professzionális fényképészekkel együttműködve fejlesztettünk ki, hogy a legszigorúbb követelményeknek is megfeleljen.A hagyományos fotópapír fejlesztésében részt vevők közül sokan azt mondták róla, hogy az ezüsthalidos papírokra emlékezteti őket, és segítségével jobban szabályozhatók a kép tulajdonságai a különösen nagy D-Max értéknek és fekete-fehér tónusátmenetnek köszönhetően. Kitűnő színes képeket is nyomtathat ugyanarra a papírra, ami a hagyományos rost alapú papíroknál nem volt lehetséges.A hagyományos fényképezés művészi értékeit a digitális kimenet egyszerű szabályozhatóságával kombináló papír ugyanolyan mély feketét, finom színátmeneteket és tartós nyomatokat biztosít, mint a korábbi generációk sötétkamrában használt papírjai. A rost alapú papír gazdag felülettel, finom árnyalat átmenettel és fényességgel rendelkezik, amely ideális a hagyományos rostpapírok kinézetét és érzetét keltő, megragadó színes vagy semleges fekete-fehér nyomatok készítéséhez.Mint az Epson minden minőségi papírja, a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja Önnek. Az Epson kellékanyagok használata most is garantálja az Epson minőséget.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.